Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Foorumi

Foorumi » Kiekon SuperCup » SuperCup II pähkinänkuoressa+palauteosio

SuperCup II pähkinänkuoressa+palauteosio

varjo

Viestejä: 14
Lähetetty: 16.05.2005 01:21

Tiukan finaaliottelun jälkeen SuperCup II:sen mestariksi nousi HC Penetrators maalein 2-1 (ja.) ja Jatkoaika jäi täpärästi hopealle.

Koska allekirjoittanut oli pelissä mukana pelaajan roolissa, on tarkemman raportin kirjoittaminen hankalaa.
Ottelu oli puolustuksen osalta tiukka molemmissa päissä ja maalit tulivat toisaalta puolustuksen merkkausvirheistä tai sitten ehkä hieman tuurillakin.

3. ja 4. sijan jakoivat siis alkulohkojensa voittajat Pelijengi ja Zambolaatio.

Turnauksen pistepörssin vei niukasti Sugar tehoin 5+3 neljässä ottelussa (yleishuomiona tilastoihin, Habsien ja Jatkoajan pelaajilla on suurimmalla osalla yksi ylimääräinen ottelu johtuen tilastoinnin virheistä), kun taas turnauksen plusmiinustilaston vei Sundance +6:lla.
Gempa voitti maalipörssin viidellä osumalla, kun taas Keskinen vei syöttöpörssin kuudellä syötöllään.

Turnauksessa tehtiin 5,6 maalia ottelua kohti ja varsinkin alkulohkoissa pelattiin varsin avointa peliä. On siis ainakin jossain määrin havaittavissa 3 lisäpeliminuutin vaikutus maalikeskiarvoihin.

Turnaus oli uskomattoman tasainen ja jää katsojien tehtäväksi arvioida, oliko finaalipari yllätys ja "oikeitten joukkueitten" löysäilyn tulosta, vaiko realistinen lopputulos parhaitten joukkueitten turnaukselle.

Mikäli maapallo kiertää yhä radallaan Aurinkoa heinä/elokuussa, niin SuperCup III tulee takaisin samalla formaatilla, osittain samoin joukkueinkin. Yhä muistinvirkistykseksi, tavat miten sinun oma joukkueesi voi päästä turnaukseen:
1. Voittaa edellinen SuperCup
2. Voittaa Kiekkoliigan mestaruus
3. Voittaa Puulaakin mestaruus
4. Olla Jatkoaika
5. Omata hyvät suhteet Jatkoaikaan
6. Olla jokin muu joukkue kuin HC Playboys  :wink:

Varjo kiittää ja kuittaa.
Tähän ketjuun voit myös kirjoittaa ikiomia mielipiteitäsi turnauksesta, parannusehdotuksia ja toki lähettää terkkuja äidille.
GonaPappa

Viestejä: 2
Lähetetty: 11.09.2005 16:40

eipä muuta  8)