Foorumi

3vs3-liiga
Anonymous

23.10.2013 15:56
Mikä on kiekon paras 3vs3-joukkue tänä päivänä?

Aiempina kausina tehdyt 5vs5-kokeilut eivät saaneet riittävästi tuulta siipiensä alle ja on aika kokeilla jotakin uutta. Kiekon ja Kiekkoliigan 10-vuotisjuhlavuoden lähestyessä Kiekkoliiga tarjoaa tulevaisuudessa myös 3vs3-liigan perinteisen 4vs4-liigan ohelle, mikäli riittävästi kiinnostusta löytyy. 3vs3-liigalla on historiallista arvoa siksi, että ensimmäisillä kausilla Kiekkoliigaa pelattiin vain 3vs3-pelimuodolla.
Sarjan koko ja se, joudutaanko runkosarja pelaamaan lohkoissa, määrätään myöhemmin potentiaalisten hakijoiden määrän mukaan. Säännöt ovat alustavasti yhtäläiset 4vs4-liigan kanssa, mutta pelaamattomista peleistä tulevat rangaistukset koskevat kuitenkin vain 3vs3-liigaa. Pieniä eroavaisuuksia saattaa tulla vielä myöhemmin sääntöihin, eli esimerkiksi peliaika voidaan muuttaa 3x5min. Kiekkoliiga on saamassa lähitulevaisuudessa myös tekniikaltaan uudet sivut, jonka jälkeen pelaajien tehopisteet tilastoidaan tilastosivulle erikseen pelimuodottain.
Kausi alkaa 18.11. ja kestää 13 viikkoa. Varsinkin pilottikaudella deadlineissa voidaan tarpeen vaatiessa joustaa. 3vs3-liiga on täysin erillinen sarjataso eikä mitenkään liitoksissa 4vs4-liigaan, joten sarjapaikkaa voivat hakea vapaasti myös Kiekkoliigan ulkopuoliset joukkueet. Neuvottelut siitä, saako Eliittiliigan joukkueet pelata samaan aikaan 3vs3-liigaa ovat vielä kesken, joten kiinnostuneet Eliittiliigan joukkueet voivat kysellä asiasta halutessaan lisää Eliittiliigan johtokunnalta. Sekä 3vs3-liigaa että 4vs4-liigaa pelaavilla joukkueilla on kuitenkin sama kokoonpano molemmissa liigoissa. Pelkkää 3vs3-liigaa pelaavan joukkueen kokoonpanossa oleva pelaaja ei voi pelata samalla 4vs4-liigaa eri joukkueessa, eikä 4vs4-liigaa pelaava pelaaja voi pelata 3vs3-liigaa samaan aikaan toisen joukkueen alla.
Hakutopic: http://kiekkoliiga.net/foorumi/index.php/topic,6067.html
Hakuaikaa on sunnuntaihin 3.11. klo 23:59 asti!

IRC-kanava: #3vs3-liiga @ IRCnet

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.