Sephirot 1+0=1
Thume 0+0=0

Ennakkoa:

Ballito (#11.)
-Edellis kauden päätteeksi Kiekkoliigan pääsarjaan noussut Ballito on aloittanut kauden odotettua huonommin. Alla on kaksitoista ottelua, joista kahdeksan on päätynyt tappioon ja vain neljä voittoon. Joukkueen paras pistemies Nikkeli on pistepörssissä sijalla 23.

Miesten Kesken (#14.)
-Neljäs kausi kiekkoliigassa menossa. Hyvän tulokaskauden jälkeen suunta on ollut laskusuuntainen. Tällä kaudella alamäki on vain jatkunut. Yhdestätoista ottelusta MK on voittanut vain yhden. Plakkarissa on yksitasapeli ja yhdeksän tappiota. Joukkueen sisäisen pörssin ykkönen on viimekauden intissä viettänyt Sephirot. Pörssissä rotta on sijalla 20.

VEIKKAUS:
3-2 Ballitolle.

____________________
1/3

1min - Ballito aloittaa ottelun vahvasti. Vie kiekon ylös rohkeasti.

2min - juudi pääsee laukausemaan punaympyrän sisältä haske torjuu mutta irtokiekko tulee vaarallisesti eteen. Hammell hoitaa tilanteen.

***1:27 0-1 by Sephirot (Preda)
-vastahyökkäys ja etukulmasta kuti sisään!

***1:33 1-1 by Gaattori (naapi - Grip)
-meni vähän ohi. Aloitus voitto ja kiekko nopeesti ylös. Kusti jostakin uppoo jotakin reittiä pitkin.

3min - Ballito jatkaa hyökkäyspeliä. MK:lla vaikea päästä kiekkoon saatikaan nostaa sitä ylös omalta alueelta.

4min - Gaattori pääsee kokeilemaan maalin eteen kiemuroitaan, mutta ei saa siirrettyä kiekkoa reppuun.

5min - MK pääsee ekan kerran kahteen minuuttiin omalta alueelta kunnolla ylös. Tilanne päättyy Predan höntyilyyn maalivahdin alueella. Balliton vahva hyökkäyspeli saa jatkua. Miehet katkoo kerta toisensa jälkeen keskialueella MK:n avausyritykset.

6min - Balliton myllyt vain jatkukoon. Loppu sekunneilla MK saa myös hyökkäyksen aikaseksi. aika vain loppui kesken.

BALLITO; saves:1 poss: 47%
MIEHET; saves:4 poss: 52%

2/3

1min - MK rakentaa hienon tilanteen. Sephi pääsee laidasta antamaan vetopassia maalin nurkalle juoksevalle Predalle. Passi ei vain ihan saavuta kiekkoradion juontajaa.

2min - Nyt vuorostaan Ballitolla vaikeuksia päästä kiekkoon. MK myllyttää mukavan näköisesti ja katkoo juudin avausyrityksiä keskialuueella. Preda pääsee kertaalleen koittamaan pyssyään pisteeltä, mutta haske vetää pidemmän korren.

3min - Molempien joukkueiden siniviivamuuri toimii ja kiekko seilaa keskialueella.

4min - Ballito pääsee lopulta alueelle ja naapi pääsee laukausemaan pariin otteeseen hyvästä paikkaa. Maalivahti osoittaa olevansa loistovireessä ja tilanne pysyy yhdessä yhdessä.

5min - Gaattori hallitsee mk:n päädyssä kiekkoa. Ei vain löydy oikein veto/passimis paikkaa.

6min - Balliton hyvä ote jatkuu. MK:n nelikko puolustaa hyvin, eikä toisessa erässä nähdä lisämaaleja.

BALLITO; saves:3 poss:47%
MIEHET; saves:2 poss:52%

3/3

1min - Preda pääsee vaarallisesti Balliton päädyssä etenemään kiekon kanssa ja laukauseeee! Mutta ei uppoa vieläkään.

2min - Ballito pääsee hyökkäämään ja kiekko pyörii nätisti MK:n päädyssä. Gaattori pääsee kertaalleen laukomaankin, mutta tulosta ei synny.

3min - MK nousee, mutta naapi katkaisee jälleen. Vie kiekon ylös ja laukoo, mutta etunurkka pysyy kiinni.

4min - Ballito myllyttää, kiekko sviivalla Gaattorille, Gaattori kiemurtelee MKn pelaajamuurin läpi mutta viimeistä maalivahdin ohittavaa harhautusta ei onnistu tekemään.

5min - Grip pitää kiekkoa laidassa, syöttää keskelle nousevalle naapille joka antaa maalin kulmalle vetopassia johon Gaattori ei pääse kunnolla käsiksi. Tilanne jatkuu ja Ballito saa muutaman hyvän kudin aikaiseksi.

6min - MK:lla jälleen vaikeuksia avata peliä. Ballito nousee kerta toisensa jälkeen ylös. Maalit vain jää uupumaan. Gaattori ja naapi pääsee kertaalleen 2v1:seen , mutta artificia vie pidemmän korren. Toisessa päässä MK onkin jo kaks ykkösessä, mutta juudi hoitaa.

SUMMERI SOI!

BALLITO; saves:1 poss:53%
MIEHET; saves:8 poss:46%
_____________________________

*** naapi
-Katkoi tehokkaasti keskialueella MK:n hyökkäykseen lähtöjä. Vei kiekkoa ahkerasti ylös ja jakeli pari hyvää paikkaa.

** Gaattori
-Tosi liukas kaveri MK:n päädyssä. Piti kiekkoa ja oli monesti oikeassa paikkaa. Tänään ei vain uponnut yhtä maalia enempää.

*Hammel & Artificia (MK:n puolustus)
-Ballito puski kovaa päälle. Ei päästänyt loistaviin tekopaikkoihin. Ehkä jonkin sortin pelastus tässä pelissä MK:lle.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 10.10.2010 23:05