ReisitanssiReisitanssi - Pohjolan KiekkoPohjolan Kiekko 9-3

HKlenkki 0+1=1
Juha84 0+0=0
Kovuus 1+1=2
Tuomas 0+1=1

jii 4.divarin peli alkamaisillaan reisitanssin ja pohjolan kiekon välillä, joukkueet majailevat samoissa pisteissä sijoilla 6 ja 7, tosin poki kaksi ottelua enemmän pelanneena. Itse uskon Reisitanssin voittoon.

eka erä:

00:45 1-0 Pelto tykittää maalivahdin varusteiden kautta maalin, Elegancelle syöttöpojo.
01:45 Tuomasksella huikea nousu viivalta, mutta lopulta omat ovat edessä.
03:28 2-0 Pelto keskittää ja Elegance tuikkaa kiekon pömpeliin. viiksille myös syöttöpojo.
05:32 3-0 mahakas karvaa kiekon pois pohjolan kiekon puolustajalta ja syöttää elegancelle joka laukoo kiekon maaliin.

eka erä päättyy siis reisitanssin 3-0 johdossa, torjunnat 1-4, poss 55-44

toinen erä:

01:31 Tuomas 112
01:40 Elegance laggg tai jotai
02:30 Amy jakaa loistavasti takatolpalle Juha84lle mutta ei tee ja seuraavasta hyökkäyksestä mahakas tekee 4-0 ajassa 02:37, en nähnyt.
03:53 mahakas ja viiksi 2v1 ja viiksi pääsee vetämään avopaikasta, mutta ei osu tolppien väliin.
04:34 4-1 Amy kaventaa tilanteeksi 4-1, Tarmolle passipojo.
05:37 5-1 Elegancelta hurjat harhautukset ja kiekkoa maalille ja mahakas kuljettaa limpun pörsään, viiksille myös pojo.

toinen erä meni reisitanssille 2-1, ja kolmanteen erään lähdettäessä Reisitanssi johtaa 5-1. Torjunnat 5-7, poss 43-56.

kolmas ja viimeinen erä:

00:25 Elegance laukoo ja riparista Tuomas melkee kuljettaa kiken omaan verkkoon.
02:56 5-2 Tarmo karvaa kiekon pois viiksiltä ja laittaa laatan kassiin.
04:24 6-2 Pelto iskee kiekon maaliin tolpan kautta Elegancen hurjasta syötöstä, viiksille myös syöttöpiste.
05:10 6-3 Amy tekee, HKlenkki ja Tuomas saalistaa syöttöpisteen.
05:25 7-3 mahakas iskee maalin pienestä kulmasta, Elegance ja viiksi syötöille.
05:43 8-3 Elegance laittaa riparit sisään, syötöt mahakkaalle ja peltolle.
05:47 9-3 ei meinaa pysyä mukana mutta Pelto tekee ja Elegance syöttää.

torjunnat 2-8 ja poss 53-46.