Tilastot

Heaven ElevenHeaven Eleven - TurtlesTurtles 7-2

Tehopisteet

Heaven ElevenHeaven Eleven
carhart 6+0=6
chande 0+4=4
deke 1+1=2
maakari 0+2=2

TurtlesTurtles
bisan 0+0=0
Koija 1+0=1
Maukka 0+2=2
stlouis 1+1=2

Raportti
Taivas 11
Runkosarjan viides, viidenneksi paras p/o(1p/o), 42-46 -4
maakari-deez-carhart&chande
Kangertelevasti alkukauden aloittanut legolaatikko alkaa viimein muotoutua dubloksi. Voittoja on alkanut ropista kiitettävällä tahdilla ja runkosarjan jämäsijat on vaihtunut kotiedusta kamppailuun.

Evouvex
Runkosarjan kahdeksas, 10. paras p/o(0,86p/o), 39-41 -2
Jessika-Doyle-stlouis&Koija
Idiootinvarmoilla värväyksillä kauteen lähtenyt, kosmisen sarjanousun tehnyt Evouvex aloitti kauden ihan mukavasti, mutta em. värväykset päättivät viimeistään ensimmäisen tappioputken jälkeen jättää laivan. Nyt on tehty uusia värväyksiä, jotka ovat aloittaneet evopaidoissa varsin mallikkaasti. Olen myös kuullut luotettavasta lähteestä huhua, että farmijoukkueesta (hcpdstä) evouvexiin siirtynyt Heta olisi vienyt vallankumouksellista eplikäsitystään myös ykkösjoukkueen tietoon. Jännitykseksi jää, kestääkö eplikirja tiukan paikan tullen uudistuneelta rosterilta.

Ottelun lopputulosta on hankala veikata. Molemmat aloittivat kauden kaksijakoisesti, mutta viime pelit ovat osoittaneet, että molemmat joukkueet nähdään todennäköisesti liigakarsinnoissa kauden päätteeksi. Sen verran tutulla rosterilla H11 kamppailuun kuitenkin lähtee, kotiedun saattelemana, että veikataan 5-3 kotivoittoa. eplikirjan pysyessä kansissa, EVX tulee kuitenkin taistelemaan voitosta.

1. erä
3:40 1-0 carhart (chande,maakari) - chande syöttää carhartille maalin taakse, joka pistää wanhurin sisään. Maalivahti uunoilee väärällä kulmalla!
4:00 chande läpiajossa laidasta, mutta ranne ei pure tällä kertaa komowaan.
5:50 stlouis laittaa lähes maagisen syötön puolustulinjan taakse, jossa Doyle vapaana, mutta ranu sivurautoihin.

H11 0 torjuntaa, 51% hallinta
EVX 3 torjuntaa, 48% hallinta

Melkosen puuduttava aloitus ottelulle. H11 näennäistä hallintaa, molemmissa päissä kelpo paikkoja, mutta kiekkoa ei kaivettu verkosta yhtä kertaa enempää tässä erässä.

2. erä
00:07 2-0 carhart (Deez) - aloitusvoitto, pari passia, vapauttava syöttö carhartille, etukulmasta kiekko reppuun
00:19 3-0 carhart (chande, maakari) - mies läpiajossa ja ranteella warmasti(ja paremmalla menestykselä kuin chande) sisään
00:36 3-1 Koija (stlouis, Doyle) - epäselvä tilanne, jossa kiekko lopulta pomppii nähdäkseni maakarin kautta etukulmasta sisään, maalivahti (vaihteeksi) retkellä.
01:25 4-1 Deez - Deez vetää melko kaukaa tolppaan, kiekko jää pomppimaan maalin edustalle, eikä EVXn puolustus saa putsattua reboundia, ennenkuin Deez ehtii siihen
02:51 carhart aivan käsittämättömässä kärkyssä, jonne kiekko saadaan, mutta pakki ehtii teukkamaisella nopeudellaan kiekon ja maalin väliin
04:08 5-1 carhart (chande) - carhart yksin maalin edustalla ja kiekko reppuun

H11 2 torjuntaa, 45% hallinta
EVX 2 torjuntaa, 54% hallinta

Kiekon hallinta siirtyi EVXlle, mutta H11 sen sijaan sai muutaman hyvin vaarallisen vastahyökkäyksen. Pientä hajoamista sekä puolustuksen laiminlyöntiä evopoikien toimesta, toivottavasti ei mene aivan perseilyksi.

3. erä
2:45 stlouisin toinen paikka iskeä kiekko tyhjiin, mutta kuljettaa maalivahdille. Ekalal kerralla tuli violentti, tällä kertaa maalivahti olisi saanut säilyttää neitsyytensä.
3:26 6-1 carhart(chande) - syöttelyn päätteeksi kiekko b-pisteen kohdalta tarkasti takakulmaan
4:07 6-2 stlouis(Doyle) - Doyle karvaa kiekon, syöttää stlouisille paikkaan, josta ei vaan yksinkertasesti voi erehtyä.
5:35 7-2 carhart - nätti aluemylly H11ltä, EVX saa jo kiekon, mutta epäonnistuu purussa ja ceihou laittaa kiekon ranulla (tuurilla) reppuun.

H11 7 torjuntaa, 57% hallinta
EVX 3 torjuntaa, 47% hallinta

Vimonen erä pelkkää kosmetiikkaa. Molemmat juoksivat kentällä miten sattuu ja paikkoja syntyi molempiin päihin kahden ekankin erän edestä. Maalimäärä pysyi kuitenkin ONNEKSI alle kymmenen. Ansaittu voitto taivasnumeroille.

***H11 _joukkue_puolustus-(miinus)carhart - Erittäin hyvin pitivät EVXn hyökkäyksen kurissa ja molemmat EVXn maalit enempivähempi tuurin saattelemia.
**carhart - 6+0
*maakari - jos puhdas alempi puolustaja, joka pelaa kolmatta kliigapeliään, tienaa yhtä paljon pisteitä kuin päästää kiekkoja omiin, jokainen omiin päästetty maali on hyväksyttävää.

/*** Evolution Uvex - huonoa puolustamista, vaatimatonta hyökkäämistä, turhaa kulmissa pyörimistä, ryntäilyä, loput näkyy taululla. Tällä kertaa eplikirja ei kyllä toiminut.
/** carhart - voiko sama mies saada tähtiä että antitähtiä? En tiiä mutta nyt saa. Paikkoja oli viimeistellä huomattavasti useampikin maali, melko paljon kiekonmenetyksiä ja niin valtavaa puolustuksen laiminlyöntiä, ettei vaan yksinkertasesti voi olla moittimatta.
/* yleisö - koko pelin aikana tuli ehkä 5 kommenttia specsistä ml. meikäpojan "jatqq"-huudot.
Tietoja
Tuomari: -HaBa-
Lisätty: 12.10.2010 18:28

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.