Tilastot

SaiPa.SaiPa. - ReisitanssiReisitanssi 5-5

Tehopisteet

SaiPa.SaiPa.
Borgir 0+0=0
Jåne 5+0=5
Tossu 0+1=1
Wedge 0+3=3

ReisitanssiReisitanssi
D-light 0+2=2
Jaska 3+1=4
LAAWD 1+3=4
Pelto 1+2=3

Raportti
Jees, ois perjantaina ilta ja kiekossa, mitä ihmettä? Nyt seurataan ottelua, jossa kohtaavat idän ihme, Saipa. ja Elegancen johtama Reisitanssi. SaiPa. on pelannut 9 peliä, josta on napannut pisteitä piste per ottelu, mutta vierasjoukkue Reisitanssi on yllättävästi runkosarjan toiseksi viimeinen, mutta vain 7 peliä pelattuna. Tiukka vääntö luvassa, kun Elegance osuisi tolppien väliin, muuten voi olla SaiPa.:n hallintaa. Tulosveikkaukseni on tähän otteluun, että Reisitanssi vie viimeisen erän tiukalla puristuksella 2-3.

1.Erä
Alkusekunnit mennään lagin vallatessa kenttää, mutta peli saadaan kunnolla käyntiin. Eipä hirveän kaunista peliä ole, mutta Reisitanssi sai rakennettua ensimmäisen hyvän maalinpaikan, kun Elegance syöttää 2vs1:stä mahakkaalle lapaan, mutta veska edessä. Reisitanssin huolimantonta pelaamista ja idän ihme rankaisee, kun Jåne pääsee tinttaamaan b-pisteen rajoilta kiekon takanurkkaan, hyvin tarkasti. Pientä Reisitanssin hallitsemista, pari hyvää vetopaikkaa, mutta ei maaleja. Mahakas pelaa Elegancen läpi, josta hän varmasti pistää melkein keskelle kiekon. Elegance petasi jälleen paikan, mutta Pelto vetää b-pisteen tuntumasta veskan syliin.

Ensimmäisen erän tilastot kertoo hyvin paljon. Reisitanssi latasi vetoja, mutta SaiPa. säästeli aivan liian paljon. Toisaalta Reisitanssin puolustus tukki vetopaikat loistavasti. Erän aikana SaiPa.:n moke ehti kiekon eteen 8 kertaa ja Reisitanssin veskaa ei työllistettu yhtään.

2.Erä
Heti ensi sekunneilla Turgeon rynnii Reisitanssin puolustusalueelle ja hakee vetopaikkaa, lopulta löytyy ja veto lähtee, mutta päin mokea. Jåne karvaa Reisitanssin puolustukselta, joka pelaa huolimattomasti ja rankaisee tarkalla kudilla takakulmaan, veska saa hieman kosketusta kiekkoon. Reisitanssin huolimaton puolustaminen koituu kohtaloksi, kun SaiPa. lähtee terävällä liikkeellä hyökkäykseen. Jåne vetää kiekon tarkasti keskeltä suoraan etukulmasta maaliin, hattuja! Ja heti Elegance rankaisee toisessa päässä. Jåne rakentaa itselleen taas loistavan maalipaikan, mutta veska torjuu tämän, eikä tule mitään ripareistakaan. SaiPa.:n puolustus kusi, kun rynnivät kiekon päälle, mutta menivät ohi kiekosta. Mahakas nappasi kiekon ja syötti maalin eteen Elegancelle, mutta tolpat vain kilisivät. Nopeaa peliä, heti toisessa päässä soi, kun Jåne iskee neljännen maalinsa.

SaiPa. pääsi peliin toisessa erässä hyvin mukaan ja iski loistavasti maalipaikoista, vetoja myös alkoi tulla, kun Reisitanssin veska venyi 6 kiekon eteen. SaiPa.:n veska venyi vain 3 kertaa. Reisitanssin ote hieman lipes toisessa erässä, mutta on vielä viimeinen erä aika kääntää pelin suunta.

3.Erä
Jåne hakee hyvin 2vs1:ssä Turgeonille, mutta veto lähtee hieman liian keskelle ja suoraan veskan syliin. Se oli nätti! Mahakas änkee itsensä SaiPa.:n puolustuksen läpi ja tinttaa roikolla maalin. Ja aloituksesta suoraan SaiPa. lisää johtoaan, Jåne jälleen viimeistelijinä. Hieman yksin yrittämistä tuo Reisitanssin peli, kun taas SaiPa. liikuttaa loistavasti kiekkoa. Reisitanssi saa pelattua pari loistavaa maalipaikkaa, mutta neljän sumppu maalin edessä on aivan liian kovan palan Elegancen tykille. Pelto iskee Reisitanssille kavennuksen. OIOI, Elegancella tyhjät, mutta ranuttaa törkeästi ohi maalin. Reisitanssi hyökkää nopealla hyökkäyksellä, joka tuottaa tulosta, kun Elegance raivaa itsellensä vetopaikan ja takakulma soi ja pitkään. Jännittävä viimeinen minuutti käynnistyy ja molemmat joukkueet hakevat vimmatusti voittoa, mutta kumpi tämän vie! Jännittävää. Tossu pelaa loistavasti maalille ja veska heittää riparin, jotka hän saa, mutta aivan liian aikainen lataus kusaisee onen ja hyvän maalipaikan. TÖÖÖT!

Reisitanssi taisteli haki SaiPa.:n pelottavalta kotikentältä pisteen. SaiPa.:n puolustus peli hieman repesi lopussa, mutta Jånen loistavat maalit pitivät edes pisteen kotona. Reisitanssin veska venyi 5 kertaa kiekon eteen, kun taas SaiPa.:n vain 2 kertaa. Ottelu päättyy tulokseen 5-5.

*** Jåne, loisti koko pelin ja idän ihmeen taikamies.
** Elegance, piti Reisitanssin pelissä mukana loistavasti jakamalla hyviä passeja ja tekemällä tärkeitä maaleja.
* mahakas, pelasi hyvin yhteen Elegance kanssa ja teki hienoja suorituksia hyökkäysaluueella.
Tietoja
Tuomari: dwaikie
Lisätty: 01.10.2010 23:00

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.