Klaua 1+2=3
Kurosawa 0+1=1
supperman 1+2=3
Typho 1+1=2

Iltaa arvoisa kiekkoväki ja tervetuloa kattelee 4.divariottelun Pohjolan Kiekko - GHETTO BIRDS peliraporttia. Katsomossa on penkit tyhjillään, mutta se ei haittaa pelinmenoa. Kotijoukkueesta esille voisi nostaa janiin, joka loistavilla suunnanmuutoksilla aiheuttaa kylmiä väreitä vastustajan puolustukselle. Kestääkö kotijoukkueen puolustuspari Zero2 & HKLenkki vierasjoukkueen kivenkovan hyökkäysparin Typho & Klaua vyörytystä mitä edellisissa peleissä on voitu havaita?
Katsojia edelleen odotellaan lippuluukulla mutta ketään ei näy.

Peli lähtee käyntiin pienellä räiskimisellä, jonka lomassa molemmille joukkueille avautuu pelin ensimmäiset maalintekopaikat.
Ensimmäiset peliminuutit on huolimatonta pelaamista molempien joukkueitten puolustajilta ja peli rakoilee molempiin suuntiin.
1-0 Amy (janii) keskialuelta laidan kautta irtoaa kiekko ja se liruu vierasjoukkueen päätyyn ja Amy ryntää tekemään tarkalla alanurkkavedolla pelin avausmaalin.
Erän puolivälissä Ghetoilla hyviä laukauksia b-pisteiden tuntumasta, mutta kotijoukkueen veskari hoitaa tilanteet.
Pientä lagailua 5. peliminuutin kohdalla, peli jatkuu.
5.27 2-0 Amy (janii HKLenkki) PoKi saa hyvän pyörityksen vierasjoukkuee siniviivan tuntumaan ja lopulta Amy pääsee tuikkaamaan pelin 2-0 lukemiin.

Torjunnat PoKi: 4 GHB: 1
Hallinnat PoKi: 53% GHB: 46%

Ensimmäinen erä tarjosi paljon maalintekopaikkoja molemmille joukkueille, jotka hyödynti kotihallin karjut Amyn johdolla. Toisessa erässä Ghettojen pitäisi skarpata omassa päässä ja saada enemmän myllyä pyörimään kotipäädyssä.

Heti erän alkuun vierasjoukkue saa hyvän laukauksen mokelle ja Klaua kärppänä irtokiekoilla, mutta kotijoukkue kestää.
1.41 2-1 Klaua (Typho nenä) nenä avaa omasta päästä Typholle, joka pienen pyörähdyksen jälkeen syöttää sumpun taakse Klaualle, joka tykittää pelin 2-1 lukemiin.
Ghetto-puolustus saa pidettyä kotijoukkueen vedot hyvin blokkauksilla. Sitä kautta vastahyökkäyksiä, josta esimerkkinä nenän kavennusmaali ajassa 4.10.
2-2 nenä (Klaua)
Kentälle astuu nenän tilalle Kurosawa.
Toisen erän loppuminuutit Ghetto Birdsit pyörittää peliä näyttävästi ilman tulosta eli viimeiseen ja ratkaisevaan erään lähdetään tasatilanteessa 2-2

Torjunnat PoKi: 6 GHB: 6

0.36 2-3 Gato (Klaua nenä)
Heti erän alkuun Ghetot saavat hyvän pyörityksen pokin alueelle ja klaua syöttää maalintakaa Gatolle maalinedustalle ja Gato tykittää maskin takaa Ghetot johtoon.
PoKin hyökkäykset stoppaavat usein kaukovetoon, jotka maalivahti hoitaa mennen tullen.
Zero2 taistelee puolustuslinjoilla Klauan & nenän pyörittäessä peliä.
Erän puolivaiheilla katkoja tulee normaalia enemmän molemmilta joukkueilta.
3.25 2-4 Typho (Kurosawa Gato)
3. peliminuutilla kova pyöritys siniviivan tuntumassa ja kurkku kuljettaa b-pistettä kohti ja syöttää takaa tulevalle Typholle, joka tykittää pelin 2-4 lukemiin.
Pelin loppuminuutit pelataan surffausvaihde päällä, joten maaleja ei enää nähdä.

Torjunnat PoKi: 6 GHB: 3
Hallinnat PoKi: 52% GHB: 47%

*** Klaua, hyvin käytti ketjukavereitaan hyödyksi syöttelyn muodossa ja maalinkin täräytti.

** Amy, pelasi pirteästi pari ekaa erää mutta viimeisessä vähän nukahti.

* Gato, puolusti mainiosti ja hyökkäyspelaaminenkin onnistui kiitettävästi.