Halpern 2+1=3
Litmanen 0+1=1
Pyöriz 1+1=2
tuksu 0+2=2

Lauantai-illan hegemoniaottelu KoHun ja Team Viperin välillä on alkamassa. Molemmat joukkueet sarjataulukon häntäpäässä, KoHu sijalla 11, Viperit heti perässä sijalla 12. Odotettavissa tiukkaa taistoa, Konhot saaneet Tennin armeijan harmaista kokoonpanoonsa, samoin vekaran. Ovatko pojat saaneet ruista ranteisiinsa - se jää nähtäväksi. Vipereiltä voisi seurata Litmasta, kokenut kettu jopa kiekkoliigan puolelta Patriotsien riveistä. Odotettavissa tiukkaa vääntöä tärkeistä pisteistä, viimeiset luistimenteroitukset - ottelu alkakoon!

***0-1 by Halpern (1+0) tuksu (0+1) Litmanen (0+1)

KoHu: saves: 4 poss: 47%
Team Viper: saves: 4 poss: 52%

Ensimmäisessä erässä mentiin päästä päähän. Molemmat joukkueet eivät selvästikään lähteneet peruuttelemaan, vaan maaleja haettiin ahnaasti. Jo heti pelin alussa playa sai vaarallisen vetopaikan, joka kuitenkin kilpistyi viperimokkeen. Kohulla heti pelin alkupuoliskolla muutama hyvä paikka, mukaan lukien 3vs1 tilanne, josta kuitenkin playan veto kilpistyi jälleen maalivahtiin. Vipereiltä Pyöris kilautti tolppaan ajassa 3.17. Pitkään näyttikin, että tauolle lähdettäisiin suunnittelemaan uusia taktiikoita ja sotasuunnitelmia toista erää varten maalinteon suhteen, mutta Viper oli päättänyt toisin. Ajassa 5.51 hieno syöttö maalille, jonka ansioista Halpern pääsi tuikkaamaan Viperit johtoon ensimmäiselle erätauolle.

***1-1 by okenuub (1+0) Tenn (0+1) playa (0+1)
***2-1 by playa (1+1) Tenn (0+2)
***2-2 by Pyöris (1+1) tuksu (0+2) Halpern (1+1)

KoHu: saves: 2 poss: 49%
Team Viper: saves: 6 poss: 50%

Toinen erä mentiin melko samalla kaavalla, eli päädystä päätyyn. Maalintekokarkelot aloitti hienolla takanurkkavedolla okenuub ajassa 2.07. Erän puolivaiheilla Litmaselta hyvä nousu siniviivalta ja tarjoilu Halpernille, jonka vedon kohun maalivahti kuitenkin liimasi. Jälleen erän lopussa tehtiin ratkaisuja. Playa karvasi kiekon Litmaselta kulmassa, hyvä nousu maalille ja varma sijoitus takakulmaan ajassa 5.35. Heti perään Pyöris kuitenkin tasoitti ajassa 5.43. Vipereille viimeisillä sekunneilla lähestulkoon one, mutta autopassi lähti minne sattuu.

***3-2 by vekara (1+0)
***4-2 by okenuub (2+0) vekara (1+1) Tenn (0+3)
***4-3 by Halpern (2+1)

KoHu: saves: 4 poss: 60%
Team Viper: saves: 7 poss: 39%

Joukkueet lähtivät kolmanteen erään taistelumielellä voittoa hakien. Vekara tälläsi kotijoukkueen 3-2 johtoon tuntemattomassa ajassa, hallin kellon pimahtaessa. Kohu ei johtomaalista huolimatta vetäytynyt täysin kuoreensa, joskin havaittavissa oli hienoista varmistelua. Tämä onnistuikin erinomaisesti lukuun ottamatta pientä herpaantumista ajassa 2.35, kun Litmanen päästettiin täysin vapaasti laukomaan pisteeltä, tuloksena tolppa. Heti perään vekara katkaisee syötön puolustusalueella ja vapauttaa okenuubin läpiajoon. Tuloksena veivailut, maalivahti kiskalle, mutta kiekko löytyy sivuverkosta. Ajassa 5.01 okenuub kuitenkin korjaa virheensä iskemällä vekaran hyvästä esityöstä kotijoukkueen turvallisen tuntuisesti kahden maalin johtoon - 4-2. Viper aloitti kuitenkin vielä kirinsä, ja Halpern kavensi lukemat hienolla tolppalaukauksella ajassa 5.29. Enempää ei maaleja kuitenkaan nähty, viihdyttävästä ja tasaisesta matsista KoHulle ansaitut ja tärkeät pisteet.

*** okenuub - viimeisteli tärkeän tasoituksen ensimmäisessä erässä, oli muutenkin kentän raatajia ja kaunisteli voittomaalin.

** Halpern - oli selkeästi Vipereiden pirtein mies kentällä tehden kaksi maalia ja alustaen yhden, piti Viperit pelissä mukana.

* Tenn - maestro namutteli kolme syöttöpistettä ja auttoi joukkuettaan puolustuspäässä.