niwo 0+0=0
Tumppi 0+0=0

1. erä:

04:43 1-0 thimpe (nalleh, Torgar)

Erän alku oli ehkä hienoista DT-hallintaa, mutta Prinssit paransi loppua kohden ja onnistui maalinteossakin! Tasainen ja varovainen erä kaikenkaikkiaan. Parhaat paikat väärälle kaverille, eli Tumpille.

torjunnat 3-3, hallinta 49-50

2. erä:

Toisen erän alkuun niwo peeloilee itselleen violent behaviourilla kotijoukkueen vihat niskaansa. Onnistuuko provosointitaktiikka? Paine pysyy taas erän alussa prinssien alueella, mutta viimeisenä lukkona toimii niwon ärsytyksestä terästäytynyt maalivahti! Tumpilla taas paikka, mutta pyssy laulaa haulikon tarkkuudella ja kiekonpalaset lentelevät pitkin pleksejä.

Erän puolivälissä thimpe tarjoilee nallelle loistavan paikan mutta klop! Paine pysyy, DT-pakka on sekaisin mutta kestää lähes minuutin paineen omassa päässä. Erän loppuun thimpe oulittain läpi, mutta tärkeä patjavenytys vierasjoukkueen veräjänvartijalta.

torjunnat 3-3, hallinta 51-48

3. erä:

Noin minuutti pelattu erää, kiekkoa lainataan lähes jokaiselle DT-miehelle. Siinä on paikka, miksi et lauo?? Tilanne hukataan. nalleh karkaa parin minuutin kohdalla puolittain, maalivahti torjuu eteen mutta puolustus korjaa roskat. Vastahyökkäyksestä paikka niwo-kasap -kaksikolle, puolustus blokkaa. Minuutti jäljellä ja thimpe lagaa!! Mitä tekee DT?? Pelikatko. Ei vihaista palautetta tiedossa pelin jälkeen. Pientä väänötä Prinssien maalilla, mutta ei varsinaista loppukiriä nähty missään vaiheessa. Molemmilta joukkueilta mielikuvituksetonta hyökkäyspeliä ja näin peli päättyy jalkapallolukemin 1-0.

torjunnat 2-3, hallinta 43-56