Maple 2+1=3
Pandaaaa 0+1=1
Samila 0+0=0
Sundström 0+0=0

Jeps, Sinappien ja Narrien eka liigakarsintaottelu tälle kaudelle ja porukkaa on ihan mukavasti, Sinapit oli liigan runkosarjan 11. ja Narrit divarin 6. Narrien maalipörssin ykköne Blindii hopannu nii tuleekohan maalinteon kans ongelmia, Sinapeil taas varmaa aika perus sakki, emt. Oma veikkaus Narreille 1-5.

<b>1. erä</b>

Narrit lähti otteluun selvästi Sinappeja valmistautuneemmin ja Maple/Hejduk hyökkipari oli huikeessa vireessä ja saakin huikeen startin ku Hejduk heittää maalille ja Maple iskee kiekon väkisin ohi Sinappi-veskarin. Ottelu jatkuu vaan entistä vahvemmalla Narri-paineella ja paikkoja tulee solkenaan ja Sinappien molari piti Sinappeja hyvin mukana pelissä. Reilu 3 minuutin pelin jälkeen Juluma nukkuu ja helppo 2v1 Narreille ja Maple tööttää tarkasti kiken reppuun ja vajaa 10 sekuntia tästä ja taas sama mies puskee väkisin maalille ja syöttää Hejdukille onen josta varma maali. Narrien neljäs maali roikkui jo ilmassa monen laadukkaan vedon seurauksena mut Sinapit kestää. 5 minuutin kohdilla Teisan vaaraton laukaus uppoaa ilman maskia b-pisteen korkeudelta jalkojen välistä maaliin, jonka jälkeen Sinapit saikin loppuerään intoa jota toivottavasti on ens erässä enemmän!

<b>2. erä</b>

Toiseen erään Narrien ekan erän ylivoimasesti paras pelaaja Maple istutetaan ja kentälle luistelee januzki, tuomarin mielestä huono liike mut oon aina vääräs kuitenki nii np!
Erän alkuun Sinapit lähtee tällä kertaa valmistautuneemmin ja iskee päälle voimalla alusta alkaen eikä maalikaan kaukana ole. Sinappien painostaessa Narrit pääsi pariin otteeseen terävään vastaiskuun mutta ratkasu oli heikkoa. Kahden minuutin kohdalla Sinappien paine palkitaan ja kiekko reppuun upeasta Teisan esityözipin myötä. Maalin jälkee Sinappien peli taas väsähti ja Narreilla monta paikkaa ratkasta peli, parhaimpana januzkin tilanne yksin moken kanssa, mut kädet ei riittäny tänää. Hejdukilla muutama hyvä veto loppuun mut ei maaleja.

<b>[2.01] 2-3 Arola (Teisa)</b>

Sinapit saves: 5, poss: 58%
Narrit saves: 2, poss: 41%

<b>3. erä</b>

Kolmanteen erään taas Maple kentälle ja maaleja odotellaan! Tulosvedot on jo kussu mut katellaa :P Erän alku taas ehkäpä hienoista Narri-hallintaa, tarkkaa puolustuspeliä kuitenkin molemmilta (sumppu) ja paikat jää vähiin, kahden minuutin kohdalta Maplen kova veto kaaren takaosalta tolppaa hipoen ohi!
Sinapit ottaa molarin pois 4.00 ja mokke takas 4.00. Sinapit luo painetta lopussa rankasti Pandaan johtamalle puolustukselle ja Pandaa onkin pahasti helisemässä aggressiivisen karvauksen seurauksena. Sinappien ankara paine palkitaan vihdoin kun Sinappien ottelun paras pelaaja Teisa purjehtii ja laukoo kiekon maskin takaa kovaa ylämummeliin! Narreille ei jatkoaika kelpaa vaan koittaa väkisin painaa kiekon reppuun mutta Sinappi-veska kestää ja näin mennää jatkoajalle!

<b>[5.10] 3-3 Teisa (Kaarto, Arola)</b>

Sinapit saves: 2, poss: 56%
Narrit saves: 0, poss: 43%

<b>1. jatkoaika</b>

Sundström vaihtoon, Eepi77 tilalle yp:ksi. En tiiä onks Eepi puolustavampi vai hyökkäävämpi nii saas nähä nähdäänkö sumppua. Jatkoaika alkaa aggressiivisella hyökkäyksellä ja molemmilla tulee kovia paikkoja jatkuvalla syötöllä, Narrien parhaimpana Hejdukin veto b-pisteiden välistä sivuverkkoihin, molari jossain aivan muualla joten metrikin maalia kohden nii tööt ja Sinappien parhaana Teisan tyhjä maali josta sadasosa ennen vetoa *** Kaarto on goalie area. 4.15 Arolan huikea lätty maalille ja Kaarto jo kerkee aloittamaan tuulettelut kunnes jostain ilmestyy Kipperin patja ja pitää Narrit vielä pelissä mukana.
Toista jatkoerää jo odotellessa Juluma karkaa puolittain läpi ja laukoo kiekon mokelle joka pudottaa riparin suoraan Pandan luistimeen joka potkaisee kiekon yläriman kautta maaliin :D

<b>[5.10] 4-3 Juluma (Kaarto, Arola)</b>

Sinapit saves: 2, poss: 53%
Narrit saves: 3, poss: 46%