Foorumi

Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 3/2014
Daasaman

19.07.2014 13:11
Kausi on lopuillaan, joten totuttuun tapaan avataan karsintahaku seuraavalle kaudelle. Hakuaika loppuu sunnuntaina 3.8. kello 22:00. Divarikarsinnoilla on oma kanava: #divarikarsinnat. On erittäin suotavaa, että joukkueella on kanavalla edustaja. Karsintoihin valittavat joukkueet julkaistaan myöhemmin kyseisen sunnuntaiyön aikana. Samalla julkaistaan karsintajärjestelmä. Mikäli karsinnat pelataan, ne kestävät viikon ja ne tullaan pelaamaan lohkossa.
Tässä on muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- Asiallisuus
- Aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä
- Pelillinen taso
Hakemuksissa pakolliset tiedot:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää, miksi heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- Muu liigakokemus mm. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, otteluiden ajallaan pelaaminen
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- Joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- Joukkueen kokoonpano (nimitarkasti)
- Loppuun pelaajalista ilman muita tietoja
Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen, ja ne tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä. Kokoonpanot menevät jäihin samalla hetkellä, kun hakuaikakin päättyy. Sen jälkeen pelaajia ei saa enää lisätä kokoonpanoon. Sama pelaaja saa olla vain yhden karsintajoukkueen kokoonpanossa. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoon.
Muistattehan, että karsintakokoonpanonne on myös kokoonpanonne ensi kaudelle. Muutoksia kokoonpanoon voi tehdä kauden alettua siirtojen kautta. Lisäksi: "Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella Kiekkoliigaa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen puoliskon ajan ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan."
Johtokunta palvelee kanavalla: #johtokunta.
Johtokunta toivottaa karsintahakuun osallistuville onnea ja menestystä, tasapuolisesti!
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 3/2014
Anonymous

24.07.2014 14:19
HC Lightning
Perustettu 29.5.2005 / #hclightning @IRCnet
Keski-ikä: 25,83
HC Lightning hakee Kiekkoliigan alaisuuteen. Joukkue on perustettu 9 vuotta sitten ja on pelannut vuosien saatossa jo noin 7400 ottelua. Perustajana toimii minä, Myllaro (nyk. Musti). HC Lightning on kiekko.tk:n yksi perinteisimmistä seuroista, jotka edelleen pelaa aktiivisesti. Olemme osallistuneet aikoinaan EHL-liigaan hyvällä menestyksellä. Lisäksi olemme karsineet useampaan otteeseen Kiekkoliigaan sekä Hoki-Liigaan, joissa jäimme niukasti aina karsintarajan ulkopuolelle (edelliset hakemukset Kiekkoliigaan vuosien varrelta: http://kiekkoliiga.net/foorumi/index.php?action=profile;area=showposts;u=1110).
Nykyisellään HCL:ssä ei pelaa vanhoista konkareista kovin montaa pelaajaa. Kokoonpanossa on edelleen perustamisesta lähtien olleita pelaajia viisi kappaletta: Myllaro, Näätä, raaka-ari, Jeccu & Beyonce. Edellä mainituista vain Beyonce ja minä, Myllaro (nyk. Musti) pelataan todella aktiivisesti, muut satunnaisesti. Nykyinen kokoonpanomme koostuu kiekko.tk:ta jo kauan pelanneista pelaajista, joilla jokaisella on paljon historiaa pelistä ja liigoista. Pelaajat ovat iältään 20-30 välillä ja ovat osoittaneet asiallisuutensa pelin parissa, jonka vuoksi he HCL:ään ovat valikoitu.
Harjoituspeliaktiivisuutemme on erittäin hyvää kiekon nykytasoon verrattaessa. Pelaamme päivittäin pelejä ja pidämme yhteyttä osan pelaajien kanssa myös Facebookin ja WhatsAppin puolella. Tavoitettavuus joukkueen sisällä on siis hyvällä mallilla. Meidän kanssamme on helppo sopia pelien ajankohdista ja toivon mukaan tarjoamme myös todella mieluisan vastustajan pelikentillä.
Toivomme mahdollisuutta päästä edustamaan HCL:ää Kiekkoliigan alaisuuteen, sillä liiga tarjoaa tasapainoa ja mielenkiintoa kiekko.tk:ta kohtaan. Haluamme näyttää olevamme hyvä joukkue niin vastustajana kuin peliyhteisössäkin ja ylpeänä kantaa kiekkoliigajoukkueen leimaa otsassamme.
Ystävällisin terveisin,
Myllaro (nyk. Musti).
Pelaajat:
Musti (PVH)
Entiset nickit: Myll, Myll-, Damien, Myllaro
Ikä: 25
Kiekkoliiga (yhteensä): 102 gp
IRCnet: Myll / Myllaro
Näätä
Ikä: 27
Kiekkoliiga (yhteensä): 46 gp
raaka-ari
Ikä: 31
Kiekkoliiga (yhteensä): 7gp
Jeccu
Ikä: 29
Kiekkoliiga (yhteensä): 30 gp
Darko (VVH)
Entiset nickit: Gut
Ikä: 22
Kiekkoliiga (yhteensä): 75 gp
HOUSTON
Ikä: 25
Kiekkoliiga (yhteensä): 61 gp
Fener (Jarska)
Entiset nickit: Fener
Ikä: 22
Kiekkoliiga (yhteensä): 57 gp
Plöö
Ikä: +20
Kiekkoliiga (yhteensä): 59 gp
Halla
Entiset nickit: Whiplash
Ikä: 25
Kiekkoliiga (yhteensä): 195 gp
d.clarke (Vilzu)
Ikä: +20
Kiekkoliiga (yhteensä): 66 gp
Lilian (Favor)
Entiset nickit: Harkins, favor
Ikä: 23
Kiekkoliiga (yhteensä): 33 gp
laelo
Ikä: 28
cannis (Cannae)
Ikä: 26
Kiekkoliiga (yhteensä): 25 gp
Beyonce
Entiset nickit: Jaana
Ikä: 27
Kiekkoliiga (yhteensä): 84 gp
__________
Musti
Näätä
raaka-ari
Jeccu
Darko
HOUSTON
Fener
Plöö
Halla
d.clarke
Lilian
laelo
cannis
Beyonce
EDIT1: Darkon ikä
EDIT2: Lilian ja Fener ikä
EDIT3: Keski-ikä lisätty
EDIT4: cannis lisätty kp
EDIT5: Beyonce (alkuperäispelaaja) palasi HCL:ään.
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 3/2014
Anonymous

24.07.2014 21:04
Viimeiset Hitaat
Perustettu: 2011-04-02 00:23:55 / #vh.tk @IRCnet
Viimeiset Hitaat Kiekkoliigan alaisuuteen kaudesta 3/14 eteenpäin? Joukkueen syntymisestä en pahemmin tiedä, (kyselkää playalta) mutta joukkueella ei ole aikaisempaa esiintymistä minkään liigan alaisuudessa olemisesta mikäli esiintymistä Kiekko Cuppia IX ei lasketa.
Miten nykyinen joukkue sai alkunsa?
Allekirjoittanut kysyi playalta mitä hän meinasi ja mihin jengiin mahdollisesti olisi matkalla COH:n tehtyä päätöksen vetäytyä Kiekkoliigasta. playa ei tiennyt joten päätin kysyä että kiinnostaisiko perustaa yhdessä joukkue? Vastaus oli myönteinen. Meillä oli oikeastaan kaksi mahdollista joukkuetta jotka voisimme koota uudelleen Viimeiset Hitaat tai menestystä takavuosina Kiekkoliigassa tehneellä Pohjolan Leijonilla. Päädyimme pienen mietinnän jälkeen että pelaisimme jatkossa Viimeisillä Hitailla, sillä Pohjolan Leijonissa on joukkueen ikoneita joiden potkiminen ei tulisi kysymykseenkään. Mukaan joukkueeseen heti kauden 2/14 päätyttyä tuli Endras, sekä Juhani COH:sta. Hitaissa on käynyt useampi pelaaja kokeilemassa miten pelaaminen sujuu meidän kanssamme. Joukkue oli jo hyvällä mallillaan paria hienosäätöä vaille valmis kun joukkueeseen kaavailtu "1ap" päätti vaihtaa joukkuetta. Peli oli kateissa ja päätimme tehdä kokoonpanoon vielä pieniä muutoksia. Värväsimme jlon ja apinan tuomaan rutkasti kiekollista osaamista. Joukkueesta karsittiin pelaajia jotka eivät enää sopineet pelityyliin tai olivat epäaktiivisia. Sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta apina päättää vaihtaa viime metreillä gloryn perässä Old & Notorioukseen. Eipä montaakaan päivää kulunut kun jlo kysyi Retoa joukkueeseen joka on niittänyt menestystä tässä pelissä kiitettävästi josta todisteena useampi mitali Kliigassa.
Joukkueeseen kuuluu 5 pelaajaa joka on melko vähän, mutta pidämme huolta että saamme pelattua kaikki pelit ajallaan. Pidämme yhteyttä WhatsApissa, joten pelaajat on helppo saada paikalle. Ollaan varmaan oltu kesän aktiivisin joukkue mitä tulee harkkapeleihin, ja hiottu peliä parempaan suuntaan. Emme tule sumputtamaan ketään vastaan vaikka sillä pelillä nähtävästi pärjää paperilla kovempia joukkueita vastaan.
Viimeiset Hitaat tulisi valita mukaan divarikarsintoihin sen takia, että joukkue pystyy antamaan kaikille erittäin kovatasoisen ja rehdin vastustajan. Pyrimme pelaamaan viihdyttävää kiekkoa ja nousemaan saman tien parhaiden joukkoon liigaan.  Joukkuetta on kyselty paljon Eliittiliigan puolelle, mutta fakta on se että Kiekkoliiga on se liiga jonne todella haluamme.
Pelaajalista
Endras (PVH)
Entiset nickit: jondexD
Ikä: 20
IRCnet: endras
Kokemus Kiekkoliigasta: 39 ottelua
Hayek (VH)
Entiset nickit: Minarelli
Ikä: 20
IRCnet: hayekwa
Kokemus Kiekkoliigasta: 159 ottelua
playa
Entiset nickit: Call
Ikä: 20
IRCnet: playa-
Kokemus Kiekkoliigasta: 124 ottelua
jlo
Entiset nickit: kid
Ikä: 20
IRCnet: jloo
Kokemus Kiekkoliigasta: 19 ottelua
Reto
Entiset nickit: -
Ikä: 21
IRCnet: Reto
Kokemus Kiekkoliigasta: 401 ottelua

Kokoonpano:
Endras
Hayek
jlo (kid)
playa
Reto
Edit Pelaajalista.
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 3/2014
Anonymous

29.07.2014 09:49
The Oldtimers
Perustettu: 09.10.2006
Perustaja/omistaja: jhny
Vastuuhenkilöt: jhny (pvh), Vesa
Lyhenne: OLD
IRC-kanava: #Oldtimers
The Oldtimers perustettiin alun perin jo vuonna 2006 jhnyn toimesta. Liigailut alkoivat vuoden 2009 lopulla silloisessa OHL:ssä, jossa uljas ryhmämme oli edustamassa parin kauden ajan. 2010 lopulla karsimme Kiekkoliigan sarjoihin tehden tuhoisaa jälkeä voittaen jokaisen ottelun, tehden eniten maaleja sekä päästäen vähiten. 1/2011 nelosdivarissa irtosi runkosarjan 6. sija, imagokyselyssä sijoituimme toiseksi. 2/2011 Kolmosdivarin runkosarjan 4. sekä imagokyselyn voitto. Kauden päätteeksi haikein mielin luopuminen sarjapaikasta allekirjoittaneen armeijaan lähdön vuoksi. Pelaajarunko pysyi pääsääntöisesti kyseiset kaudet samana. Aikataulujen kanssa ei kertaakaan mitään myöhästymisiä tullut, eikä pelejä jätetty deadline-iltoihin.
Vuoden päivien mietiskelyn ja useiden palaverien jälkeen sikariporras päätyi tänä kesänä pyrkimään takaisin  Kiekkoliigan alaisuuteen, suvereenimpaa pelillistä otetta toivoen ja imagokyselyissä vanhaan malliin menestyen. Joukkueen sekä allekirjoittaneen aina tärkeimpiin tukipilareihin kuuluneet Vesa sekä Rick ovat jälleen vierellä osoittamassa lojaaliutta ja tahtoa tekemään jotain parempaa ja hienompaa kanssapelaajia kohtaan. Tarkoituksena on tuoda jälleen kiekkokansan tietoon se, että taso ja asiallisuus voi edelleen nykypäivänäkin kulkea käsikynkässä, vaikka pelin tilanne onkin ollut jo pidempään laskusuhdanteessa. Aiomme lähteä alkavaan kauteen pienehköllä kokoonpanolla pelaajien runsaan aktiivisuuden, kiinnostuksen sekä joukkueen eteen tekemisen ansiosta.
Joukkueemme valintaan positiivisesti vaikuttavimmat asiat ovat joukkueen aikaisempi historia Kiekkoliigan sarjoissa, irkinkäyttö, nörttitason aktiivisuus, asiallisuus sekä pelillinen taso. Vanhoja timerseja joukkueesta löytyy neljä kappaletta, eikä uusista pelaajista kukaan ole ennestään tuntematon kaveri näissä piireissä.
Nimimerkki: jhny (Johnny)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 23
IRC-tunnus: J0hnny
Kokemus Kiekkoliigasta: 231 ottelua
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1237
Nimimerkki: Vesa
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
IRC-tunnus: parQne
Kokemus Kiekkoliigasta: 123 ottelua
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2008
Nimimerkki: wilz
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
IRC-tunnus: wilz_
Kokemus Kiekkoliigasta: 66 ottelua
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3081
Nimimerkki: Rick
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
IRC-tunnus: -
Kokemus Kiekkoliigasta: 107 ottelua
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1521
Nimimerkki: hanky
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
IRC-tunnus: -
Kokemus Kiekkoliigasta: 98 ottelua
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2647
Nimimerkki: trek
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
IRC-tunnus: treki
Kokemus Kiekkoliigasta: 64 ottelua
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2297
Nimimerkki: riazli (Hactor)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19
IRC-tunnus: -
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2256
Pelaajalista: jhny Vesa Rick wilz hanky trek riazli
EDIT: riazli kokoonpanoon
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 3/2014
Anonymous

02.08.2014 23:19
Narrilauman hakemus kiekkodivariin
Nimi: Narrilauma
Perustamisajankohta: 2004-06-01 21:11:03
Pelatut ottelut: 11000
Lyhenne: Narrit
Keski-ikä: n. 20v
Vastuuhenkilöt: paparassi(pvh), AwU(vh)
Pelipaidat: valk-sin-sin (1), pun-valk-pun (1)
Historia
Vanha kunnon Narrilauma herättää kyllä lähes jokaisessa kiekkoa pelanneessa jonkinlaisia fiiliksiä. Narrilauman on perustanu nyt jo eläkkeellä oleva Mabo. Perustusvuosi on 2004 ja näin ollen Narrilauma on kiekon jäljellä olevista joukkueista 14. vanhin ja 7. eniten pelejä pelannut. Vanhimmista pelaajista aktiivisesti mukana on enään Riadinski nykyisin ALLUWAA. Narrilauma on pelannut myös kiekkoliigan alaisuudessa 24 kautta, joten kiekkoliiga kuviot ovat tulleet jo tutuiksi.
Tietoa nykyisestä tilanteesta
Palava intohimo takaisin tämän 2d pelin pariin syttyi, Alluwaalla, sekä AwUlla kaljan huuruisessa illanvietossa ravintola Red onionissa. Jo seuraavana aamuna päätettiin käydä vähän kokeilemassa miten peli vielä sujuu, siitä se ajatus sitten paluusta kiekkoliigan alaisuuten lähtikin. Mukaan Narrilaumaan saatiin houkuteltua jo molemmille entuudestaan tuttu Narrilaumassa aikasemminkin pelannut paparassi hyökkäyksen kapellimestariksi. Lisäksi saatiin mukaan myös pari IRL tuttua, joten joukkue on vankalla pohjalla. Kuukauden sisään on toista sataa harkkapeliä pelattu, että aktiivisuuskin on kohdallaan.
Miksi meidät Kiekkodivariin?
Olemme yksi kiekon vanhimmista joukkueista, toisimme varmasti divariin enemmän mielenkiintoa, koska pelillisen tasomme ansiosta löydymme varmasti Kiekkodivarin kärkisijoilta. Joukkueemme koostuu pääosin jonkinlaista narrilauma taustaa omaavista pelaajista, sekä vanhoista tutuista.

Joukkueen pelaajat:
Nick: AwU (allu1998)
IRC: awu
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
Kliigan alaisuudessa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3043&kaus i=32
Nick: paparassi (Huntelaar, paparazzi, ponkke)
IRC: paparassi
Ikä: 23
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1182&kausi=34
Nick: ALLUWAA__
IRC: alluwaa__
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
Kliigan alaisuudessa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1875&kausi=34
Nick: miklu (mikh)
IRC: miklu
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kliigan alaisuudessa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3866&kausi=34
Nick: Subaru
IRC: subaru
Ikä: 22
Pelipaikka: Puolustaja
Kliigan alaisuudessa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3428&kausi=34
Nick: Kompany
IRC: Kompany_
Ikä: 22
Pelipaikka: Puolustaja
Kliigan alaisuudessa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3513&kausi=34
Nick: darby
IRC: darby
Ikä: 28
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kliigan alaisuudessa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=86&kausi=34

Pelaajalista: AwU, paparassi, ALLUWAA__, mikhael, Subaru, Kompany, darby.
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 3/2014
Anonymous

03.08.2014 16:56
Exodus osoittaa mielenkiintoa ja hakee liigapaikkaa!
Tietoa
Nimi: Exodus
Lyhenne:EXO
Perustettu: 2013-06-20 17:29:08
Perustaja: Hotti
Pelatut harjoituspelit: Played: 774
Vastuuhenkilöt:  zouzou, Latex
IRC-Kanava: #EXO
Pelipaidat: Koti: pun, must, must, valk(1), Vieras: valk, pun, must, valk(1)
Aktiivisuus:
Olemme aktiivinen joukkue, pyrimme pelaamaan aina etupäässä 44 pelejä, mutta myös paljon 33 pelejä. Aktiivisuuttamme lisää se että suurin osa joukkueestamme perustuu irl pohjalle, jonka takia pelien järjestäminen ajallaan on helppoa, hyvien yhteyksien vuoksi.
Historia:
Kuten todettu olemme suurin osa joukkueesta hyvin tuttuja toisillemme. Meillä on myös pitkä yhteinen liiga urakin jo takanamme. Nimittäin olemme miltein sama porukka kuin oli aikoinaan White Falcons, samat johtohahmot ja paljon samoja pelaajia. Olemme käytännössä sama joukkue. Tuo joukkue on perustettu 5.4.2009 ja joukkueessa olivat tuolloin Hotti, zouzou ja Latex. Pelattuja pelejä on 1592 (4.12) ja liiga historiaa monista eri liigoista kuten: HHL kausilla 1/09 sekä 3/09 (meitä pyydettiin palaamaan liigaan hyvän maineemme johdosta.) Sitten lähdimme karsimaan WAHL-liigaan kaudelle 1/10, tasomme ei kuitenkaan aivan riittänyt kyseiseen sarjaan emmekä selvittäneet karsintoja. Emme kuitenkaan luovuttaneet! Pääsimme pelaamaaan OHL-liigaa kaudelle 2/10. Tuolloin sijoittauduimme sijalle #10
Tämän jälkeen pelaajamme asettuivat jonkinlaiselle tauolle, emmekä pelanneet enää hetkeen liigajäillä. Harjoitus pelejä pyöritimme kuitenkin ahkerasti. Joidenkin aikojen jälkeen yritimme jälleen palata liigakuvioihin! Tuolloin pääsimme karsimaan Suomiliigan kaudelle 1/13! kuitenkin tulos karsinnoissa oli huono, emmekä nousseet liigaan. Vielä tämän jälkeen osallistuimme Kiekko Cup VIII. Uusia tuulia hakiessamme perustimme uuden joukkueen Exodus, jolla pelatessamme into oli palannut ja menimme Proleagueen pelaamaan jossa menestys on ollutkin huimaa, ensimmäisella kaudella sijoituimme 2 ja viimeisimmällä kaudella voitimme mestaruuden!
Asiallisuus:
Olemme käytännössä sama joukkue kuin White Falcons ja tuolla joukkueella on hyvä maine liiga jäillä. Meille asiallisuus on hyvin tärkeä asia, emmekä lähde vastustajan huuteluihin mukaan. Kiitämme kanssapelaajiamme ja pyrimme pitämään mukavat suhteet heidän kanssaan.
Miksi Exodus kiekkodivarin karsintoihin?
Koska meillä on suhteellisen tasainen ja pitkä liiga ura takanamme, samalla porukalla pysytty kasassa ja hoidettu hyvin tunnollisesti kaikki pelimme ajallaan. Pystyimme antamaan hyvän panoksen ja tukemme tuon liigan ja kauden onnistumiseen, josta saimmekin kiitosta. Me pystymme tarjoamaan liiga joukkueille aktiivista, asiallista ja tasokasta vastusta!

Joukkuehenki:
Kuten jo moneen otteeseen on tullut ilmi, olemme kaveriporukka joten henki on erittäin hyvä eikä minkään näköistä kaatumis vaaraa joukkueella ole.

Mitä odotamme divari karsinnoilta?
Odotamme hyvää tasokasta kiekkoa! Tasaisuutta ja mukavia pelejä. Liiga johtokunnalta hyvää mieltä ja tasokasta johtamista.
Exodus esitteleee kokoonpanonsa:
Nimi: Hotti
Ikä: 22
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Hotti
Kokemus:
HHL 1/09 @White Falcons
HHL 3/09 @White Falcons
WAHL-Karsinnat 1/10 @White Falcons
OHL 1/10 @Ferrari
OHL 2/10 @White Falcons
4.Divari 1/11 @Marmots
3.Divari 2/11 @Marmots
3.Divari 3/11 @Marmots
2.Divarikarsinnat 3/11 @Marmots
Sliiga-Karsinnat 1/13 @White Falcons
Kiekko Cup VIII 2/13 @White Falcons
Divaricup 3/13 @ HC Kitinoja
Divari 3/13 @HC Kitinoja
Proleague 1/14
Proleague 2/14
Nimi: Latex VH
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Latx
Kokemus:
HHL 3/09 @White Falcons
WAHL-Karsinnat 1/10 @White Falcons
OHL 2/10 @White Falcons
Sliiga-Karsinnat 1/13 @White Falcons
Kiekko Cup VIII 2/13 @White Falcons
Proleague 1/14
Proleague 2/14
Nimi: zouzou PVH
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: zouzou
Kokemus:
HHL 1/09 @White Falcons
HHL 2/09 @White Falcons
WAHL-Karsinnat 1/10 @White Falcons
OHL 2/10 @White Falcons
Suomiliiga-Karsinnat 1/13 @White Falcons
KIEKKO CUP VIII I-lohko @White Falcons
Proleague 1/14
Proleague 2/14

Nimi: Pivot
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Pivot
Kokemus:
2/09 HHL @Nobles
2/11 3. Divari @Geekzone
3/11 3. Divari @Geekzone
KIEKKO CUP VIII I-lohko @White Falcons
Nimi: Nede
Ikä:20v
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus:
Liiga double it 1 diva toronto ja kitinoja 2 diva impact, kitinoja
Nimi: Purfect
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Purffe
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2498&kausi=34
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=678
http://proleague.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=224
http://eliittiliiga.net/pelaajat?id=222
*Pahoittelut joidenkin tietojen puuttumisesta, tullaan täydentämään myöhemmin
Koko Exoduksen porukka kiittää ja toivottaa muille liigaan hakijoille erittäin paljon onnea!