Hän 0+0=0
Septic 0+0=0
Teisa 1+0=1
ubeli 0+1=1

Alkamassa on playoffs-ottelu, jossa vastakkain asettuvat PePo ja Sinappikone. PePo on tuore runkosarjan voittaja kun taas Sinappikone löytyy sijalta kahdeksan. Tästä voi tyhmempikin (esim Scott) vetää semmoisen johtopäätöksen, että PePo on ottelun ennakkosuosikki.

1. Erä:

1-0 by Reto
Erä ehtii vanhentua vain 2:47 kun PePo tekee ottelun avausmaalin. Naappi pääsee vetämään kohti tyhjää maalia, mutta Peto tulee ja nappaa kiekon ja kuljettaa sen itsekkäästi maaliin. Hari kiikareilla, basic.

*** PePo saves: 0, poss: 56%
*** Sinappikone saves: 6, poss: 43%

Kuten tilastoista voidaan huomata, oli erä PePon hallintaa. Sinappikone ei saanut ainuttakaan vetoa kohti PeeloPoikien maalia, kun taas PePo laukoi maalia kohti 7 kertaa joista maalivahti otti kiinni kuusi. Seuraavassa erässä Sinappien tulisi tehdä maali ja muutenkin päästä peliin mukaan. Nähtäväksi jää onnistuuko.

2. Erä:

Ensimmäisen minuutin aikana Sinapeilla todella suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueelta. PePon karvaus toimii tappavan hyvin ja Sinappien puolustus on ahdingossa.

2-0 by Naappi
Ajassa 2:21 Peto laittaa vetopassilla keskityksen maalille, jonka Naappi hieman onnekkaasti tuikkaa puolustajan läpi byyriin. Tilanne on 2-0.

Vain muutama sekunti ennen erän loppua PePo pääsee 2vs1 hyökkäykseen Timothyn järkyttävän syöksymisen seurauksena. Reto syöttää Joskalle, mutta Joska vetää päin maalivahtia. :) 0/1

*** PePo saves: 0, poss: 47%
*** Sinappikone saves: 3, poss: 52%

Myös toinen erä oli PePon hallintaa. Sinappikoneen hyökkäykset pysähtyivät lähestulkoon poikkeuksetta jo punaviivalla ja useimmiten sitten viimeistään PePon siniviivan tuntumassa. Myöskään toisessa erässä ei torjuntoja pepolaisten maalivahdille kirjattu. Tällä hetkellä näyttää erittäin vahvasti siltä, että PePo tulee menemään tästä parista jatkoon.

3. Erä:

2-1 by Teisa ubeli Hate
Viimeinen erä lähestyy loppuaan ja Sinappikone yllättää. Ajassa 5:55 Sinappikone iskee 2-1 kavennuksen!

Viimeisen erän tilastoja en tarkemmin ehtinyt katsoa, mutta sen ehtisin huomata että PePon maalivahdilla jälleen 0 torjuntaa.