brandy 0+2=2
hampi 3+0=3
Pzi 0+2=2
yllepa 0+2=2

Ballito himoitseekin pisteitä kovasti ja haluaa saada ne heti Genesiksen kustannuksella tappiollisen HIFK -pelin jälkeen.
Vaikeaa se tosin tulee olemaan, sillä sarjanelonen haluaa varmasti tukevoittaa tilannettansa runkosarjan kärkipäässä, eikä varmasti halua menettää kallisarvoisia pisteitä varsinkaan tällähetkellä sarjan pohjilla oleville joukkueille!
Ballito kuitenkin pystyy rakentamaan vaarallisia hyökkäyksiä tiuhaankin tahtiin, ja puolustuskin on hyvissä käsissä.
Ehkäpä jo kiekon legendojenkin maineessa olevia Genesiksen pelaajia on tosin vaikea järkyttää, siksipä:
Oma veikkaus: 1-4

1.ERÄ

0:30 Genesisten puolella teknisiä ongelmia.
1:05 Genesisten puolella olevat tekniset ongelmat korjattu.

1:30 Genesis uhkaa jo todenteolla Ballito -molaria, mutta brandy ei saa käännettyä kiekkoa häkkiin.

2:51 brandy laukoo hieman kesysti, mutta kiiruhtaa omaan ripariinsa - tyhjät eivät kuitenkaan kelpaa ja peli edelleen nollissa.

3:44 Jälleen brandy tunkeutuu laukaisupaikkaan - Ballitomolari lähellä reväyttää nivusensa venyttäessään ilmiömäisesti kiekon eteen.

5:03 3v1 Ballitoille, mutta maalivahti torjuu mahtavasti Chaken vedon.

5:07 0-1 hampi (brandy, Pzi)
Vastahyökkäyksestä hampille avataan avopaikka, ja verkossa soi!

BLO saves 7 poss 50%
GEN saves 1 poss 49%

Ottelu käynnistyi ensimmäisen erän johdolla aivan Genesisten hallinnassa - BLO -maalivahti oli kovan tulituksen alla koko erän.
Ballito piti puolustuksen kohtalaisesti koossa, eikä liian selviä vetopaikkoja Genet saaneet useastikaan.
Silti tässä hallinnassa jos peli pysyy, saa Genet hykerrellä kaksi pistettä plakkarissaan.

2.ERÄ

0:22 Gaattori laukoo tulisesti, mutta riparistakaan ei kiekkoa saada sösittyä maaliin!

1:07 0-2 hampi (brandy, yllepa)
Genesishyökkäys syöttelee hetken saadakseen vetopaikan, ja sehän saadaan... maalivalo syttyy.

1:24 0-3 hampi (yllepa, Pzi)
Ballitolla alkaa epätoivo nousta takaraivoon, kun illan hattutaikuri hampi tykittää kovaa melkein b-pisteeltä takakulmaan.

4:12 Balliton maalikehikkoa kolistellaan.

5:15 1-3 Grip (Nikkeli, Chake)
Nikkeli passaa hyvin Gripille joka tulittaa maalia kohti - molari hieman hörppääkin kiekon taakseen.

BLO saves 2 poss 51%
GEN saves 2 poss 48%

Kakkoserä ei suurta muutosta tuonut otteluun, vaan Genesis jatkoi pyöritystään ja maalasi pariin otteeseen komeastikin.
Ballito muutaman kerran uhitteli vaarallisesti vihollismaalia, onnnistuen kertaalleen.
Loppuerä oli hienoista Ballitohallintaa, mutta kahdenmaalin tappioasema kuulostaa liian vaikealta Genesistä vastaan!

3.ERÄ

1:16 yllepalla hyvä paikka niitata peli lopullisesti, mutta maalivahti vetää pitemmän korren.

5:10 Ballitot ryntäävät kiireissään, ja Genet saa jonkunlaisen onetimerpaikan, mutta tolppa kolahtaa.

5:42 2-3 Grip (Gaattori, Nikkeli)
Grip laukoo ja Genepelaajasta kiekko lipuu epäonnekkaasti maaliin!

5:58 Nikkeli laukoo viime sekunneilla yläb-pisteeltä - maalivahti torjuu eteens...TÖÖT, peli päättyy.

BLO saves 3 poss 39%
GEN saves 4 poss 60%

Viimeisessä erässä ei maalipaikoilla juhlittu, toisin kuin edellisissä erissä.
Ballitokaan ei saanut samanlaista draivia päälle kuin edellisessä pelissä, (vaikkakin kavensivat jälleen) sillä Genet pitivät tilanteen hallussaan varmalla pelaamisella.
Genesis ansaitsi kahden erän tosi hyvällä pelaamisella täydet pisteet itselleen. Näin heidän sarjapaikkansa vakaantui entisestään.
Ballitot taas ovat pahan paikan edessä playoffpaikkoja ajatellen!