LetQ 1+0=1
Orano 0+1=1
Poliz 0+1=1
vipi 0+0=0

Nelosdivarin iltaottelussa yhteen iskevät SJK, sarjanelonen kahdeksalla pisteellä, ja Silent Saints, sarjayhdeksikkö neljällä pisteellä.
Saintseille pisteet olisivat todella tärkeät, sillä halu nousta ylempiin sarjoihin on varmasti kova.
Eihän toki kotijoukkueenkaan asema ole varmaa, ei todellakaan, mutta suhteellisen hyvin on kausi kuitenkin lähtenyt käyntiin!
Oma veikkaus: 6-4

1.ERÄ

3:21 1-0 Duna (Markiisi, Kopa)
Duna nousee ja iskee johtomaalin etunurkkaan.

4:16 1-1 LetQ (Poliz, Orano)
LetQ laukoo keskeltä, maalivahdin längistä maaliin

SJK saves 2 poss 40%
Saints 4 saves poss 59%

Tapahtumaköyhä erä oli vääntöä keskialueella, muutamia paikkoja luotiin, paikkoja, joista maalintekeminen on hankalaa.
Puolustukset toimi hyvin, vaikka laukauksia pääsi tulemaankin. Ottelu täysin auki ensimmäisen erän jälkeen.

2.ERÄ

0:55 Pari hienoa vetopassia ja Sallinen pääsee laukomaan vapaasti, laukaus etunurkkaan peittyy maalivahdin ansiosta

2:02 Duna laukoo maalineteen, Markiisi lähellä sohaista kiekon maaliin

2:53 2-1 Markiisi
Markiisi rynnii yksin ja laukoo maalin läheltä maalinedustaa

4:45 3-1 Markiisi (Tykä)
Jälleen Markiisi vapaana laukomassa takanurkkaan!

5:01 Oranolla hyvä paikka kaventaa, mutta maalivahti torjuu

SJK saves 2 poss 55%
Saints saves 4 poss 44%

Toista erää hallitsi selvästi kotijoukkue SJK. Paikkojen rakentelu oli sujuvaa, ja syöttönopeus nopeampaa kuin ensimmäisessä erässä.
Saints sai oikeastaan vain vastahyökkäyspaikkoja, kun SJK painosti kovaa.
Kahden maalin takaa-ajoasema on mahdoton saavuttaa samanlaisella pelillä, hyökkäykseen on pakko panostaa.

3.ERÄ

2:15 Poliz laukoo tulisesti, mutta moalri torjuu laitaan

4:14 Dunalla mahdollisuus ratkaista ottelu, mutta maalivahti venyttää eteen

SJK saves poss
Saints saves poss

Saints ei päässyt kunnolla uhkaamaan SJK:n johtoasemaa, maalipaikkoja ei saatu tehtyä tarpeeksi.
SJK ei myöskään niitä ollenkaan lahjoittanut, puolustus oli tiivistä, eikä paljoa päästetty nousemaan omalle puolustusalueelle.
Oikeutettu tulos, pisteet SJK:lle ja Saintsien ahdinko hieman syvenee.