Tsistov 1+1=2

Ensimmäinen erä.

00.00 ilo nappaa aloituksen.

00.31 hyvännäköinen hyökkäys nightmarelta mutta ilo hoitaa

00.38 SIELLÄ LEPÄÄ!!! Jebsu siirtäää nightmaren johtoon, esityöntekee vop ! Jebsu (1+0) vop (0+1)

01.21 aiai mitä namuttelua väiskiltä mutta ilo blockkaa Darpin tyhjän maalin kudin.

01.58 jebsu seuraa väiskin kudin sisään mutta maalia lasketa ja vop ryntää kuin villi härmä mutta tulee violent

02.48 Gurre veska koppaa väiskin vedon kuin muuan obi konsanaan!

03.19 darp leikittelee ja hakee wilzu passia

03.41 Winnikin tulinen veto, mutta veska torjuu vain vaivoin

04.01 Jebsu pääsee kokeilemaan maalin edestä mutta veska torjuu sohvilla

04.20 Darp ei saa vetoa kun on veskan kanssa kaksin

04.47 darp kolauttaa tolppaan maalin edestä
ja heti perään toinen

05.42 hätiköity avaus ilolta josta gurret oisivat päässeet 3v1 hyökkäykseen.

05.47 TEKEEEEE! Jebsu nakkaa pikkumusta jo toistamiseen illan aikana reppuun! syöttäjinä kuntoutuu Darp ja Väiski. Jebsu (2+0) Darp (0+1) Väiski (0+1)

Period 1/3 over
Nightmare saves 3 poss: 55%
Guerreiros saves 5 poss : 44

Erästä nightmare hallitsi ottelun ensimmäistä erää miltein kokonaan. Hieman parempi viimeistely ja peli olisi 5-0. Guerreiros oli ekan erän vaikeuksissa Darpin karvauksista, mutta nyt ottelun toiseen erään! ->

Period 2/3

00.00 Helsingin kovin panomies jebsu ottaa pikkumustan aloituksesta

00.29 vop vs rala 1vs1 vop sivuun mutta veto kaukaa

01.06 vop näyttää stopperiaan = pakit sivuun ja kuti vain hiuksen hienosti ohi takatolpan

02.33 väiskin b-piste kuti lähtee mutta veska torjuu

02.40 vastahyökkäyksestä Guerreiros tasoittaa! tästäkö nousu alkaa? Rala (1+0) valsu (0+1) ilo (0+1)

03.23 VUVUZUELAT RAIKAA YMPÄRI EHC-AREENAAAA!
Väiski vie veskarin puikoista kiekon ja siitää painajaiset jo 3-1 johtoon. Väiski (1+1) Jebsu (2+1) Darp (0+2)

04.02 Jebsu seilaa guerreirois puolustuksen läpi ja siirtää huom siirtää nightmaren jo 4-1 johtoon.
Jebsu (3+1) Darp (0+3) vop (0+2)

05.09 kiekko pyörii kaikkien jaloissa ja jebsu syöttää darpille novin josta mies laittaa kiekon varmasti verkon perukoille, 5-1!
Darp (1+3) Jebsu (3+2)

05.29 aiaia darp ei anna pakeille yhtään tilaa kulmassa. Hän riistää syöttää polkee maskiin ja siellä lepää, 6-1! Jebsu (4+2) Darp (1+4)

05.34 alotuksesta nightmare lisää johtoaan, 7-1. Darp (2+4) Jebsu (4+3)

Period 2/3 over
Nightmare saves 4 poss: 57
Guerreiros saves 7 poss: 42

Erästä hieman. Erässä tuli paljon maaleja verrattuna edellisiin, mutta vaaratilanteita ei niin paljon, vain lepsuja vetoja. Vaaralliset vedot uppoivat kaikki verkon perukoille.
Meneekö 10 maali poks? se nähdään seuraavassa erässä. ->

Period 3/3

00.10 Winnik lag

00.18 rala vie kuin karkin lapselta vopilta kiekon

00.44 valsu pujottelee mutta veto kilpistyy veskariin

01.10 sata syöttöä kymmeneen sekuntiin ja darp polkee läpi ?? HÄ, mitä kävi, mutta ei maalia

01.18 darp iskeeee, 8-1. Darp (3+4) Jebsu (4+4)

01.40 vop riistää kiekon pakilta ja syöttää nightmare kaksikon oneen mutta ralan pitkä maila pelastaa juuri ja juuri.

02.47 jebsu riistää kulmassa ja syöttää darpin läpiajoon ja takakulmaan sijoittaa, 9-1! Darp (4+4) Jebsu (4+5)

03.11 one, 10-1! Jebsu (5+5) Darp (4+5) vop (0+3)

03.33 jebsu riistää kiekon mutta ranne ei ihan uppoa.

04.04 rala kynää guerreirosit oneen, 10-2! Winnik (1+0) Rala (1+1)

04.16 itse maestro, wtc:n raunioiden perukoilta iskee aloituksesta kiekon reppuun, 11-2! vop (1+3) Väiski (1+2)

04.26 Jebsu tekee, 12-2! Jebsu (6+5) Darp(4+6)

05.53 darp iskee kotikulmilta tutusti ja turvallisesti kiekon reppuun, 13-2! Darp (5+6) Jebsu (6+6)