Arola 1+1=2
Kaarto 1+1=2
Koodari 0+2=2
Teisa 0+0=0

Jeps, Sinapit vei ekan kohtaamisen 4-3 jatkoajalla vähän ajelehtivan pelin jälkeen ja kattoo tuleeko yhtä tasasta vääntöö, oma veikkaus taas se sama 5-1 Narreille :P Narreille tästä tappio voi olla aika murhaava liike jatkoa vastaan kun Sinapeille siirtyisi kolmen ottelupallon chancet ratkaista sarja ja säilyttää liigapaikka.

<b>1. erä</b>

Erä alkaa tällä kertaa tasaisissa merkeissä tiukan puolustuspelin merkeissä ja peli näyttää vähän paremmin organisoidulta muutenkin yleisesti kun edellisessä pelissä. Sinappikone iskee oikeastaan ensimmäisestä hyvästä maalipaikastaan jo reilu minuutin jälkeen kun Kaarto ja Arola aukeaa 2v1 josta Kaarto pistää Arolalle hyvän passin jolta pomminvarma viimeistely tarkasti takakulmaan ja 0-1. Peli tästä taas vähän muuttui samanlaiseksi nyhväämiseksi kun ensimmäisessä pelissä ja katsojille hieman tylsäksi. 5 minuutin kohdilla Maple taiteilee itsensä kuitenkin vapaaseen paikkaan ja laukoo kiekon maaliin ja tilanne 1-1. Peli vain jatkuu yhtä hermostuneesti ja nyhväten kun olikin ja loppuerään ei oikein paikkoja mahtunut.

<b>[1.18] 0-1 Arola (Kaarto, Juluma)
[4.53] 1-1 Maple (Hejduk, Pandaaaa)</b>

Narrit saves: 3, poss: 52%
Sinapit saves: 4, poss: 47%

<b>2. erä</b>

Toiseen erään ei kokoonpanomuutoksia tule ja tätä lausetta kirjottaessa ja ennen ku kissaa kerkee sanomaan Sinapit vyöryy maalille ja Arolan upea zippi maalille josta viimeottelun paras pelaaja Teisa laukoo nolosti kiekon tyhjästä maalista reippaasti ohi, takaseinäkään ei meinannut riittää. Reilu minuutti tästä ja toisessa päässä samantapainen tilanne kun Hejduk rakentaa Sundströmille komean paikan mutta Sinappi-mokke nappaa kiekon syliinsä ja tilanne kuivuu kasaan ja vain hetkiä tästä kun Sundström jakaa tällä kertaa Hejdukille hyvän syötön maalin kulmalle josta Hejdukin ohjaus suuntautuu vain millimetrejä etukulman ohi ja tästä taas vain hetkiä kun toisessa päässä tapahtuu: Arola survoo väkisin kahden Narri-puolustajan läpi ja pistää molarinkin jo kahville mutta ranne ei lähde tyhjään maaliin ja tilanne kuivuu kasaan, kiekko jää kuitenkin pelattavaksi josta Teisa jatkaa sen maalille ja Kaarton ohjaus ei mene kaukaa maalilta. Ottelu jatkuu erittäin aktiivisena pelinä ja neljän minuutin kohdalla seuraava tilanne aukeaa Maplelle joka pääsee aivan vapaasti kulmasta nousemaan maalille mutta Teisan viimehetkien pelastus pitää Sinapit vielä 1-1 tilanteessa.
Loppuerä kuluu kuitenkin ensimmäiseen erään tuttuun tapaansa lätkyttelyn merkeissä eikä lisämaaleja nähdä ja taas nähdään jännittävä loppu!

Narrit saves: 2, poss: 47%
Sinapit saves: 3, poss: 52%

<b>3. erä</b>

Sundström > Eepi77. Kolmas erä alkaa Sinappien paineella kun Arolalta jälleen komea nosto maalille ja Julumalla puolittain tyhjä maali mutta Narri-puolustuksen mailat pääsevät viimehetkillä väliin ja maalia ei synny! Tästä jatketaankin eteenpäin lätkyttelyllä jossa odotellaan vain vastapuolen virheitä, ottelu tarvitsisi kipeästi maalia että saataisiin edes hieman katsojaystävällisempi peli. Ja kun maalia pyytää niin sieltähän se tulee heti! Kaarto kurvailee ohi Narripuolustajista ja pistää kiekon lopuksi tyhjiin ohi maskitetun Narri-molarin, nyt on toivetta tiukkaan loppuhuipennukseen!

4.30 Narrit ottavat maalivahdin pois ja kentälle luistelee Dominator ja Narrien armoton painostus alkaa. Narrien yhden miehen ylivoimalla kuitenkaan ei saa läheskään toivottua tulosta aikaan ja Sinapit pelaavat todella hyvin ottelun loppuun aivan viimeisiä sekunteja lukuunottamatta josta Hejduk pääsee käsittömästi aivan vapaasta paikasta laukomaan, mutta tällä kertaa Sinappien onneksi tolppaan osuu.

<b>[3.27] 1-2 Kaarto (Juluma, Arola)</b>

Narrit saves: 1, poss: 48%
Sinapit saves: 4, poss: 51%