Brutal KillersBrutal Killers - Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 4-2

miiq 0+0=0
PLindgren 0+1=1
vipsu 2+0=2

Brutal Killers - Pohjolan Titaanit

Sunnuntai-iltapäivä on käynnistynyt ja vaihtumasa jo päivän puolelle, kun vahvan kauden pelannut Brutal Killers kohtaa 2.divariottelussa sarjan keskivaiheilla olevan Titaanilauman.

Kello lyö 15:41, kun Levonen pudottaa kiekon jäähän. Pelin alku on vaihderikasta, ensin Brutal Killers hyökkää, Matu pommittaa, mutta PoTi-veskari on hyvin mukana. Seuraavaksi hyökkää PoTi, Milih laukoo BK-puolustuksen nukkuessa tolppaan. Sitten lähtee jälleen hyökkäykseen BK, Andersonin etukulmalaukaus on yllättävä, mutta maalivahti on mukana. BK-pyörityksen jälkeen Sirius laukoo etukulmaan ja ottelun avausmaali on syntynyt

1-0 by Sirius (1+0), Anderson (0+1), zanza (0+1)

(maalin jälkeen BK:n monipuoliselle pelimiehelle Matulle sattuu kriittinen virhe, kun hän huutaa "OE"-huutonsa publalla. Liekkö vahinko vai ylimielisyyttä?)

Pian maalin jälkeen BK onnistuu maalinteossa toistamiseen.

2-0 by Anderson (1+1), Matu (0+1)

Kun ensimmäistä erää on tahkottu hieman yli puolet, PoTi pääsee vaarallisesti BK-maalille, mutta kiekko ei mene maaliin, vaikka vipsu pääseekin yrittämään vielä ripareista irtokiekkoa. Viiden minuutin jälkeen PoTi-kaksikko Milih ja vipsu pääsee jälleen laukomaan, kun Milihin epäonnistuneen jalkakynän jälkeen vipsu syöttää Milihille, mutta laukaus jää tällä kertaa hieman löysäksi, eikä kiekko löydä tietään maaliin.

PERIOD 1/3 OVER
BK saves: 3
PoTi saves: 4
possession 55-44%

Erässä ei nähty mitenkään erityisen tarkkaa kiekkoilua, vaan nukahduksia tuli aika paljon. BK:n 2-0 johdosta lähdetään toiseen erään.

2-1 by vipsu (1+0)

Tällä kertaa toimitsija nukkuu, eikä maalista jää mieleen muuta, kuin iloinen sireniääni.

2-2 by vipsu (2+0), Milih (0+1)

BK:n varmistus unohtuu, PoTi pääsee 2vs1-hyökkäykseen, Milih blokkii zanzaa, ja vipsu täräyttää tarkasti b-pisteeltä takakulmaan niin, että BK-maalivahdin hiukset lepattaa tuulessa.

Kiekkoa viedään nopeasti päästä päähän, alueelle murtautuminen tapahtuu melko helposti, mutta kuitenkaan huippupaikkoja ei vähään aikaan nähty. Erän puolen välin jälkeen Anderson haistelee tilaisuuttaan lähtemällä kärkkymään läpiajoa, mutta Matu ilmeisesti säikähtää jotain mysteerisesti, ja avaus menee ohi.

Vajaan viiden minuutin pelin kohdalla Milihiltä hyvä pelinluku, kun hän heittää tsipin omasta päästä keskelle, missä vipsu yrittää viilettää läpi, mutta Milihin syöttö on kuitenkin auttamatta liian luja, ja kiekko liukuu pitkäksi.

3-2 by Anderson (2+1)

Kuuleman perusteella Anderson riistää pakilta ja heittää ranteella kiekon reppuun.

PERIOD 2/3 OVER
BK saves: 2
PoTi saves: 2
possession 56-43%

Toisessakin erässä nähtiin melko huolimatonta peliä. PoTi sai kaksi tärkeää maalia ja on näin ollen maalin päässä viimeiseen erään lähdettäessä.

Kolmannen erän alkuun hieno kuvio zanzalta ja Andersonilta, viimeksi mainitulta hyvä laukaus etukulmaa kohti, mutta PoTi-puolustus selvittää niukasti.

Ennen erän puolta väliä Milihin kivespussi repeää rajun taklauksen seurauksena, lääkärit suihkuttavat kylmägeeliä ja näin Milih unohtaa kivun. (=lagaamista)

Puolen välin jälkeen BK-hyökkäys, Anderson syöttää zanzalle taakse, joka hakee Matua kulmalta, kiekko kimpoaa takaisin zanzalle ja mies heittää kiekon taaksepäin zippaamalla hieman tolpan ohi.

4-2 by Anderson (3+1), Matu (0+2)

kekin hehkuttamisesta päätellen hieno syöttö, tuomarilta meni ohi!

Erän lopussa BK ylihyökkää, PoTille 2v1, mutta autopassi ei tavoita Milihiä, ja näin numerot säilyvät 4-2:ssa.

MATCH OVER,
BK saves: 4
PoTi saves: 6
possession 57-42%

Ottelu siis päättyi Brutal Killersin voittoon kahden maalin erolla. Pelaaminen ei ollut liian tarkkaa, ja peliä oli melko viihdyttävä seurata, sen mitä välillä sivusilmällä kerkesi seuraamaan. En sitten tiedä, että oliko ottelu yhtään raportin kuvailun kaltainen, sillä tosiaan aika vähän kerkesin ottelua näkemään.