Foorumi

Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

17.07.2005 20:58
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005 ovat tosi asiaa. Pikku hiljaa alkaa siis olemaan aika niihin haluavien joukkueiden jättää omat hakemuksensa. Karsintojen alustava alkamisajankohta riippuu pitkälti minkälaisia kokoonpanoja joukkueet ilmoittavat (lue: tuleeko divarin/liigan playoffjoukkueista pelaajia vahvistuksiksi karsintatiimeihin) hakemustensa jatkoksi. Karsintoja ei kuitenkaan aloiteta missään tapauksessa ainakaan ennen elokuun loppua.

Kiekkoliiga muuttaa jälleen kerran muotoaan ensi kaudelle. Mukaan tulee puulaakin tilalle kakkosdivari ja tämä johtaa uuteen systeemiin myös karsintojen osalta. Jo ensi kaudesta lähtien siirrytään uuteen 12+12+12 moodiin.

Koska kakkosdivari on Kiekkoliigan suorassa alaisuudessa, järjestetään sinnekin nyt karsinnat. Toisin sanoen järjestämme kahdet karsinnat kauden 2/2005 päätteeksi. Toiset ykkösdivariin ja toiset kakkosdivariin. Tähän topiciin jätetyissä hakemuksissa tätä ei tarvitse mitenkään huomioida. Jokainen hakemus hakee automaattisesti niin ykkös- kuin kakkosdivariinkin. Seuraavassa systeemi jolla mennään eteenpäin:

Ykkösdivari:

Divarista tulee ykkösdivarin karsintoihin Muukalaisten ja Slussenin Sissien hajottua 1 joukkue, eli Kiekko-Leijonat. Tämän lisäksi puulaakin mestarille on automaattinen paikka divarikarsinnoissa. Hakemusten joukosta valitaan 4-6 D-fencen, WyX:n ja muun johtokunnan mielestä parasta vaihtoehtoa. Yhteensä siis 6-8 joukkuetta.

* Jaossa 1 paikka ykkösdivariin
* Joko kaksi lohkoa, joiden voittajat kohtaavat paras kolmesta systeemillä pelattavassa finaalissa tai yksinkertainen sarja, jonka voittaja ykkösdivariin.

Kakkosdivari:

Joukkueet, jotka eivät nousseet ykkösdivariin karsinnoista saavat automaattiset paikat kakkosdivariin. Toisin sanoen 5-7 paikkaa on täytetty saman tien, 5-7 paikkaa on vielä jaossa.

* Jaossa 5-7 paikkaa kakkosdivariin
* Kaksi lohkoa, joissa 6-8 joukkuetta. Yhteensä kakkosdivarin karsintoihin otetaan siis 12-16 joukkuetta, riippuen hakijoiden tasosta.
* Sarjan läpiviennistä tarkemmin, kun joukkueet on valittu.


Puulaakin joukkueille informaatioksi:

Puulaakin voittajalle on siis luvassa varma paikka ykkösdivarin karsintoihin. Muut puulaakijoukkueet tekevät hakemukset kiltisti ja ASIALLISESTI. Yhdenkään joukkueen mukaan pääsy ykkösdivarin karsintoihin ei ole varma, koska paikkoja on jaossa niin rajatusti.

Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja siihen koskevista asioista.
Pyrin päivystämään kannulla, kun paikalla IRC:ssä olen. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. Olisi erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta olisi kyseisellä kannulla mahdollisimman vahva edustus.


Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divari) sekä puulaakin joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.

- 4vs4 pelit ovat must, 3v3 pelejä ei noteerata millään lailla

THIS JUST IN: BREAKING NEWS!!!

Jos joukkueenne on perustettu maaliskuun jälkeen, voitte aika pitkälle unohtaa mahdollisuutenne näihin karkeloihin. Kiekkoliigaan otettavien joukkueiden tulee olla jo pitempään pystyssä pysyneitä yhdistelmiä. Alan hlökohtaisesti olemaan täynnä joukkueita, jotka nähtävästi perustetaan vain ja ainoastaan Kiekkoliigaan pääsy mielessä. Niitä on mukana joka kausi, ja niistä monesti löytyvät suurimmat peelot. Joten näissä karsinnoissa otetaan käyttöön tämä aikaraja uutena kriteerinä. Tätä nuoremmat joukkueet ovat tervetulleita hakemaan seuraaviin karsintoihin kaudelle 1/2006. Toivottavasti olette vielä silloin kasassa!

EDIT: Väärinkäytöksiä suunnitteleville tiedoksi; pelikielto on taattu kiinnijääneille.

Lisää infoa valintakriteereistä Paitsiosta:
http://www.kapsi.fi/~creak/verkkolehti/viewtopic.php?t=72

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti laakiin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)
- joukkueen kokoonpano *

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 2/2005 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (3 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa.

Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä niiden joukkueiden kokoonpanot, jotka pääsevät puulaakista suoraan karsintoihin.

Ps. Mikäli hakemuksen tekeminen on vaikeaa, katsokaa mallia alta...
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

17.07.2005 23:26
NaBa-setä kirjoitteli (huomatkaa myös oikeaoppinen kokoonpanon ilmoittaminen!):

Kiekko-Leijonat Ilmoittautuu ehdokkaaksi divarikarsintoihin

Kiekko-Leijonat on perustettu 26.09.2004. Joukkueen runko on pysynyt koko historiansa ajan samana (Bulle, CxC, Lord, MaveriC, NaBa ja Renegade). Alkuperäisestä kokoonpanosta pois ovat lähteneet ainoastaan Köyhis2 ja Nuijamies. Joukkueemme on kierrättänyt useita pelimiehiä riveissään, jopa surkuhupaisan paljon, etsiessämme 10-12 hyvän pelimiehen lopullista kokoonpanoa. Nyt pakka on kasassa ja olemme valmiimpia tuleviin divarikarsintoihin, kuin kaudella 1/2005

Joukkueemme ikähaitari heilahtaa 15-vuodesta 28-vuoteen. Joukkueemme kuopus "Kopzu" jonka ikä vs asiallisuus yllätti täysin allekirjoittaneen. Joukkueemme nestori "MaveriC" pitää isällistä huolta nuoremmistaan. Joukkueen keski-ikä on 19,7-vuotta.

Otteluista: Pelaamme niin 4v4 kuin 3v3 pelejäkin, riippuen siitä mitä on tarjolla ja paljonko joukkueemme jäseniä on paikalla. Pyyrimme pelaamaan Kiekon "trendin" mukaisesti mahdollisimman paljon 4v4 otteluita. Joukkueen pelilliset suoritukset vaihtelevat huikeasti, välillä itseluottamuksemme ja samoin kurinalainen joukkuepelimme hipoo taivaallisia ulottuvuuksia, toisaalta huonona päivänä emme osaa pelata yhtään ja kaikki mättää. Tuttua varmaan jokaiselle joukkueelle. Huonoista päivistä huolimatta joukkuehenkemme on täyttä -ruostumatonta- terästä. Varsinkin Puulaakikauden 1/2005 loppu puolisko osoitti joukkueemme olevan vahva ja osaavan kääntää tiukat ja tasaiset ottelut voitoiksi, kun alkukaudesta kärsimme useita tiukkojen otteluiden kirveleviä tappioita.

Miksi K-L karsimaan Divariin?

Olemme nälkäisempiä kuin viimekauden karsintoihin lähdettäessä. Karsinnoista jäi paljon hampaankoloon huonon valmistautumisen takia. Puulaakisarjassa kaudella 1/2005 olemme keränneet rutkasti kokemusta Kiekkoliigan formaatilla pelatuista otteluista.

Perustiedot:

Nimi: Kiekko-Leijonat
Lyhenne: K-L
Perustettu: 26.09.2004
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Lord
Vara vastuullinen: NaBa
IRC: #Kiekko-Leijonat (QuakeNet)
Msn: tonza80@saunalahti.fi (Lord)

Kokoonpano - 2 nickit - kokemus:


Bulle Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (1 ottelu)
CxC (Puolikas) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (3 ottelua)
Hero (Qun, Thuram) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (2 ottelua)
Kopzu (Toloppa) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (8 ottelua)
Lord (C.Gratton) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (13 ottelua)
MaveriC (hellboy) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (7 ottelua)
NaBa (Garnett) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (18 ottelua)
Renegade (tti-man) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (12 ottelua)
Savard (C.Drury) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L (4 ottelua)
tukkalämy (toshh) Kokemus: Puulaaki 1/2005 K-L ja ProzaC Nation (7 ottelua)

Korostamme joukkueemme yhtenäisyyttä, säilyvyyttä ja hyvää yhteishenkeä. Divarikarsintoihin on ehdolla paljon hyviä joukkueita. Uusia todella pelitaitoisia nippuja on mukana, mikä on hyvä asia. Mutta Kiekko-Leijonat perinteikkäänä ja yhtenäisenä joukkueena on valmis yrittämään kaikkensa.

Valitsija delegaatio varmasti valitsee karsintoihin ne joukkueet, jotka sinne kuuluvat. Kiekko-Leijonat jos jää ulkopuolelle, niin valinnat ovat varmasti olleet oikeutettuja myös tässä tapauksessa.

Kiittäen:

-Manageri- NaBa

Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

17.07.2005 23:40
Marshallsaarten Mainiot hakee karsintoihin 3/2005!

Historia:


Joukkueen juuret juontavat jo lokakuun alulle, jolloin Team Bootleggers perustettiin. Joukkueen kaikki muut pelaajat olivat aloittelijoita, poislukien minä. Siitä alkoikin rankka koulutusjakso; pelien jälkeen ottelun tapahtumat puitiin irkissä ja opastin uusia taktiikoita joukkueemme pelaajille. Noin kuukausi tästä, Team Bootleggerssien pelaajien into alkoi lopahdella, johtuen ainaisista tappioista. Kuitenkin huomasin ozon ja kolmen kehittyneen aivan huikeaa vauhtia ja sateisena lokakuisena päivänä juttelimme irkistä, jos perustaisimme uuden ja ennen kaikkea kilpailukykyisen tiimin. Noin puolen tunnin keskustelun jälkeen päätimme, että joukkueemme tulee olemaan kakkosnickjengi ja että kolme saa käyttää pelimerkin joukkueen ns. "perustamiseen". Suurempi päänvaiva olikin joukkueen nimen keksiminen, vaihtoehtoina olivat niin Haaparannan Homot, kuin Romanian Rämäpäät. Loppujen lopuksi päädyimme Marshallsaarten Mainioihin ja näin joukkueemme oli perustettu tarkalleen; 31.10.2004 kello 13:51:06 eli melko vanhasta joukkueesta on jo kyse näin kiekon mittapuulla.

Näin tahkosimme alkuajat ainoastaan kolmella pelaajalla ja aktiivisuus oli melko laiskaa, sillä minä pelasin niin Pelijengissä, kuin Luukkumiehissä samaan aikaan, joten aika ei oikein riittänyt kauheaan pelaamiseen. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua aktiivisuus nousi huimaa vauhtia, johtuen Luukkujen hajoamisesta ja näin aloimme pelata monta peliä päivässä. Voittoja ja häviöitä tuli tasaiseen tahtiin ja hauskaa oli, sillä tärkeintä ei ollut voitto, vaan vastustajan täydellinen nöyryyttäminen, joten pelasimme melko paljon meitä selvästi heikompia joukkueita vastaan. Ozon päästyä Varpasaareen Vauhtiin ja kolmen mentyä HCH:hon, päätimme että alamme pelaamaan huomattavasti kovempia joukkueita vastaan, sillä ainainen vastustajan rökittäminen alkoi maistua puulta. Näin aloimmekin kehittyä huomattavasti ja huomasimmekin jonkin ajan kuluttua, pelaavamme tasaisia pelejä kiekon kovimpien joukkueiden kanssa.

Joulukuussa 2004 alkoi 4vs4-pelit yleistyä uhkaavaan tahtiin ja niin päätimmekin hankkia lisävahvistuksia, koska kolmen pelaajan rinki ei suorasanaisesti riittänyt 4vs4-peleihin. Kolme saikin hankittua joukkueeseemme pelikavereitaan HCH:sta ja näin ollen rosterissamme komeili pelaajia Tsunasta ShadowT:hen, hekin kakkosnickeillään tietysti.I tse scouttasin kolmen hyvän irl-kaverin Klakin joukkueeseemme ja näin olimme saaneet melko laajan rosterin, jolla tahkosimme 4vs4-pelejä melko tiuhaan tahtiin. Kuitenkin monilla pelaajilla lopahti jälleen kerran into kakkosnick-pelaamiseen, poislukien minulla, kolmella, ozolla, Klakilla, ShadowT:llä ja Pyllellä ja näin päätimmekin potkia ylimääräiset pelaajat pois joukkueestamme.

Tammikuun pimeissä illoissa scouttasin joukkueeseemme loistavan pelaajan, Göranin, joka oli joskus aikasemmin opettanut minulle kiekon saloja ja näin ollen Göran oli helppo valinta joukkueeseemme. Hän tosin tuli jedi-nickillä joukkueeseemme, joka on nykyään siis hänen ykkösnickinsä. Toukokuun alkupuolella alkoi vasta kunnolla tapahtumaan, kun ozo ja Klak jättivät Team Viru Valgen ja tulivat ykkösnickeillään Mainioihin. Silloin aloimme uskoa, että projektistamme tulisi jotain.

Kesäkuun lopulla kolme heittäytyi totaalisesti lomalle ja näin pelit jälleen hiukan vähenivät ja jouduimmekin pelata vain yhdellä pakilla lähes kolme viikkoa, kunnes päätimme että nyt on aika hankkia uusi puolustaja. Hakijoita oli reilusti niin Kiekkoliigasta kuin sen ulkopuoleltakin, mutta päätimme ottaa vielä suurta kokemusta vailla olevan Aluvanteen ja hän onkin osoittautunut asialliseksi ja varsin loistavaksi peluriksi. Tällä hetkellä joukkueessamme kahdeksan pelaajaa, joista minä, kolme, sekä Pylle pelaamme vielä Kiekkoliigan sarjaa, mutta siirrymme heti kun olemme saaneet omat sarjapelit pelattua ja näin ollen joukkueemme olisi iskuvalmiina karsintoihin.


Miksi Marshallsaarten Mainiot pitäisi valita karsintoihin?

Joukkueemme runko on pysynyt samana jo kohta kymmenen kuukautta ja uskallan väittää, että pelaajat ovat sitoutuneita joukkueeseen eikä mitään hajoamisia tapahtuisi. Olemme aina pelanneet rehtiä peliä ja osaamme käyttäytyä asiallisesti kaikkia kohtaan, sillä onhan jokainen pelaajamme pelannut jossain Kiekkoliigan sarjoissa. Joukkueemme ei myöskään tunne sanaa luovutus ja näin ollen emme ole koskaan luovuttaneet, emmekä tule luovuttamaan, vaan aiomme taistella loppuun asti, olipa peli mitä tahansa. Aina alusta saakka tavoitteenamme on ollut päästä pelaamaan johonkin Kiekkoliigan sarjoihin ja olemme päättäneetkin, että nyt on vihdoin sen aika, sillä pelaajamme ovat jo hakeneet kokemusta Kiekkoliigan sarjoista, joten uskon että iskukykyä varmasti löytyy. Olemme kaataneet matkalla monia liiga/divari/laaki-joukkueita, joten uskon että hyvä vire pysyisi myös karsinnoissa ja olen varma, että saisimme pelattua kaikki pelit ajoissa, vaikka rosterimme ei olekaan se kaikista suurin. Olemme panostaneet jo kauan 4vs4-peleihin ja pelaammekin vain 3vs3-pelejä aniharvoin. Ikähaitarimme liikkuu 15-18:sta, joten vaikka on nuoria miehiä pelaamassa, niin asiallisuudessa ei tulisi olemaan ongelmaa. Joukkueemme valitseminen karsintoihin olisi unelmien täyttymys meille, sillä tämä on jo ollut pitkä projekti.


Kokoonpano:

Aluvanne
Muut nickit: aZa, -JagGor-
Pelikokemus: puulaaki 2/2005 (Pdynamo)
IRC-nick: Alu-

jedi (entinen nick Göran)
Muut nickit: suikero, Göran2
Pelikokemus: liiga 3/2004 (HCH), divari 4/2004 (Zambolaatio), liiga 5/2004 (Hobiitit), liiga 1/2005, liiga 2/2005 (Zambolaatio)
IRC-nick: suiq, suiikero

Klak
Muut nickit: Obs, Huomio
Pelikokemus: puulaaki 1/2005 (Munkkiducks), puulaaki 2/2005 (Viru Valge)
IRC-nick: Klak

kolme (Tällä hetkellä Drei-nimellä joukkueessa, siirtyy kauden jälkeen)
Muut nickit: Drei, marmot
Pelikokemus: liiga 5/2004 (HCH), liiga 1/2005 (VZ EM), liiga 2/2005 (Humba)
IRC-nick: kolme

Lutkus
Muut nickit: Seagal, Spuge
Pelikokemus: puulaaki 2/2005 (Pitkäkiekko)
IRC-nick: lutkus

Mauska (Tällä hetkellä Maukas-nimellä joukkueessa, siirtyy kauden jälkeen)
Muut nickit: Maukas, åland, Irma
Pelikokemus: puulaaki 5/2004, divari 1/2005 (Pelijengi), liiga 1/2005 (TT), liiga 2/2005 (Humba)
IRC-nick: Mauska

ozo
Muut nickit: ok., zoo
Pelikokemus: puulaaki 1/2005, puulaaki 2/2005 (Viru Valge)
IRC-nick: ozo

Pylle
Muut nickit: Mimmi
Pelikokemus: divari 4/2004 (RB), liiga 5/2004 (HCH), divari 1/2005 (GWB), divari 2/2005 (K-L)
IRC-nick: Pylle

Perustiedot:

Nimi: Marshallsaarten Mainiot
Perustettu: 31.10.2004
Pelatut ottelut: 347 ottelua, joista 206 voittoa, 47 tasapeliä, sekä 94 tappiota.
Vastuuhenkilöt: Mauska, kolme, ozo
IRC-kanava: #marshmainio @ Quakenet
Kotisivut: http://marshmainio.urli.net

EDIT 9.8.2005: ShadowT poistettu kokoonpanosta ja näin ollen try-outtaamme yhtä hyökkääjää!
EDIT: 13.8.2005: Lutkus lisätty kokoonpanoon ja näin ollen muutoksia ei tule tapahtumaan!
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

22.07.2005 21:21
Duu de dyy.. Nyt siis lickimään, jotta jospa sitä ensi kaudelle pääsisi yrittämään.. o_O
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

23.07.2005 19:39
HC Kauhava ilmoittautuu hakijaksi Divarikarsintoihin 3/2005

Joukkueen nimi: HC Kauhava
Lyhenne: Kva
Luotu: Tammikuu 6. 2005
Löytäjä:Hocke
Vastuuhenkilö : Hocke
Varavastuu: Niksu
Ottelut: Played: 898, Wins: 457, Draws: 120, Losses: 321
Värit: (Koti): vihreä-musta-vaaleanharmaa (Vieras): sininen-musta-tummanharmaa
Keski-ikä: n. 16 vuotta.
Pelaajien lukumäärä: 8 Pelaajaa

HC Kauhava historia:

Joukkue on perustettu 2005 vuoden alussa, eli hyvin ennen Maaliskuuta. Alussa Kauhavan tie oli hieman synkkä, johtuen pelaajien heikohkosta tasosta. Aluksi pelaajat olivat pääasiassa kauhavalaisia ja vielä ns. 2nickeillä mukana. Kauhavalla oli myös huonot hetkensä joukkueen ollessa hyvin nuori. Pelaajien taso ei ollut vielä mitään verrattuna nykyistä ja putoaminen oli kovaa. HC Kauhavan huonoimmat hetket sijoittuivat juuri kyseisen putoamisen jälkeen, jolloin pelaajat häipyivät joukkueesta. Onneksi Hocke tuumasi, että laitetaan nippu takaisin kokoon ja kasasi tiimin millä aloitettiin voittamaankin pelejä, ja siitä lähtien joukkue on ollut valmiina pelaamaan kovia pelejä huippujoukkueita vastaan ennakkoluulottamasti. Nykyään HC Kauhavan joukkue koostuu huippuunsa viritetyistä pro-luokan pelaajista jotka ovat valmiina taistelemaan Divariin pääsystä ja Divarin voitosta. Pelaajat ovat saavuttaneet yhteisin harmonian, joten joukkue ei hevin hajoa.

Miksi HC Kauhavan pitäisi ansaita paikka Divarikarsinnoista?

HC Kauhava pelaa päivittäin, joka näkyy erinomaisesti pelattujen otteluiden määrässä . Pelaamme mieluiten herrasmieskiekkoa, jolloin kunnioitamme vastustajia kiittämällä pelien jälkeen ja hyvien pelien jälkeen onnittelemalla vastustajiamme hyvästä pelistä. Pyrimme aina tarkkailemaan jos vastustajien pelaajan tietokone tai muut häiriöt aiheuttavat ns. tilttaamisen, jolloin lyömme heti pitkää.Hc Kauhava haluaa ja pyrkii pelaamaan kovatasoisia joukkueita vastaan, vaikka vastustajien ranking olisi alhainen. Tästä loistava esimerkki on liiga/diva- joukkueet joilla rank. ei ole hirveän korkea, mutta usein pelaamme heitä vastaa, koska haluamme saada kovaa harjoitusta ja hyviä pelejä.Tarkoituksenamme olisi nyt yrittää päästä pelaamaan Divarikarsintoja, jolloin saisimme mahdollisuuden päästä Divariin, josta myös nousu suurimpaan eli liigaan olisi mahdollisuus. Uskoisin, että taitojen suhteen emme olisi alakynnessä, sillä tilillämme on lukuisia voittoja liiga/divari/laaki- tason joukkueista, sekä pelaamme erittäin kovatasoisia 4vs4 pelejä, kuten yllä jo mainitsin. HC Kauhavan Divarikarsintoihin pääsyn yksi syy voisi olla se, ettei joukkueemme helposti sorru, vain pystymme kestämään kovia kolhuja. Lähes kaikki tiimimme jäsenet ovat pelanneet kauan Hc Kauhavassa ja tuntevat toisensa, jolloin tiimihenkemme on suurta. Ennen liigaan nousemista joukkueen pitäisi vielä vähän kehittyä ja 1. divari olisi loistava mahdollisuus päästä liigaan vaativalle tasolle.


Muuta tietoa joukkueestamme:

Joukkueemme runko on jo aikaa sitten kasattu kuntoon eikä muutoksia pitäisi tapahtua. Joukkueemme pyrkii pelaamaan näyttävää ja myös vastustajille haastavaa ja nautittavaa peliä. Myös oman tason pitäminen on tärkeää, joten parhaamme mukaan yritämme välttää notkahduksia.


Kokoonpano:

Esimerkki: Nimi (2.nickit) (Pelikokemus karsinnoista, laakista, divarsita taikka liigasta, jos on)

Kynaaja (Antsu, NewBie, Cerpele, Pussy, ShitDown) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Niksu (Niksu2) (Kokemusta liigasta Niksu nickillä Zambolaation riveissä kaudella 2/2005)

Cipolla (ei 2nickejä) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Hocke (Mäkkis, Hoojii) (Kokemusta laakista HooJii nickillä TRE Kronorin riveissä kaudella 2/2005)

Sulake (Triple_h, Sutsu, Fucker) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

SML  (-Holly-, Piodiver, RunQ) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Henray ( Renu) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Tunski (Jukka, Jukka-, Tuna) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Pnuu. (Apina, Bt.Tankki, setärnä, PanU) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Yhteydenotot:

Hocke(hane.palomaki@jippii.fi), IRC (Hocke)
Niksu (shonniman@hotmail.com), IRC (Niksu-)
kotisivut: www.hckauhava.urli.net
email: HCKauhava@netti.fi
IRC: #kiekkoliiga, #hckauhava(tulossa)

Edit: Pnuu. vahvistettii kokooonpanoon.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

24.07.2005 13:19
Kanat hakevat karsintoihin kaudelle 3/2005!

Kanat on perustettu 16.6.2004, eli aika vanhasta joukkueesta on kyse.
Moni pelaaja on ollut melkein alusta asti mukana ja toki joukossamme
on ollut myös näitä tiiminvaihtelijoita mutta nyt pelaajarunko on vakiintunut.
Ja olemme valmiita divarikarsintoihin kaudelle 3/2005.

Pelaamme 0-5 ottelua päivässä, joista pyrimme mahdollisimman monta pelaamaan
4vs4, mutta 3vs3 pelejäkin tulee pelattua. 3vs3 pelejä pelaamme hieman huonommalla
menestyksellä kuin 4vs4. 4vs4 peleissä pystymme antamaan kovankin vastuksen kiekkoliigan
alaisille joukkueille.

Miksi juuri kanat mukaan divarikarsintoihin?

Olemme vanha joukkue, jolla on jo ikää yli vuosi. Joukkueemme pelaajarunko on ollut kauan sama.
Harjoitusmatsejakin on tullut pelattua jo yli 2000 ja kokemusta kovista matseista löytyy.
Meillä ei ole aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista ja uskonkin että rajun asenteen
takia olisimme varteenotettava ehdokas.
Olen varma että joukkueemme ei hajoaisi karsintojen aikana eikä niiden jälkeenkään. Kunnioitamme jokaista joukkuetta ketä vastaan olemme pelammeet.
Emme rupea haukkumaan heitä pelin jälkeen vaikka he voittaisivatkin meidät, tai muuten peeloilisivat matsin aikana, vaan kiitämme pelistä ja pidämme mölyt mahassamme.

Perustiedot:

Nimi: Kanat
Perustettu: 12.6.2004
Pelatut ottelut: 2019 pelattua, 952 voittoa, 206 tasapeliä, 861 tappiota
Vastuuhenkilöt: Hebe ja kanapoika
Tavoitettavuus: IRC ja Messenger
Kotisivut: http://www.freewebs.com/naabikanat
IRC-kanava: Kanat (IRCnet)


Kokoonpano:

(2.nickit suluissa)


Bemtao (voimakas)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: misfitter_@hotmail.com

Jöntrik (H3NtrRiK,Jöntra)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: Hene_91@hotmail.com
IRC: Jontrik

Holden (Jomppa)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: rytsmaum_90@hotmail.com
IRC: Holden-

Atte (kanamies)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: atteko@hotmail.com

sande (banzku,T.Vokoun)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta

Hebe (lauantai,isäntä,kheettis)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: hellevi_@hotmail.com

kanapoika (kyykkijä,Nuutti)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: matalamaja@hotmail.com
IRC: kanapoika

Potilas (Hoitaja,Orjatar)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: rinneradio@hotmail.com

A.Zhamnov (BigZham ja pater1co)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
MSN: p_r_u_l_e_s@hotmail.com
IRC: Zham

Dolby (Derby,Blink-182)
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

24.07.2005 16:31
HC Armottomat Pelurit  [H.C.A.P]  ilmoittautuu divarikarsintoihin 3/2005!

Perustiedot

Nimi: H.C.A.P
Perustettu: 18.02.2005
Vastuuhenkilö(t):Hudler & Majic
Kokemustaso: Pro
Tavoitettavuus: Msn Messenger & IRCnet: #H.C.A.P
Keski-ikä:16,2
Pelattuja otteluita: 731

Historia
H.C.A.P on vuoden 2005 alussa perustettu aktiivinen porukka. Joukkue tunnetaan alkuajoista ehkä paremmin nimellä Team Canada.
Joukkueen runko ollut lähes sama perustamisesta lähtien. Aivan alusta lähtien mukana olleita on 3, Majic, Hudler & Aaltonen. Kun Hudler päätti Tammikuussa aloitella kiekon ja perustaa oman joukkueen oli ajatuksena ensisijaisesti perustaa "kakkosnick-tiimi". Siinä hän onnistuikin hyvin ja sai kaveripohjaisen joukkueen kasaan, joka koostui lähinnä tuohon aikaan tenoreiden pelaajista. Mukaan tarttui myös muita pelikelpoisia pelimiehiä muista seuroista. Tämä pikkujättiläisseura kaatoi jopa pari Kliigan alaisuudessa pelailevaa tiimiä. Aktiivisuus on aina ollut joukkueen vahvimpia osia.

Kun mietin joukkueen taitotasoa... Ei siinä mielestäni ole kuin ihailemista. Olemme suorastaan murhanneet tai vähemmän murhanneet lähes jokaisen Divari/Puulaaki(2 divari.?)joukkueen, eritoten laakista. Vaikka se ei välttämättä kuvaa mitään, niin olemme pelanneet joka ottelun joukkueena. Joukkueessamme ei ole yhtään omaan pussiin pelaavia "leijoja", joukkuehenki on H.C.A.P :lla suuri. Syynä tähän että kaikki ovat ystäviä IRL. Mesessä lentää läppä, kentällä tapahtuu tulos.
Vastoinkäymisten myötä kasvoimme joukkueeksi.

Käytöksestä sen verran että joukkueen keski-ikä on siinä 16 yläpuolella. Ei, emme ole joukko murrosikäisiä kusipäitä. Jos joku joskus on töppäillyt tai rikkonut joukkueen sisäisiä sääntöjä on hän saanut aina ensin varoituksen, sen jälkeen mietimme pelaajan jatkoa.
Kiitämme aina vastustajaa pelin jälkeen hyvästä pelistä, hävittiin tai voitettiin.

Moni on kysellyt, kuinka joukkueessa on niin monta lahjakasta, mutta kokematonta pelaajaa. Vastaukseni on suora: Mahdollisuuden antaminen. Tällä joukkueella riittää potentiaalia vaikka mihin, sen olen tässä huomannut. Olen pelannut kiekkoa nyt yli vuoden, koko "urani", jos sitä uraksi voi kutsua, samassa joukkueessa. Olen nähnyt lähes kaiken mitä tälle joukkueelle on tapahtunut. Se on kasvanut pienestä kakkosnick tiimistä kiekon rennoimpaan ja mukavimpaan joukkueeseen. Jos ei peli kulje niin kyllä Aaltosen suusta tulee mitä mahtavimpia juttuja, kenties miehellä olisi lahjoja koomikon uralle...

Miksi juuri H.C.A.P Divarikarsintoihin?

Jos olette suinkaan tästä tarinastani selvää saanut, joukkue on valmis kohtaamaan kanssakilpailijansa. Asennepuoli ei ole ongelma. Olemme suunnitelleet jo kauan hakemista laakiin. Olisi se kuitenkin mahtavaa päästä pelaamaan divarikarsintoja kiekon parhaimpien joukkueiden kanssa. Kuten varmasti kaikilla joukkueilla, meillä riittää nälkää.
Yhteydenotto ei ole vaikeaa. Joukkueellamme on oma kanava IRCnetissä, löydätte meidät kanavalta #H.C.A.P., tietenkin myös kiekkoliigan kanavalta. Lisäksi Msn Messenger löytyy jokaiselta pelaajalta.
Meidän mieleemme ovat enemmän 4 vs 4 pelit, joita pyrimme lähes poikkeuksetta pelaamaan.


Pelaajat [2 nickit/muissa joukkueissa - Kokemus KLiigan alaisuudesta]
Hudler [Ojanen] Kokemus: -
Tac [Manson,Tuokko] Kokemus: -
Aaltonen [Haggi,Overhouse,Laree] Kokemus: Divarikarsinnat 2/2005
Marleau [Br0s,Poti] Kokemus: -
Majic [Espoomies,Veräväine] Kokemus: Divarikarsinnnat 2/2005
K.Draper [Petrov,Zholtok,Shatalov Kokemus: -
peipi [Elektra,Jani] Kokemus: -
SRG [Skuul,surkea,surk3a] Kokemus: -
Teuvo [Haukster,kontio] Kokemus: -
Maigo [Miso-Mies,Maito,vanski,opu-fani] Kokemus: -
Susikäsi [Muurari,käisäpasi] Kokemus: -
Warden [ward] Kokemus: -

Jos emme valitsijoiden mielestä ole tarpeeksi hyviä tämän kauden karsintoihin, odotamme varmasti innolla hakemista ensi kauden karsintoihin.

Lisäksi vielä pieni loppukevennys uuvuttavan lukemisen jälkeen. Madonna46, Jos satut lukemaan tätä, muista että kaislikossa se haukikin ui =)  :wink:
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

24.07.2005 16:58
Elite Razor vaatii oikeutta päästä divarikarsintoihin 3/2005!



Tiedot:
Lyhenne: ER / Elite
Perustettu: 17.02.2005 23:05:23
Perustaja: Wakke
Joukkueen taitotaso: Pro
Vastuuhenkilöt: Wakke , Mazzio
QuakeNet: #Elite_Razor
IRCnet: #kiekkoliiga :n kanavalta löytyy ainakin Wakke ja Mazzio (ja joukkueen tukihenkilö sekä asianajaja Spolle)

Joukkueen värit:
Koti: Valkoinen - Musta - Punainen ( 8 )
Vieras: Oranssi - Valkoinen - Punainen ( 10 )




Historiallista taustaa

Joukkueemme historia kattaa tällä hetkellä 612 pelattua peliä, joista voittoja: 277, tasapelejä: 93 ja häviöitä 242.
Huomattava osa näistä peleistä on ollut Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan, sekä muita vahvoja Kiekkoliigan ulkopuolisia joukkueita vastaan. Kaikki pelit ovat olleet tasaisia ja voittojakin hyvin usein, kuten myös peleistämme näette.
Emme pelaa 3v3 pelejä, vaan olemme yrittäneet liikkua Kiekkoliigan trendin mukana, eli pelata mahdollisimman paljon 4v4 pelejä.
Joukkueemme runko (Mazzio, Wakke, Gaborik10, Kadlec) ovat olleet joukkueessa alusta asti. Sen jälkeen joukkueeseemme on tullut ja mennyt muutamia pelaajia. Tiimin ns. uudemmatkin pelaajat:  -Juge-, Gagnon, Palffy ovat hekin kerenneet olla tiimissä jo melkein 3 kuukautta.
Tämän jälkeen pyydystimme vielä Kristianin , joka on hänkin jo saanut pelejä paljon alle. Joten voisimme todeta tiimimme jo vakiintuneeksi. Tiimissä vallitseekin hyvä tiimihenki, maustettuna pienellä toisten piikittelyllä.
Joukkueessa ei ole ollut minkäänlaisia kiistoja, joten on todella epätodennäköistä että joukkueemme hajoaisi totaalisesti kesken kauden.



Muuta Elite Razorista?

Olleme pyrkineet ns. herrasmies peliin. Emme huutele kesken pelin törkeyksiä tai häiritse muutenkaan. Kiitämme aina pelin loputtua ja laitamme pitkää jos vastuksellamme kaatuu.
Pelaamme pelit loppuun asti vaikka takkiin tulisi pahastikkin. Pelaajiemme keski-ikä on 16 vuotta. Nuoresta iästämme huolimatta ollemme asiallisia ihmisiä. Elite Razor on myös aktiivinen joukkue. Pelejä tulee tahkottua kiitettävä määrä päivässä.



Miksi Elite Razor Divariin?

Olemme nälkäisempiä kuin koskaan ennen, tahdomme näyttää että meistä tosiaan on haastamaan kenet vain. Lupaamme tuoda hyvää passailupeliä ja tarkkaa pakitusta mukaan divarin matseihin, jos meidät valitsette.
Aiomme tahkota jokaisen erän veren maku suussa oli vastus kuinka hyvä/surkea tahansa.  


Kokoonpanomme:

Mazzio
Kokemus: -
Muut nickit: MZhine, Mazikone, Mazzz
IRC: Mazzio @ Qnet + IRCnet
MSN: mazzio@hotmail.com


Wakke
Kokemus: -
Muut nickit: Blero, Wkk
IRC: Wakke @ Qnet + IRCnet
MSN: jakeksi@hotmail.com


Gaborik10
Kokemus: -
Muut nickit: GaPo
IRC: Tase @ Qnet / Gaborik10 @ IRCnet


Kadlec
Kokemus: -
Muut nickit:  KaDi, Kad
IRC: Kadlec @ Qnet + IRCnet


-Juge-
Kokemus: -
Muut nickit: Hellurei
IRC: -


Gagnon
Kokemus: -
Muut nickit: Fööni, G-non
IRC: G-non @ Qnet + IRCnet
Muuta: Järjestää yhdessä kiekkoliigan kanssa 5on5-turnausta, johon myös Elite Razor osallistuu


Palffy
Kokemus: -
Muut nickit: Palvi
IRC: Palffy @ Qnet + IRCnet


Kristian
Kokemus: -
Muut nickit: Fatbäk, Förbi
IRC: Kristian @ net





Elite Razor on puhunut.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

27.07.2005 06:26
FC Kiviniemi hakee divarikarsintaan 3/2005

Tietoa:

       -Nykyinen tiimi perustettu: 2005-03-31 23:41:22
-Played: 406, Wins: 206, Draws: 46, Losses: 154
       -vastuuhenkilöt: Masael / Toeni
-Yhteydet: #FC_Kiviniemi @ IRCnet
-Pelipaitojen värit: Punainen/valkoinen (koti), sininen/valkoinen (vieras)



Tarinaa:

Joukkue perustettiin ensimmäisen kerran 2004 lokakuussa, mutta tiimi hajosi sittemmin ja joukkue kasattiin
uudestaan 31.3.2005, tiimin perustajina toimivat silloin IRL-Kaverukset: NirpE, Masael, Toeni, JTurro ja Juizny.
Pelaajia tiimissä on käynyt aika paljon, mutta tiimin runko on pysynyt samana eli (perustajat).
Myöhemmin tiimiin otettiin IRL-Kaverimme TepaJ + muut jäsenet: ben-amor, Metroman , Analconda, Potaichuk ja .jorma.


Kokoonpano:

Masael (2/2005 Liigaa HC PU:ssa.) (Muut nickit: Mantuzek)
NirpE (2/2005 Liigaa VZ EM:ssa.) (Muut nickit: Nirppu)
Toeni (1/2005 Puulaakia S.S.K.:ssa) (Muut nickit: Teoni ja T0ntz4)
ben-amor (2/2005 Puulaakia Varpasaaren Vauhdissa.)
Analconda (2/2005 Puulaakia Varpasaaren Vauhdissa.)
Potaichuk (2/2005 Divaria HC Ylikunnossa.)
TepaJ (Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.) (Muut nickit: JapeT)
Juizny (Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.) (Muut nickit: Juippi84)
.jorma. (Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.)
Metroman (Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.) (Muut nickit: ruoska)



Miksi FC Kiviniemi divariin?

       Joukkueen runko perustuu IRL-kavereihin joten se ei tule helpolla hajoamaan. Olemme kaikin puolin asiallisia ja
käytöksemme on parantunut huomattavasti joukkueen alku ajoista. Keski-ikä tiimissä on noin 18 vuotta. Aktiivisuudessa
ei ole moittimista, elikkä pelit tulevat kyllä pelatuiksi. Suurimmalla osalla joukkueen pelaajista on kokemusta
Kiekkoliigan alaisista sarjoista, mutta se ei tarkoita sitä, ettemme olisi nälkäisiä ja halukkaita menestymään.
Project Teamplay:n hakemus karsintoihin.
Anonymous

27.07.2005 20:57
Project Teamplay ehdolle divarikarsintoihin.

Perustiedot:

Nimi: Project Teamplay
Lyhenne: PT
Perustettu: 12.01.2005
Vastuuhenkilöt: Disazenko, Tikkitus, Raikiri, Nikolol

Irc: #projectteamplay @ Ircnet ( tuolta meidät tavoittaa parhaiten)
Msn: dsy87@hotmail.com ; lazu_87@hotmail.com ; nikoioi@hotmail.com ; jussijuutilainen@hotmail.com
Ottelut: 714, Voitot: 262, Tasapelit: 100, Tappiot: 352
Värit: Koti: valko-puna-sini; Vieras: tumman punainen -musta- tumman vihreä

Kokoonpano:

Nikolol
Muut  nickit: Lolnikol, Nikolål, Nikålål ja N1C0
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Raikiri
Muut nickit: Lazdz,Laz  
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

tulokas
Muut nickit: Tulokas.. , Tuloczhuk
Kokemus:  Divari Failed Ones kausi 2/2005 4 peliä

Sweetkiss
Muut nickit: SnowBeLL, FireYoshi ja Eul
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Altsi
Muut nickit: Lindi
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Tikkitus
Muut nickit: Tikki, Tikzenkov, Pesukone
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Disazenko
Muut nickit: disaster, Disazenov, disas-ter, TheRaipe)
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

joedirt
Muut nickit: Barkov., Paroc  
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Zyprexa
Muut nickit: Wein,Snus,Acutard,Runqvist
Kokemus:  Puulaaki Varpasaaren Vauhti kausi 2/2005 16 peliä

Kuutamo
Muut nickit: Takapiru, Takis, St., MUR
Kokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Kirahvi
Muut nickit: Keksinen
Kokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

X-7
Muut nickit:X-5
Kokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista
Muuta: Joukkueen ainoa brittien edustaja

Hapz
Muut nickit:Sandro
Kokemus:Liiga+divari GWBHC kausina 5/2004-2/2005

Räpelö
Muut nickit: pöljä,Räpylä
Kokemus:Liiga+divari GWBHC  kausina 4/2004-2/2005

Joukkueesta

Project Teamplay perustettiin 12.1.2005 liigassa tällä hetkellä tarpovan GWB HC:n farmiseuraksi , mutta ajan kuluessa porukasta on muovautunut omanlaisensa,  persoonallista kiekkoa pelaava ryhmä. Alkuperäinen kokoonpano on säilynyt lähes samanlaisessa muodossa kuin joukkueen tarinan alussa. Mukaan on tullut matkan varrella muutamia joukkuepelaajia lisää , jotka ovat sulautuneet mukaan sekä tuoneet lisämausteita joukkueen syöttelevään pelityyliin. Epäasialliset pelaajat ovat karsiutuneet pois matkalla. Päämäärätietoisesti emme  ole pelanneet otteluita divaria varten, vaan joukkueen tarkoitus on pelata viihdyttävää ja syöttelevää kiekkoa asiallisessa hengessä, mutta nyt haluamme kokeilla siipiämme vähän kovemmissa peleissä, joissa on myös panosta.

Joukkueen ikähaitari on “vauvasta vaariin” ,  sillä joukkueesta löytyy nuoremman sukupolven edustajia ( tulokas 12-vuotta) sekä lähes 30-vuotiaita paatuneita pappoja kiekon ääressä (mm. Zyprexa 28-vuotta). Keski-ikä on suurin piirtein siinä 20-vuoden tienoilla.

Joukkue on hyvin aktiivinen, sillä puoleen vuoteen on sisältynyt yli 700 harjoituspeliä (keskimäärin n. 3,7 päivässä) sekä pari turnaustakin. Kohtuullisen suuren kokoonpanon ansiosta pystymme pelaamaan pelejä, vaikka muutama pelaaja olisikin vähemmän aktiivisia.

Pelaamme lähes ainoastaan 4vs4 pelejä ja 5vs5 sekä kuuman kesäloman yllättäessä jopa 3vs3. Pelityyli on pyrkiä pelaamaan syöttelevää ja aktiivista kiekkoa, joka tarjoaa yleisöllekin varmasti viihdykettä. Kiekko liikkuu ja verkot heiluu on kentän motto. Aina se ei tietenkään tuota tulosta, mutta tasaiset otteet ovat valttimme, vaikka harjoituspeleissä välillä otteet vaihtelee suhdannekäyrän tavoin. Tappiot eivät tietenkään muserra vankkaa joukkuehenkeämme. Kiekollisen tason uskon olevan jo sillä tasolla, että menestystäkin voimme odottaa, sillä pystymme säännöllisesti antamaan kovan haasteen Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa pelaaville joukkueille.

Miksi PT divarikarsintoihin kaudelle 3/2005?

Joukkueessa on aina ollut vahva “me-henki” ja se on vienyt joukkuetta pelillisesti huimasti eteenpäin. Kokoonpanosta voi hyvin huomata, ettei nimekkäitä pelaajia  ole paljoa, mutta meidän kohdalla peli ei ole yksilöurheilua vaan tiukkaa tiimityöskentelyä. Joukkueena pystymme mihinkä vaan ja joukkueen ilmapiiri hivelee taivasta. Joukkueen ilmeestä kertoo paljon se, että kaikki osallistuu niin hyökkäykseen kuten myös puolustukseen täydellä sydämmelllä riippumatta pelipaikasta ja pelaajat tukevat toisiaan eikä virheistä motkoteta. Reilupeli kuuluu myös yleisesti joukkueemme tapoihin sekä pelillinen taso on jo melko kehittynyttä ja yhteispeli sujuu useinmiten ongelmitta.

Olemme myös hyvin aktiivinen, joten pelit tulee pelattua. Myös intoa ja nälkää riittää varmasti karsintoja varten, sillä kokemusta sarjapeleistä ei monellakaan ole, joten se lisää halua pyrkiä eteenpäin joukkueena.

Pelaajat ovat hyvin sitoutuneita pelaamaan PT:ssä , sillä vapaaehtoisesti ei  monikaan ole häippässyt, ja nykyinen kokoonpano on ollut voimassa hyvin pitkään. Epäasialliset pelaajat on poistettu pelillisistä esityksistä huolimatta, joten joukkue ei takuulla sisällä “peeloja“.  Uskomme myös tuovan rutkasti uutta väriä karsintoihin.

Lyhyesti neljä syytä miksi PT karsintoihin: Aktiivisuus, joukkuepelaaminen, asiallisuus sekä reilupeli

Muuta särää: Vaikka tällä hetkellä joukkueessa on paljon myös 2 nikkejä (karsinnan aikana myös) niin yllä oleva aktiivinen ykkösnickien kokoonpano on voimassa sekä PT:n päästessä divariin/2 divariin 2 nikit lähtevät kyllä.

Siinäpä se kokoonpano. Luultavasti lisäyksiä ei enää tule.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

27.07.2005 22:11
HC BL ilmoittautuu mukaan divarikarsintoihin

Hockey Club Bangladeshin Lämäri on yksi Kiekko.tk:n veteraanijoukkueista, joka on varmasti kaikille vähänkin pidempään mukana olleille jossain määrin tuttu. Virallinen perustuspäivä on niinkin aikainen kuin 26.4.2004. Otteluita on näistä taipaleemme alkuhämäristä kertynyt päälle 1000. Olemme pyörineet mukana tiiviisti Kiekkoliigan sarjoissa jo kaudesta 2/2004 saakka jolloin BL saavuttikin sen ainoan mitalinsa, pronssi koristaa palkintokaappia. Suurimman osan olemassaoloajastaan BL on pelannut Kiekkoliigaa, sitä ylintä sarjatasoa. Viime kausina on kuitenkin tullut tuloksellista takapakkia ja joukkue on vajonnut divarin kautta puulaakiin. Tämä ei ole kuitenkaan lannistanut joukkuetta vaan pelaamme yhä innolla ja erityisesti Kiekkoliigan sarjoissa esiintyminen on jatkossakin toiveena.

HC BL:n joukkueelle on ominaista muutama pelaaja, jotka ovat olleet osana joukkueen runkoa uransa alusta saakka. Wänämönen, Boomhauer, Werade, Macki ja Richard (ex-Kovalchuk) ovat pelanneet koko pitkän uransa vain ja ainoastaan BL:n riveissä. Monet myöhemmin joukkueeseen saapuneetkin ovat huomanneet sisällämme vallitsevan miellyttävän ilmapiirin ja ovat viihtyneet usein pitkäänkin. Historian saatossa monet jo kerran BL:stä lähteneet ovat myöhemmin kyselleet takaisin huomattuaan virheensä. Joukkueemme on aina panostanut pelaajahankinnoissa ensisijaisesti asiallisuuteen, tällä hetkellä joukkueeseen on kertynyt 7 täysi-ikäistä pelaajaa. Nuoremmat pelaajat ovat valikoituneet ikäluokkansa asiallisimmasta päästä.

HC BL tarjoaa Kiekkoliigalle jälleen varmasti vakaan ja hyvin käyttäytyvän joukkueen, jolta löytyy kokemusta kaikista Kiekkoliigan alaisista sarjoista. Aktiivisuus on ollut kesällä normaalia heikompaa, mutta siitä huolimatta Puulaakin pelaaminen aikataulun sisään ei tuottanut vaikeuksia. Ennen lomien alkua aktiivisuutemme oli jopa hämmästyttävän hyvällä tasolla ja uskonkin syksyn ja uuden kauden koittaessa tämän aktiivisuuden palautuvan. Pelillinen menestyksemme ei ole viime aikoina sarjoissa päätä huimannut, mutta heikosta sarjasijoituksesta huolimatta olemme lähes jokaisessa ottelussa kyenneet tarjoamaan kovan vastuksen. Vain tämän mystisen ”voittamisen kulttuurin” puute on ollut välillä voittojen esteenä. BL pelasi viime kaudella Puulaakissa pääasiassa tasaisia otteluita ja osoitti tasoaan kaatamalla mm. runkosarjassa vahvasti jyränneen Bagdad Snipersin. Kun onnen lahjat osuvat kerrankin kohdalleen BL on valmis taistelemaan jälleen kärkipään sijoituksista Kiekkoliigan sarjoissa. Joukkueen pelaajamateriaali on kokenut ja omaa valtaisan potentiaalin. Olemme ajan saatossa huomanneet joukkueemme vetovoiman olevan yhä tallella, mahdollisten uusien pelaajien hankkiminen ei ole ollut hankalaa sillä aina on ollut tarjolla pari tunnettua ja laadukkaaksi tiedettyä pelaajaa. Kykenemme saamaan jalkeille joka kaudelle kilpailukykyisen joukkueen. Emme kuitenkaan ota peliä liian vakavasti, tämä seikka onkin ehkä yksi tekijä pelaajiemme viihtyvyydelle. Kaikki saavat yhtä paljon peliaikaa ”parhaat pelaa”-systeemin sijaan, meillä vallitsee demokratia ja yhteinen harmonia kaikessa tekemisessämme, erityisesti pelikentällä.

Yhteenvetona HC BL vanhoine tuttuine pelaajineen on riskitön ja varmasti vakaa valinta karsintoihin. Joukkueen tavoittaa helposti ircistä sillä jo pitkään ohjenuoranamme on ollut se, että jokaisen pelaajan tavoittaa ircin puolelta. Toivommekin, että perinteikäs HC BL saa jatkaa värikästä historiaansa pelaamalla yhä Kiekkoliigan sarjoissa.

Perustiedot

Nimi: Hockey Club Bangladeshin Lämäri
Lyhenne: HC BL
Perustettu: 26.4.2004
Vastuuhenkilöt: Wänämönen & Boomhauer
IRC: #hcbl @ ircnet

Kokoonpano

Boomhauer
Muut nickit: Boomerang, El_Boom, B.Hauer, Boomski
Kokemus: 2/2004-2/2005 HC BL (liiga,divari ja puulaaki)

Clash
Muut nickit: -
Kokemus: 3/2004-1/2005 Habs (liiga), 1/2005 Kalma HC (divari), 2/2005 HC BL (Puulaaki)

Dumbelo
Muut nickit: Tumpelo, Dmbl, Duambelou
Kokemus: 2/2005 HC BL (Puulaaki)

Macki
Muut nickit: -
Kokemus: 2/2004-2/2005 HC BL (liiga,divari ja puulaaki)

MutiM
Muut nickit: Mutimöö, Jolteon, Muti, -T-
Kokemus: 2/2004 Narrilauma (liiga), 3/2004-2/2005 HC BL (liiga,divari ja Puulaaki)

Nedved
Muut nickit: -
Kokemus: 1/2004-2/2004 PP (liiga), 4/2004-5/2004 Team Jupiter (divari ja liiga), 1/2005 HCH (divari), 2/2005 HC BL (puulaaki)

Puhelin
Muut nickit: -
Kokemus: 1/2005 HC Prozac Nation (puulaaki), 2/2005 HC BL (divari ja puulaaki)

Richard (ex-Kovalchuk)
Muut nickit: -
Kokemus: 2/2004-2/2005 HC BL (liiga,divari ja puulaaki)

Ruaska
Muut nickit: Scarface, Collina, Sivaltaja
Kokemus: 2/2005 HC BL (puulaaki)

Ruuf
Muut nickit: Argh
Kokemus: 2/2004 TT (liiga), 3/2004-5/2004 Löysät Boys (divari ja liiga), 2/2005 HC BL (puulaaki)

Wänämönen
Muut nickit: Folkwood, Alchemist
Kokemus: 2/2004-2/2005 HC BL (liiga,divari ja puulaaki)

Petu-
Muut nickit: Petum, petju
Kokemus: 1/2005-2/2005 HC BL (divari ja puulaaki)

Sissi
Muut nickit: Goblin, Rapala, Sisu
Kokemus: 1/2005 HCP (puulaaki, 2/2005 HC BL (puulaaki)

Werade
Muut nickit: Wera.Z
Kokemus: 2/2004-2/2005 HC BL (liiga,divari ja puulaaki)

Tursas
Muut nickit: Borsas_2, Puliukko
Kokemus: 2/2005 Pitkäkiekko (puulaaki)

Kokoonpano tulee siis olemaan hyvin pitkälti sama kuin viime Puulaakikaudella. Jos muutoksia tulee niin ne ovat hyvin pieniä, lähtöhaluja ei ole erityisemmin esiintynyt. Macki ja Richard eivät pelanneet viime kaudella ja heitä ei välttämättä näy tälläkään kaudella, emme kuitenkaan sulje heidän ilmestymistään kokonaan pois.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

28.07.2005 12:42
Divine Scorers and Joska ilmoittautuu ehdokkaaksi divarikarsintoihin.

Historiaa:
Divine Scorers and Joska on perustettu 10.10.2004 Sepin pelimerkillä, mutta perustajajäseninä toimivat myös Zida, sekä Joska. DsaJ:n historia ulottuu noviceajoista aina tähän päivään saakka, ja nykyäänhän pystymme menestyksekkäästi haastamaan joukkueen kuin joukkueen, myös kiekkoliigan alaisista. Divine oli alunperin vain kaveriporukka, jolle kiekon pelaaminen aiheutti suurta riippuvuutta. Nykyisen tavoitteet ovat korkeammalla, ja haluamme todella ottaa seuraavan askeleen kohti suurempaa.

Pelaajat:
Joukkueen kokoonpanossa ovat lähestulkoon alusta asti olleet Zida, Mango, Sepi ja nykyisin maskottipuolelle siirtynyt Joska.
Pelaajiemme nimimerkit joukkueen sisällä ovat tosin aikojen saatossa vaihdelleet.
Nykyinen runko koostuu lähinnä Mango – Zida – Sepi – prvs -akselista, mutta aktiivisuuteen muidenkin pelaajien osalta on luvattavissa, jos paikka karsintoihin vain aukeaa. Terävyyttä dynaamisesta ryhmästämme ei varmasti puutu.


Lopuksi kliseinen miksi meidät pitäisi valita:

- Kyllä, olemme varmastikin osille tuntematon joukkue, mutta
- Olemme lisänneet painopistettä 4vs4 –otteluihin, ja niistä vahvuutemme löytyvätkin
- Olemme taktisesti, ja taidollisesti valmiita haastamaan kärkitason ryhmiä hetkenä minä hyvänä
- Asiallisuus ei ole ongelma
- Joukkuehenkemme hyvä, sekä voiton, että tappion jälkeen
- Siteet oikeassa elämässä, suurin osa pelaajistamme on tavannut muutenkin kuin tietokoneen välityksellä


Nimi: Divine Scorers and Joska
Lyhenne: DSaJ
Perustettu: 10.10.2004
Pelattuja otteluita kirjoitushetkellä: 480 (Keskimäärin noin 2 ottelua päivää kohden)
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilöt: Sepi, Mango ja Zida
IRC: #Divine_scorers (ircnet)
Msn: Mikakettu@hotmail.com (Sepi), Zidane_024@hotmail.com (Zida), miikka_rusi@hotmail.com (Mango)
Kotisivut: http://koti.mbnet.fi/aaweb/divine/


Kokoonpano - 2. nickit - kokemus:

Sepi (Zukkah, Sukkeri): Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Mango (Fortuna, Joskatar): Divarikarsintaa HC Maplen kanssa 5/2004.
Zida (-Cold-, Caza): Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Juuzous (Suede):  Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Prvs (Poppu, Porvis):  Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
nepi: (Sanchez, nepi77): Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Soralärvi (Rafa, Rafalski):  Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Joska:  Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Metamorph (Metalorg, Lobo): Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista
latetzur: (Heffer, Tache): 4/2004 divaria Narrilaumassa, 4/2004 divaria Kalma HC:ssa,
1/2005 divaria Rowdyruff Boysissa, 1/2005 liigakarsintaa Rowdyruff Boysissa, divaria kaudella 2/2005 Failed Onesissa.
Dookie (S.Hawking, Tuomari) - Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

28.07.2005 18:32
Kuolema hakee oikeutta osallistua Divarikarsintoihin kaudelle 3/2005

Taustatietoa ja historiaa

Kuolema on nipporghin 24.11.2004 perustama joukkue. Nykyisessä kokoonpanossa on perustajan lisäksi kaksi jo alkuaikoina joukkueessa pelannutta pelaajaa, tLx ja Hero, joka oli alun perin eri nickillä mukana. Muut joukkueen jäsenet on saatu mukaan tammi-maaliskuussa, lukuun ottamatta huhtikuun alussa mukaan tullutta A.Oatesia sekä vastikään joukkueeseen liittyneitä Ndurria ja Djangoa. Tällä hetkellä kokoonpanossa on 14 pelaajaa, joista 3 on tosin jokseenkin epäaktiivisia. Joukkueen kokoonpanoon ei ole tulossa muutoksia.

Joukkueen pelaajien ikäkeskiarvo  on noin 21 vuotta, vanhimman pelaaan (Django) ollessa 28-vuotias ja nuorimman (tLx) ollessa 15-vuotias. Toinen juniorilupaus joukkueessa on 16-vuotias BoBo. Joukkueessa ei ole ainuttakaan niin sanottua peeloa, vaan kaikki osaavat käyttäytyä vastustajaa kohtaan asiallisesti kaikissa tilanteissa.

Joukkue on yhdessä kehittynyt kuluneiden kuukausien aikana erittäin aktiivisen pelaamisen myötä hapuilevasta ”naapilaumasta” hyvin yhteen pelaavaksi yhdistelmäksi, joka kykenee haastamaan kenet tahansa tasaiseen voittokamppailuun, ja usein myös voittamaan kovimmatkin vastustajat.
Joukkueen pelaajat ovat suhteellisen leppoisaa sakkia, ja tästä syystä joukkue selviää ajoittain väistämättä ilmenevistä pitkistäkin tappioputkista ja muista kovistakin koettelemuksista aina jaloilleen.

Kuolema pelaa käytännössä vähintään 95% peleistään 4vs4-pelimuodossa, loput ovat lähinnä 5vs5-pelejä. Vastustajiksi pyritään mahdollisuuksien mukaan saamaan aina mahdollisimman tasokkaita joukkueita, mieluiten Kiekkoliigasta, Divarista tai Puulaakisarjan kärkiporukoista.



Miksi Kuolema on oikea valinta Divarikarsintoihin?

Kuolema on yhtenäinen, päämäärätietoinen ja asiallinen joukkue, jollaisia Kiekkoliigan sarjoihin ymmärtääksemme pyritään valitsemaan. Reilu peli on itsestään selvä asia.

Joukkueen pelillinen taso on riittävä kumpaan tahansa Divariin. Tähän viittaa esimerkiksi se, että kaikki Kiekkoliigan joukkueet on kyetty harjoitusotteluissa voittamaan lukuun ottamatta Pelijengiä, jonka olemme toistaiseksi joutuneet toteamaan liian vahvaksi vastukseksi. Nykyisin pelit Kiekkoliigan huippujoukkueita vastaan ovat normaalisti tiukkoja ja tasaväkisiä, ja voittoja on tullut mukavaan tahtiin.

Kuolema on erittäin aktiivinen. Edellisen, toukokuussa jätetyn laakihakemuksen jälkeen olemme pelanneet 745 ottelua, eli keskimäärin 6,77 ottelua vuorokaudessa. Karsintojen ja mahdollisen sarjan läpiviemisessä ei uskoaksemme tulisi olemaan pienintäkään ongelmaa.

Joukkueen kokoonpano on vakaa. Pelaajien vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Pelaajien sitoutuneisuus joukkueeseen on yleisesti hyvää luokkaa. Useita pelaajia on kyselty "suurempiin", kiekkoliigan alaisissa sarjoissa pelaaviin joukkueisiin, mutta viimeisten kuukausien aikana vain yksi pelaaja on lähtenyt joukkueesta.

Kuolema on joukkue, joka on aina kiinnostunut oppimaan virheistään ja parantamaan suoritustaan kaikin tavoin.

Yli  tuhannen harjoitusottelun jälkeen joukkueen itseluottamus on korkealla ja motivaatio divarikarsinnoissa menestymiseen on huippuluokkaa.


Perustiedot:

Nimi: Kuolema
Lyhenne: KUO
Perustettu: 24.11.2004
Perustaja: nipporgh
Pelatut ottelut: 1086  (voitot: 480, tasapelit: 159, tappiot: 447)
Pelaajien lukumäärä: 14 (pienet muutokset mahdollisia, mutta epätodennäköisiä)
Aktiivisuus: 0-17 peliä päivässä, kesän aikana keskimäärin 6,77 peliä / päivä
Pelaajien keskimääräinen ikä: 20,9 vuotta

Yhteystiedot:

IRC: #elää @ quakenet
Vastuuhenkilö: togo (ircissä togo @ IRCnet & quakenet)
Varavastuuhenkilö: nipporgh (ircissä nipporgh @ IRCnet & quakenet)




Pelaajat:

A.Oates (h)
Kokemus: -
IRC-nick: Medu

BoBo (h)
Kokemus: -
IRC-nick: BoBo / BoBotin / BoBoasd / RealBoBo

Django (p)
Kokemus: Puulaaki 2/2005 Varpasaaren Vauhti (2 ottelua nickillä G.Rivera)
IRC-nick: Djangis
Kakkosnickit muissa karsintoihin pyrkivissä joukkueissa: G.Rivera / Varpasaaren Vauhti; Embryo / Imperiumi

Fallen (h)
Kokemus: -
IRC-nick: Fallen / Fallen_ / Jinx15404

Hero (p)
Kokemus: Puulaaki 1/2005 Kiekko-Leijonat (2 ottelua)
IRC-nick: Liqun
Kakkosnickit muissa karsintoihin pyrkivissä joukkueissa: Wall / Project Teamplay

L.Murphy (p)
Kokemus: -
IRC-nick: Spolle / Spolle^
Kakkosnickit muissa karsintoihin pyrkivissä joukkueissa: R.Francis / Elite Razor

Ndurr (p)
Kokemus: -
IRC-nick: Ndur

nipporgh (h)
Kokemus: -
IRC-nick: nipporgh

Papa (p)
Kokemus: -

Sedien (p)
Kokemus: -
IRC-nick: Sedien
Kakkosnickit muissa karsintoihin pyrkivissä joukkueissa: Sedi / Project Teamplay

tLx (h)
Kokemus: -
IRC-nick: teLuxe

togo (p)
Kokemus: -
IRC-nick: togo

Turilas (h)
Kokemus: -

TylerDG (p/h)
Kokemus: -
IRC-nick: TylerDG



Joukkueen puolesta,  

togo, vastuuhenkilö


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Edit1 (3.8.): Zambolaatio kaatui harkkapelissä pari päivää sitten, joten poistin heidät "voittamattomien joukkueiden listasta", johon nyt jäi vain Pelijengi.

Edit2 (22.8.):Kokoonpanosta poistettu Kytis ja lisätty Django. +tilastopäivitys.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

29.07.2005 14:54
VMTL Hakee paikkaa 1./2.Divariin 3/2005

Perustiedot:
Team name: VMTL
Created: 2005-03-02 11:15:26
Founder: RicFlair
Statistics: Played: 530, Wins: 246, Draws: 78, Losses: 206
Vastuuhenkilöt: Hulkster, RicFlair
Värit: 1. Tummansininen – vaaleansininen - tummansinen 2. Tummanvihreä – tummanruskea – vaaleanruskea
Lyhenne: VMTL

Historia:
02.03.05 RicFlair perusti Hulksterin kanssa uuden tiimin, josta oli tarkoitus tehdä asiallinen ja aktiivinen. Aivan alussa joukkueella oli kankeuksia ja joukkueeseen otetut pelaajat eivät pysyneet tiimissä ja menestys oli huono. Tiimiin on alusta lähtien otettu vain 1.nickejä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.
Kuitenkin hieman myöhemmin saatiin aikaiseksi pysyvä runko, joka on säilynyt lähes kokonaan tähän päivään asti. Kokoonpanon vakiinnuttua tiimi alkoi vihdoin menestyä. Historian aikana tiimi on pelannut yli 500 peliä. Olemme pelanneet sekä 4v4 että 3v3 pelejä paikalla olevista pelaajista riippuen, aina hyvällä menestyksellä myös kiekon kovimpia tiimejä vastaan. Pelaamme nykyään useimmiten 4v4 pelejä, mutta myös 3v3, jos pelaajia ei ole paikalla.

Tavoitteet:
Tiimin tavoitteena on päästä taistelemaan Divariin tai Laakiin hieman kovemmissa peleissä kuitenkin rennolla asenteella. Tavoite saada tiimistä asiallinen, hyvähenkinen, syöttötaitoinen ja pysyvä on jo tavoitettu!

Miksi juuri VMTL?:
VMTL on erittäin pysyvä ja asiallinen tiimi, jolla taitoa ja tahtoa riittää. Huonon alun aikana pelaajat tottuivat myös huonoon menestykseen, minkä takia joukkue ei tule hajoamaan vaikka pisteet laskisivatkin. Takana on useita enemmän ja vähemmän voitokkaita pelejä kiekkoliigan alaisissa sarjoissa pelaavia joukkueita vastaan. Tiimin keski-ikä on 17,2v, ikä vaihtelee aina 13:sta 25:een.
Pelillinen osaamisemme on jo erittäin kovalla tasolla, koska sama nippu on ollut jo kauan kasassa, ja pelaajat ovat oppineet ajattelemaan pelitovereiden tavalla pystyen näin ennakoimaan tilanteita. Tämä puolestaan mahdollistaa hyvin tilanteitten rakentamisen, ja olemme aina askeleen edellä muita. Uskomme täten pärjäävämme divarissa.

Tiimin pelaajat sekä muut nickit:
Hulkster [vastuuhenkilö #1] (IronChef)(HuIkster)
RicFlair [vastuuhenkilö #2] (RicFIair)(NatureBoy)(IronShake)(KolmoisH)
Pete80 (-Pete80-)(Wheedool)(TheEnd)(MacGyver)(P80)
-viuhkola (.Tenkrat)(.Jokinen)
minx (may)
hakaristi (Pepsi)
g-spot (Beginner)(rookie)
Jim-T
Onetimer (0ne)(Onetimer_)(_Onetimer)(One-timer)
-late- [IRC nick late--] (late16)(l@te)(Kostea)
Desklet [kokemusta laakista] (Nafura)
Try-out [1.nick Kiekko]

2.nickit tiimissä ovat tryoutilla

Tavoitat VMTL:n:
#vempat @ IRCnet (-late- ahkera irccaaja, muut laiskoja)
-late-: Tavoittaa ircistä nickillä late--
Hulkster: Messenger: kaamio@hotmail.com
RicFlair: Messenger: Kippari-Kalle@hotmail.com
Pelaajat voidaan tavoittaa tietysti kiekko.tk:ssa notella ja msg:llä.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

01.08.2005 21:04
Divarikarsintojen läpiviemiseen on tullut muutoksia. Käykää lukemassa editoitu ensimmäinen viesti ja tulkaa viisaammiksi.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

03.08.2005 14:48
Pian vuoden kasassa ollut HC Tylykone ilmoittautuu divarikarsintoihin.

HC Tylykone on perustettu 14.08.2004. Puulaakia pelasimme kaudella 5/2004, siellä kuitenkin jäimme toiseksi viimeiseksi, mutta opimme paljon uusia asioita jotka saattavat olla meille arvokkaita divarikarsinnoissa. Pelaajarunkomme on muuttunut siitä mitä se oli mm. puulaakissa, ja näin kesällä rosterimme on vielä vähän vaiheessa.

Asiallisuudesta en usko, että tulee mitään ongelmia sillä HC Tylykone on panostanut aina siihen asiaan. Kaikki joukkueemme jäsenet käyttävät myös IRCiä, joten pelien sopiminen ei tuota ongelmia.

Yritämme pelata aina kun on mahdollista 4v4 pelejä, mutta silloin kun siihen ei ole tarpeeksi pelaajia niin on pakko tyytyä 3v3 peleihin, eli suosimme ehdottomasti 4v4 pelitapaa.

Miksi HC Tylykone divarikarsintoihin?

Yksinkertaista, lähes vuoden kasassa ollut joukkue ei varmasti tule hajoamaan. Lisäksi meillä on kokemusta Kiekkoliigan alaisesta sarjasta, ja kerran olemme myös ollut divarikarsinnoissa kaudella 4/2004. Tänä vuonna uskon Tylykoneen olevan iskussa joka riittäisi aina Divariin asti!

Faktoja:

Nimi: HC Tylykone
Perustettu: 14.08.2004
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilöt: Koli, PtG
IRC: #tylykone (IRCnet)

Kokoonpano:

* Koli / Ei otteluita kaudella 2/2005 kliigan sarjoista.
* PtG / Ei otteluita kaudella 2/2005 kliigan sarjoista.
* Amazon / Ei otteluita kaudella 2/2005 kliigan sarjoista.
* Juissi / Ei otteluita kaudella 2/2005 kliigan sarjoista. / Ent. nick: Jokinen
* Mnemic / Pelasi kaudella 2/2005 Puulaakia HC Roikkulämyssä.
* Vapahtaja / Ei otteluita kaudella 2/2005 kliigan sarjoista.
* Zlatan / Ei otteluita kaudella 2/2005 kliigan sarjoista.

-Koli
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

04.08.2005 20:13
Xylitols ilmoittautuu mukaan divarikarsintoihin kaudelle 3/2005!

Xylitols on perustettu 30.3.2005 joten joukkue on kieltämättä vielä kovin nuori. Joukkueen rakenne ei ole muuttunut kovin paljoa perustamisesta. Alusta alkaen joukkueessa pelasivat Thimo, AleXi, Wellu. Pian tämän jälkeen joukkueeseen liittyi Crook. Alkuperäisestä Xylitolssista ei ole lähtenyt yhtään pelaajaa. Mukaan liittyi kesän alkupuolella Orja, NENÄ, Koivu11. Kun karsintoihin osallistumista aloimme miettiä, päätimme vielä ottaa muutaman pelimiehen joukkueeseen. Niinpä lopulliseen pakkaan liittyi vielä Wings niminen pelaaja. Sitä myöten joukkue oli kasassa ja olemme valmiita karsintoihin kaudelle 3/2005.


Joukkueemme keski-ikä taitaa olla hieman yli 17-vuotta. Nuorin, mutta asiallisin pelaaja Themis on 14-vuotta ja vanhin ikämiehemme on NENÄ, jolla ikää on 22-vuotta.


Otteluita pelaamme paljon. Joskus niitä saattaa kertyä peräti 15 päivässä. Aktiivisuus on korkea nykyään. Pääsääntöisesti pelaamme 4v4 pelejä, mutta jos on haluja ja aikaa eikä ole kuin 3 pelaajaa paikalla, niin pelaamme myös 3v3. Tottakai pelaamme aina 4v4 pelejä kuin on mahdollista. Meillä tärkein ei ole voittaminen, vaan kovien pelien pelaaminen Yhteispelin myötä voittojakin tulee. Peluutamme kaikkia pelaajia tasavertaisesti ja joukkuhenkemme on jotain uskomattoman loistavaa. Toki välillä on huonoja päiviä kaikilla ihmisillä.

Miksi Xylitols mukaan karsintoihin?
Kaikki alkuperäiset jäsenet ovat edelleen joukkueessa ja pelaajista huomaa, että he ovat joukkueuskollisia. Uskon, että joukkue ei hajoa, vaikka maailmanloppu tulisikin, sillä joukkuehenki ja ystävät joukkueen sisällä sitovat pelaajia joukkueeseen. Osaamme käyttäytyä, eikä meille koskaan ole valitettu huonosta käytöksestä tai suun soitosta. Tavoitteita täytyy olla joka joukkueella ja meistä tuntuu, että tämä on se oikea. Olemme nälkäinen joukkue, jolla on päämääränä paikka divarissa. Vain muutamalla pelaajalla on kokemusta Kiekkoliigan sarjoista, mutta silti meillä on osaava ja iskukykyinen ryhmä, joka on antanut hyvän vastuksen monille liiga/divari/laaki joukkueille. Koskaan emme luovuta, vaikka olisimmekin pahasti häviöllä, sillä luovuttaminen ei kuulu jääkiekkoon. Olemme siis yhtenäinen ja nälkäinen joukkue joka pärjää muillekkin koville joukkueille, joten miksi Xylitols ei omaisi mahdollisuuksia osallistua karsintoihin 3/2005?

Faktaruutu:

Joukkueen nimi: Xylitols
Perustettu: 30.3.2005
Pelaajia joukkueessa: 11, Kokoonpano ei tule muuttumaan.
Lyhenne: Xyl
Kokemustaso: Pro
IRC: #Xylitols IRCnet
Vastuuhenkilö: Orja
Varavastuuhenkiöt: Crook, AleXi
Msn messenger: Koko joukkue käyttää messengeriä.

Kokoonpano:

Nimi: Orja
Muut nickit: NHL
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: Orjatar^

Nimi: AleXi
Muut nickit: -
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: -

Nimi: Ferdinand
Muut nickit: McArthur, Rsa, Sanaton ja Di'Anno
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: Ferdinand

Nimi: Crook
Muut nickit: Cannabis, -Jesse-
Kokemus: Divarikarsinnat Crooksien riveissä. Kausi 1/2005
IRC-nick: Craak

Nimi: NENÄ
Muut nickit: rämö
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: -

Nimi: maalaaja
Muut nickit: Migles, Hunaja
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: unknow

Nimi: Koivu11.
Muut nickit: Ovechkin8, Kallio
Kokemus: Puulaakia kaudella 1/2005 Hc Prozac Nation
IRC-nick: -

Nimi: Wellu
Muut nickit: Tan3l1
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: Wellu

Joukkueeseen kuuluu myös meloni, hirvi13 ja jersku jotka hakevat Into-joukkueella.

Kiittäen

-Orja
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

05.08.2005 07:15
HC Ambri-Piotta lähtee kilvoittelemaan paikasta divarikarsintoihin!

Joukkueesta

Eräänä huhtikuun synkkänä iltana kesää odotellessa Kims sai idean perustaa oman joukkueen, jota johtaisi omalla 2. nickillään.
Joukkueen rungoksi koostui KerKKo, Spedee, Jallis, Kilger ja Senegalin.

Alussa pelasimme 3vs3 otteluita melkoisen tiuhaan tahtiin ja menestystäkin niissä tuli aivan mukavasti, vaikka emme tuolloin olleet vielä valmiita haastamaan kiekon kovimpia tähtisikermiä. Ajan kuluessa tiimimme hioutui hyvin yhtenäiseksi, kunnes yht'äkkiä tiimi oli hajoamispisteessä ja lopulta musertui käsiin. Reilun viikon hiljaiselon jälkeen Kims päätti ottaa ohjat takaisin käsiinsä ja koota tiimin takaisin taistelemaan paikasta kirkkaalla kiekkotaivaalla. Vaikea tuo tehtävä varmasti oli, sillä moni oli päässyt koviinkin tiimeihin, mutta Kimssin tahdolla, taivuttelukyvyllä ja lahjomisella sai joukkue uuden alun.

Hetken aukkoisuudesta kärsinyt joukkue sai tarvittavat paikat koloihin Bullseyen, Stepanekin, Barcon ja Biszaken myötä. Peleihin saatiin välittömästi aivan uutta sykettä. Lähes heti tiimin uudelleenkokoamisen jälkeen alkoi Ambrit keskittyä 4vs4-otteluihin ja pelasimme kokoajan kovempia ja kovempia tiimejä vastaan, kunnes sitten lopulta tulimme tilanteeseen, että vastassa oli enää Kiekkoliigan alaisia joukkueita.

Kuten jokaisella joukkueella niin myös meillä oli ylämäkiä ja pidempiäkin alamäkiä, mutta aina noustiin takaisin tasollemme.
Tällä välillä kun peli alkoi luistaa niin saimme myös Kims85 itsessään joukkueemme rosteriin ja saimme aktiivisuutta lisää myös joukkueen takalinjoille. Näinä päivinä kun kesälomatkin on pidetty aktiivisuudesta ei todellakaan ole pulaa. Tämän vuoksi olemme pelanneet hieman 5vs5 pelejäkin, mutta tarkemmin olemme keskittyneet 4vs4 peleihin. Perusajatuksiimme kuuluvat rehti käyttäytyminen vastustajaa kunnioittaen. Ja tämä lause "Ota kiekko tosissasi, mutta älä liian vakavasti"

Miksi HC Ambri-Piotta divarikarsintoihin?

Olemme erittäin yhtenäinen joukkue ja pelaamme rennolla mielellä ja hyvällä asenteella. Pelaamme katsojaystävällistä kiekkoa syötellen tiuhaan tahtiin rakennellen paikkoja. Tiimin hajoaminen kesken kauden ei yksinkertaisesti olisi mahdollista ja pelit tulee varmasti pelattua. Vaikka Ambri-Piotan perustamisajankohta onkin vasta tuossa huhtikuun loppupuolella, on meillä pelejä pelattuna jo yli 500kpl, joista 220 voittoja ja myös suunnilleen saman verran häviöitä ja lähemmäs sata tasapeliä. Pelien määrä näinkin lyhyessä ajassa kertoo aktiivisuudestakin jo paljon. Osa joukkueesta on vielä vaille kokemusta Kiekkoliigasta, ja näin Kiekkoliigakin saisi uutta väriä mukaan kuvioihinsa valitsemalla meidät mukaan karsintoihin ja sitä kautta ansaitsemaan paikan divariin. Mukana karsinnoissa on kovatasoisia joukkueita runsain luvuin, mutta juuri se tahto meidän "kuopuksilla" näyttää taitonsa kiekkoliigan alaisuudessa ja joukkueen pystyssäpysyvyystae ovat syitä miksi haemme jo tälle kaudelle.

Perustiedot joukkueesta

Nimi: HC Ambri-Piotta
Perustettu: 28.4.2005
Perustaja: S.Backman (Kims85)
Vastuuhenkilöt: Kims85, KerKKo
IRC-kanava: #HCAP @IRCnet
MSN: Kims_85@hotmail.com, KerKKo: Kuikka89@hotmail.com
Kotisivut: www.ambri-piotta.tk
Keski-ikä: 16,80

Kokoonpano

Kims85
Muut nickit: S.Backman, ampiainen, Devereaux
Pelikokemus: Divari 2/2005 Kalma HC
IRC-nick: Kims85

KerKKo
Muut nickit: KerKKo69, T.Vertala
Pelikokemus: -
IRC-nick: KerKKo

ElMano
Muut nickit: -
Pelikokemus: -
IRC-nick: ElMano

Jallis
Muut nickit: Jursinovi, Sinclair
Pelikokemus: -
IRC-nick: Jallis

Senegalin
Muut nickit: JungleMan
Pelikokemus: -
IRC-nick: Senegalin

Kilger
Muut nickit: -
Pelikokemus: Divari 3/2004 HC Rävelöt
Laaki 5/2004 & 1/2005 Munkkiducks of Pullaheim
IRC-nick: Kilger

Biszake
Muut nickit: Biszage, ASDAFASDA, KimBauer, tsheckcki, ryyni
Pelikokemus: -
IRC-nick: Biszake

Stepanek
Muut nickit: Stepa, SuperJees, Mullerssi, jormis
Pelikokemus: 2/2004 Liiga Zelen Katras
3/2004 Divari Tsernobilit, 4/2004 liiga Tsernobilit
5/2004 liiga Tsernobilit
1/2005 liiga Takapenkin Tytöt
IRC-nick: crll

Barco
Muut nickit: Calitri
Pelikokemus: Laaki 2/2005 HC RoikkuLämy
IRC-nick: Barcowitz

Ikkuna
Muut nickit: Tiedotus, Tiedo, Tied0, Kooäl
Pelikokemus: Laaki 1/2005,  HC Prozac Nation, nickillä Tiedotus
IRC-nick: Tiedotus

Mizzo
Muut nickit: -Mizzo-
Pelikokemus: -
IRC-nick: Mizzo

Vyko51
Muut nickit: Vyko, Vykoukal, Vykoukali
Pelikokemus: -
IRC-nick: Vyko
Varpasaaren Vauhti mukaan karsintoihin!!
Anonymous

05.08.2005 09:25
Varpasaaren Vauhti mukaan karsintaan!

Historiaa
Varpasaaren Vauhti perustettiin jo elokuussa 2004. Vuoden ja 2000 pelin rajapyykkit siis ovat jo tulleet vastaan. Niistä ajoista paljon on muuttunut, taidotaso on noussut, mutta pelaajisto on vaihdellut aikojen saatossa paljon. Ainoa vakio on ollut Jakro, joka on ollut mukana ensimmäisestä pelistä lähtien. Kesäksi aktiivisuus laski, kenties ilmojen vuoksi, jäänee kysymysmerkiksi. Tämä aihetti voimakasta vaihtuvuutta kokoonpanossa, mutta käsillä oleva syksy näyttää tuoneen aktiivisuuden elpymisen ja rauhoittaneen vaihtuvuutta kokoonpanossa.

Taidot, onko niitä?
Varpasaaressa on ollut - ja on varmaan tälläkin hetkellä - kovia tulevaisuuden kiekkonimiä. Yhteispeli tökkii joskus, joskus toimii. Hyvänä päivänä pystymme haastamaan kaikki. Mutta peliesitykset ovat ailahdelleet. Tästä voidaan ottaa esimerkiksi mennyt puulaakikausi. Kiekko-32 kaatui, mutta monet etukäteen tasaiset onnistuivat kaatamaan meidät. Puulaakin sijoitus oli mitä oli, sitä on turha enää muistella, vaan keskittyä ensi kauteen. Pelaajista osa on varmasti suurelle yleisölle melko tuntemattomia, kaikilla on mahdollisuudet kehittyä - jos siihen vain tilaisuus tarjoutuu.

Henkinen puoli
Ollaan lähdetty siitä, että pelataan täysiä muttei tosissaan. Rento meininki, virheistä ei oteta pulttia. Porukka on kypsää ja mukavaa. Keski-ikä lienee siellä 16-18 tienoilla, tarkkaan en tiedä, mutta asiallista väkeähän tuo. Monet pelaajistamme ovat kehuneet joukkuehenkeämme yhdeksi kiekon parhaista.

Aktiivisuus
Tiimi pelaa normaalisti 5-10 peliä päivässä, tietenkään joka päivä ei kaikilla natsaa, ja etenkin kesällä tuntui into olleen laantunut. Mutta pystymme kokoamaan neljä paikalle, jos siihen tarve tulee vaikka olisikin suvantovaihe. Näin syksyn puolella aktivisuus pysynee vakaasti siinä viiden pelin päivätahdin yläpuolella, etenkin kun joukkueeseen on hankittu aktiivisia jäseniä.

Karsinnoissa?
Voisi kuvitella, että tuleviin karsintoihin osallistuu erittäin kovia joukkueita. Lähtisimme ehkä selkeinäkin altavastaajina noihin otteluihin - faktat on tunnustettava. Mutta toisaalta, tuskin olisimme mitään heittopussejakaan, vaan taistelisimme otteluissa loppuun asti.

Kokoonpano
Varpasaaren pelaajisto on vaihdellut paljon, mutta tämä kokoonpano on alkanut vakiintua, eikä vaihdoksia enää pitäisi juuri tulla.
Kokoonpano:
arge (-Gretski-, Aksu88, Bäri, AkiBäri, AkiPöö, AkiBöö, Bean, Aximili, Nikula, SKoivu, -Arge-, Artse) Kokemus: Puulaaki 2/2005 Varpasaaren Vauhti (12 ottelua)
Dankura (konemies, Dänny, Sticky) Kokemus: Puulaaki 1/2005 H.C.P (9 ottelua), Puulaaki 2/2005 Pirkkalan Pingviinit 2/2005 (9 ottelua)
Jakro Kokemus: Puulaaki 2/2005 Varpasaaren Vauhti (6 ottelua)
Timondx (stide, H.Potter, Spellu, Timopää) Kokemus: jatkoliigakarsinta 5/2004 HCH (ei tietoa ottelumäärästä, Divari 1/2005 HCH (1 ottelu), Puulaaki 1/2005 S.S.K. (3 ottelua), Puulaaki 2/2005 Varpasaaren Vauhti (2 ottelua)
khalle (Loppi,sotkamo,Väpä) Kokemus: Ei kokemusta.
limini (Littunen, mr.dino, koivisto) Kokemus: Puulaaki 2/2005 Varpasaaren Vauhti (18 ottelua)
Mini (Mikro) Kokemus: Puulaaki 2/2005 Varpaaren Vauhti (5 ottelua)
owner (0wner, ovner, .WannaBe., ounaaja, owneri) Kokemus: Ei kokemusta.
Kyttä (Kikuli_, näytti, Jepari) Kokemus: Ei kokemusta.
unto (Kaka) Kokemus: Ei kokemusta.
Jäätävä (Koralli, Laharl) Kokemus: Ei kokemusta.
Anna Kokemus: Ei kokemusta.

Kokoonpanoissa saattaa olla jotain virheitä.

Yhteystiedot ja faktat
Nimi: Varpasaaren Vauhti
Perustettu: 06.08.2004
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Jakro
Mese: beardless69@hotmail.com, IRC: Jakro
Sivut: www.freewebs.com/varpasaaren_vauhti
IRC: #varpasaaren_vauhti
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

05.08.2005 20:21
Last Periodin hakemus Divariin kaudelle 3/2005


Perustiedot:

Nimi: Last Period
Lyhenne: LP
Perustettu: 23.01.2005 14:25:57
Yhteyshenkilöt: Laruzki a.k.a Nordblad, -eZe- (varalla: .mainio. ja Glem)
Kokemustaso: Pro
Pelit: Pelatut: 303, Voitot: 185, Tasapelit: 32, Häviöt: 86

Tavoitettavuus:
IRC: #Last Period @ IRCnet
Msn: Cerpele@hotmail.com (Laruzki)
Kiekosta: Aina joku joukkueesta paikalla. Notella voi myös lähestyä.


Joukkueesta:
Last Period on luotu 23.01.2005. Aluksi joukkueessa pelasivat vain Antsu ja Laruzki (Nordblad), mutta vähitellen joukkue alkoi etsimään sopivaa kokoonpanoa. Otimme pelaajia 2 nickeillään joukkueeseemme kokeilemaan, miten he sopisivat pelityyliimme. Pelasimme paljon pelejä ja saimme joukkuepelin kuntoon. Meidät täysin vakuuttaneet pelaajat pääsivät suoraan 1 nickeillä kokeilun jälkeen kokoonpanoon. Kokoonpano on pysynyt suurimmaksi osaksi samana, värväysten jälkeen. Pari asiatonta pelaajaa on jouduttu potkimaan liiallisen valittamisen ja asiattomuuden puitteissa. Aluksi joukkue pelasi kaiken tasoisia ja eri pelaaja määrillä. Tällä hetkellä joukkue yrittää pelata 4vs4 tai 5vs5 pelejä suurimmaksi osaksi kiekkoliiganalaisia joukkueita vastaan, myös muitakin vastaan tulee pelattua. Olemme voittaneet monta tällähetkellä kliigaa pelaavaa joukkuetta, pari tasapeliäkin on tullut ja myös parit niukat tappiot. Joukkue on hyvin aktiivinen ja koostuu 13 pelaajasta joista 8 on hyökkääjiä ja 5 pakkia. Pelaajat ovat sitoutuneet täysin joukkueeseen eikä joukkueella ole kaatumis riskiä.

Ikähaarukka sijaitsee 13 - 24 välillä, keski-ikä on 17,2. Kaikki pelaajamme ovat asiallisia vaikka ikä olisikin vähän ''alhainen''
Joukkueen ikämies on -eZe-.


Miksi Last Period Divariin?
Pelitasomme on tällä hetkellä hyvä ja se on nousussa kokoajan. Olemme voiton himoisia ja haluamme pelata hyviä tiukkoja otteluita ja kääntää niitä voitoksi. Emme kärsi tappioista, vaan ajattelemme sen jälkeen seuraavaa peliä. Emmekä lopeta pelaamista kesken, vaikka tilanne olisi mikä. Pelaamme vuorokaudessa keskimäärin 3-7 peliä. Siis aktiivisuuden takia ei olisi huolta, ettemmekö saisi kaikkia pelejä pelattua. Tahdomme myös näyttää osaamistamme divarissa. Joukkueemme joukkuehenki on tällä hetkellä käsittämättömän hyvä virheistä ei rankaista ja kannustamme muita hyviin suorituksiin. Opimme virheistä ja parannamme niitä seuraaviin peleihin. Olemme reilu joukkue joka kiittää vastustajia pelin jälkeen. Itseluottamuksemme on kasvanut kokoajan hyvien ja tasaisten otteluiden, voittojen myötä. Emmekä pelaa otteluita liian totisesti. Pelaamme syötteleväistä peliä, emme ole yksin yrittäjiä. Luotamme toisiimme ja olemme asioista usein samaa mieltä, ei esiinny erimielisyyksiä. Joukkue ei tule hajoamaan, vaikka mikä olisi. Olemme nälkäisiä ja janoamme divariin paikkaa. Eli siis joukkue on aktiivinen, asiallinen, taidokas ja nälkäinen.


Kokoonpano:
(Nimi - 2Nickit - Kokemus kaudelta 2/2005 - IRC nick)

Laruzki a.k.a Nordblad. (Taco) ei kokemusta.
IRC nick: Laruzki

Poikka(ei 2 nickejä) ei kokemusta.
IRC nick: Poikka

-eZe- (eTTan, Shedden,lös) ei kokemusta.
IRC nick: ezee

.mainio. (Nakki.69) ei kokemusta.
IRC nick: .mainio.

-Wartalo- (Swifty, -MaMo-, -Proof-, Kirzikkah) ei kokemusta.
IRC nick: -Wartalo-

Glem (.selänne. , nAb, -.R.-) ei kokemusta.
IRC nick: Glem

Ujsic (A.Markov, Lemieux.M, Cory.M, Viktor.U, printer) ei kokemusta.
IRC nick: Ujsic

-Ryan- (Pukki, Dijoun) ei kokemusta.
IRC nick: Ryyni, -Ryan-

Sumppi a.k.a l'amour. (pullag, _sniper_, PerkL, Mask. Kokemusta liigasta joukkueessa HC PU.
IRC nick:-

Ligoori (Liq, Ligu) ei kokemusta.
IRC nick: Ligoori

Kiitos.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

08.08.2005 12:38
RAF - Red Army Faction hakee paikkaa divarikarsintoihin  3/2005

Perustietoja:
Team name: RAF - Red Army Faction
Created: 2005-03-30 14:49:03 --->Alunperin RAF niminen tiimi perustettiin joulukuun lopulla!
Founder: -Edu-

Vastuuhenkilöt: -Edu- ja lazee
Lyhenne: RAF


Historia:
RAF - Red Army Faction on perustettu alunperin joulukuun lopulla erään pahan mokan takia, jonka teimme kerran pelatessamme (-Edu-, Seeya nykyinen Cya ja Awis nickeineen) yöllä, kun olimme trainingis. Elikkä siis huijasimme statseja. Turha sitä kierrellä tai kaarrella. No sehän on ollutta ja mennyttä eika mitään vastaavaa enään tapahdu, koska olemme todellakin parantaneet tapamme. Olemme jopa aika ok asiallista porukkaa nykyään.

ALKU:
Alkuaikoina meni erittäin lujaa keräsimme nopeasti RAFille 1500 rankin joulu- tammikuun aikana. Pelaajia tuli ja meni. Lazee onkin ollut aiak alkuajoilta mukana. Sitten rankki vain putosi alas ja lopulta koko jengi hajos. tiimi jätettiin lazeen harteille, joka meni ja poisti joukkueen johon oli yksin jäänyt.

VÄHÄN MYÖHEMMIN...:
RAF perustettiin sittemmin -Edun-:n toimesta uudellaan maaliskuun ihan lopulla. Siitä edespäin on mennyt aika hyvin. Tiimin henki on niin hyvä, että on todella hauskaa pelata RAFissa \,,/


Tavoitteet:
Tavoitteet on todella korkeella kaikessa kärkeen!!!... jos sitä mahollisuutta ei suoda niin ei voida aidosti näyttää kuka on kiekos paras...

Miksi juuri RAF?:
RAF on nykyään erittäin asiallinen tiimi, jolta taito ja tahto löytyy. Joukkue on niin tiivis ja erittäin aktiivinen niin ei tule kyl hajoomaan. Meillähän on omat päivärituaalimmekin. (lisäinfoo vaikka -Edu-:n mesestä alempana--->)... RAFin takkana on suuri ja menestyksekäs hyvähenkinen ura. RAFin pelaajien ikä vaihtelee välillä 15-18. Suurin osa pelaajistostamme on pelannut jo aika tarkalleen vuoden.
Pelillinen osaamisemme on aivan omaa luokkaansa eli siis todella kovalla tasolla, koska sama jengi ok ollut jo aika kauvan kasassa. Pelaajat pelaavat loistavasti yhteen ja kaikki ovat oppineet ajattelemaan pelitovereiden tavalla pystyen näin ennakoimaan tilanteita. Meillä jokainen pelaaja on yksilö jolla on omat vahvuudet, jotka täydentävät toisiaan luoden näin todella tasokkaan joukkueen. Uskomme siksi pärjäävämme divarissa.

Pelaajat:

Nick: -Edu- (Vastuuhenkilö):
Pelipaikka: pakki
Mese: Edulol@hotmail.com
Muut nickit:pornfever, _Edu_, 'Edu' <--(hankkiudun noist muist kyl eroon pian.)

Nick: lazee (Vastuuhenkilö):
Pelipaikka: hyökki
Mese: laski-lasse@hotmail.com
Muut nickit:-lazee-, _lazee_

Nick: Cya:
Pelipaikka: hyökki
Mese:
Muut nickit: Cya2, Cya3

Nick: Awis:
Pelipaikka: pakki/hyökki
Mese: @hotmail.com
Muut nickit:'Awis

Nick: LIFE:
Pelipaikka: hyökki
Mese: @hotmail.com
Muut nickit:

Nick: Rajis:
Pelipaikka: hyökki
Mese: @hotmail.com
Muut nickit:
------------------------------------------------------------------------------------
***Laitoin tän tänne jo mut muokkaan kyl et on vähä kesken...
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

08.08.2005 15:30
Pirkkalan Pingviinit hakee paikkaa divarikarsintoihin 3/2005

Perustietoa:

Nimi: Pirkkalan Pingviinit
Perustettu: 2004-09-06 19:52:27
Perustaja: Helminen
Kokemustaso: Pro
Ottelut: Played: 990, Wins: 347, Draws: 128, Losses: 515
Vastuuhenkilöt: Helminen, Ganymedes
Pelaajien lukumäärä: 12
Värit: Kotiasu: valkoinen-oranssi-musta
Vierasasu: sininen-valkoinen-musta
Kotisivu: http://pinkkarit.eu.tt

Yhteydet: #pirkkalan_pingviinit @ircnet
         Jokainen pelaaja tavoitettavissa IRC:stä
         Helminen MSN: kahkmi90@hotmail.com
         Ganymedes MSN: arkku@mbnet.fi

Joukkueesta:

Pirkkalan Pingviinit omaa pitkän (ja vaikuttavan) historian aina kiekon alkuajoista lähtien. Ajatus Pingviineistä lähti Helmiseltä, joka perusti joukkueen yhdessä tikru2:n kanssa lähdettyään Jose_Bachin Ilveksestä. Alku näyttikin lupaavalta, mutta sitten pingviini osui jäälauttaan ja kaikki näytti olevan ohitse. Helminen tuhosi Pirkkalan Pingviinit.

Pingujen tarina jatkuu, kun Helminen perustaa joukkueen uudestaan Tsunan tilaamalla merkillä. Alussa joukkue toimi lähinnä kakkosnickien voimin, mutta lopulta kaikki alkoi näyttää valoisemmalta. Mukaan saatiin monia vanhoja pelaajiakin, lopulta myös tikru2.

Homma alkoi toimia ja siirryimme lähes kokonaan 4vs4-peleihin.
Lopulta tapahtui yksi Pinkkareiden historian merkittävimpiä hetkiä. Toukokuun 8. päivänä meidät valittiin Puulaaki-sarjaan kaudelle 2/2005.  Pelit sujuivat välillä ailahtelevasti ja jäimme lopulta niukasti play-offien ulkopuolelle.

Miksi meidän pitäisi päästä divarikarsintoihin?

Joukkueen ydin on pysynyt jo pitkään samana ja pelaajat ovat sitoutuneet joukkueeseen, eikä siksi joukkueen hajoaminen kesken kauden ole mahdollista. Joukkuehenkemme on hyvä ja suuri osa pelaajista on jo pitkäaikaisia tuttuja keskenään eli mitään kummempia sisäisiä kinasteluja tai riitoja tuskin tulee tapahtumaan.
Kaikki joukkueen pelaajat ovat myös ehdottomasti asiallisia. Emme juurikaan tykkää kaikenmoisista angstailijoista tai muista häiriköistä, sellaiset karsimme melko nopeasti joukkueesta. Pelaammekin aina reilua peliä, niin voiton- kuin tappionhetkillä. Olemme aktiivinen joukkue. Pelaamme yleensä monia otteluita päivässä ja meidät tavoittaa tarvittaessa helposti IRC:stä, mesestä tai kiekosta.

Pelillinen tasomme varsinkin harjoitusotteluissa voi vaihdella suurestikin, mutta pystymme varmasti kaatamaan minkä vain joukkueen, kun pelimme sujuu.
Suurin osa tappioistamme viime Puulaaki-kaudella oli todella täpäriä.
Elikkä pystyisimme antamaan kovan vastuksen jokaiselle joukkueelle, emmekä jäisi miksikään heittopussiksi.
Harjoitusotteluissa pyrimme pelaamaan mahdollisimman usein Kiekkoliigassa pelaavia joukkueita vastaan ja tietenkin 4vs4-otteluita.

Lyhyesti asiallinen, aktiivinen, helposti tavoitettava, taitava ja kehittyvä joukkue, joka haluaa saada mahdollisuuden jatkaa Kiekkoliigan alaisuudessa peluuta. Pirkkalan Pingviinit - Taatusti turvallinen valinta Kiekkoliigan divariin!

Kokoonpano:

Caloun
Muut nickit: Kohn, M.Ribeiro, Lintner
Kokemus: Divari 4/04 HC Rävelöt, Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: Jantsa_
Mese: juuso_matkaselka@hotmail.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Caloun

Fogo
Muut nickit: -
Kokemus: Puulaaki 1/05 S.K.A
Tavoittaa: IRC-nick: Savage^  
Mese: kipina87@hotmail.com
Muuta: -

Ganymedes
Muut nickit: Klubux, pk1
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: Gany
Mese: arkku@mbnet.fi
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Ganymedes

Gybetius
Muut nickit: -G-, Sohvi, GybeZki, Gybe
Kokemus: Puulaaki 1/05 HC Penetrators, Divari 2/05 Muukalaiset HC
Tavoittaa: IRC-nick: Gybester
Mese: tombba1@hotmail.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Gybetius

Helminen
Muut nickit: kahone, Mortonki
Kokemus: Divari 4/04 HC Rävelöt, Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: kahone
Mese: kahkmi90@hotmail.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Helminen

jkopsi
Muut nickit: Apostoli, Pastori
Kokemus:  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista
Tavoittaa: IRC-nick: jkopsi
Mese: jaakko.kopsi@students.turkuamk.fi
Muuta: -

Karalahti
Muut nickit: Fiski
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: Karalahti
Mese: toni_fisk@msn.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Karalahti

saippua
Muut nickit: kolmeFani
Kokemus: Divari 4/04 HC Rävelöt, Puulaaki 1/05 S.S.K ja HC Prozac Nation, Puulaaki 2/05 Team Omistus
Tavoittaa: IRC-nick: cobbapop
Mese: cobbis@hotmail.com
Muuta: -

Sic
Muut nickit: V.Sicak, Coma, Janzek
Kokemus: Liiga 2/04 HC PU, Divari 4/04 HC Rävelöt, Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: Sic-
Mese: judekki@hotmail.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Sic

Siika
Muut nickit: N0L1F3R
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: siikax
Mese: firebolt-@hotmail.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#Siika

Spike
Muut nickit: Jaltsu, Phenor
Kokemus: Puulaaki 2/05 Bagdad Snipers
Tavoittaa: IRC-nick: Jaltsu
Mese: a_niemela@hotmail.com
Muuta: -

tikru2
Muut nickit: Zifnab, Melkor
Kokemus: Divari 5/04 Kalma HC, Puulaaki 1/05 Prozac Nation ja Kumu JT, Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
Tavoittaa: IRC-nick: tikru2
Mese: tikru2@hotmail.com
Muuta: http://seko.homelinux.net/pinq/joukkue.html#tikru2

Kokoonpanoon saattaa tulla vielä muutama lisäys.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

08.08.2005 20:11
HT-Suomi hakee divarikarsintoihin / 2. divariin kaudelle 3/2005

HT-Suomi on perustettu 11.5.2004 allekirjoittaneen toimesta. Joukkue aloitti silloin suurella pelaajaringillä ja siitä sitten pikku hiljaa kiinnostuksen loppuessa pelaajia katosi ja syksyyn 04 mennessä olimme muodostaneet runkoporukan, joka on vieläkin kasassa. Pelasimme kaudella 4/2004 ja 5/2004 Kiekkoliigan divarissa sijoittuen 4. ja 9. (tippuminen), jonka jälkeen vielä pelailimme kauden verran Puulaakissa. Silloin alkoi suurimmalla osalla pelaajia painamaan arkielämän huolet ja muut kiireet puntissa ja päätimme panna puut ladon taakse kuivumaan, odottamaan kiireiden laantumista. Nyt on lähes kaikilla meistä kiireet helpottanut ja parin värväyksen avulla olemme valmiit toiseen tulemiseen, onko kiekkoliiga valmis?

Pienen tauon jälkeen aloittelimme pelaamisen 3vs3-peleillä miehistön puutteen vuoksi ja koko ajan lisääntymään päin pelaamme aina kuin mahdollista 4vs4-pelejä. Otteluissa emme valitse sitä helpointa ja varminta voittoa vaan ehkäpä juuri päin vastoin, haasteet ja yrittäminen kuuluu joukkueen luonteeseen ja "pelottavia" top20-tiimeijä rankkingissa ei käydä pelkäämään, vaikka siinä joukkueen tililtä pari ranking-pistettä häviäisi.

Kokoonpanosta täytyy mainita toistamiseen se että runkopelaajat ovat pysyneet joukkueessa vuoden verran ja joukkueella ei ole pelkoa kaatumisen suhteen. Minä (taukoaikana kävin vierailemassa Darrassa), Miksuz, Sambba, Shearer, mopp, tzuiz ja Enforcer esiintyivät kaikki myös viimeksi, kun pelasimme Kiekkoliigan alaisuudessa. Pari kovaa pelaajaa on eksynyt muille teille, mutta mahdollisesti osa heistäkin on palaamassa joukkueeseen, joten pientä vaihtuvuutta varmaankin tulee olemaan kokoonpanossa. Toisen tulemisen merkeissä värväsimme pelaajia vahvistamaan hyökkäysvoittoista joukkuettamme (mm. Sphere ja Roloson). Tällä 10 miehen rosterilla olisimme valmiita kohtaamaan Kiekkoliigan mukana tulevat haasteet, jännittävät ottelut, kovat vastukset ja jatkuva menestyminen.

Miksi me?
Joukkueemme sisältää kokeineita ja taitavia pelaajia (uskon, että pystymme tarjoamaan vastuksen jokaiselle Kiekkoliigan joukkueelle). Joukkueen keski-ikäkin on tässä aikojen saatossa kasvanut kiitettävän paljon ja pikku hiljaa kaikki alkavat olemaan pahimman "murkkuiän" ohitse, joten pahempaa vinkumista ei enää synnykään. Aktiivisuuden asettaa varmasti moni kyseenalaiseksi ja epäilee meitä sen puolesta, mutta uskallan taata, että kyllä joukkue on nyt kerännyt voimia kiireiden ja huolien keskeltä ja valmis taistelemaan pitkällä aikajaksolla Kiekkoliigan alaisuudella. Myös tavoitettavuuden voi laskea erittäin suureksi plussaksi sillä jokaisen tiimiläisen voit tavoittaa joukkueen kanavalta, #HT-Kiekko @ Quakenet.

Perustiedot:
Nimi: HT-Suomi
Perustettu: 11.5.2004
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: miklo (mese: mikkorinne@msn.com, mikko)
Vara vastuullinen: Miksuz
IRC: #HT-Kiekko (QuakeNet)

Kokoonpano:

miklo (1. vastuuhenkilö)
Kausi 2/2005: Darra OY
IRC-nick: miklo

Miksuz (2. vastuuhenkilö)
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: Miksuz

Sambba
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: Sambba

mopp
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: t
k

Enforcer
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: Enforcer

Roloson
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: Roloson

tzuiz
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: tzuiz

Shearer
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: Shearer

Nurro
Kausi 2/2005: Pirkkalan Pingviinit
IRC-nick: Nurro

Sphere (ent. Kanze/Kanzuli/Kavu)
Kausi 2/2005: Takapenkin Tytöt ja Hobiitit
IRC-nick: Kanzuli

Nakki
Kausi 2/2005: -
IRC-nick: Nakki^^

Päätöstänne odottaen,

Joukkueen perustaja, miklo

Edited: Nurro, Sphere ja Nakki  lisätty, Arkiomaa päätti lähteä luomaan uraa muualle
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

11.08.2005 02:50
Imperiumi ilmoittaa halukkuutensa osallistua taisteluun divaripaikoista kaudelle 3/2005.

Imperiumi?

Imperiumi tuskin suurempia esittelyjä kaipaa, joukkue varmasti tullut jo sen verran tutuksi kiekkosceneä pidemmän aikaa seuranneille. Tiimi on perustettu 26.7.2004, eli hiljattain vietettiin jo yksivuotissyntymäpäiviä. Joukkue on varttuneempaa kaartia myös pelaajien fyysisen iän puolesta: divarikarsintoihin osallistuvan joukkueen ikähaitari 17-28 ja keski-ikä 21,9. Imperiumi on forum-pohjainen joukkue eli joukkue Imperiumin messulautalaisille. Jatkoajan kaltaista yleisöryntäystä ei vaan ole meille siunaantunut, joten olemme sittemmin ottaneet joukkueeseen myös paljon Messulaudan ulkopuolisia, jotta toiminta pysyisi aktiivisena sekä kilpailukykyisenä. Joka tapauksessa kyseessä jonkin sortin ”teemajoukkue” metallipäille, ja toisinaan myös hevarijoukkueeksikin haukutaan.

Historia

Joukkueen menneisyys on yhtä ristiaallokkoa karikkoineen. Jo lähtökohdat olivat aika heikot, kun Messulaudalta ei kovin paljoa pelaajia tullut ja suurin osa heistäkin vasta-alkajia. Lisäksi useimmat menettivät ennemmin tai myöhemmin kiinnostuksensa peliä kohtaan ja lopettivat. Kovimpana vastoinkäymisenä mainittakoon silti tämä Imperiumi farmi –episodi, joka lopulta repi melkein koko joukkueen hajalle, niin absurdilta kuin kuulostaakin. Joukkueessa kyti erimielisyyksiä, joka lopulta johti siihen, että Imperiumi farmi siirrettiin kokonaisuudessaan jo edesmenneeseen Cresentiin. Crescentissä kehiteltiin joukkuetta joka ennemmin tai myöhemmin tulisi haastamaan Imperiumin, ja siitähän käynnistyi pimeä keskiaika. Imperiumilla ja Imperiumi farmi –johdonnaisella Cresentillä (myöhemmin Pitkäkiekko) oli parhaimmillaan 10 päällekkäistä kakkosnickiä, jotka toimivat tässä näytelmässä riitakapulana. Tilanteen kärjistyessä kahtiajakoisuus teki tehtävänsä joukkuehengelle ja lopulta tappoi koko pelihuumorin. Asetelma ratkesi varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen kauden 2/2005 kynnyksellä, Imperiumin ja Pitkänkiekon välit lopulta katkesivat ja joukkueet rupesivat elämään omaa elämäänsä. Ko. tapahtumasarja verotti Imperiumin pelaajakantaa aika raskaalla kädellä, mutta uutta lihaa saatiin luiden ympärille ja tässä sitä nyt ollaan ehompana kuin koskaan! Seikkaperäisemmin joukkueen vaiheista täällä.

Pelillinen taso

Imperiumi ei ole koskaan keikkunut ranking-listan kärkipäässä, mutta silti ei parane aliarvioida joukkueen iskukykyä. Olemme toistaiseksi pelanneet enimmäkseen hauskanpidon merkeissä ilman mitään tuloksellisia tavoitteita, mutta joukkueessa silti kaikki edellytykset kilpailukykyiseenkin toimintaan. Emme ole IKINÄ nirsoilleet vastustajien suhteen vaan heti ensimmäisestä päivästä alkaen olemme pelanneet kaikkia vastaantulevia tiimejä vastaan liigajoukkueita ja petollisia kakkosnick-joukkueita myöten. Alkuaikoina tuli kovempia tiimejä vastaan välillä aika lujastikin pataan, mutta kaikki tappiot (yli 600 :P) ovat enimmäkseen ainoastaan kasvattaneet joukkuetta. Mitään liigatason pelaajia (ykkösnickeillään) joukkueessa ei ole ikinä ollut, vaan olemme keskittyneet kehittämään yhteispeliä ja sitä kautta haastamaan henk. koht. taitotasoltaan meitä edellä olevia tiimejä. Pitkäjänteinen työ on kantanut hedelmää ja nykyään pystymme hyvänä päivänä kepittämään oikeastaan joukkueen minkä hyvänsä. Erityisesti nautimme kaikkein haastellisimmista otteluista ja tappio hyvällä pelillä kovaa liigatiimiä vastaan aina parempi kuin heikommalla pelillä voitto heiveröisemmästä joukkueesta. 4vs4-otteluita olemme pääsääntöisesti pelanneet jo 8 kuukauden ajan. Parin kuukauden ajan boikotoimme tyystin 3vs3-pelejä, kunnes otimme ne takaisin repertuaariin aktiivisuuden maksimoimiseksi. Nykyään keskitymme jälleen yksinomaan 4vs4-peleihin. 4vs4-pelimuoto selkeästi suosii lyhytsyöttöpeliin tykästynyttä ja sekä joukkueena hyökkäävää että puolustavaa tiimiä. Taktinen ajattelu on joukkueen (Imperiumin perustajan ainakin :twisted:) sydäntä lähellä ja taktinen osaaminen sekä joukkuepelin korostuminen yksityisosaamiseen nähden luonnollisesti 4vs4-peleissä paremmissa kantimissa 3vs3-vastaaviin nähden.

Asiallisuus

”Rajusta” imagostaan huolimatta joukkue koostuu varsin mukavista ja leppoisista kavereista ja aika moni tyyppi putoaa suoraan herrasmiespelaaja-kategoriaan. Otteluissa keskeytämme aina hyökkäyksen, mikäli havaitsemme vastustajan pelaajalla teknisiä ongelmia ja kiitämme aina (tuloksesta riippumatta) pelien jälkeen koko joukkueen voimin. Kaikenlaisen peeloilun suhteen tiimissä on alusta alkaen ollut nollatoleranssi. Tosikkomaisuudesta ei silti voi pahemmin joukkuetta syyttää. Yksi perusedelletys pelaajia valittaessa on erityisesti huumorintaju; mitä kierompi, niin aina vaan parempi. ;) Monesti herjan heitto iskee räikeästi vyön alle, mutta koska suurin osa kiekon pelaajista on vielä alaikäisiä, /team-suodattimen läpi kulkeutuu ainoastaan viattomimmat letkautukset.

Aktiivisuus

Aktiivisuutemme hieman heittelee sesonkijohteisesti, mutta lähestulkoon joka päivä olemme pelanneet vähintään yhden ottelun. Loppukesästä aktiivisuus taas hieman noussut ja tätä nykyä pelaamme arviolta 1-8 ottelua päivässä, keskiarvon asettuessa varmaankin jonnekin kolmen paikkeille. Kesän vaihtuessa syksyksi varmasti yhä vaan lisää aktiivisuutta luvassa. Joka tapauksessa pelaamme aina tunnollisesti sovitut ottelut ja käsi (mustalla) Raamatulla voin vakuuttaa, että mikäli divaripaikka heltiää, ottelut myös pelataan ajallaan. Myös materiaalissa riittää sen verran leveyttä, että parin pelaajan poissaoloon aktiivisuus ei tule kaatumaan.

Joukkueen koostumus

Alkuaikoina uhottiin, että Imperiumista lähdetään ainoastaan jalat edellä. Se väite ei lopulta ihan pitänyt paikkaansa, mutta kyllä (nykyistä) joukkuetta silti kaikin puolin yhdistää joukkueuskollisuus. Osaltaan porukkaa sitoo yhteen myös tämä yhteinen musiikkiharrastus, ala-arvoinen huumorintaju sekä yleinen omituisuus. Terveiden kirjoissa silti kaikki komeillaan, ainakin suurin osa. :P Joukkueen runko on erittäin vakaalla pohjalla ja sen ympärille rakennettu porukka hitsautunut varsin kompaktiksi yksiköksi. Imperiumi farmista ei lopulta jäänyt mitään käteen, josta osoituksena joukkopako kauden 2/2005 kynnyksellä, mutta muuten trafiikki ollut varsin vähäistä. Lopettaneita tietysti matkan varrella paljon ja try-outilla käväissyt jonkin verran pelaajia, mutta ne visiitit ovat jääneet yleisesti lyhyiksi. Mikäli divaripaikka heltiää, tulemme näillä näkymin pelaamaan koko kauden tässä divarikarsinta-hakemuksessa ilmoitetulla kokoonpanolla, uusia hankintoja ei siis ole suunnitteilla/luvassa. Mahdolliset täydennykset tulevat näillä näkymin oman joukkueorganisaation sisältä, osaltaan riippuen myös muiden joukkueiden divarikarsintamenestyksestä.

Miksi Imperiumi divariin?

Imperiumi hämmentäisi perusteellisesti kiekkoliigan sisäsiittoista ilmapiiriä ja jo komealla olemuksellaan nostaisi koko sarjan profiilia. Toisimme kiekkoliigan alaisuuteen erittäin perinteikkään ja järeällä selkärangalla varustetun joukkueen (kaikella kunnioituksella) vanhoista liigajyristä koostuvien keräilyjoukkueiden sijaan. Vastoinkäymisten myllerryksessä joukkue on osoittanut elinvoimaisuutensa ja tehnyt harvinaisen selväksi, että Imperiumi on tullut kiekkosceneen jäädäkseen, kyseessä ei siis ole mikään yhden illan ihme. Imperiumin pelaajilta löytyy aikaisempaa kokemusta sarjapeleistä ainoastaan Hellakselta muutamia otteluita Puulaakista sekä Estrangedilta ja Metalcoholta muutamia otteluita divarista. Olemme tehneet todella paljon pitkäjänteisesti töitä joukkueen rakentamiseksi ja ikuisuusunelmamme paikka jostain kiekkoliigan sarjasta olisi kohtalaisen ansaittu palkinto pitkäaikaiselle uurastamiselle. Olemme pyrkineet sarjapeleihin jo kahtena aikaisempana kautena: 1/2005 Puulaakiin oli jo paikka varma, mutta pelillinen taso vielä mitä oli, joten siirsimme tavoitetta kaudella eteenpäin. Kauden 2/2005 kynnyksellä puolestaan joukkueen kahtiajakoisuus teki tepposet eikä pelaajamenetysten jälkeisellä pienellä ringillä kannattanut lähteä rämpimään, joten tavoitetta taas kaudella eteenpäin. Mutta viimein 8 kuukauden valmistautumisen jälkeen voisi jo varovaisesti arvioida joukkueen olevan valmis tarttumaan haasteeseen. :)

Perustiedot:

Nimi: Imperiumi
Ensiparkaisu: 2004-07-26 11:37:39
Alkuunpanija: Estranged
Osallistuttu yli 1200 taisteluun, joista voitokkaita yli 400 ja tappiollisia yli 600, loput päättyneet tappiolta tuntuneisiin tasapeleihin ja kostonhimoisiin revansseihin.
Värit: Musta-keskiharmaa-musta / Musta-valkoinen-musta
IRC: imp_hockey @ IRCnet
Kotisivu: http://www.rituaali.com/imperiumi/
Armeijan vahvuus: 12 soturia

Taistelijat:

Nick: -Rebel-
Muut nickit: Sony, Käpy, Rebel, Jmikkonen, Rebellion
Kokemus: -

Nick: Cumina
Muut nickit: CuminaSS, fubar
Kokemus: -

Nick: Estranged (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Archetype, Estrella, Nosferatu, Estrangel, W.Warrior
Kokemus: 4 ottelua divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssä Nosferatu –nickillä

Nick: Hellas
Muut nickit: BostnoRS, Metaphor, Bostlers
Kokemus: 2 ottelua Puulaakia 5/2004 Futismaailmassa BostnoRS –nickillä

Nick: ILR
Muut nickit: -
Kokemus: -

Nick: Infest
Muut nickit: InFlames, Onfest, Ässänen
Kokemus: -

Nick: Metalcoho (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Alcoholic
Kokemus: 6 ottelua divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssa

Nick: ThePKH (vastuuhekilö)
Muut nickit: PKH
Kokemus: -

Nick: morgue
Muut nickit: miksuman, tyrant
Kokemus: -

Nick: n.a.s.t.y
Muut nickit: Kapusta
Kokemus: -

Nick: zadist (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Pihvi, Steak
Kokemus: -
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

10.08.2005 11:16
HC RoikkuLämy hakee divarikarsintoihin kaudelle 3/2005 !

HC RoikkuLämy on perustettu 12 pv. Tammikuuta vuonna 2005, eli ikää joukkueellemme on tähän mennessä kertynyt reilusti yli puoli vuotta.

Historiaa:

RoikkuLämyn perusti tammikuussa Kalle-niminen kiekon pelaaja, joka yhdessä muutaman kaverinsa kanssa aloitti RoikkuLämyn kunniakkaan tarun.
Nykyisistä pelaajista joukkueen alkuperäiseen runkoon kuuluivat Kalle, Zonza ja pullukka. Aluksi RoikkuLämyn miehistö vaihtui nopeaan tahtiin, miehiä tuli ja meni, mutta sama n. 5 pelaajan rinki kuitenkin säilyi joukkueen pohjana.
Maaliskuun lopussa joukkue päätti hakea kauden 2/2005 divarikarsintoihin. Heti hakemuksen jätettyämme saimme kuitenkin kylmän suihkun, kun meitä kehotettiin lopettamaan ns. pisteistä pelaaminen. Tämän tapahtuman myötä joukkueemme päätti parantaa tapansa ja siitä lähtien joukkueemme yksi tärkeistä ohjenuorista on ollut se, ettei vastustajaa valita pisteiden vaan kovuuden mukaan.
Ennen karsintoja poistimme myös joukkueesta sellaiset pelaajat, jotka eivät olleet näyttäneet merkittävää kasvua asiallisuudessaan. Palkintoja hyvistä otteistamme ja ratkaisuistamme saimme kuin saimmekin paikan 2/2005 Divarikarsintoihin, joissa pelasimme vahvasti, mutta valitettavasti muut olivat vielä tämän kerran parempia kuin me.

Karsintojen jälkeen joukkueesta lähti muutama pelaaja hakemaan uusia tuulia muualta (M.Rontti, Supa-Mar), mutta RoikkuLämy päätti silti jatkaa kunniakasta Kiekkoliiga-taivaltaan hakemalla kauden 2/2005 Puulaakiin.
Hakemuksemme tuotti tulosta ja pääsimme mukaan kovaan seuraan. Alkukausi Puulaakissa sujui melko huonosti, oman pään soidessa välissä todellakin pahasti.
Kauden aikana paljon muuttunut kokoonpano onnistuttiin kauden loppupuolella lopultakin vakiinnuttamaan ja Roikku ottikin uskomattoman kirin, joka jo näytti riittävän 8.sijaan.
Lopulta sekaannuksien jälkeen Dynamo nousi kuitenkin ohi ja RoikkuLämyn oli petyttävä 9.sijaansa. Tämän pettymyksen myötä joukkue uhkuukin tällä hetkellä halua näyttää kykynsä seuraavissa 1./2. Divarikarsinnoissa.

Pelilliset seikat:

RoikkuLämy on heti perustamisestaan lähtien ottanut 4 vs 4-pelit ohjelmistoonsa ja niissä joukkue onkin parhaimmillaan. 3 vs 3-peleistä on muutaman kerran jopa luovuttu historiamme aikana kokonaan, tällä hetkellä ne toimivat lähinnä yöllisten höntsypelien pelimuotona.
Viime aikoina olemme myös aloittaneet 5 vs 5-pelien harjoittelun, samoin kuin monet muutkin Kiekkoliigan joukkueet.

Joukkueen tarkoitus on pelata näyttävää, hyökkäävää kiekkoa. Välillä tämä saattaakin kostautua oman pään soidessa, mutta rapatessa roiskuu usein.
0-0 pelejä emme kovinkaan usein pelaa. Jos niin on käynyt, on mahdollisesti sattunut vahinko.

Tasollisesti pärjäämme lähes kenelle tahalle joukkueelle, tuli se Kiekkoliigasta tai sen ulkopuolelta. Vastustajat valitsemme heidän kovuutensa mukaan, emme rankingpisteiden.

Asiallisuus:

RoikkuLämy on nykyään erittäin asiallinen joukkue, joka kunnioittaa myös vastustajiansa.
Huonosti käyttäytyvät pelaajat, jos niitä joukkueessamme ilmenee, potkitaan heti pois jos kehitystä käyttäytymisessä ei ilmene.
Joukkueessamme on hyvä joukkuehenki, jossa epäonnistumisista ei v**tuilla, mutta onnistumista kannustetaan.
Joukkueen ikärakenne koostuu muutamasta täysi-ikäisestä ja lukioiän vaiheilla olevista pelaajista.
Melko nuoresta keski-iästään huolimatta joukkueessa ei ole yhtään "teinipeeloa", vaan kaikki pelaajamme osaavat käyttäytyä.


Aktiivisuus ja joukkueen kokoonpanoseikat:

Aktiivisuudeltaan RoikkuLämy on huippuluokkaa. Pelaamme lähes joka päivä 2-10 4 vs 4-ottelua ja usein vielä yölläkin 3 vs 3-pelejä.
Näin ollen divarikarsintojen ja mahdollisten 1.- tai 2. divarin läpikäyminen ei tule tuottamaan joukkueellemme minkäänlaista ongelmaa.
Saatamme Kiekkoliigan ohella osallistua joihinkin muihin turnauksiin, mutta tärkeimpänä prioriteettina tulee aina olemaan suurin ja kaunein, Kiekkoliiga.


Kokoonpanoltaan RoikkuLämy on nyt vihdoinkin löytänyt sen tärkeän pysyvyyden joukkueessaan. Joukkueeseen tulee karsinnoissa näillä näkymin kuulumaan 4 puolustajaa ja 5-6 hyökkääjää.
RoikkuLämy ei tule missään tapauksessa hajoamaan kesken karsintojen tai divarin, siitä kertoo jo joukkueen pitkä historia, joka on täynnä lukuisia ylä- ja myös alamäkiä.


Miksi RoikkuLämy 1./2. Divarikarsintoihin ja sitä kautta divariin?:

Täytämme Kiekkoliigan edellytykset sekä pelilliseltä, että myös muilta kanteilta. Joukkueen pitkät perinteet saisivat taas uuden sulan hattuun, kun saisimme kunnian edustaa värejämme Kiekkoliigan sarjoissa.
Jos pääsemme mukaan, emme tule tuottamaan minkäänlaista pettymystä. Sen sijaan tuotamme sekä itsellemme, että myös katsojille paljon hienoja hetkiä.


Informaatiota:

Nimi: HC RoikkuLämy
Joukkue perustettu: 2005-01-12 18:11:39
Pelattujen ottelujen määrä: 1062 (10.8.2005)
Kokemustaso: pro
Perustaja: Kalle
Vastuuhenkilöt: Kalle, pullukka ja M.Rontti


Yhteydenotto?

Parhaitenhan meidät tavoittaa omalta IRC-kanavaltamme
IRCnetin-verkossa nimeltään #roikku. Jos opit ovat kadoksissa, niin saatamme myös viihtyä varakanavalla #roikku2.
Pelaajistossamme käytetään myös MSN Messengeriä, niitä osoitteita kannattaa kysellä pelaajilta henkilökohtaisesti.
Kiekossa yhteydenotot mielellään notena tai msg:nä pelien tauoilla.


Kokoonpano & nippelitiedot (suluissa irc-nick, jos eri kuin nimimerkki)

CeeMa
Kokemus:5/2004 Tsernobilit Liiga / 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Muut nickit: geema, HardyGo


Kalle
Kokemus: 1/2005 Kumu JT Puulaaki / 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Muut nickit: K4LL3, K4LLL3


M.Rontti (rama)
Kokemus: 5/2004 Futismaailma Puulaaki (nimimerkillä rama), 2/2005 Team Viru Valge Puulaaki
Muut nickit: rama, Forrest, Gaudio


Rahikaine (Rahiis)
Kokemus: 2/2005 Puulaaki TRE Kronor
Muut nickit: Sylky


pullukka (Gnigga)
Kokemus: 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Muut nickit: pullea

Sorokin
Kokemus: 1/2005 Puulaaki HC Ylikunto
Muut nickit: Mobility, Awoi

Summa
Kokemus: 5/2004 Liiga HC Humba, 1/2005 Divari Darra OY, 2/2005 Puulaaki S.S.K
Muut nickit: marjamäki, Mogilny

Tinde
Kokemus: ei aikaisempaa kokemusta
Muut nickit: ananas, tinte

Zonza
Kokemus: 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Muut nickit: Housley, Sontsa



-M.Rontti-
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

10.08.2005 20:19
Tenorit lähtevät jälleen mukaan hamuamaan paikkaa kiekkoliigan sarjoista.

Tenorit on kiekon mittakaavassa iäkäs joukkue, joka perustettiin 21.9.2004. Pian pääsemme siis juhlimaan yksivuotissynttäreitämme. Tiimimme perusti herra Goal, joka on yhä mukana vahvasti, kuten ovat myös kaksi muutakin alkuperäistä peluriamme. Nykyisistä pelaajistamme myös monet muut ovat olleet pitkään vahvuudessamme. Pitkään historiaamme mahtuu tietenkin kaikenlaista, ja pelaajaliikennettä on toki ollut. Nyt on ytimemme pysynyt monta kuukautta hyvin kasassa.
Olemme hakeneet kiekkoliigan alaisiin sarjoihin useita kertoja ja viime divarikarsinnoissahan me saimme mukana ollakin. Alku oli hyvin lupaava, mutta sen pidemmälle ei meidän rahkeemme silloin riittäneet. Puulaakiin meitä ei ole kelpuutettu, vaikkakin lähellä on ollut. Toissa kerralla meidät valittiin toiselle varasijalle. Viimeksi kelpasimme ensimmäiselle.

Alkuun pelailimme tietenkin 3vs3 pelejä, joista siirryimme kuukausia sitten 4vs4 peleihin. Näitä olemmekin sitten muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tahkonneet. Toki myös 5vs5 pelimuoto on tullut tutuksi, ja olemme kokeiluista suuresti pitäneetkin. Arvostamme nimittäin joukkuepeliä ja sitä, ettei peli mene liiaksi sooloiluksi.

Joukkuehenkemme lienee yksi kiekon parhaista. Lähes kaikki pelaajistamme viihtyvät aktiivisesti irc-kanavallamme viihdyttämässä kanssapelureitaan.. Harrastelemme myös kiekon vänksläämisen ohessa muitakin pelejä, kun tekemisen puute iskee. Ikähaarukkaa löytyy (13-24), mutta se ei ole kuitenkaan yhteishengellemme minkään sorttista hallaa tehnyt. Keski-ikämme on 18 vuoden paikkeilla, emmekä henkisestikään tuon alempana ole.

Pelillisellä tasolla olemme kilpailukykyisiä muihin hakijoihin verrattuna. Lisäksi pystymme taistelemaan voitosta myös kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan. Olemme osoittaneet pystyvämme pärjäämään pitkällä aikavälillä, vaikkakin välillä pelimme mättääkin. Huvittavasti olemmekin huomanneet usein ottavamme nokkiin ennakkoon selvästi heikommilta, kun taas kiekon kovimpiin lukeutuvia vastaan olemme motivoituineet pelaamaan omalla tasollamme. Yleensä olemme pärjänneet panoksellisemmissa peleissä harjoituspelejä paremmin. Esimerkkinä tästä Imperial March 1, jossa tulimme niukan Narrilaumafinaalitappion jälkeen toisiksi. Imperial March 2 on myös alkanut osaltamme ihan lupaavasti, vaikka ailahtelevuutta on ollut.

Mielestäni tekstissäni on tullut ilmi jo erinäisiä syitä, että miksi juuri meidät tulisi valita mukaan karkeloihin. Kuitenkin voisin painottaa vielä muutamaa asiaa: Joukkueellamme on pitkä historia, joka toimii pienenä vakuutena siitä, että pysymme pystyssä. Tähän asiaan vaikuttaa toki myös erinomainen joukkuehenkemme. Pelillinen tasomme on parhaana päivänä erinomaista, eikä siinä muutenkaan hirveämmin moitittavaa ole. Emme ole etenkään henkisellä tasolla mitään junioreita, joten tästäkään ei kiekkoliigan johtokunnan tarvitse huolissaan olla. Me olemme ehdottomasti tarpeeksi aktiivisia, ja meistä on lähes aina joku tavoitettavissa ircin avulla.

Meidät tavoittaa parhaiten omalta irc-kanavaltamme, johon ovat lähestulkoon kaikki tervetulleita. Meillä on suuren sisäisen luottamuksen ja demokratian myötä monta pelaajaa, jotka voivat joukkuetta koskevia asioita kommentoida. Täten yhteydenotto ei ole konservatiiviseen tyyliin esimerkiksi vain perustajan varassa. Kiekossa meillä on myös usein edustusta, enkä kiellä yhteydenottoa messengerinkään kautta.


Kokoonpanomme:
-hZA- * (pelasi divaria kaudella 2/05 Rowdyruff Boysissa)
Battery
Cole
Cratos
Enckes
Epätoivo *
Ihmisapin *
J4N1  
-Dumbo-
NoutajaX  
Peki  
Repno
Sliver
Weak  
Widing  
goal  *
sätkäkone *

*vastuuhenkilö

Luultavasti kokoonpanoon tulee vielä 1-3 muutosta, mutta muuten paketti on tuossa.


Faktaa:
Virallinen nimi: tenorit
Perustettu: 21.9.2004
Perustaja: Goal
Pelatut ottelut: 1120 (431 voittoa, 160 tasapeliä, 529 tappiota)
Kesk.määräinen kok.taso: Pro
Irc-kanava: #tenorit @ ircnet
Messenger: ounce@jippii.fi (ihmisapin), eeli_anundi@hotmail.com (goal), jarno_net@hotmail.com (sätkäkone)

Terveisin,
Ihmisapin
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

12.08.2005 06:35
Team Viperin hakemus divarikarsintoihin kaudelle 3/2005.

Perustietoa:
Nimi: Team Viper
Perustettu: 13.12.2004
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilöt: Tokee, Mige/Tombolo
Ottelut: Pelatut ottelut: 677, Voitot: 308, Tasapelit: 72, Häviöt: 297
Värit: Punainen/musta
Musta/punainen
Yhteydenotto: Kanava #teamviper IRCnetin puolella, sekä vastuuhenkilöiden sähköpostiosoitteet saatavissa kysymällä. Lähes aina jompikumpi yhteyshenkilö on tavoitettavissa meidän omalta kanavaltamme tai #kiekkoliiga-kanavalta.    

Historiaa

Team Viper on perustettu 13.12.2004 Tokeen toimesta. Aluksi pelaaminen oli hieman laiskaa, osin suuren vaihtuvuuden vuoksi. Tammikuun alussa remmiin alkoi astua pitkäjänteisyyttä matixin, HenGin sekä minun muodossa. Siitä lähti pitkä ja osittain tuskallinen kasvaminen joukkueena. Tässä vaiheessa joukkueesta putosivat nämä omaan pussiin pelaavat ja joukkue alkoi miettiä tarkemmin ketä ottaa joukkueeseen. Noilta ajoilta mukana edelleen ovat Tokee, minä, matix, HenG, -Saasta- sekä Theknight. Helmikuun alusta lähtien vaihtuvuus joukkueen sisällä on ollut erittäin pieni ja sitä kautta olemme jo eräänlainen kaveriporukka. Pelaavaan kokoonpanoon koitamme hakea 9-13 joukkuepelaajaa.

Pelillinen taso

Hyvänä päivänä kaadamme joukkueen kuin joukkueen. Emme kuitenkaan ole mitään koneita, että joka päivänä peli kulkisi yhtä mallikkaasti. Tietysti joukkoon mahtuu huonoja päiviä, tuttuja varmasti kaikille muillekin joukkueille. Huonoina päivinä mikään ei oikein tahdo onnistua, mutta silti joukkuehenkemme takia ei tarvitse pelätä ainakaan liikaa yhtä huonoa päivää. Uskon vahvasti, että pelillinen tasomme riittää kiekkoliigan alaisiin sarjoihin. Tämä on tietysti se yksi syy minkä takia haemme paikkaan karsintoihin kaudelle 3/2005. Vastustajiksi pyrimme tietysti etsiä mahdollisimman usein liiga-/divarijoukkueita, koska nautimme suunnattomasti pelata kovia joukkueita vastaan.

Tavoitteet:

Tavoitteenamme on ollut jo pitkään kiekkoliigan alaiset sarjat. Pelillisiin tavoitteisiin kuuluvat iloinen syöttelypeli, jossa kaikki nauttivat pelaamisesta sekä saavat osallistua pelaamiseen.

Miksi juuri Viper?

Miksipä ei?

Joukkueemme runko on pysynyt kasassa jo pitkän aikaa ja olen täysin varma, ettei mitään hajoamisia tule tapahtumaan. Olemme aina pelanneet täysin reilua peliä ja osaamme käyttäytyä hyvin tilanteessa kuin tilanteessa. Mitään turhaa suunsoittoa tai muuta turhanpäiväistä ei tulisi tapahtumaan meidän suunnalta. Olisi tilanne mikä tahansa, peliä ei jätetä kesken. Taistelemme pelit alusta loppuun vähintäänkin sataprosenttisesti. Olemme pelanneet paljon ympäripyöreitä otteluita liiga/divari/laaki-joukkueita vastaan, mukaan mahtuu niin niukkoja voittoja kuin myös tappioita. Kiekkoliigan suosima pelimuoto 4vs4 on juuri se pelimuoto jota me osaamme ja tykkäämme pelata. Sen pelaamista olemme harjoitelleet yli puoli vuotta.

Pelaajan nimi, kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista, 2 nickit

-Saasta- (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta) (Betoni)

A.mogilny (Kokemusta löytyy kaudelta 5/2004 Narrilauman riveistä (1 ottelu) sekä kaudelta 1/2005 S.K.A.:n riveistä (8 ottelua).

C.Conroy (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Heng (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta) (Hentej)

Grunge (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Leopold (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Mige (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta) Yhteyshenkilö (Tombolo)

Pukama (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Theknight (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta)

Tokee (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta) Yhteyshenkilö

matix (Ei kokemusta laakista/divarista/liigasta) (raz0r, snitsky, matix., Griffin)


Kokoonpanoon saattaa tietysti tulla pieniä muutoksia.

Korostamme joukkueemme hyvää joukkuehenkeä, yhtenäisyyttä ja voitonhalua. Divarikarsintoihin hakee tietysti monia todella kovia joukkueita joista osa on todennäköisesti teidän mielestänne parempia vaihtoehtoja divarikarsintoihin. Jos te ette meitä kelpuuta divarikarsintoihin, meidän puoleltamme ei olisi mitään täysin turhaa kommentointia valinnoista tulossa.

Terveisin,
Mige
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

13.08.2005 10:25
7 Röyhkeää Miestä ilmoittaa halukkuutensa ratsastaa kohti divaria 3/2005


Kerrottakoon aluksi legenda.

Villissä kiekkolännessä kuhisi, kuului huutoja, kuului laukauksia, kuului klop. "KiiC!", oli parkaisu joka herätti yhdeksännen pitkän jälkeen. Jotain oli tehtävä. Tämä ajatus ei ollut ainoastaan yhden ratsastajan mielessä. Jälkeen puolenyön 17.12.2004 kolme yksinäistä, kalpeaa ratsastajaa kohtasi toisensa keskellä kaaosta kiekkolännessä, jossa lätkä kimpoili. Puolet valikoituivat, voimat yhdistettiin, järjestys syntyi. Kolme ratsastajaa päättivät lyöttäytyä yhteen. Hank ja Horseless leiriytyvät nuotiolle omatekoiseen public-huoneeseen, Jesuksen myötä. Kolme miestä löivät kättä ja syntyi joukko, joka Seitsemänä Röyhkeänä Miehenä tultiin tuntemaan.

  Sittemmin tämä Jesus, yksi perustajista, katosi mystisesti kiekkolännestä jättäen itsestään vain usvaisen vanan... Mutta tarina jatkui parivaljakon jatkettua ratsastustaan. Satunnaisten kohtaamisten myötä joukko lisääntyi. Seitsikko alkoi muodostua. Horselessin ollessa sumuisen saluunaillan jälkeen karannutta ratsuaan etsimässä, kulki Hank yksin metsästäen, kunnes törmäsi veikeään tutkapariin. Chico ja wesson löyttäytyivät joukkoon ja syntynyt kolmikko ratsasti kamppailusta toiseen. Sittemmin Horseless palasi ja neljä seitsemäsosaa oli kasassa.

  Eräänä iltana ennen saluunan sulkeutumista, eräs humaltunut, likaisessa pitkässä takissa oleva hahmo lähestyi Hankia, tarjoten kulauksen punaviinaa. Ystävyys syntyi ja joukko lisääntyi kokeneella tarkka-ampujalla ja oppaalla. Koutsi oli hevosmiehistä viides. Joukko jatkoi taisteluaan kiekon kaaosta vastaan, luoden järjestystä, toisinaan kokien karvaita tappioita. Selustan turvaaminen tahtoi unohtua kaikkien piiskatessa ratsujaan hyökkäykseen vastustajan pään menoksi. Omiin sattui. Pakki puuttui. Kuitenkin oppaamme tunsi nuoren varmakätisen lassonheittäjän, bordellinpitäjän pojan, suten. Hänestä joukko saisi varmistuksen selustalleen. Kuusi seitsemästä oli kasassa. Yhtä vaille oli valmista, jotta maaginen luku seitsemän täyttyisi.

  Hankia oli lähestytty kirjeitse, nuorempi innokas puukkotaituri, viiltävä veivaaja, ilmoitti rypistyneellä notella halukkuutensa tulla suojelemaan joukkoa selustasta. Kuuden seitsemästä ollessa Ranchilla harjoittelemassa tarkkuusammuntaa, kutsuttiin tämä nykyään Herra Bolkonskina tunnettu puukkosankari haastateltavaksi. Pitkän tivailun ja usean hikipisaran jälkeen yhteisellä päätöksellä Seitsikko täydennettiin. Lopuksi kerrottakoon sananen vielä yhdestä, siitä jota ei röyhkeäksi voida kutsua, Tontosta, Veräjänvartijasta. Hän on se, joka mitä kummallisimmissa asennoissa maalin edustallamme istuu. Rauhallinen punanahka, joka rauhanpiippua poltellen manailee pyhiä henkiä, innostuu, saattaapa jopa tanssia sadetanssia.

  Nyt joukko, joka Seitsemänä Röyhkeänä Miehenä tunnetaan, ilmoittaa halukkuutensa virallistaa uransa ja pyrkiä mukaan koitokseen, jossa valikoidaan heikot vahvoista, kyvyttömät lahjakkaista. Ne, jotka seitsikkomme ovat kohdanneet tietänevät, mitä meiltä saa odottaa ja mitä saa jättää odottamatta. Kerrotakoon vielä joukkomme tiiviydestä sen verran, että ketään joukkueeseen ottamistamme ei olla koskaan hylätty, eikä kukaan värvätyistä ole tuntenut tarvetta lähteä. Lisäksi tunnemme toisemme kiekkolännen ulkopuolella ja olemme kokoontuneet  viettämään yhteisen saluunasaunaillan. Tässä kyseisessä miitissä löimmekin kättä käden päälle, ja päätimme suunnata ykkösnikeillä divarikarsintoihin kaudelle 3/2005. Joukkue on kieltämättä ollut kesän aikana vähemmän aktiivinen, sillä suurin osa pelaajista kävi töissä. Kuitenkin syyslukukauden alkaessa tulee pelaajillamme taas olemaan enemmän aikaa kiekolle.

- Horseless

Faktat:

Nimi: 7 Röyhkeää Miestä (7RM)
Vastuuhenkilöt: Horseless, Hank
Perustamisajankohta: 17.12.2004 klo 01:04:46
Pelaajien lkm: Seitsemän (7)
Tavoitettavuus: IRCnet, #7rm (päivittäin enemmistö kannulla)

Pelaajien keskimääräinen ikä 21,9 vuotta (18 - 25).

Joukkueen kokoonpano:

Nykyisellä muuttumattomalla kokoonpanolla joukkue on ollut kasassa helmikuusta 2005 lähtien.

Hevosmies (2. nick) [IRC-nick]:

Hank (Hanki) [Hank-]
Kokemus: Kausi 2/2005 Divaria, HC Ylikunto (2 ottelua)

Horseless (Slerv4) [Horseless]

Kepu (wesson, M.Bossy) [Kepu]
Kokemus: Kausi 2/2005 Puulaaki, Polkupyörän Dynamo (16 + 8 ottelua)

Chico (VonLartzu) [VonLartzu]

ZuH (Koutsi) [ZuH-]
Kokemus: Kausi 1/2005 Puulaaki, Team Viru Valge (15 + 7 ottelua)
Kausi 2/2005 Liiga, HC PU (13 ottelua)

Sutenör (sute) [Sutenor]
Kokemus: Kausi 1/2005 Puulaaki, Team Viru Valge (13 + 4 ottelua)
Kausi 2/2005 Divari, Kalma HC (11 ottelua)

Bolkonski (mauri, kattomies) [Bolkonski]
Kokemus: Kausi 2/2005 Puulaaki, Kangasalan Voitto (10 ottelua)

http://www.kiekko.tk/teams/team.cws?team=7+R%f6yhke%e4%e4+Miest%e4
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

13.08.2005 21:21
Tunku karsintoihin tuntuu jälleen olevan käsittämättömän kova. Mikäs siinä, more the merrier, vai miten se sanonta meneekään. Vielä on aikaa pukata ilmoille hakemuksia ja viilailla  kokoonpanoja. HAKEMUSTEN VIIMEINEN JÄTTÖPÄIVÄ ON 22.8.05 KLO 23.59. Tämän jälkeen uusia hakemuksia EI OTETA VASTAAN ja ILMOITETUT KOKOONPANOT OVAT LOPULLISIA. Toisin sanoen viestien kaikenlainen editoiminen on kielletty tästä eteenpäin. Päätökset karsintoihin otettavista joukkueista tehdään tämän jälkeen noin viikon sisällä ja karsinnat potkaistaan käyntiin elo-syyskuun vaihteessa. Tarkempi päivä myöhemmin.
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

15.08.2005 10:00
Fortune Club hakee divarikarsintoihin kaudelle 3/2005.


Joukkeemme on perustettu 5.2.2005 ja pelejä on kertynyt lähemmäksi 500.
Pelatuista otteluista noin 90% on pelattu kiekkoliigan alaisia taikka muita kovia joukkueita vastaan, joten olemme tuttu vastus kiekkoliigan sarjoissa taikka sinne pyrkivien joukkueiden keskuudessa. Pelaamme rentoa ja asiallista kiekkoa kuten meitä vastaan pelanneet ovat varmasti huomanneetkin. Pääpainomme on vain ja ainoastaan 4vs4 peleissä, vaikkakin joskus pelaamme muutamia 3vs3 otteluita jos porukkaa ei ole tarpeeksi paikalla. Pelaajia joukkueessa on kahdeksan (8), eikä se todennäköisesti muutu.


Rankingista emme ole pelanneet pitkiin aikoihin, joten luonnollisesti katseemme ja kaikki tavoitteemme ovat kiekkoliigan sarjoissa. Tasollisesti uskomme antavamme kovan ja rehdin vastuksen jokaiselle jota vastaan pelaamme. Aktiivisuus on ollut vähän niin ja näin itse kunkin kesälomien ja lomamatkojen kanssa, mutta se tulee nousemaan kunhan paluu arkeen tapahtuu ja koulut alkavat.


Miksi juuri Fortune Club divarikarsintoihin?

Vaikka joku väitti meitä keräilyjoukkueeksi, olemme todella kaukana siitä. Joukkueen pelaajat, muutamaa kaveria lukuunottamatta, ovat pelanneet yhdessä alusta asti P_Onlinen merkeissä, joten historiamme ulottuu kauas ennen FC:n perustamista. Hyvä joukkuehenki on meille elintärkeä asia, joten hajoamisesta ei ole pelkoa. Lisäksi keski-ikämme on korkeaa luokkaa, ja sen tähden valituksia meiltä on turha odottaa. Yleisö on meille myös tärkeä, siksi pyrimme saamaan vastustajan puolustuksen sekaisin näyttävällä syöttelypelillä!


Perustiedot:

Nimi: Fortune Club
Lyhenne: FC
Perustettu: 5.2.2005
Pelaajien lukumäärä: 8
Pelaajien keski-ikä: n. 19
Vastuuhenkilöt: Dogmeat, Probert, Timbero, k-apina
IRC-kanava: #fortuneclub @IRCnet

Kokoonpanomme lisätietoineen.

Esimerkki:
Nick
Toiset nickit
Kiekkoliigakokemus

Chozeno
Choze, Chozeno., Relox
Puulaakia S.K.A:ssa kaudella 1/2005

Dogmeat
Sixpack, Doggy
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Lode
Lodetto, Revan, Zaerilius
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Probert
Prob, Goob
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Spöpä
ylämummo, nhl-veska
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Timbero
Timber, Örkki
Puulaakia Polkupyörän Dynamossa kaudella 2/2005

Velours
Velvet, Thraxx81, Lobotomia, Soie, Satusetä
Puulaakia Ylikunnossa kaudella 1/2005 ja Pitkäkiekossa kaudella 2/2005

k-apina
k'apina, k_apina, k.apina, .k-apina.
Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Fortunen ukot kiittää jo etukäteen, tuli paikkaa tai ei!
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

16.08.2005 10:25
Vintiöt hamuavat paikkaa divariin!

Perustiedot

Nimi: Vintiöt
Perustettu: 2.4.2005
Perustaja: MrPuck
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Jäppinen
Tilastot: Pelatut: 520, Voitot: 256, Tappiot: 202
Rank pisteet: 1620.29

Historia

Alunperin ideana oli perustaa koululuokalle yhteinen jengi, mutta valitettavasti luokan taitotaso ja aktiivisuus eivät riittäneet hommaan, eikä projekti siksi ottanut tuulta purjeisiinsa. Myttyyn mennyt juttu ei masentanut MrPuckia, vaan hän värväili aulassa noveja ja ahdisteli tähtiä noteilla. Parin päivän värväilyn tuloksena oli kourallinen nuubeja maustettuna muutaman kovan luokan pelaajan 2nickeillä. Pelit sujuivat kohtuullisesti ja hyviäkin tiimejä kaatui. Tästä seurasi rankin, sekä itseluottamuksen kohoaminen. Tiimi alkoi kiinnostaa ja monet halusivat jengiin. "Tyhmästä masterista kärsii koko jengi", kuten sanonta kuuluukin. Jengin "johtajana" kokematon Puck otti joukkueeseen liikaa väkeä, josta seurasi joukkuehengen rakoilua. Kun pelit eivät enää sujuneet ja vitutusta purettiin joukkuetovereihin, oli aika panna joukkue tauolle. Pienen hengähdystauon jälkeen joukkue kokoontui taas, tosin pienempänä kuin ennen. Karsintaa tehtiin heikommille, sillä tunkua oli paljon. Entisen rungon ja muutaman kovan vahvistuksen myötä Vintiöt pystyivät voittamaan jo melkein minkä tahansa jengin. Moni Kiekkoliigan alainen jengi sai huomata Vintiöt paremmikseen. Rank kohosi aina 1700 asti ja samalla kohosi myös keltainen neste pelaajien päihin. Divarikarsintoihin aiottiin pyrkiä, muuta kaikkien pettymykseksi uusi sääntö sanoi, että hakevien jengien täytyy olla perustettu 31.3.-05 tai aiemmin. Vintiöt olivat siis aikoinaan 2 päivää myöhässä, kun jengi on perstettu 2.4.-05. Tämän lisäksi pelitkin alkoivat hieman tökkiä ja osa korkean rankin huumassa olleista pelaajista alkoi jo harkita lähtöä rankin laskettua 1250 tienoille. Jengistä lähtikin muutama pelaaja, tosin vain pienelle tauolle, sillä koti-ikävä yllätti jo muutaman päivän päästä. Pari vahvistusta ja Vintiöt olivat entisessä iskussaan ja vahvempana kuin koskaan ennen. Pelaajat tunsivat toisensa nyt jo todella hyvin ja passipeli sujui loistavasti. Myös try-outille saatiin owner ja Walker, jotka tulivat joukkuehenkeä haistelemaan. Ilmeisesti ei haissut liian pahalle, sillä vielä he kokoonpanossa ovat (tosin owner vielä try-out nickillään). Pakka oli kasassa ja on sitä vieläkin. EDIT: Ex_vintiöt Mazter tuli takaisin keskuuteemme ja korvasi näinollen 0wnerin, joka ei siis try-outin jälkeen ole kokoonpanossamme. Jere siirty kaveriporukkaan pelailemaan, joten paikka on avoinna yhdelle pelaajalle... Luultavasti ex-Vintiöt Zednik paikkaa Jeren.

Miksi me?

Nälkää on erittäin paljon, sillä tavalliset harjoituspelit ilman mitään suurempia tavoitteita alkavat jo maistua puulta. Joukkue on melko kokematon, mutta varmasti taitotasoltaan täysin valmis pelaamaan suurissa peleissä. Aktiivisuus on huippuluokkaa ja usein pelaajia onkin online niin paljon, ettei vaihtopenkki edes riitä kaikille. Olemme painottuneita 4vs4 peleihin, vaikka 2vs2,3vs3 ja 5vs5 onkin tultu pelattua. Peeloilu on täysin kiellettyä kaikissa olosuhteissa. Vastustajaa kunnioitetaan ja kiitetään hyvästä matsista. Pelaajat ovat jo melkoisen pitkän tovin olleet jengissä, joten uskallan väittää, ettei hajoamisia tapahdu ja ettei sarjan loppuun pelaaminen ainakaan meistä jää kiinni. Pelaamme hyvällä asenteella ja aina tosissaan, muttei liian vakavissaan. Henki on hyvä, vaikka ärräpäitä voikin lipsahtaa. Meiltä löytyy paljon faneja, joten katsomossa ainakaan tuskin on kovin tyhjää. Pelaamme monipuolista peliä, sillä kokoonpanosta löytyy niin loistavia pelintekijöitä kuin taitavia kynääjiäkin. Katsojaystävällistä peliä on siis luvassa. Tässäpä olisi sitä uutta verta divariin!

Kokoonpano

Nick: Jäppinen
Pelipaikka: Puolustaja
Messenger henri.pakola@kolumbus.fi

Nick: -JoPPe-
Pelipaikka: Puolustaja
Messenger joppe90@hotmail.com

Nick: Doupein
Pelipaikka: Hyökkääjä

Nick: Enrico
Pelipaikka: Hyökkääjä, saattaa myös pakittaa
Messenger ilbaland@hotmail.com

Nick: Tuukka
Pelipaikka: Hyökkääjä

Nick: daasaman
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: joona.linna@hotmail.com

Nick: Walker
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: zenegger_90@hotmail.com

Nick: Maito
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muuta: Meiä maskotti :o)

Nick: Primeau
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: joakim_lehtinen767@hotmail.com

Nick: Scrut
Pelipaikka: Hyökkääjä, saattaa myös pakittaa
Messenger: mulqqu@hotmail.com

Nick: Mazter
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: matiassolkkonen@hotmail.com
Muuta: Ex-Vintiöt tuli takaisin
hakemus
Anonymous

16.08.2005 13:07
Team Viru Valge hakee karsintoihin!

Perustiedot:

Nimi: Team Viru Valge
Perustettu: 26.6.2004
Pelattuja otteluita: >1400
Vastuuhenkilöt: T.Salama, Moomba ja PWNAGEr
IRC-kanava: #viruvalge @ IRCnet


Miksi juuri Team Viru Valge?


Viru Valgehan pitäisi olla jo kaikille tuttu, onhan se jo yli vuoden vanha ja jos tilastot kiinnostavat, niin ne puhukoot puolestaan. Menestystä on tullut kahden pronssimitalin verran puulaakista ja karsinnoissakin joukkue on kaksi kertaa esiintynyt. Kokoonpano on pari viime kautta pysynyt rungoltaan samana, se varmaankin on syynä tasaiseen menestykseen niin laakissa kuin harjoitusmatseissakin. Pelaajien ikähaitari liikkuu viidestätoista yli kahdenkymmenen (keski-ikä n.18v.) ja asiallisuus on kuten pitääkin, eli valituksia joukkueen pelaajien käytöksestä ei ole kuulunut. Harjoitusotteluita tulee joukkueella kasaan rutkasti päivittäin ja 4v4:n pelaaminen on pääsääntönä otteluissa. Huvittelun vuoksi toki myös 3v3 kohtaamisia tulee pelattua jonkin verran.

Virusta saa mikä tahansa joukkue kovan vastuksen, altavastaajan roolissa kohtaamisiin lähtevä joukkue nöyryyttääkin kiekkoliigan alaisia joukkueita yllättävänkin suurella prosentilla. Pelityyliltään Valge on hyökkäävä ja tapana on agressiivisesti hakea paikkoja maalin eteen. Kuitenkin kaksi hyökkääjää ja kaksi puolustajaa on käytäntönä otteluissa. Hyökkäyspainotteisesta pelityylistä johtunee myös se, että Virua vastaan pelatut ottelut on yleensä aika tapahtumarikkaita ja suuri maalisia.

Ainakin joukkueen sisällä Viru pitää itseään kuuluisana huonosta tuuristaan, sillä ratkaisuotteluissa onni ei tahdo koskaan olla mukana. Mutta onko onni myötä tulevissa karsinnoissa, sen näkee jos taitomme päästetään karsinnoissa esille. Nykyään on ollut esillä myös se että esimerkiksi liigakarsinnoissa joukkueilla on heikko aktiivisuus ja pyritään pelaamaan aina vain parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Team Viru Valge tähän kuitenkaan ei ole sortunut, vaan kaikki joukkueen pelaajat ovat tasavertaisia. Pystymme heittämään ”kaukaloon” kenet tahansa ja tästä johtuukin se, että Virut ovat aina ensimmäisten joukossa saaneet pelattua läpi kaikki runkosarjaottelut. Ennen kaikkea joukkueen pelaajien tasaisuus on se valttikortti, minkä takia juuri tämä joukkue tulisi karsintoihin valita. Pallo on nyt heitetty valitsijoille, odotamme innolla uusia haasteita.

Kokoonpano:

0hho
Muut nickit:Märkä, M.Magia, .0hho, '0hho, '0hho'
Pelikokemus: 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Puolustaja

Etoile
Muut nickit: Bow, -Ode-, Kinky, Svante, baw7
Pelikokemus: 4/2004 &5/2004 Divari HT-Suomi, 1/2005 Divari Darra OY, 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Hyökkääjä

Justi (Justitia)
Muut nickit: Julia, ansku
Pelikokemus: 1/2005 & 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Puolustaja

Koikkis2
Muut nickit: Peikko, mörkö
Pelikokemus: 1/2005 & 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Puolustaja

ManZan
Muut nickit: Ei ole
Pelikokemus: 2/2004, 3/2004 & 4/2004 Liiga UKRR, 5/2004 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Hyökkääjä

Moomba (MoomBaZ)
Muut nickit: M.Goc, MoomBaZ, EniX, M.Ito, M.Blunden
Pelikokemus: 5/2004 & 1/2005 Divari HC Playboys 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Hyökkääjä

PWNAGEr (Sorrower)
Muut nickit: ReeniRepa, QkkeliQ, kejjo, OlenHullu
Pelikokemus: 1/2005 & 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Hyökkääjä

T.Salama
Muut nickit: Lavins
Pelikokemus: 5/2004 & 2/2005 Puulaaki Team Viru Valge, 1/2005 Liiga Takapenkin Tytöt
Pelipaikka: Hyökkääjä

Teekkair (Kehveli)

Muut nickit: Tek
Pelikokemus: 5/2004, 1/2005 & 2/2005 Laaki Team Viru Valge
Pelipaikka: Puolustaja

EDIT: Ohhosta O muutetettu nollaksi
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

16.08.2005 18:22
Terve! hello! tjena! gezond!

Kansalaiset, med börjare! (en oo varma miten kirjoitetaan …)

Hc Eituumitään lähtee hakemaan paikkaa divarikarsinnoista.

Historiaa:

Tämän vuoden tammikuun loppupuolella, tarkkaan ottaen 29.1 (klo 20.10.35 hihihi) Päätti vielä silloin Frankkiksena tunnettu Tyly yhdessä Massen kanssa perustaa joukkueen, nimeltään Hc Eituumitään. Heti alkuun, mukaan otettiin Äh’rintsi niminen pelimies, Tylyn veli, Iltsu, veteraanipuolustaja Jtl, tuttu tunari mmm, sekä …M5… niminen sähläri

Tällä kokoonpanolla Eituumitään kiekkoili ensimmäiset pari kuukautta, kunnes jostain, vieläkin tuntemattomasta syystä Äh’rintsi kyllästyi kiekonlätkimiseen, tilalle hankittiin kolme kovaa pelimiestä: Chesder, Jaromir, sekä Static-X

Taas kului aikaa jonkin verran, ja joukkueenjohto oli vankasti sitä mieltä, että Eituumitään tarvitsee lisävahvistusta puolustuspäähän. Tällöin mukaan liittyi Imperiumista tunnettu Archon, sekä Horsma&Piippubeibeistä tunnettu Rose, joka sai kuitenkin pikaisen kutsun Omistuksen riveihin, kyseinen henkilö toimii kyllä vieläkin yhtenä kovimpana faninamme.

Kului taas aikaa, Puulaakikausi 2/05 oli ehtinyt jo alkaa kunnes Eituumitään ajautui ehkä seuran suurimpaan kriisiin. Kriisin seurauksena Puolustajat Chesder sekä Archon päättivät jättää joukkueen, ja mitä ilmeisimmin lopettivat koko kiekkoilu-uransa.

Joukkueen puolustus oli kokenut kovan kolauksen, kaksi huippupakkia lähti, jotainhan oli siis tehtävä.
Joukkue hankki kesken puulaakikauden kaksi puolustajaa, Soturin(ent.letallec), sekä Böögelin vahvistamaan takalinjoja. Loistavaa, nyt on vihdoin puolustus kunnossa!
Jotenkin ihmeellisesti myös mmm:n ja Tylyn puolituttu pelimies nimeltään Tukkalämy päätyi joukkueen kokoonpanoon.


Juuri ennen kauden 3/05 divarikarsintoja, päätti joukkueen perustaja Tyly jatkaa uraansa muualla.



Miksi juuri me?

Takanamme on siis ensimmäinen kausi Kiekkoliigan alaisessa sarjassa (Puulaaki 2/2005), jossa sijoituksemme ei ollut järin mairitteleva. Kuitenkin loppukausi meni melkolailla tyydyttävästi, ottaen huomioon joukkuelaisten magneetinomaisen vedon saunan ja terassien ihmeitä kohti. Hampaankoloon jäi siis paljon.

Uskomme, että alkukauden rökäletappiot, sekä tappiot viimeisillä sekunneilla saattoivat suurimmaksi osaksi johtua kokemattomuudesta. Emme väitä, että vieläkään olisimme kokeneita, mutta silti uskallan väittää, että pystymme tarjoamaan paljonkin tasaisemman vastuksen monille joukkueille kaudella 3/05. Tappioista oppii, ja toivommekin, että pääsisimme kääntämään nuo viime kauden viimehetkien tappiot voitoiksi


Joukkueemme aktiivisuus ei ole ollut parhaasta päästä viimeaikoina, mutta
nyt siihen on tulossa (ja onkin jo oikeastaan tullut) varmasti muutos, kiitos töitten ja koulujen alkamisen.

Joukkueemme keski-ikä lienee sitä kiekon korkeampaa keskitasoa ( 20 paikkeilla ). Vanhin on reilusti päälle kolmenkymmenen ja nuorin kuudentoista pintaan.

Koko joukkueemme koostuu pelkästään asiallisista kavereista, jotka tosin kaikki ovat varustettu kieroutuneella huumorintajulla.

Ja kyllä! Me pelaamme niitä 4vs4 aina kun vaan mahdollista. Kyllähän niitä 3vs3 pelejäkin tulee tahkottua, mutta harvemmin. Pelillinen taso on pikkuhiljaa nousemassa : Ennen Hc Eituumitää:lle oli hyvinkin tyypillistä pitkät ylämäet, ja vielä pidemmät alamäet, vuoron perään. Nykyisin voisi oikeastaan sanoa, että tarjoamme aina tasaisen varman vastuksen joukkueelle kuin joukkueelle, oli päivä mikä tahansa.

Taktiikkamme on ollut aina hyökkäävä pelityyli (kilpparista ei puhettakaan).
Joukkuehenkemme on vahvin aseemme lähdettäessä otteluun : Mihinkään otteluun ei lähdetä liian vakavalla asenteella koska peliähän tämä vain on. Kuitenkin pelaamme jokaisen ottelun tosissaan aina viime sekunnille asti.


Pelaajat ja kokoonpano :

Jtl/ shokeri, shocker :
Kokemus: Kausi 2/05 puulaakia, 23 peliä Etm:ssä

mmm/ mömmmö, mmmarabou:
Kokemus: Kausi 2/05 puulaakia, 23 peliä Etm:ssä

Masse/ Jankka, Massemaja:
Kokemus: Kausi 2/05 puulaakia, 16 peliä Etm:ssä

Soturi/ Fragile, Replica:
Kokemus: Kausi 2/05 puulaakia, 14 peliä Etm:ssä

…M5… :
Kokemus: Kaudet 5/04 sekä 2/05 puulaakia, kausi 5/04 2 peliä HC Tylykoneessa, 2/05 12 peliä Etm:ssä. yhteensä 14 peliä

Static-X/ static:
Kokemus: Kaudet 1/05 sekä 2/05 puulaakia, kausi 1/05 8 peliä S.K.A:ssa, kausi 2/05 7 peliä Etm:ssä. yhteensä 15 peliä

Jaromir/ -Jaromir-:
Kokemus: Kausi 2/05 puulaakia, 4 peliä Etm:ssä

Böögeli/ SupVegata, böö, Niina
: Kokemus: Kausi 2/05 puulaakia, 1 peli Etm:ssä

Tukkalämy/ lila, vetoville:
Kokemus: Kaudet 1&2/05 puulaakia, kausi 1/05 3 peliä Prozac Nationissa, 5 peliä Kiekko-Leijonissa. Kausi 2/05 Etm:ssä, 8 peliä. yhteensä 16 peliä

Iltsu, Veterano, Jerez:
Ei kokemusta


Hc Eituumitään, on siis tasavahva porukka, jonka joukkuehenki on niin vankalla tasolla, ettei mitään syytä joukkueen hajoamiseen löydy, jokainen pelaaja luottaa jokaiseen, itsevarmuutta löytyy terveellisellä tasolla.



• Played: 1041, Wins: 520, Draws: 123, Losses: 398
• Perustettu 29.1.2005
• Keski-ikä 19,7




Vastuuhenkilöt ja tavoitettavuus:

Etm:n vastuuhenkilönä toimii Tylyn lähdettyä Masse (msn):kattilaworld@hotmail.com

Ircin käytön hoitaa Tukkalämy, sekä tarvittaessa toki muutkin.

Myös itse kiekosta löytää oikeastaan aina vähintään yhden Etm:läisen.


Joukkueen kokoonpano saattaa saada Tylyn lähdettyä vielä lisäystä yhden hyökkääjän verran.



Hc Eituumitään kiittää!

http://kiekko.areena.net:8080/logo/OSAXGEYO.gif
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

18.08.2005 13:06
Rannikon Lämäri hakee Divarikarsintoihin kaudelle 03/2005


Faktoista

Nimi: Rannikon Lämäri
Perustettu: 20.10.2004
Kokemustaso: Pro
Perustaja: Mcsorley
Ottelut: Otteluita pelattuna 18.8.2005 yhteensä 992, joista voittoja 397, tasapelejä 107, tappiota 488
Joukkueen värit: Kotipaita: punainen-keltainen-musta, vieraspaita: keltainen-punainen-musta, pelipaitojen malli: 8
Yhteyshenkiköt:
Mcsorley (messenger: tanelibrandt@hotmail.com)
Silfver (messenger: sepedeus_@hotmail.com)
Ja tietenkin itse kiekko.tk:sta tavoittaa myös.

Historiasta

Rannikon Lämärin perusti Mcsorley 20.10.2004. Pian Rannikon Lämäri viettää yksivuotissynttäreitään. Joukkue on siis epäilemättä yksi kiekko.tk:n perinteikkäimpiä joukkueita. Otteluita Lämärille on ehtinyt kertyä jo noin tuhat, joista voittoja reilu kolmannes. Rannikon Lämäri on tunnettu mukavana joukkueena pelata. Monet pelaajat ovat viihtyneet joukkueessa useita satoja otteluita. Joukkue on ammattimaisesti hoidettu ja joukkuhenki on varmasti yksi kiekko.tk:n parhaita. Henkilökohtaisista virheistä emme jaksa otteluissa toisillemme huomauttaa. Otteluiden luovuttaminen ei kuulu tapoihimme. Ottelut pelaamme aina loppuun saakka, vaikka kyyti olisi miten kylmää tahansa. Lämäri kohtaa tappiot ja voitot yhdessä, joukkueena. Lämäri on aina ollut ja tulee tulevaisuudessakin olemaan 1. tunnuksien (nick) varaan rakennettu joukkue. Tästä syystä myös aktiivisuutemme on kiitettävällä tasolla. Vahvan yhteishengen ansiosta Lämäri ei myöskään tulisi hajoamaan, eikä missään tapauksessa jättämään Divaria kesken, mikäli valinta kohdallemme osuu.

Otteluista

Rannikon Lämäri pelailee keskimäärin noin 3-6 ottelua päivässä. Joukkueestamme voisi siis käyttää ilmausta, aktiivinen. Lämäri on pelannut monia pelejä jo kiekkoliigan alaisissa sarjoissa pelaavia joukkueita vastaan. Lämäri on juuri näissä tiukoissa peleissä näyttänyt iskukykynsä ja pitänyt jopa kiekkoliigan alaisia joukkueita tiukoilla. Lämäri on panostanut viimekuukausina erityisesti 4vs4 otteluihin juuri mahdollisen Divarikarsintapaikan vuoksi. Lämärin vähäisistä ongelmista ikävin lienee joukkueemme ailahtelevat peliesitykset. Joukkueen ranking heittelee yleensä hyvin paljon. Tämän vuoksi Lämärillä on ollut hankaluuksia vakiinnuttaa paikkaansa kiekko.tk:n eliitissä sekä top100 listalla. Kuten myös kokoonpanostamme huomaatte, yksikään pelaajistamme ei ole koskaan pelannut Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa. Paikka divarikarsinnoissa olisi joukkuuellemme todellinen piristysruiske, koska nälkää jokkueellamme riittää varmasti vaikka mihin...

Kokoonpanosta

Lopullista kokoonpanoa emme uskalla vielä julistaa, pienet muutokset ovat aina mahdollisia. Rannikon Lämärin tämänhetkinen kokoonpano näyttää seuraavalta.

anssi18 (muut tunnukset: anssi)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

cheater (muut tunnukset: Deep)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

h-MH (muut tunnukset: HM-h, öLöL)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Jakke (muut tunnukset:Jakke-, Seepra)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Kings (muut tunnukset: Cyclone, Kallio71, Kolmonen, Kunkku)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Mcsorley (muut tunnukset: Fernetti)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Murhaaja (ei muita tunnuksia)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

R.Ankka (ei muita tunnuksia)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Silfver (muut tunnukset: Kahanek)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

SoCom (muut tunnukset: Source)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Supernaut (ei muita tunnuksia)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista

Weezo (muut tunnukset: Weezo2)
-ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista
Rykälätty Ilmouttautuu hakijaksi Divarikarsintoihin 03/2005
Anonymous

20.08.2005 18:07
Joukkueen nimi: Rykälätty
Lyhenne Ryk/Rykä
Perustettu  2005-01-04 10:52:25
Vastuuhenkilöt Pena & Kamikase
Perustaja Pena
Kotisivut www.freewebs.com/rykalatty

Rykälätty on perustettu tämän vuoden aluksi ja moni pelaajiista on olleet mukana alusta saakka eli olemme kokeneet ylämäet ja alamäet yhdessä ja silti jaksamme porskuttaa etiäpäin.Eli ihmettelen suuresti jos kesken karsintojen tai mahdollisen divarin, aikana hajoaisimme.Yhdessä vaiheessa yhteisellä päätöksellä jotkut vaihtoivat 2 nickkinsä Rykälättyyn ja lähtivät kiertelemään jengejä ,jonka takia pelimäärät lopahtivat siitä johtuu että 8 kuukauden aikana ei ole tullutkuin päälle 700 matsia ,mutta pikkuhiljaa "rykä" keräsi voimansa ja taas 2 nickit vaihtuivat 1 nickkeihin ja aktiivisuus alkoi palata.  Nyt olemme pelaaneet tovin tällä kokoonpanolla ja lisäyksiä tuskin tulee tarvetta

Pelaamme tietenkin "herrasmies" säännöillä ja vastustajille "vineeminen on off" ja muutenkin yritämme/käyttäydymme asiallisesti vaikka ikää ei meitä paljoa paina. Pelaamme
melkein aina 4vs4 ,mutta joskus mukaan mahtuu myös 3vs3. Koetamme pelata "parempia" vastaan eli emme tue helppoja novi pelejä ,koska kaipaamme haastetta. Vaikka kaikki eivät meitä tiedäkkään niin aina annamme vastustajalle vastuksen joka ei helpolla luovuta. Joukkueessa on omallainen huumori joka ei aiheuta riitoja joiden takia joku eroaisi tai aiheuttaisi hankaluuksia. Kokoonpano voi vielä elää ,mutta suurimmalta osilta potkujen muodossa korkeintaan yksi pelaaja voi vahvistaa meitä.

Kellään alla mainituista EI ole kokemusta Kliiga:sta tai sen alla olevista sarjoista

Kokoonpano

Kamikase
Muut nickit: Börsä,Kamikase2, Kamikaze1 ,-Tyhjä- ja Nokkjoh
Messenger Nokkjoh@hotmail.com

Pena
Muut nickit: Tuohi ,Wayne99 ja Qupla
Messenger tonmi_9@hotmail.com

Dopita
Muut nickit Coq, Tappi, Peak ja Sodek
Messenger d1ll3@hotmail.com

J.P.O
Muut nickit dOlpPa ja -Nimo-
Messenger joonas1091@hotmail.com

Jas04
Muut nickit Jas05 ,Jas03
Messenger jas05@jippii.fi
IRC Jas05

Kreck
Muut nickit Meedio
Messenger kreck_@hotmail.com

Ninja
Muut nickit Onigake, Scottish, Famas, Ronin ja Kamimura

Omena
Muut nickit Omena2 ,Omena3 ,Omena4 ,Omena5
Messenger djjuuso@hotmail.com

Snuusar
Muut nickit BlueDar ja Snuu
Messenger tobertton@hotmail.com

Jonski_87
Muut nickit JoNSki ja Lapamato

Wook
Muut nickit PÄÄLLIKKÖ, Ricci, Bourque ja A.Jashin
Messenger wook_91@hotmail.com
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

20.08.2005 19:51
Seitsemän Veljestä ilmoittautuu.



Seitsemän Veljeksen  taru alkoi 15. päivä maaliskuuta, kun Gretzky erosi kasvattiseurastaan HC Veivareista ja perusti ikioman joukkueen, Project X:n. Veivareista Project X:ään kelpuutettiin Gretzkyn vakuuttaneet Imm0nen ja Sneaky. Kolmikko muodosti kovan trion hyökkäyspäässä, mutta puolustajaa kaivattiin niin kipeästi, että mukaan kelpuutettiin kakkosnicki, Ghosty. Materiaalin laajuus ei vieläkään miellyttänyt seurajohtoa, joten uusia kykyjä testattiin jokaiselle pelipaikalle uutterasti. Pelaajia löytyikin, mutta ainoastaan Ciger oli näistä tarpeeksi kärsivällinen pysyäkseen seurassa tähän päivään asti.
Toukokuun lopun aikoihin pelaajat saivat tarpeekseen joukkueen nimestä. Erilaisia asiantuntijaryhmiä soiteltiin kokoon ja he kehittelivätkin ryhmälle täydellisesti sopivan nimen: Seitsemän Veljestä.
Uuden nimen houkuttelemana joukkue sai kaksi kokenutta kehäkettua riveihinsä. Exercitum, joka pyörii kuin hyrrä puolustuksen ja hyökkäyksen väliä ja Akademiks, jonka lihaksikkailla harteilla lepää hyökkäyspään pelinrakennus.
Heidän tulonsa myötä alkoi voittoja tulemaan entistä useammin aina vain kovemmista joukkuesta. Yllättävien voittojen ansiosta Gretzkyn siskon poika Nameless kiinnostui Veljeksistä ja hänestä saatiinkin staramainen puolustajatähti joukkueelle. Namelesspä ei kuitenkaan tullut yksin, vaan sai jalkapallojoukkueensa kilpimäisen puolustajan Shieldin huijattua mukaan. Kuhtaa, Eyemouta ja Wakkea sun muuta kävi vielä viimeiselle vapaalle pelipaikalle testissä, mutta vaativaa johtoamme eivät moiset aloittelijat kiinnostaneet, joten Exercitum päätti suostutella ystävänsä ShadowT:n mukaan. Tätä miestä ei ole ollut ikinä vaikea houkutella jättämään joukkueitaan, eikä se tuottanut ongelmia tälläkään kertaa. Viidessätoista minuutissa varjomaisen häilyvä ylimielinen neppari koristi nimellään rosteriamme.


Pelimme perustuu vahvaan kahden miehen hyökkäykseen, jota lähes jokaisessa tilanteessa on tukemassa ainakin yksi puolustaja. Viihdyttävää peliä pyrimme pelaamaan, eli kiekko liikkuu mieheltä miehelle nopeahkosti. Sumpunkin toki hallitsemme, onhan se nykykiekossa selkeästi taloudellisin puolustusmuoto, mutta pyrimme kuitenkin hyökkäämään pelkän sumputtamisen sijasta.
Pystymme haastamaan jokaisen joukkueen tasapäiseen peliin hyvänä päivänämme. Harjoitusotteluissa otteemme ovat joskus ailahteleviakin, mutta olen varma, että olemme hyvää divaritasoa, jos eteen tulee peli, jossa keskitymme alusta loppuun.
Vastustajinamme käytämme joka ottelussa vaihtoehtoisesti Kliigan joukkueita tai divarikarsintojen tason omaavia "ulkopuolisia" joukkueita. Paria poikkeusta lukuunottamatta nämä ottelut ovat olleet 4vs4- tai 5vs5-pelimuodolla pelattuja.
Aktiivisuutemme on oletettavasti heikoin kohtamme. Pelejä pelataan, kun siltä tuntuu. Väkisin ei aleta tahkoamaan. Pelaajiamme on hereillä huomattavasti useammin kuin, mitä pelisarakkeesta voisi päätellä. He ovat kuitenkin jo ohittaneet alkuinnostuksen, eikä täten joka hetki ole pakko pelata, vaikka siihen mahdollisuudet olisikin. Kliigan sarjojen läpiviemisen ei uskoisi tuottavan juuri ongelmia.

Asiallisuus on luultavasti vaaditulla tasolla, keski-ikäkin joukkueen sisällä on n. 19 vuotta. Nuoruudesta johtuvia tunteenpurkauksia ei pitäisi tulla suunnaltamme ja vähemmän kesiäkin nähneet yksilöt on ankaran kouluttamisen tuloksena saatu käyttäytymään kuin parhaatkin puudelit. Herrasmiesmäiseen peliin pyritään ja "kirjoittamattomia sääntöjä" kunnioitetaan olettaen, että vastustajakin näin tekee. Monet pelaajista tuntevat toisensa oikeassakin elämässä, joten avautumisesta joutuu maksamaan murskaantuneiden raajojen muodossa.


Joukkueen nimi: Seitsemän Veljestä
Perustettu: 2005-03-15 11:38:45
Perustaja: Gretzky
Statistiikka: Played: 331, Wins: 173, Draws: 49, Losses: 109
Saavutukset: 19. sija D-fencen Power Rankingissa.
Yhteydet: #7v @ircnet. Meset sun muut voi kysellä tarvittaessa pelaajilta iteltää. En ala niitä tähä laittaa.


Pelaajalista

Gretzky*
Akademiks*
Nameless
Shield (puulaakia Tre Kronorissa kaudella 2/2005)
Sneaky
Exercitum*
Imm0nen
Ciger
ShadowT
Ceam

*=Mahdollinen vastuuhenkilö

Kokoonpano on aika pitkälle tossa.
HautausmaaTarkastajien hakemus
Anonymous

21.08.2005 12:30
HautausmaaTarkastajat Ilmottautuu Divarikarsintoihin kaudelle 3/2005.


HautausmaaTarkastajat perusti Arche, Öhman sekä Juhi kauniina
lauantai-iltana 3.4.2005 eli olemme suhteellisen nuori ryhmä vielä,
mutta toivomme että nuoresta iästä huolimatta huomioitte pelattujen pelien
määrän sekä kokeneet pelaajat.


Joukkueen keski-ikä on n.17 ja joukkueessamme vallitsee
mahtava joukkuehenki. Kokoonpano vaihteli alkuaikoina roimasti, mutta viimeisen
2-3kk:n aikana joukkueessamme on ollut 7 runkopelaajaa ja voi hyvin
varmasti vielä pitkään. Joukkueen rungosta on ainoastaan karsittu lähiaikoina Ferrari sekä Omi.

Ryhmässä on 4 masteria: arche, öhman, taneli ja Juhi, mutta ns. joukkueenjohtajat
ovat arche sekä öhman.

Perustamisen hetkestä kesän alkuun pelasimme vain 3vs3-otteluita, mutta kesän aikana
olemme alkaneet pelaamaan 4vs4-otteluita aina kun mahdollista ja pienen hienosäädön
jälkeen alkoi sekin homma sujumaan varsin mallikkaasti.

Menestyksemme tosin on todella ailahtelevaa puolustajien puutteen vuoksi.
Tosin olemme saaneet joukkoihimme pari uutta nimeä puolustuspäähän jotka ovat antaneet joukkueelle vieläkin enemmän vauhtia.
Rank pyörii n.1100 - 1400 välissä ja onnistuneella pelillä olemme pystyneet kaatamaan
monia divari-ja jopa liigajoukkueita, mutta välillä on niitäkin päiviä jolloin ei peli tahdo kulkea.




Miksi HautausmaaTarkastajat Divariin?


Olemme porukan kanssa huomanneet kesällä joukkueessamme ylämäen kehityksessä.
Joukkuepeli sujuu mallikkaasti, olemme saaneet asennevammaiset pelaajat karsittua ja
henkilökohtaiset taidot ovat varsinkin parantuneet monella.

Tällä hetkellä tavoitteena on vain karsinnat ja niiden jälkeen katsomme mihin tähtäämme.

Pelityylimme on jokseenkin syöttöjen täytteistä, mutta toisinaan pyrimme myös nopeisiin ratkaisuihin.
Ja reilu peli tietysti kuuluu myös asiaan:
Kiitämme ja kumarramme ottelun jälkeen, emme pelaa jos vastustajalla on ongelmia yhteytensä kanssa emmekä kommentoi vastustajan ratkaisuja olivat
ne kuinka naurettavia tahansa.


Etusivun tiedot:

Perustettu: 3.4.05
Perustaja: arche
Pelattu:1202, Voitot: 434, Tasapelit: 133, Tappiot: 635
Rank:1222
Kokemustaso: pro
Aktiivisuus: 10-20 peliä päivässä


Kenelläkään kokoonpanosta ei ole kokemusta
Kiekkoliigan alaisista sarjoista.

Kokoonpano sekä muut nickit:

arche (M.Pukka & Tanguay)
Juhi (Valdemar & Jouhe)
taneli
öhman (maffesetä)
japola (simosiili & Latypov)
Leppis (DryVodka & suzuki)
Rd27
daMacho (Kummisetä & woah)
Hauer (Jarna10)
HOUSTON
Poliisi (Herska & A-ttack)
JuhiZ
Lehtsaari (Dickhead)
absinthe (veljes-k)
PÖLLÖ

Tavoitettavuus:

arche: arsatheman@hotmail.com
öhman: maffe_seta@hotmail.com
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

21.08.2005 14:40
S.S.K. hakee paikkaa divarikarsintoihin

Historiaa:

Joukkueemme on perustettu 2004-09-20, joten pitkä tie on kuljettu . Pelejä olemme pian pelanneet 2000, joten myös aktiivisuutta piisaa. Joukkueen kokoonpano on ajan mukana muuttunut moneenkin kertaan ja olemme valitettavasti kertaalleen myös ajautuneet erilleen. Pelaajiemme käytyä liigassa tajusimme kuitenkin ettei mikään päihitä runsasta pelien määrää ja erittäin rentoa peliseuraa. Näin päätimme siis yhden kauden jälkeen palata takaisin S.S.K.:hon ja myös täällä aiomme kiekkouran sitten joskus hamaassa tulevaisuudessa päättää. Joukkueemme ydin on säilynyt samana lähes koko joukkueen olemassaolon ajan. Nyt joukkueessamme on tehty viimeiset pelaaja-leikkaukset/värväykset ja kokoonpano on valmis. Kokoonpanomme ei siis tule elämään. Joukkuessamme on siis 10 pelaajaa, joista seitsemän on hyökkääjiä ja kolme puolustajaa

Miksi juuri S.S.K.?

Suosimme 4v4-pelejä ja pyrimme pelaamaan niitä aina kun miehistöä on saatavilla. Joukkueemme pelillinen taso on erittäin kova, jonka todistimme sijoittumalla kaudella 2/2005 puulaakin runkosarjassa sijalle 3. Potentiaalia joukkueella on pidemmällekin, mutta täydellinen vire ”totisemmissa” peleissä ei ole vielä aivan täysin saavutettu. Harjoituspeleissä olemme osoittaneet vahvuutemme kaikkia liigan alaisia joukkueita vastaan voittamalla jokaisen heistä useaankin kertaan. Pelityylimme eroaa joissain määrin muista kiekon joukkueista. Tyylimme on jotakin hyökkäävän joukkueen ja puolustavan joukkueen väliltä. Emme kuitenkaan paljasta sitä sen tarkemmin ;). Joukkueen sisällä pelaajien välinen henki on erittäin hyvä ja nautimme pelata yhdessä. Vitsiä ja naurua riittää, myös synkempinä hetkinä. Pyrimme tekemään pelistä hauskan myös vastustajalle ”hupsuilla” heitoillamme erätauoilla. Pyrimme myös käyttäytymään asiallisesti ja vastustajaa kunnioittaen. Pelaajiemme ikähaarukka on 14-20. Jos karsintapaikka siunautuu meille, tulemme jokaiseen peliin täysin valmistautuneina ja lähdemme taistelemaan voitosta rohkeasti jokaisessa ottelussa, millä tahansa kokoonpanolla. Meillä ei ole "ykkös- ja kakkosketjuja" vaan jokainen paikallaolija pääsee pelaamaan tasapuolisesti pelitaktiikkamme mukaan. Pelillinen tasomme ei muutu vaihtojen mukana, vaan jokainen pelaajistamme pystyy pelaamaan tasaväkisesti vastustajan kanssa, oli vastassa kuka tahansa.


Kokoonpano (merkittynä vain kakkosnickit liigan sarjoissa pelaavissa joukkeissa):


Bouck
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Divari (Kalma 1/2005), Puulaaki (S.S.K. 1-2/2005)
- Pelipaikka: Ylempi puolustaja

FuckUp (Perustaja)
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Liiga (Löysät Boys 1/2005) Puulaaki (S.S.K. 1-2/2005)
- Pelipaikka: Alin puolustaja

Herkula
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Liiga (1-2/2004 PP, Löysät Boys 4-5/2004,1/2005) Divari ( Löysät Boys 3/2004) Puulaaki (Kiekko-32 2/2005)
- Pelipaikka: Kärki/ alempi hyökkääjä

-holik-
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Liiga (Löysät Boys 5/2004, 1/2005 ) Puulaaki (S.S.K. 1-2/2005)
- Pelipaikka: Kärki/ alempi hyökkääjä

JaKurri
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Liiga ( HC PU 1/2005) Puulaaki (S.S.K. 1-2/2005)
- Pelipaikka: Kärki/ alempi hyökkääjä

Modano
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Puulaaki (S.S.K. 1-2/2005)
- Pelipaikka: Kärki/ alempi hyökkääjä

P.Roy
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Ei kokemusta liigan alaisista sarjoista
- Pelipaikka: Kärki/ alempi hyökkääjä

Sekka
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Liiga (PP 1-2/2004, FHR 4/2004, Hc Humba 5/2004, Löysät Boys 5/2004, 1/2005) Divari ( FHR 3/2004) Puulaaki ( Kiekko-32 2/2005)
- Pelipaikka: Kärki/ alempi hyökkääjä

Sharp
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Divari (Kalma HC 1/2005) Puulaaki ( Munkkiducks 5/2004, S.S.K. 1-2/2005)
- Pelipaikka: Ylempi puolustaja

slut
- Ei kakkosnickejä
- Pelikokemus: Liiga ( Takapenkin Tytöt 2/2004, Löysät Boys 5/2004, 1/2005) Divari (Löysä Boys 3/2004) Puulaaki (S.S.K. 2/2005)
- Pelipaikka: Kärki

Yhteystiedot

Irc- kanava: #S.S.K
Vastuuhenkilö: FuckUp, msn messenger osoite janne.jaakkola@hotmail.com
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

22.08.2005 15:16
Kiekko-Leijonien kokoonpano karsintoihin..

NaBa
Lord
Juho
Bulle
Pelle5000 (ex-Purity kö/ko? t. D-fence)
gigi
CxC
Nuijamies
MaveriC
Iskariot
Maddog
Divarikarsinnat kaudelle 3/2005
Anonymous

22.08.2005 15:27
Puulaakin mestarina Kangasalan Voitto varmisti paikkansa karsintoihin.

Kokoonpano on seuraava:

roby
-Kiekko-
Karpov
Shefki
Tootoo
Jolli
Superman
niso (käväisi divarissa RB:ssä yhden ottelun ajan) (pelikielto ilmeisesti päättynyt?)
Polkupyörän Dynamo hakee Divariin kaudelle 3/2005
Anonymous

22.08.2005 20:14
Polkupyörän Dynamo hakee Divariin kaudelle 3/2005

Perustiedot:

Nimi: Polkupyörän Dynamo
Lyhenne: Pdynamo
Perustettu: 14.12.2004
Pelatut ottelut: 575, Voitot: 258, Tasan: 88, Tappiot: 229
1. Vastuuhenkilö: Gwarth (IRC: Gwarth @ Qnet/IRCnet)
2. Vastuuhenkilö: Squall (IRC: Squup @ Qnet/IRCnet)
IRC-kanava: #pdynamo @ QuakeNet
Pelaajien lukumäärä: 7 (Tulee kasvamaan)
Peliasut: valko-puna-musta / puna-musta-musta
Aktiivisuus: Normaalisti 2-6 ottelua / päivä

Otteita Dynamon historiasta:

Kuten jo viime kaudelle puulaakiin haettaessa tuli tarinoitua, Polkupyörän Dynamon juuret juontavat kauas viime vuoden puolelle. Kesällä 2004 HC Some-Or-Anotherissa kiekkoilivat Gwarth ja Squall. Syksyn aikana tiimiin liittyivät Kepu ja boo. Nämä neljä muodostivat tiiviin porukan, joka halusi perustaa oman tiimin. Joulukuussa (siis yli 8 kuukautta sitten) syntyi Polkupyörän Dynamo.

Historiaa sen tarkemmin toistamiseen ruotimatta voidaan todeta, että Dynamo on käynyt läpi todella vaikeita aikoja. Milloin pari perustajajäsentä on ollut lähes täysin pelikyvyttömiä parin kuukauden ajan, milloin pelaajista on ollut muuten puutetta. Kaikista näistä ongelmista on selvitty yli ja joukkue on pysynyt kasassa. Viime kausi puulaakissa oli erityisen hankala, kaikkien käänteiden listaaminen vaatisi jo oman topicin. Hankaluuksista huolimatta tiimi kokosi loppukaudesta loistavasti itsensä ja huikean taistelun myötä Pdynamo nousi runkosarjan viimeiseltä sijalta kahdeksanneksi voittamalla viimeisessä runkosarjan pelissään Kiekko-32:n tähtiryppään.

Puolivälierissä voittokulku jatkui. Erittäin tiukkojen ja tasaisten matsien jälkeen runkosarjan voittaja, yksi ehdottomista mestarisuosikeista, Bagdad Snipers oli lyöty otteluvoitoin 3-1. Matka finaaliin tyssäsi kuitenkin välieriin, joissa Team Omistus tiputti Dynamon pronssipeliin. Pronssiotteluun selkeästi paremmin valmistautunut Valge oli liian vahva hieman vaisusti kiekkoilleelle, joskin kaikkensa antaneelle Dynamolle. Tappio ei kuitenkaan kauaa surettanut, sillä jokainen pelaaja muisti mistä oli lähdetty. Runkosarjan viimeiseltä sijalta pronssiotteluun nouseminen oli hieno saavutus. Valitettavasti kauden lopun myötä oli myös yksien jäähyväisten paikka. Kepu, eräs perustajajäsenistä, ratsastaa nykyään 7 Röyhkeässä Miehessä. Jäähyväiset sujuivat hyvässä hengessä, mikä sekin osaltaan kertoo joukkueestamme jotain.

Monien ylä- ja alamäkien jälkeen Dynamo on yhä kasassa ja saavutti puulaakissa neljännen sijan. Kokoonpano on pitkälti sama kuin viime kauden lopulla lukuunottamatta Kepun lähtöä. Täydennykseksi tiimiimme saapui Kopzu2 (Kopzu), joka on jo pitkään vaikuttanut aiemmin mainitussa HC Some-Or-Anotherissa kakkosnickillään. Dynamo aikoo myös kasvattaa kokoonpanoaan karsintojen jälkeen parin värväyksen muodossa, jotta kokoonpanon kapeus ei aiheuttaisi ongelmia aikatauluissa pysymisen suhteen. Jopa pienellä kokoonpanolla joukkue on aina pysynyt deadlineissa, vaikka välillä on hieman rimaa hipoen mentykin. Jo tällä hetkellä joukkueessamme on try-outilla pakkikokelas, jota emme kuitenkaan ilmoita vielä karsintaan. Loistavan loppukauden 2/2005 jälkeen joukkueella on kova halu päästä Divariin näyttämään taitonsa.

Miksi Dynamo Divariin?

Joukkueen ydinpelaajat ovat yhä pitkälti samat kuin viime kaudella. Osa on pelannut yhdessä sitäkin pidempään. Kyse siis ole mistään keräilyerästä. Pelaamme rehtiä kiekkoa ja kättäydymme kunnioittavasti niin vastustajia kuin kaikkia muitakin kohtaan. Luovutus on vieras käsite ja erityisesti loppukaudesta esille noussut taisteluhenki on vahva. Pelillisen tasomme todistimme viime kauden laakissa: Bagdad kaatui puolivälierissä, Team Omistus ja Kiekko-32 kertaalleen runkosarjassa, mestari KaVo taipui runkosarjassa kahdesti. Myös harjoituspeleissä olemme pystyneet haastamaan ja voittamaankin liiga/divatiimejä. 4v4 on luonnollisesti pelimuoto, jota suosimme. Vasta viime peleissä on alkanut tuntua, että palaset ovat todella loksahtamassa paikoilleen. Parempaakin voisi olla siis luvassa...

Lyhyesti voisi todeta, että Polkupyörän Dynamo on varma valinta Divariin ensi kaudeksi. Jos joukkueellemme suodaan kunnia pelata Divaria, se ei hajoa käsiin vaikka joutuisi kohtaamaan vaikeuksiakin. Pelaajamme ovat asiallisia ja joukkuehenki on kunnossa. Kunnioittava asenne ja terve kilpailuhenki takaa niin ongelmattomuuden kiekkoliigan vastuhenkilöille kuin mielekkään vastuksen muille joukkueille. Toivomme, että edellämainitut seikat kääntävät valitsijoiden katseet tiimimme suuntaan.

-Gwarth

Kokoonpano:

boo
Ikä: 20
Muut nickit: -
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pdynamo (9+3 ott.)

Carlito
Ikä: 15
Muut nickit: pr0ject, Taulukko, Piracaia
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pdynamo (13+8 ott.)

Damoste
Ikä: 16
Muut nickit: Lesmundo
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pdynamo (14+7 ott.), Pitkäkiekko (1 ott.)

Gwarth
Ikä: 20
Muut nickit: Gwaak, Gwargh
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pdynamo (26+8 ott.)

Kopzu2
Ikä: 15
Muut nickit: Kopzu, Kopzuliin, KopzuRaxu, Kopsu
Kokemus: Divari 2/05 Kiekko-Leijonat (3 ott.)

murmeli47
Ikä: 16
Muut nickit: J.Juusto
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pdynamo (17+1 ott.)

Squall
Ikä: 16
Muut nickit: Squup
Kokemus: Puulaaki 2/05 Pdynamo (24+7 ott.)

HUOM! Kasvatamme kokoonpanoamme parilla värväyksellä karsintojen jälkeen aktiivisuuden takaamiseksi.

EDIT: muotoilullisia seikkoja