Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet - Team ÖrTeam Ör 4-4

Hjerpe 1+1=2
jörgen 2+2=4
Salonen 1+2=3
Wight 0+0=0

Nyt seuraamme kiekkoliigan 2.divariottelua, jossa Jalattomat puukädet kohtaavat peikkometsien örrit! Puukädet eivät ole avanneet vielä pistetiliään 2.divarissa, mutta kaatuuko nyt toiseksi viimeisenä oleva Ör? Itse uskon, että ottelu tulee olemaan tiukka, mutta Örrit tekee pientä hallintaa ja rankaisee itselleen ottelun. Tulosveikkaus : 1-2

1.Erä
Peli lähtee käyntiin ja puukädet saavat heti hyvän paikan, kun lahtelainen jani (zani) pistää autopassilla keskelle Satsille puolikkaaseen läpiajoon, mutta veto kilpistyy veskan kilpeen. Peli menee päädystä päätyyn ja molemmilla ollut hyviä paikkoja, mutta maskivedot eivät tahdo uppoa, kun vastustajan puolustaja saa aina lapasen eteen. Selvästi näkee molemman pelitaktiikan. Jalattomat pyrkivät lähtemään lyhyillä passeilla liikkeelle, kun taas Örrit painavat maalille samantien. Tolpat jo kilisee viimeisillä sekunneilla örreil! Hjerpe oli lähellä tehdä avausmaalin tässä ottelussa.

Jalattomat pitivät hiukan enemmän kiekkoa hallussa, mutta vedot olivat toisinpäin. Jalattomien vahti ehti kiekon etee 5 kertaa, kun örrien vain yhden kerran.

2.Erä
Lähtipä taas vauhdikkaasti käyntiin jalattomilta peli! 3vs1 nopeilla vetopasseilla ja zanille pedataan paikka, mutta kiekko pomppii ilkeästi lavasta ja kimpoo veskalle. Örrit aukaisevat maalihanat pelissä, kun Salonen tekee maalin. Kenny kunnostautuu syöttäjänä. Puukädet tasoittavat! Veksa iskee zanin passista. Veksa läpi, mutta örripakit hankaavat perseessä kiinni ja eikä tilanteesta tule mitään vaarallisempaa. Nätti kuvio Puukäsiltä, aivan uskomaton. Zani levittää keskeltä laitaan Satsille, joka kääntyy ja heittää pienen tsipin maalille suoraan Veksalle lapaan. Sieltä se tulee! Zani iskee, kun Satsi heittää laidalt passin lapaan ja tsjaaj.

Örrit putosivat tässä erässä Puukäsien kyydistä. Hallinta oli edelleenkin Puukäsien hallussa ja örrien vetojen määräkin laskenu ensimmäisestä erästä. Puukäsien veska 2 kertaa kiekon edessä ja 5 kertaa örrien veska.

3.Erä
Hyökkäykset ovat olleet molemmin puolin tylsiä, kun tilanteita ei tule aikaseksi. Perun puheeni. Örrit kaventavat samantien 3-2! Kenny iskee, ei syöttäjiä. Saavatko örrit tästä energiapiikin ja tekee ottelusta jännittävän? Ei kaukaa mene Salosen veto takatolpasta! Ja tilanne tasoittuu 3-3, kun Kenny tekee toisen maalinsa! Syöttäjinä Salonen ja Hjerpe. Örrit pistivät lisää tulta koneeseen ja menevät johtoon! Hjerpe avaa maalitilinsä tässä ottelussa, syöttäjinä ovat Salonen ja Kenny. Puukädet ovat jäänneet pelin tahdista ihan jälkeen ja Örrit pyörittävät miten haluavat, mutta nyt tulee tasoitusmaali Puukäsiltä, kun Satsi iskee luvut 4-4. Viimeinen minuutti pyörähtää käyntiin pelistä, kumpi vie tämän? UIH! Zanilla loistava paikka ratkaista ottelu, mutta veska heilauttaa räpylää juuri ilkeästi. Tööööt!

Örrit nousivat taistelemaan viimeisessä erässä ja saivatkin hirveän draivin päälle, mutta eivät ihan rahkeet riittänyt voittoon asti, vaikka johtivatkin pari minuuttia ennen loppua. Jalattomien veska hyppäsi 5 kertaa kiekon eteen, kun Örrien 4 kertaa.

*** Kenny ; pelasi pirteästi ja antoi lisää uskoa omalle joukkueelleen.