Foorumi

Kerro ja ratkaise Kiekkoliigan ongelmat
Daasaman

16.05.2014 12:26
Kerro ja ratkaise Kiekkoliigan ongelmat
Johtokunta avaa kampanjan Kiekkoliigan parantamiseksi. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tämän liigan ja samalla koko Kiekon tulevaisuuteen. Mikäli sinulla on edes puolikas kehitysidea, tule kertomaan se johtokunnalle. Toivomme jokaiselta lausuntoja myös siitä, mikä toiminnassamme on pielessä, vaikket itse keksisi esiintuomaan ongelmaasi ratkaisua. Kaikki ehdotukset, parannukset ja valitukset ovat enemmän kuin tervetulleita.
Ensimmäisessä vaiheessa otamme vastaan edellä mainittua palautetta. Heti kun koet valaistuksen, tule kertomaan siitä #johtokunta-kanavalle, palautteen kautta tai muita lähetysmiskanavoita pitkin mieluiten toukokuun aikana. Johtokunta käsittelee jokaisen ehdotuksen huolellisesti. Seuraavassa vaiheessa koetamme parantaa Kiekkoliigan toimintaa ehdotusten analysoinnin perusteella. Joidenkin asioiden päättämisen saatamme luovuttaa pelaajien harteille. Parhaat ideat tullaan palkitsemaan!
Voitte oikeasti ehdottaa mitä vaan. Mikäli mielestäsi paras tapa on hakea johtokuntaan, tee se. Teidän harteillanne on Kiekkoliigan ja Kiekon tulevaisuus. Jos voit ehdotuksellasi olla mukana luomassa valoisampaa tulevaisuutta, suoritathan velvollisuutesi. Pohdi, haudo ja tule kertomaan! Syksyn ei tarvitse pimentyä.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.