Foorumi

Divarikarsinnat 3/14
Daasaman

19.07.2014 14:33
Kiekkoliigan Divarikarsinnat 3/2014
On tullut taas aika hakea Kiekkoliigaan uusia joukkueita taistelemaan paikkaa Divarissa. Kausi 2/14 on tullut päätökseen jo jokin aika sitten ja jäljellä on enää Kiekko Cup IX:n ratkaisuotteluita. Kesä alkaa olla ehtoon puolelle ja syksy tekee tuloaan. Myös Kiekkoliigan kesätauko on päättymässä. Senpä takia käännämme huomiomme seuraavaksi Divarikarsintoihin johon sadat joukkueet ovat vuosien saatossa hakeneet. Onko nyt sinun joukkueesi vuoro?
Tarjoamme uusille ja vanhoille joukkueille Kiekkoliigassa mukavia pelihetkiä, hyvää seuraa ja paljon kokemuksia. Viime kaudella johtokunnassa aloimme vähän jo tulla vastaan pelaajia ja pyrimme siihen tulevalla kaudella entistä paremmin.
Tulkaa mukaan Kiekko.tk:n suurimpaan ja perinteisimpään liigaan ja ilmoittautukaa TÄSSÄ LINKISSÄ viimeistään sunnuntaina 3.8. klo 20.00 mennessä! Lue hakuohjeet huolellisesti ja täytä hakemuksenne.
Aikataulu:
Hakuaika 20.7. - 3.8.
Karsinnat 4.8 - 10.8.
Ensi kausi 11.8. - 9.11.
Mikäli haluat kuulla enemmän karsinnoista tai liigasta, tule kanavalle #johtokunta. Kanavalta löydät ystävälliset johtokuntalaiset valmiina palvelemaan sinua. Onnea kaikille hakijoille ja hyvää loppukesää!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.