Septic 0+1=1

Aloitusvoitto KiKalle, Teemu pitää taitavasti kiekon omilla ja hakee wanhanaikaista.

0:51 Huq (1+0) bond_91 (0+1) Teemu (0+1)
Veto viivan tuntumasta, ylärima kolahtaa ja maaliin kiekon tie vie!

RBLomerulla hyvä ajo maalille, rannarilla haetaan maalia mutta Huq torjuu. Paine jatkuu, maali on lähellä, mutta puolustus seivaa.

Adonikset ovat tiivistäneet puolustuksessa kiekollisen pelaajan prässiä. KiKa ajautuu nurkkiin ja haetaan vetoa maalille, mutta kolmen puolustajan voimin vedot eivät pääse perille.

Teemu on keksinyt tavan ohittaa kolme pelaajaa ja ajaa jatkuvasti maalille saaden hyviä vetopaikkoja. Hyvää pelinrakennusta.

5:13 Adonikset vetävät viivalta, maalilla ei ole yhtään pakkia, mutta hyökkääjä ei saa kiekkoa haltuun.

5:55 Huq:n mahtava torjunta: hyvin noussut hyökkääjä saa tyhjän maalin eteensä, mutta Huq sijoittautuu oikein ja pitää KiKa:n johdossa toisen erän alkuun mentäessä.

KiKan aloitusvoitto, Zeltag puskee. Kiekko päätyy Adonikseille, joilla terävä vastahyökkäys.

0:55 2vs1-tilanne, bond_91 vetää passista mokkea päin! Haskella mahdollinen geimseiv. Adoniksien puolustus antaa tilaa hyökkääjille KiKan aktiivisen syöttelypelin vuoksi.

Adoniksien tiukat vastahyökkäyksien rakentelua voi vain ihailla, enää maalit puuttuu.

2:32 Kiekko KiKan maaliviivalla, pilliä vihelletään, mutta vain koska *** Violent behavior by Tonzales.

3:41 1-1 Tonzales (1+0) Christian (0+1) RBlomeru (0+1)
Kiekko pomppii - hieman onnekkaastikin - ja Tonzales siirtää häkkiin hieman maalin sivustasta.

n 4:00 1-2 RBlomeru (1+1) Christian (0+2)
Maalin edestä tuikkaus

Hallinta siirtynyt Adonikseille, vastahyökkäykset ovat saaneet KiKan peruuttelemaan.

5:54 bond_91 läpiajossa, no goal, Teemu hakee reboundia, mutta kiekko ei pompi.

Adonikset siirtävät hyvin rännin kautta kiekon hyökkäysalueelle.

1:07 Teemu pelaa onen bond_91:lle, mutta 007 ei vaan saa tehtyä.

2:07 Adonikset ajavat jälleen voimalla, mokke torjuu hikisesti.

2:25 RBlomeru (2+1) RBlomeru vaikuttaa hakevan wanhanaikaista, mutta yrittääkin passata maalille. Passi on yllättävä, Teemu on edessä ja kuljettaa pelivälineen omaan maaliin.

2:43 RBlomeru (3+1) Septic (0+1) Christian (0+3) RBlo läpiajoon, mutta missä kauan odotetut maalilaulut?

3:51 Teemu pelaa paikan Huq:lle tehdä wanhanaikaisen, mutta epäonnistuu.

Mikäli KiKa tekisi maalipaikoistaan, olisi se jo mahdollisesti johdossa.

5:54 RBlo pääsee läpiajon tyyliseen, mutta maalivahdille upea torjunta.

--------

Pelin alkupuolisko oli KiKan tykitystä, hyvää hallintaa, mutta Adoniksien vastahyökkäykset tekivät hallaa koko joukkueen fiilikselle.

Kiekon Kaiku, paras pelaaja: Teemu Hyvää pelinrakennusta ja taistelua.
Adonikset, paras pelaaja: RBlomeru Haki hyvin kiekkoa ja jaksoi passailla, maaleilla vei joukkueensa voittoon.

Teemu:n kommentit ottelun jälkeen: