Foorumi

Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:15
Perusteluja heitetään toki, mutta laitan tämän kyselyn yksinkertaiseen muotoon.  8)

Tämähän lähti ilmeisesti siitä, kun LLn muut jäsenet eivät halunneet enää pelata Solidin kanssa. Solidin joukkue - tämä potki juonittelijat ulos ja pysyi yhä joukkueen omistajana.

"Yhteyshenkilöiksi" ilmoitetut BeQuick ja zorero tuskin mainitsivat asiasta Solidille mitään, ja ilmoittivat siis itsensä divarihakemuksessa.

Solidillehan tuo kuuluu. Teknisesti ja ihan oikeudentajun mukaan :P
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:18
Jos Solid on tiimin kerännyt ja omistaa sen, ilman muuta hänelle. Vielä tähän lisätään se, että zorero ja BeQuick ovat itse itsensä ilmoittaneet vastuuhenkilöiksi. Sitäpaitsi, missä sanotaan että vastuuhenkilöt omistavat liigapaikan? Ja missä kielletään pelaajien pois potkiminen, vaikka olisivat kuinka vastuuhenkilöitä?
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:19
EDITOITU:

johtokunta on oikeassa. Onhan aiemminkin mastereita liigassa potkittu, silloin kun se vielä oli mahdollista. Pahoittelen puheitani.

Silti vaadin Lucky Losers'n sulkemista liigasta, sillä pelaajissa on esiintynyt niin paljon ns. peelomaisia piirteitä.

<Borgir^> ME VOIDAAN TEHÄ TIIMI JA SUN TIIMIS OO ENÄÄ DIVARIS
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:19
Siis tää on täysin väärin , onko väärin kikata oma miehistö jos he ovat kääntyneet omaa "pomoaan" vastaan, ottaen huomioon LL:n muun miehistön katalat temput :(, mm. että olivat tunkeneet nimensä vastuuhenkilöiksi jne. Kikkasihan LegionXeskin oman miehistön ja jatkoi silti, vajaalla miehitöllä tosin, mutta jatkoi silti. Ja toki Solidilla oli hyvä syy potkia miehistö kun miehistö oli esittänyt selkeän lauseen "Jos jäät me lähdemme, jos lähdet jäämme" Solid päätti jäädä ja kikata miehistönsä. Ja on tiimin founder eli omistaja vastuuhlöitä korkeemmalla arvolla? :O
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:29
Mielestäni tässä tapauksessa päätös on erittäin vaikea tehdä enkä ole oikein varma, että mitä itsekään tästä ajattelen. Pari pointtia kuitenkin

-Jos väitetty "Joko Solid lähtee tai me lähdemme"-vaatimus pitää paikkansa, itsehän pelaajat valitsivat tämän ratkaisun ja kun Solid jäi niin muut siis lähtivät. Vaikkakin potkimisen kautta.
-Solid oli joukkueen "founder"
-Joukkuetta ei kuitenkaan ollut perustettu yksin, vaan yhdessä Zoreron ja BeQuickin kanssa. Tässä tapauksessa käsite founder voi kiekossa olla vain yhdellä henkilöllä joten hankala asia.
-Yhteyshenkilöinä kiekkoliigan puolella BeQuick ja Zorero, mutta BeQuickin nimeäminä. Toisaalta hakemus on kuitenkin koko joukkueen puolesta, ja mielestäni terveessä joukkueessa tällaiset asiat käsitellään yhdessä. Jos näin ei ole, niin eikö koko joukkue ole tällöin aika heikossa tilassa?

Tämä asia menee erittäin hankalaksi moraaliseksi pohdinnaksi, että onko tiimi founderin vai kahden muun perustajan ja lopputiimin, jotka yhdessä haluavat tämän yhden pois? Näillä perustein vaikuttaisi kuitenkin aika selkeältä ratkaisulta.

Mielestäni kuitenkin suurimman virheen tässä tapauksessa ovat tehneet kaikki. Sekä Solid että muu LL. Osoittaa erittäin huonoja kommunikaatiotaitoja ja ongelmien ratkaisukykyä jos asioista ei pystytä keskustelemaan järkevästi, vaan päästetään tilanne tähän pisteeseen saakka, missä joudutaan menemään äärimmäisyyksiin.

Kummallakin kannalla on puolensa, mutta itse en tähän osaa juuta enkä jaata sanoa.
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:32
[21:46] <D-fence_> antaa sen känkkäröidä yksikseen sit sarjan ulkopuolella<--- gg, hyvin sä vedät.

tiimi kuuluu Solidille
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:33
Edelleen olen sitä mieltä, että typerä olit kun teit tästäkin topicista huutoäänestyksen laittamalla tuon äänestyksen, mutta asiaan.

Liigan olis ehkä aika päättää onko se suoraan sidoksissa kiekon tiimeihin vai ei. Tällä hetkellä osaksi ollaan sidoksissa tiimeihin, mutta toisaalta liigassa olevat tiimit eivät juuri koskaan vastaa kiekon tiimejä. 'Founder' -käsite kiekosta on kai nyt se keskustelun ydin tässä, jotta toimiiko päätösvalta kiekon tiimeistä liigaan päin.

Itse tulkitsen asian niin, että vastuuhenkilö(t?) on liigan puolesta se henkilö, joka hoitaa tiimin asioita, halliten näin myös joukkueen liigapaikkaa riippumatta tapahtumista kiekko.tk -sivulla olevista joukkueista.
Tätä ei tosin aikaisemmin ole tarvinnut miettiä joukkueiden oltua sen verran sivistyneitä, että mahdolliset ongelmat on ratkottu ennen toimintaa.

Joukkueet ovat aina jossain mielin diktatuurin alaisia ja joka ikinen kausi tulee näitä kesken kauden hajoamisia ja sitten käydään kovaa kiistaa tiputetaanko tiimi pois. Hyvä mittari olisi mielestäni ottaa tämä vastuuhenkilö johtoon ja jos tämän henkilön lisäksi 4 pelaajaa on valmiita jäämään tämän johdon alaiseksi, niin paikka kiekkoliigan alaisuudessa säilyy. Jos ei, niin takaisin taistelemaan divaripaikasta ensi kaudella... Jos pääsee sinne asti. Ei se kuitenkaan ole sama tiimi enää ja taistelkoon jokainen tiimi itsellensä paikkansa parrasvaloissa.
Tämä siis kesken kauden hajoamisista. Kiekko.tk:n tiimeissä näkyvää founderia en suosi liigan toiminnassa sen takia, että tämä henkilö ei pakosti ole missään tekemisissä joukkueen liigatoiminnan kanssa, eikä siis ole siten oikeutettu siitä päättämään. Jos asiasta ei ole tarpeeksi kiinnostunut, että joku "salaa" on päässyt liigavastaavaksi tiimiinsä, niin ehkä pitäisi miettiä, että välittääkö kyseisestä tiimistä tarpeeksi johtaakseen sitä.
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:38

'Founder' -käsite kiekosta on kai nyt se keskustelun ydin tässä,



Minua kiinnostaa eniten se, että minkä rikkeen Solid on tehnyt? Missään ei kielletä potkimasta pelaajia tai vastuuhenkilöä joukkueesta ja niin on tehty aiemminkin
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:40
zorero
Failed Ones

Date: 2005-06-05 19:47:09

zorero
Failed Ones

Date: 2005-06-05 19:47:09


[edit][delete] [reply]


Pelaajien yhteisen pohdinnan jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että joukkueen edun mukaista olisi korvata Solid jollain toisella hyökkääjällä. Managerina saan kunnian hoitaa tämän paskaduunin ja kirjottaa hunajaisia lurituksia tänne forumin puolelle, sillä tiimin perustajaa emme pysty kylmästi potkimaan ulos. Varsinkin Espooseen muuton jälkeen suomalaisen rapmaailman tulevaisuudentoivon kiinnostus on suuntautunut entistä enemmän kiekon ulkopuolisiin asioihin ja tämä on näkynyt selvästi myös pelin tasossa. Mainittakoon vielä varmuudeksi, että asialla ei ole mitään tekemistä äo:n kanssa. Tämän adressin tarkoituksena on siis saada Solid eroamaan vapaaehtoisesti, mutta päätös asiasta on kuitenkin lopulta Solidin omissa käsissä. Toivottavasti asinomainen huomioi päätöstä tehdessään, että tämän adressin jälkeen mahdollisuudet hedelmälliseen yhteistyöhön entistä paskemmat. Asiaa puoltavat ilmottakoot tähän ketjuun ja vastustavat vinetköön minkä kerkiävät.
Tapaus LL
Anonymous

05.06.2005 23:41


Minua kiinnostaa eniten se, että minkä rikkeen Solid on tehnyt? Missään ei kielletä potkimasta pelaajia tai vastuuhenkilöä joukkueesta ja niin on tehty aiemminkin


Kyse onkin nyt siitä, kelle liigapaikan oikeudet kuuluvat. Missään ei kai kielletä myöskään founderin potkimista pois joukkueesta?

Ja annetaan tilaa oikeille viesteille, eikä tehdä tästä mitään hirveää floodikasaa. 1 viesti per henkilö.
Tapaus LL
Anonymous

06.06.2005 00:15
Lucky Losereista kirjoitin Paitsioon. Sieltä voi käydä katsomassa johtokunnan järkeilyä asiaan. Mielestäni suht hyvät perusteet päätökselle. Tämä topic sinänsä on täysin turha. Topicin luojan motiivit ovat kyllä täysin selkeät. Lokaa en jaksa alkaa heittämään, mutta suhteellisen säälittävää toimintaa kaverilta. Myöskin kiekon puolella perustettu D-fence ulos joukkue kertoo kaiken tarvittavan tyypistä. Asioista voi tulla puhumaan suoraan, jos niin paljon kalvaa. Olisit edes tehnyt perustellun avausviestin...

Muutoin topic näyttää sisältävän tätä suht perustelematonta läppää. "Hyvin sä vedät". Niinpä taidan vetää. Asiayhteydestä irrotetut lainauksethan ne ovat perusteina parhaasta päästä. Onneksi järkevääkin pohdintaa löytyy, Wrss:stä voivat kaikki ottaa mallia. Wrss:lle vastaisin, että vastuuhenkilön tehtävien paremmalla määrittämisellä varmaan päästään eroon pitkälti tämän kaltaisista ongelmista. Tietenkin vastuuhenkilö eri suuri kuin perustaja tilanteet tuovat aina mukanaan ongelmia. Mutta määrittelyjen jälkeen olisi selkeämpi toimintamalli näihin tilanteisiin sitten olemassa. Toiseen pointtiisi: omasta mielestäni Kiekkoliigan joukkueen ja kiekon joukkueen tulee olla kytköksissä toisiinsa. IHL:n tyyli ei toimisi "huippusarjassa". Pitää olla yhteinen joukkue jolla harjoitella, yhteinen joukkue joka luo yhteenkuuluvuutta, yhteinen joukkue joka antaa imagon Kiekkoliigan jengeille... Aika pitkälle joukkueet mielestäni vastaavat sitä mitä ovat Kiekkoliigassakin. Tokihan kaikilla tiimeillä on reservejä ja tryoutteja. Ja kyllä tiimi joka kiekossa harkkaa pelaa, aina edustaa Kiekkoliigaa pelatessaan. Varmasti olisi nopeasti tiedossa, jos joku yhteisömme joukkueista olisi harjoitusmatsissa jotain "peeloa" mennyt tekemään...