Hän 2+0=2
Septic 0+0=0
Teisa 0+1=1
ubeli 1+0=1

Tervetuloa lukemaan jälleen raporttiani kutkuttavan jännittävää puolivälieräottelua, jossa vastakkain ovat sarjaa otteluvoitoin 2-0 johtava PePo sekä Sinappikone. Panoksena ottelulla on PePolle välieräpaikka ja Sinappikoneelle lähtö aikaiselle päänselvennysreissulle.

Alan kirjoittamaan yksityiskohtaisempia raportteja PePon otteluista vasta tärkeissä otteluissa, enkä luokittele tätä vielä sellaiseksi. Toki jos Sinappikone ottelun veisi, niin ottelusarja saisi aivan uuden alun. Mutta anyways, itse otteluun ja harin pelaamiseen:

Ottelu alkaa suorastaan häikäsemättömän avonaisesti, tilaa tuntuu löytyvän koko kentällä, mutta vain PePo pystyy sitä käyttämään hyödykseen. Loistavaa kiekkokontrollia lukuunottamatta harin varovaisuutta ja pientä hermostuneisuutta. Vaikka hari sählääkin kiekon kanssa, niin Naappi onnistuu hyvin saamaan kiekon keskialueella. Tilanne rakennetaan Joskan kautta Retolle, joka pamauttaa hienon maalin (tämä oli siis oma näkemykseni maalista, ei mitään hajua millainen se oikeasti oli). Tärkeintä oli se, että päästään huudattamaan yleisöä huudoilla \"hari 0+0/kiikarihari/seivas.jpg\" etc.

Tasoitus syntyy kai Timothyn kaukovedolla, näin sivusilmällä raporttiani kirjoittaessa, että nuuskatimpellä on kiekko laidassa ja lopulta se löyty maalista. Oletettavasti siis kaukoveto. Eipä siiten muuta ekassa erässä tapahtunutkaan, ottelua kuvaa hyvin varovaisuus. Varsinkin PePon puolustuspäässä. Tiedätte kaikki ketä tarkoitan. :-)

Tylsää peliä. hari on oppinut pitämään kiekkoa omilla ja se avaa PePon peliä vielä enemmän hyökkäävään. Toivottavasti se ei johda ylihyökkäämiseen, ettei sinapit (ps. tykkään enemmän ketsupista, koska harikin) pääse ylivoimahyökkäyksiin haria vastaan, joka todistetusti tänäänkin (HiPy-PePo) oli myrkkyä hänelle. No mutta, hienon kiekkorallin jälkeen Naappi iskee PePon 2-1 johtoon. Retolle ja Joskalle napsahti syötöt. Eli kiikarihari jatkaa omalla tutulla paikallaan, pistepörssin viimeisenä. Muuten, katsoin PePon viimeisen runkosarjaottelun jälkeen harin tilastoja Kiekkoliigassa, niin hän teki tällä kaudella uuden piste­-ennätyksensä. Kolme kertaa upposi kiekko munkilla maalivahdin taakse (Joskan vapaasta tekstistä ja omasta raportistani PePo-Nightmare-ottelusta: \"Kiekko pelataan harille, joka laukoo ensimmäiseen mieheen, mutta kiekko pomppii omille. Kymmenisen sekuntia tästä
hari saa uuden tilaisuuden, ja ottelun paras paikka kuivuu kasaan harin laukauksen painuessa sivuverkkoon täysin avonaisesta maalista.\" Mutta taas kuuluu tööt kirjoittaessani raporttia. Sinappikone tasoittaa, ubelin toimesta. Hate syötti. Tylsä erä kaiken kaikkiaan, Sinappikoneen kiekollista hallintaa ainakin tilastojen mukaan, taitaa haria jännittää vieläkin. Lets mennään vikaan erään sit.

Kutkuttavan jännittävä erä tiedossa! Varamies Baileytä ei ole käytetty kentällä, myöskään Scottia ei näy kuin vaihtopenkillä. Kuulemma huumorimiehiä molemmat kaverit, tykkäävät kiusata haria niinkuin jokainen muukin PePon organisaatiossa. Kyselenpä armeijaan tammikuussa suuntaavalta Baileyltä mietteitä pelistä sekä harin otteista. /whois Bailey idle 3min... Noniin nyt tuli!

*Bailey* Ollaan saatu hyvä tsemi harille Scottinkaa tääl vaihtopenkilt luotuu ja toivottavasti tämä auttaa haria. Lisäksi maalintekijä Naappi on luvannut kunnostautua tässä ottelussa kahden maalin voimin. Loppuun vielä pepon uusimpia slouganeita: \"ilman retoo ei oo pepoo ilma retoo ei oo pepoo!\" - dörren keksimä lausahdus.