statham 1+0

Tääl tämmöne pelin tynkä näköjää alkamassa ÄR ÄS TEEN ja olympicin välillä ... veikkaan et
semmone melko runsasmaalinen keissi E'S:ssä ... joku 5-3 reidelle (?).

1ERÄ

00:57 0-1 Statham (Dippo) Aika puskista tuli ko. maali, b-pisteen takaa reippaasti ei ny mikään
listaan vihasimmat laukaukset mutta menee silti. Kaikki propsit Stathamille.
1.50 Reisitanssin ''maaliahne'' mahakas on elämänsä paikassa, kun siellä tukevaa maskia viri
ttelee Elegance, mutta kiekko jää vain pyörimään.
2.12 0-2 Dippo rankasee, en nähny ;(
2.52 Dippo on elämänsä paikassa, mutta veska seuraa tilanteen hyvin loppuun asti.
3.22 Elegance tukevan ahtaassa b-piste tilanteessa, veska kuittaa
3.42 Dippo koittaa vanhista ku veska semipihalla - ei kuitenkaan maalia
5.25 Dippo on onnekkaasti puolittain läpi, kun kiekko pomppii d-lightin pojarin kautta ko.
kaverille - laitti kuitenkin ehtii väliin

Reisitanssi - saves: 4, poss: 46%
Olympicci - saves: 7, poss: 53%

Semmonen aika sekava erä(vastahyökkäyspitoinen) ei kummankaan hallintaa. Reisitanssilla oli
paikkansa kuin myös Olympicilla - Olympicci rankaisi vain kovemmalla kädellä.

2ERÄ

00.25 Statham kiermurtelee kuin käärme maalintekosektorille - ei sen kummempaa
1.35 1-2 Elegance (Pelto) - Elegance pääsee hieman onnekkaastikkin Pelto:n avustuksella
ahtaaseen ns. ''noviin'', käsi ei tärise ja poika panee varman maalin kuljettamalla
kiekon reppuun
3.37 mahakas kohtalaisen hyvässä avopaikassa(b-pisteeltä eteenpäin) - poika panee näistä
yleensä kovalla %:lla - ei nyt
4.11 Reiden paine jatkuu alueella, nyt vuorostaan Peltolla vapaasti tilaa ampua olympicin
maalia kohti - maalivahti on pelattu kyllä maskin kautta pois, mutta puolustus hoitaa
~4.20 Olympicci HETI vastahyökkäyksessä ja maali kohtuu lähellä ... kuvastaa pelin
vastahyökkäystempoa enemmän kuin loistavasti.
5.28 2-2 mahakas(Pelto, D-light) - mahakas puolittaisessa läpiajossa, todella ahdasta on
mutta poika panee silti kiekon reppuun.
~5.40 2-3 Dippo(stathami) - en nähny kun pojat rokottivat niin nopsaa edellisestä maalista ;(

Reisitanssi - saves: 2, poss:51%
Olympicci - saves: 3, poss:48%

Samallaine meininki kuin ekassa erässä, ei mitään selvää hallintaa kummallakaan.

3ERÄ

00.30 Joku olympicin kloppi avopaikassa ja panee tolpatkin koliseen
03.10 pasiphae juoksee viivalta nokikkain reiden veskan kanssa, maalivahti on kovempi sälli
tässä kamppailussa
03.51 2-4 Pasiphae(Dippo), ratkaisun makua (?)
05.43 3-4 mahakas(Elegance, D-L)

Olympic Fitness oli tarkempi puolustussuuntaan eikä tehnyt niin paljon virheitä kuin vastapuolen Reisitanssi. Tiukka ottelu, joka ratkesi Olympicin parempaan viimeistelyy ja edellä mainittuun parempaan puolustuspeliin;''Saatanan tukevaa joukkuepuolustusta'', kuului jostain.

*** Dippo - Teki eniten pisteitä.
** Pasiphae - Hoiti puolustuspään tehtävänsä kiitettävsti, pelin kruunasi vielä voittomaaliksi jäänyt osuma
* Elegance - Reisitanssin pelinrakennuksen sielu. Kuin kivekset miehelle ja toisinpäin... ei vitsijuttuja, kiitos!
Tuomari: SIANREISI
Lisätty: 21.10.2010 23:22