Kiima tuoksuu jo ilmassa, kun Kiekkoliigan finaalit 2/10 ovat käynnistymässä.

Retale - Väiski

Voodoo People aloittaa:

-piku- - Letti
Sampe - Hossa

Peli lähtee käyntiin pienellä Nightmaren painostuksella ja Retale pääsee vetämään viivan tuntumasta, mutta veskari onnistuu vaivalla torjumaan kiekon kulmaan. Hetken päästä toisessa päässä Letti pääsee vetämään laidasta ja -piku- pistää riparin tyhjästä maalista tolppaan. Sml pääsee noin kolmen minuutin kohdalla laukomaan alalaidasta Nightmaren 1-0 johtoon. Esityön maaliin tekivät Jebsu ja Väiski. Lähes seuraavasta tilanteesta Voodoo People saa kuin saakin iskettyä tilanteen tasoihin pikun vanhanaikaisella. Syötöt maaliin saivat Letti ja Hossa. Erän lopussa Letillä muutama kohtuullinen paikka iskeä Voodoo Peoplelle lisämaali.

Moni odotti ottelusta varovaista ja tarkkaa keskikentän peliä, mutta molemmat joukkueet pääsivät suhteellisen helposti rakentelemaan hyviä paikkoja.

1-0 sml (Jebsu – Väiski)
1-1 -piku- (Letti - Hossa)

2. Erä

Molemmat joukkueet jatkavat samalla ryhmityksellä. Voodoo People aloittaa toisen erän vahvalla painostuksella ja piku pelaa 2vs1 nopeasti Letille, joka lataa taululle lukemiksi 1-2. Molemmat joukkueet jatkavat iloista hyökkäyspeliä, mutta erätauolle mennään Voodoo Peoplen johtoasemassa.

1-2 Letti (–piku – Hossa)

3. Erä
Väiski siirtyy lämmittämään vaihtopenkkiä ja Darp päästetään kahleista irti. Voodoo People ei muuta kokoonpanoansa kolmanteen erään. Nightmare luo jatkuvasti painetta Voodoo Peoplen päätyyn, mutta VP kestää Sampen johdolla. Nightmare ottaa maalivahdin pois runsas minuutti ennen loppua ja Väiski luistelee kentälle. Reilun 30 sekunnin päästä sml ja Väiski rakentavat Retaleelle viivalle, joka pistää kiekon viivalta tyhjiin. Jebsu teki loistavaa maskia maalivahdin edessä. Jatkoaikaa odotettiin, mutta ajassa 5.45 piku pääsee iskemään kammottavasta harhasyötöstä
Voodoo Peoplelle ensimmäisen finaalin voiton.

2-2 Retale (Väiski – sml) (5.34)
2-3 -piku- (5.45)
Tuomari: Scott
Lisätty: 17.08.2010 23:52