Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Foorumi

Foorumi » Divarikarsinnat » Hakemukset Kiekkoliigaan kaudelle 2/2017

Hakemukset Kiekkoliigaan kaudelle 2/2017

Lupaschuk

Viestejä: 146
Lähetetty: 15.02.2017 21:13

Jälleen on aika avata haku Kiekkoliigaan. Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.3. klo 20:00. Valitut joukkueet julkaistaan sunnuntai-myöhäisillan aikana.

Tässä on muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- Asiallisuus
- Aktiivisuus
- Pelillinen taso

Hakemuksissa pakolliset tiedot:
- Joukkueen nimi
- Miksi teidät Kiekkoliigaan?
- Joukkueen kokoonpano
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö ja 0-2 vastuuhenkilöä, mainitse myös pelaajien pelipaikat)

Jos pelaaja on pelannut aiemmin Kiekkoliigaa eri nimellä, tulee vanha nimi ilmoittaa. Muistattehan, että Kiekkoliigassa jo käytössä olleita nimiä ei saa ottaa uudelleen käyttöön, jos kyseessä ei ole nimimerkin alkuperäinen omistaja. Jos vanhoja tilastosivuja on useita, kannattaa kaikki nimet mainita, jotta johtokunta voi yhdistää tilastosivut.

Kokoonpanot menevät jäihin samalla hetkellä, kun hakuaikakin päättyy. Sen jälkeen pelaajia ei saa enää lisätä kokoonpanoon. Sama pelaaja saa olla vain yhden joukkueen kokoonpanossa. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoon.

Muistattehan, että hakukokoonpanonne on myös kokoonpanonne ensi kaudelle. Muutoksia kokoonpanoon voi tehdä kauden alettua siirtojen kautta. Lisäksi karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella Kiekkoliigaa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen puoliskon ajan ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan.

Johtokunta palvelee mielellään ja vastaa kysymyksiin Kiekossa tai sivuilla olevassa livechatissa, joka löytyy sivuston oikeasta alakulmasta.

Onnea kaikille hakijoille tulevaa kautta varten!

kbe

Viestejä: 7
Lähetetty: 16.02.2017 12:55

Osmo ja kaverit.

Kaveriporukalla perustettu jengi jossa hyvä henki. Rankki ei anna ihan kuvaa siitä miten kovat jätkät on kyseessä, sillä kaikki pelaajat aloittanut kiekon jo reilu 5 vuotta sitten. Jos jostain pitää löytää jotain parannettavaa, niin tietttyjen pelaajien asiallisuutta voisi vähän hioa. Kaikki pelaajat ovat kuitenkin jo 20 vuoden paremmalla puolella, joten asiallisuuden ei pitäisi olla ongelma. BUSSIKUSK pelannut vaikka ja mitä nimimerkillä zani. Kurpkall on pelannut Voima nimimerkillä divaria ja 3.divaria. Jäpö on pelannut pari ottelua 4.divaria Jöpä nimimerkillä. Ja itseltäni löytyy myös divarista pelejä KIKKABOY nimimerkillä. Tästä mielenkiintoinen katseita kääntävä nippu kiekkoliigaan ja viihde on taattua. Pelikemiamme muistuttaa CCCP:n ylivoimaa jääkiekon MM-kisoissa 1980-luvulla.

Hyökkääjät:
Bubbles (vh)
Proonstar (vh)
Jäpö
Bussikusk

Puolustajat: 
Seitti
KovaÄijä
kurpakall
lebron

Viestejä: 1
Lähetetty: 16.02.2017 18:57

Team name: team :D
Created: 2016-12-12 23:59:38
Owner: lebron
Statistics: Played: 42, Wins: 23, Draws: 2, Losses: 17OXYPVCZV.png

Hyökkääjät:

RikuHahl
JUMALA
Salski

nerdd (vh)

Puolustajat:
lebron (pvh)
iiris
V.Moses

- Asiallisuus = utopinen 
- Aktiivisuus = armoitettu
- Pelillinen taso = yliluonnollinen
- Miksi teidät Kiekkoliigaan? kova team joka pelannut tällä kokoonpanolla pro leaguessa, superliigassa, kiekkosarjassa, suomiliigassa, IKS:ssä, SHL:ssä ja kiekkoliigan alaisuudessa nimellä löylynheittäjät ja blackhearts :D

E: ORGASMI poistettu kokoonpanosta (yks vapaa paikka siis löytyy rosterista ;))

Viimeksi muokattu 17.02.2017 01:10, muokkaaja lebron.
Nasu

Viestejä: 8
Lähetetty: 20.02.2017 12:34

Romuluut Kiekkoliigaan! 1-2-3!

Joukkueen nimi: Romuluut
Perustamisajankohta: 8. Joulukuuta 2016
Statistiikka: Noin. 500-550 peliä
Vastuuhenkilöt: pati (pvh), Nasu, adihasla
Pelipaidat: kotipaita: Violetti - Violetti - Violetti (3), vieraspaita: Kirkkaanpunainen - Kirkkaanpunainen - Kirkkaanpunainen (3)

 Historiikkia ja miksi juuri meidät Kiekkoliigaan?

Kyseinen vastuuhenkilöistä kerätty Romu-trio & wilz tai no nelikko (adihasla is back) sai ensi kosketuksensa toisiinsa Ferrarin sauna-illassa kolmisen vuotta takaperin ja siitä asti lähes aina samassa pukuhuoneessa ovat pelipaitojaan päällensä vedelleet. Tämä kosketus oli kultainen, nimittäin jo kaudella 2/15 joukkueemme Ferrari nosteli torilla poikaa ilmaan laulaen patin versiota Den glider inistä! Matkamme jatkui tuleville kausille jlo:n kouluun Oklahomaan, jossa käteen tarttui palkintokaappeihin Kiekkoliigasta hopeaa, sekä pronssia ja mukavia pelihetkiä. Isoin opin paikka kuitenkin oli miten Celine Dionin tahtiin tulee oikeaoppisesti löylyttää kiuasta. Joukkueen GM:n varjotanssit jäivät myös pinttyneesti pelaajistomme aivolohkoon. Kiitos näistä opeista Tino. Jostain syystä kuitenkin matkamme jatkui Oklahomasta kesänviettoon Suomen Chicagoon, jossa nykyinen vastuuhenkilö trio törmäsi sattumalta afropäiseen Santeriin, joka tunnetaan paremmin nimellä chande. Kevyissä juhlahumuissa pati löi sopimuspaperia samantein mukavan oloisen afropään eteen, jotta uuteen joukkueeseemme Romuluihin saataisiin leveyttä, sekä lisää hauskoja tovereita. Hetkeäkään epäröimättä nimi oli paperissa. Santeri oli meidän. Tästä tiesimme, että tiemme tulee viemään jonain päivänä Kiekkoliigaan, kunhan löydämme Steamin syövereistä pelaamassa CSGO:ta vielä ison, kuten 197cm/100kg mitat omaavan hyökkääjän, jolla olisi kokemusta myös Celine Dion löylyttelyistä ja varjotansseista OKC oppikoulusta. Ei ollut epäselvyyttä kenestä oli kyse. Spliff, jonka kanssa peli on silmiä hivelevää. Kaunista tai rumaa, riippuu Nasun ja patin aamukahvista. Saimme siis tämän tutun hankinnan myötä joukkueeseen käpäliä ja kenties muutaman ylimääräisen maalin. Sen aika näyttää.. 

Meidät voitaisiin ottaa Kiekkoliigaan koska käytännössä mehän olemme Ferrarin miehistö, joka on aika legendaarinen Kiekkoliiga joukkue. Vai mitä? ;) Joukkueemme rosterilla on tuhansien pelien Kiekkoliiga kokemus alla. Myös pyttyjä ja henkilökohtaisia palkintoja löytyy pelaajiemme hyllyistä. Myöskään pelillinen tasomme ei tule pettämään, uskoisin ennemminkin, että tällä kokoonpanolla saatamme yltää yllättävän koviin sijoituksiin. Lisäksi valintaamme soisi, että pati saisi 1000. tehopisteen rajapyykin rikki Kiekkoliigassa, se olisi kova suoritus. Wilz saisi muuta sisältöä CSGO:n ja vanhojen pirkkojen täyteiseen elämäänsä. Chande pääsisi välillä karkuun uutta vaimoehdokastaan. Spliff pääsee vihdoin tuulettamaan kurkkusalaattejaan ja muuntautumaan sotilaspoliisista kaukaloiden poliisiksi kotiutuessaan 15.3.2017. Myöskään Nasun ja Olarin komeimman ei tarvitsisi odottaa sunnuntaina ainaista harjoitusottelua Kiekkoliigan kiilto silmissään. Emil saisi unirytmiään kuntohon..!? Young-Roi aka adihasla pääsisi viihdyttämään kiekkoyleisöä KjR:stä haetuillaan letkeillä harhautuksilla. Heh, heh. Huonot vitsit sikseen. Todellisuudessa kaikilla meillä on hinku pelata Kiekon kovimmalla sarjatasolla. Se lienee myös ainoa syy miksi kirjaudumme lähes päivittäin kiekkoon. Pelaajamäärät ovat vähäisiä, harjoitusotteluita saa odottaa. Eiväthän ne ketään motivoi. Kiekkoliiga motivoi ja etenkin kun pääsee pelaamaan tutun ja mukavan porukan kanssa, jonka kanssa on pitkä pätkä jo kuljettu.
Loppuun vielä chanden lanseeraama maalinedusta huutomme, jolla sytytetään Romuluut mittelöön! 1-2-3 ROMU!!

Romuluut kokoonpano:

Hyökkääjät: pati (pats) - Spliff - ISOMÖRKÖ
Puolustajat: wilz - Nasu (Nash) - chande (Kreviazuk) - emil (fvckboy) - adihasla
Viimeksi muokattu 05.03.2017 18:05, muokkaaja Nasu.
jlo

Viestejä: 19
Lähetetty: 25.02.2017 04:36

Oklahoma City Thunder

Miksi kliigaan?
Tuodaan väriä, vihaa, rakkautta, taitoa ja joukkueella on kahden vuoden kliiga_history ennen 1/17 välikautta.


Kokoonpano:

Hyökkääjät:
stem
playa (Roenick)
shed

Puolustajat:
jlo (pvh)
Huima
Viimeksi muokattu 25.02.2017 06:45, muokkaaja jlo.
jck

Viestejä: 7
Lähetetty: 27.02.2017 13:15

nty
Viimeksi muokattu 03.03.2017 18:47, muokkaaja jck.
migi

Viestejä: 8
Lähetetty: 02.03.2017 16:58

PePo takaisin Kiekkoliigaan

Joukkueen nimi: PePo
Perustamisajankohta: 3. heinäkuuta 2005
Statistiikka: ~7120 ottelua
Vastuuhenkilöt: hari (pvh), Joska, Naappi

Miksi PePo takaisin Kiekkoliigaan?

Yhden välikauden jälkeen useita Kiekkoliigan mestaruuksia voittanut bändi on jälleen kasassa, motivoituneena sekä virkistäytyneenä. Kiekkoliiga on se edelleen se paikka, jonne alta luettava kokoonpano kuuluu. PePo tulee jälleen tarjoamaan hienoa elämyksiä katsojille sekä vastustajille ja tietenkin useita chippejä. Pelit pelataan ajallaan ja mestaruutta lähdetään tavoittelemaan. Historia toivottavasti toistaa itseään ja johtokuntakin tietää mitä PePo Kiekkoliigalle tarjoaa.

Ei PePoa yksinkertaisesti voi jättää valitsematta.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:
Gaizka
Joska
miktok
Nolife
peipi
Toews (Panarin)

Puolustajat:
hari
Naappi
Scott

:)

Ulja

Viestejä: 10
Lähetetty: 02.03.2017 19:42

Pirates (tai Dirates ":D") takaisin Kiekkoliiga jäille

Statistics: Played: 7641, Wins: 4138, Draws: 907, Losses: 2596
 (atm)

- Asiallisuus: Voisin sanoa että parantunut! Ikää tullu pojille/miehille lisää
- Aktiivisuus: Erittäin bueno
- Pelillinen taso: Taattua Pirates kiekkoa odotettavissa!

Hakemuksissa pakolliset tiedot:
- Pirates
- Miksi teidät Kiekkoliigaan?
Vanha ja "legendaarinen" Pirates, joka ollaan nyt laitettu uudestaan pystyyn. Muutama vanha patu + pari uutta nälkästä ukkoa ringissä. Meitä vastaan pelatessa ei todellakaan tule olemaan tylsää. Nälkää löytyy ja halukkuutta pelata.

- Joukkueen kokoonpano
Hyökkääjät:
leuhka
nani (vh)
Darp (vh)
Puhdas
Todd
Kohonen
Westcott

Puolustajat:
Ulja (pvh) (teamodens)
deez
Shar (:D)

Kiitos jo etukäteen (kumpi tahansa tuomio sattuu) ja hyvää alkavaa kevättä! Tiedätte varmasti mitä saatte, jos meidät valitsette :)!

 

Viimeksi muokattu 04.03.2017 18:16, muokkaaja Ulja.
Etelä

Viestejä: 9
Lähetetty: 02.03.2017 23:07

MANHATTAN

Statistics: Played: 6114, Wins: 3417, Draws: 732, Losses: 1965
Created: 2009-09-04
Vastuuhenkilöt: Etelä (pvh), Yan, Trn

- Miksi teidät Kiekkoliigaan?
Legendaarinen Manhattan tekee paluun liigakaukaloihin, kun vanhat Manhattan-naamat Trn, Yan ja Etelä päättivät kasata joukkueen ja ottaa Reton mukaan. Viimeinen kausi Liigassa päättyi pettymykseen ja luovutukseen, mutta nyt olemme takaisin vahvempina kuin koskaan. Asiallisuus, aktiivisuus ja taso on kunnossa ja tähtäimessä ei ole vähempää kuin mitali.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:
Trn
Tami
Reto

Puolustajat:
Etelä
Desiderio
Yan
sudentie (tipukalle)

E: Nure poistettu kokoonpanosta
E2: snidi poistettu kokoonpanosta
E3: sudentie (tipukalle) lisätty

 
Viimeksi muokattu 05.03.2017 19:14, muokkaaja Etelä.
Otus

Viestejä: 1
Lähetetty: 03.03.2017 02:01

Zips Don't Lie

Zips Don't Lie (Odessa Jackalopes) Perustivat Bamse (Anisimov) ja Turco 31. heinäkuuta 2011, joukkue luotiin tuolloin lähinnä vain hauskanpitoa varten ja joukkue päätyikin pian pelailemaan vain silloin tällöin monien pelaajien pelatessa muissa joukkuessa. Vuosien vieriessä eteenpäin joukkue aktivoitui kuitenkin taas uudestaan ja se kävi jo hakemassa ensikosketuksensa liigajäille Pro Leaguesta kaudelta 1/16, tulos ei tuolloin ollut kovin mairitteleva ja pelaajisto koki suuria muutoksia joukkueen nimenkin lähtiessä vaihtoon, joukkue siirtyi viettämään hiljaiseloa.

Vaan kun aika jatkoi juoksuaan ja voitokkaan Superliigakauden jälkeen Zipit päättivät yhdessä lähtä kokeilemaan kiekkoliigaa! Jengissä pysyi aikalailla sama runko, millä Superliigassakin pelattiin.

Miksi Zipit liigaan?

Joukkueessa ollaan oltu todella innoissaan mahdollisuudesta hakea Kiekkoliigaan, meillä on paljon kokemusta liigoista ja tiedämme minkälaista on pelata liigajäillä joten olemme hyvin luottavaisia sen suhteen että pelit myös Kiekkoliigassa sujuisivat hyvin. Meillä on whatsapp ryhmä jonka kautta kaikki pelaajat ovat tavoitettavissa ja siten saamme tarvittaessa pelaajia helposti paikalle, joukkueen aktiivisuus on noin yleisestikin hyvällä tasolla!


Hyökkääjät:
Datsuk (Neymaar)
nitric (Nitrik)
Amen

Puolustajat:
Rekku (Otus) pvh
Sharkira(Peto) vh
napsu

e:kokoonpano muutoksia
Viimeksi muokattu 05.03.2017 19:22, muokkaaja Otus.
timo

Viestejä: 7
Lähetetty: 03.03.2017 22:07

Ravers

Statistics: Played: 2051, Wins: 1270, Draws: 244, Losses: 537


Yhden välikauden jälkeen Ravers on jälleen valmis palaamaan liigakentille. Vanha kokoonpano höystettynä parilla täsmähankinnalla on jälleen valmis kamppailemaan ihan niistä kirkkaimmista mitaleista. Kaiken kaikkiaan joukkue on pelannut liigassa kahdeksana eri kautena, joten monelle vanha ja tuttu joukkue siis kyseessä. 

Hyökkääjät:
Holden (vh)
zuper
Saku

Puolustajat:
Rodr (pvh)
Ilja (vh)
snidi
viileä
Viimeksi muokattu 03.03.2017 22:45, muokkaaja timo.