Huittisten HuimaHuittisten Huima - Hc sellukatuHc sellukatu 4-2

pontti 0+0=0
Rick 1+1=2
Tun 0+0=0
Yojimbo 1+0=1

Edellisestä tuomaroinnista on aikaa ainakin 25 kissan vuotta, joten tuomari lähtee peliin täysin ummikkona! Nopea vilkaisu tilastoihin paljastaa, että Sellut ovat aloittaneet kautensa voitolla, siinä missä Huimalla on kahdesta pelistä saldona yksi voitto ja yksi häviö. Pelistä voisi kenties veikata tasaista?

1. erä

Hallissa on hiirenhiljaista ensimmäisen erän alkaessa. Edes paikalle vääntäytynyt kiekon oma kylähullu, Bogdan, ei jaksa avata sanaista arkkuaan, kunnes...

1.25 Bogdan :p

Hiljaisuus on rikottu ja pelin tempokin nousee rahtusen! Sellukatu pääsee aika helposti HuHun alueelle ja muutama vaarallinen paikkakin nähdään. Kolmen minuutin kohdalla Huittiset saavat hieman myllyä aikaan, mutta paine päättyy ohilaukaukseen. Heti perään Selluja odotti tyhjä maali hyökkäyspäässä, mutta ei, EI!!!

Erän lopussa puhtain mahdollinen 2v1 Huittisille, mutta Plazin laukaus suuntautuu liian keskelle. Kokonaisuudessaan melko selvästi Sellukadun erä.

2. erä

6.53 1-0 Guerin (Hemb, Plaz) Sellukadun vahva ensimmäinen erä ei saa jatkoa. Kiekko uppoaa lyhyen kuvion päätteeksi helposti maaliin.

8.14 2-0 HemB

Soolon jälkeen veto keskelle maalia jäädyttää Hasekin. Karkaavatko pisteet Selluilta jo toisessa erässä?

8.19 2-1 Rick

Vastaus on nopea eikä millään muotoa tyylikäs! Rämpytystaiston jälkeen kiekko löytää tiensä HuHu-maaliin.

9.16 3-1 Plaz

Toisessa erässä Sellujen puolustus on avautunut aivan liian helposti. Maalivahti haroo jälleen tyhjää Plazin tykittäessä pisteiden välistä.

10.55 3-2 SickMind (Rick, Akusti)

HuHu-puolustus on levällään ja SairasMieli korjaa potin maaliviivalta.

Erä päättyy lukemiin 3-2. Huomionarvoista on, että HuHun moke joutui töihin 8 kertaa; kollegansa toisessa päässä ei kopannut ainuttakaan vetoa.

3. erä

Viimeinen kolmannes alkaa melko sekavissa merkeissä. Muutama pitkä kiekko sekoittaa pakkaa entisestään.

4 minuutin kohdalla HemB viimeistelee läpiajossa maalin verran ohi.