outopekka 0+0=0
Radulov 1+0=1
riici22 0+1=1
Turhapuro 0+0=0

Vastakkain runkosarjaottelussa ovat pudotuspelien kotiedusta kamppaileva Genesis ja tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva HIFK. Genesis on ollut viime aikoina loistavassa vedossa ja pistetili on kertynyt mukavasti. HIFK katkaisi pitkän voitottoman putkensa edellisessä ottelussa murjomalla MK:n, mutta viimeisestä pudotuspelipaikasta käydään armoton taistelu ja pisteitä tarvitaan lisää.

0.28 Genesis aloittaa vahvasti ja ensimmäinen paikka siunaantuu Jantuselle, veto kuitenkin veskan patjoihin.
0.50 - 1.09 Naru lagailee
1.21 Naru nousee kulmasta ja laukoo etusivuverkkoon, hakee oman riparin ja yrittää ujuttaa, mutta kiekko jää veskan patjoihin.
2.38 Pitkän Genesis-pyörityksen jälkeen hampi laukoo keskeltä tolppaan.
3.24 1-0 Naru (hampi) kiekko keskialueella ja kolme IFK-pelaajaa ryntää kohti kiekollista hampia, joka pelaa Narun autopassilla läpäriin. Naru rannaa varmasti Genet johtoon.
4.05 IFK:lla suuria vaikeuksia pelinrakennuksessa, jälleen pitkä kiekko.
5.28 IFK:n ensimmäinen paikka kun Turhis laukoo viivasta, veska torjuu eteensä. Jatkosta vuorotellen sekä Outopekka että Drury pääsevät kokeilemaan, tuloksetta.

torjunnat 4-3 hallinta 53-46

Selkeästi Genesiksen erä tasaisista lukemista huolimatta. IFK pääsi oikeastaan vasta erän viimeisellä minuutilla kontrolloituihin hyökkäyksiin.

Drury vaihtoon, Tatar hyppää kaukaloon.

6.41 Naru, hampi ja June pyörittävät ja rakentavat paikan, taisi olla hampin veto kuitenkin päin maalivahtia.
7.19 2-0 hampi (Naru,June) Genesis-pyörityksen päätteeksi Naru chippaa keskelle ja hampilla on helppo työ kuljettaa kiekko tyhjiin.
8.40 Hagridin avaus kaartaa laitaa myöten pitkäksi, edelleen IFK:lla vaikeuksia hyökkäyksiinlähdöissä.
9.11 Naru laukoo b-pisteen takakaarelta, veska koppaa.
10.13 IFK pelaa todella kauniilla kuviolla outopekalle vetopaikan maalin kulmalle, mutta veska liukuu eteen ratkaisevalla hetkellä.
10.50 IFK pyörittää, mutta hyökkäys ajautuu kulmiin.
11.15 Jantusen vuoro lagailla
11.50 hampi pääsee laukomaan b-pisteen kaarelta, veskan patjoihin.

torjunnat 1-6 hallinta 51-48

Genet hallitsee ja IFK yrittää löytää tietä keskialueen ylitykseen. Löytääkö IFK jotain uutta viimeiseen erään, jotta Genesiksen erinomainen keskialuepelaaminen saadaan rikottua?

Outopekka luistelee vaihtoon, Drury hyppää kaukaloon.

12.13 Turhis laukoo kovaa viivalta, veska torjuu kulmaukseen.
12.44 Naru pelaa hampin vapaaksi keskellä, veto kuitenkin jälleen veskan patjoihin.
13.38 Tatar kynää näppärästi ja passaa Drurylle, Jantunen blokkaa vedon taitavasti kulmaan.
14.02 Drury heittää maalille, jossa väijyy Tatar, veska kuitenkin ehtii kiekon tielle ennen Tataria.
14.18 Turhis laukoo jälleen viivalta, Tatar on maskissa mutta veska liukuu oikeaan paikkaan.
14.48 Naru nousee kulmasta maalille ja on jo aivan yksin, mutta jotenkin kiekko katoaa ja *** Naru on goalie area
15.07 June lagaa
15.46 2-1 Tatar (Drury) Tatar laukoo kovan maskin takaa kavennuksen.
16.30 Tatar laukoo jälleen maskista, tällä kertaa kiekko pysähtyy pelaajiin.
17.07 hampi ampuu b-pisteeltä, veska torjuu.
17.15 IFK ottaa veskan pois
17.38 Drury ampuu kohti maalia, veska torjuu ja jälkitilanteesta violent.
17.56 outopekka ampuu vielä kaukaa kohti maalia, veska torjuu.

torjunnat 6-2 hallinta 38-61

IFK sai viimeisessä erässä draivin päälle ja Genesis oli hätää kärsimässä. Hyvistä yrityksistä huolimatta tärkeät pisteet jäivät Genesiksen kotiluolaan maalein 2-1.

*** Jantunen - varmoja otteita Genesiksen puolustuspäässä
** Naru - teki yhden maalin, syötti toisen ja järjesteli hampille lukuisia paikkoja lisämaaleihin.
* Tatar - IFK:n vaarallisin pelaaja, järjesti kavereille paikkoja ja vastasi joukkueensa ainokaisesta.
Tuomari: Amado
Lisätty: 03.11.2010 23:36