Voodoo PeopleVoodoo People - NightmareNightmare 0-1

Jebsu 0+1=1
kassi 0+0=0
SmL 0+0=0
Väiski 0+1=1

Dramaattisen ensimmäisen ottelun jälkeen finaalisarja jatkuu, tällä kertaa VP:n kotiottelulla.

Ensimmäinen ottelu oli suhteellisen tasaista vääntöä, vaakakupin kallistuessa rahtusen Voodoon puolelle.
Nightmaren pojilla oli tosin ottelun lopussa todella hyvä vaihde päällä. Lopun momenttumi jatkuikin selvästi toiseen peliin, joka alkoi selvällä vierasjoukkueen painostuksella.
Alkuminuuttien aikana nähtiin useita hyviä paikkoja, joista yksikään ei kuitenkaan löytänyt tietään verkon perukoille.

Erän viimeisten minuuttien aikana VP näytti toipuvan voiton tuomasta hyvänolontunteesta ja pääsi yrittämään maalia kohtalaisilta paikoilta, mutta tolppien väliin peliväline ei vieläkään eksynyt.
Lyhyelle juomatauolle poistuttiin tilanteessa muna-muna.

Toinen erä alkoi tasaisesti, ja molemmissa päissä nähtiin joitain paikkoja. Sampe pääsi näyttämään käsiään hyökkäyspäässä, mutta maaliin asti ujutus ei yltänyt.
VP:n päässä Jebsu pääsi toisinaan nousemaan täysin vapaasti, lähinnä -piku-:n hetkellisesti heikon puolustusmoraalin ansiosta. 11. minuutin kohdalla Sampe oli jälleen sutimassa riparia vastustajan maalilla, mutta Niemi ehätti syödä kiekon.
Toisessakaan erässä ei vielä maaleja nähty. Loppuhetkillä tunteet pääsivät hieman kuumenemaan, kun molemmissa päissä suljettiin kerran...

Kolmanteen erään siis kutkuttavasti 0-0. Katoavatko munat taululta ennen jatkoaikaa?

Eivät kadonneet, vaan kolmas erä oli sarjan tähän mennessä varovaisin erä. Vaarallisia paikkoja ei juurikaan nähty, ja äkkikuolemaan lähdetään suurin panoksin.

Jatkoaika ei ehdi kauaa vanheta. NM pääsee minuutin sisällä jo toiseen ylivoimahyökkäykseen, ja tällä kertaa tuloksena on maali.

0-1 Darp (Jebsu, Väiski)

*** Darp Luonnollisesti voittomaalin tekijälle...