Foorumi

Kiekko Cup X
Väiski

05.06.2015 18:27
Kiekko Cup on perinteinen kesällä järjestettävä turnausmuotoinen kilpailu, joka järjestetään nyt peräti kymmenennen kerran. Se on ilmainen ja avoin sarjatasosta riippumatta. Turnauksessa pelataan ensin alkulohko, jonka jälkeen on pudotuspelivaihe huipentuen lopulta loppuotteluun. Lopullinen turnaussysteemi selviää vasta ilmoittautumismäärän ollessa selvillä.
Parivaiheessa kierrokselta jatkoon päässyt tienaa itselleen aina pelimerkin. Täten halutaan antaa mahdollisuus palkintoihin heillekin, jotka eivät välttämättä taistele aivan koko turnauksen voitosta. Turnauksen voittajalle on luvassa kierrosmerkkien lisäksi voittobonus, joka koostuu pelimerkeistä sekä oikeista Kiekkoliiga-kiekoista!
Cupin alustava aikataulu:
Lohkovaihe (josta 16 jatkoon): 22.6. - 28.6.
Kierros 1 (paras kolmesta): 29.6. - 5.7.
Kierros 2: 6.7. - 12.7.
Välierät: 13.7. - 19.7.
Finaali: 20.7. - 26.7.
Turnaus alkaa heti juhannuksen jälkeen. Se päättynee loppuun asti selviytyineiden osalta heinäkuun lopussa. Tämän jälkeen on vielä muutama viikko aikaa palautua syksyllä alkavaa liigakautta varten.
Tällä turnauksella on pitkät perinteet ja se on arvostettu koko Kiekkoa yhdistävä turnaus. Tämä on vuoden ainut kerta, jolloin pääset joukkueesi kanssa haastamaan niin Kiekkoliiga- kuin myös Eliittiliigatähdet. Tule kohtaamaan Kiekon parhaat joukkueet sarjatasosta riippumatta!
Ilmoita joukkueesi mukaan ilmaiseksi linkissä viimeistään sunnuntaihin 21.6. kello 22:00 mennessä. Toivottavasti näemme sinut ja joukkueenne Kiekko Cupissa.
Mukavaa turnauksen ja lämpimämmän kesän odotusta toivottaa Kiekkoliigan johtokunta.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.