Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit - SharksSharks 1-0

ghost 0+0=0
jeemo 0+0=0
zurpa 0+0=0

The highlight of this evening!

Illan ottelussa kohtaavat 2.divarin Pohjolan Titaanit ja Haikalat. PoTi löytyy 8. sijalta ja Sharksit pykälää ylempää! Odotettavissa on siis tiukka taisto jengien kesken. Sharksien maaliero näyttää kuiteskin
Pystyykö vopin kehuma Vujtek viemään pisteet kotiin pohjolasta, vai viekö titaanit pisteet kotiluolassaan.

*** 04:32 1-0 by k0la (1+0) Milih (0+1), PoTin 2vs1 hyökkäys päätyy Milihin jakoon keskelle josta k0la ampuu veskan kainalosta limpun reppuun.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** titaanit saves: 0, poss: 51%
*** hait saves: 7, poss: 48%

Erä oli titaanien hallintaa. Puolustus toimi ja hyökkäyspäässä saatin vetoja aikaan. Paikkoja olisi ollut enemmänkin kuten Milihin ja k0lan läpiajot, mutta zurpan tuurin ansiosta taululla vaisut 1-0 lukemat. Sharksien peli näyttäisi olevan sekaisin, jonka jeemokin huomasi.
miks mee vedetää noit päi heti ku päästää siniviivan yli

00:32 sharkseilla paikka tasotukseen jeemon pelatessa Vujtekille pelipaikan mutta zurpa haisteli vetopasua ja tämä tilanne päättyy siihen tavanomaiseen. zurpa on goalie area.
00:32 --> 05.59 KATSOJAT HALUAA TAPAHTUMIA!

*** PERIOD 2/3 OVER
*** titaanit saves: 0, poss: 42%
*** hait saves: 3, poss: 57%

Erä oli tiukkaa keskialueen sumputusta. Sharksit jäivät taas ilman vetoja titaanista puolustusta vs. Niitit annettii loppuu asti ja yksikään jätkä ei juokse! Just niinku koutsi käskeny pukukopissa. Kolmanteen eränn lähdetään jalkapallolukemissa 1-0, saapa nähdä saako Vujtekki tsempattua miehiinsä taistelutahtoa pukukopissa!... Siivoja-Dyer on hoitanut pönttöjen sutimisen ja saapuu katsomoon.

01:00 Luamanen lagggggg.
02:55 zurpalla hyvä vetopaikka mutta Luamanen hoiteloo vaikka veskari oli jo polvillaan.
zurpan vedosta alkoi Sharksien myllytys. Seuraavat 2min oltiinkin pelkästään titaanien päädyssä, mutta tulosta ei tullut.
Viimeinen minuutti pelistä alkaa.
05:44 PoTilla paikka iskeä 2 - 0 mutta veskari nappaa kulman kautta laitetun syötön.

*** PERIOD 3/3 OVER
*** titaanit saves: 1, poss: 47%
*** hait saves: 2, poss: 52%

Ottelu oli tiukkaa keskialueen vääntöä. Poti pelasi varovaisella taktiikalla, joka tuotti tulosta tänään. Peli oli hyvin tylsännäköistä, muutama tilanne tuli ja nekin ensimmäisessä erässä.

*** Luamanen + kumppanit - 1 koppi veskalla koko pelissä kertoo hyvästä puolustuksesta.