Foorumi

Humba & Gifu
Anonymous

11.04.2005 17:41
Kiekkoliigan johtokunnan yksimielisellä päätöksellä Hc Humba suljetaan kaikista Kiekkoliigan alaisista sarjoista. Kyseisen joukkueen pelaajat (nann0r,Karppa sekä corpp0r), poislukien Iiro, Mauska, ryan sekä R1ku, on asetettu pelikieltoon, joka kattaa kaudet 1/05 (kuluva kausi) ja 2/05.
Osallisena myös ollut jooda on asetettu loppukauden pelikieltoon (ei koske divarikarsintoja). Näin ollen Humballa ei ole pelikykyistä miehistöä enää tälle kaudelle. Tästä syystä Mysiinit etenevät otteluparista finaaleihin.

Mauska, ryan ja R1ku eivät kuulu tämän kauden miehistöön, eikä myöskään Iiro ollut aktiivisena osallisena teossa. Myös Gifulle (Veljekset Mysiini) on langetettu vastaava pelikielto. Pelikiellot astuvat voimaan välittömästi.

Teossa mukana ollutta Stepanekia rangaistaan pelikiellolla kauden 2/05 osalta. Päätös sen pituudesta tehdään myöhemmässä vaiheessa.

Syynä tähän päätökseen oli kakkosnickien käyttöä rajoittavan säännön tahallinen/tietoinen rikkominen, teon toistuvuus, yleinen välinpitämättömyys Kiekkoliigan sääntöjä kohtaan, Kiekkoliigan johtokunnan harhaanjohtaminen sekä valehtelu.
Lisäksi Humbalaiset osoittivat jälkikäteen täydellistä piittaamattomuutta asian suhteen, osoittaen erittäin huonoa käytöstä koko Kiekkoliigaa kohtaan.

Mauskan, ryanin, joodan, R1kun ja Iiron halukkuutta vastaanottaa Humban paikka liigassa kartoitetaan. Jos halukkuutta jatkaa ei ole, pelataan seuraava kausi liigan osalta 11 joukkueella.  


...

Pelikieltoiset pelaajat voivat ottaa tämän päätöksen kahdella tavalla. Joko tarvittavana aikalisänä, jonka aikana voivat miettiä haluavatko pelata Kiekkoliigaa sen säännöillä vai olla kokonaan pelaamatta. Päätös jättää heille portin tehdä paluu Kiekkoliigaan Humban joukkueella kaudelle 3/05, jos jäljelle jääneet ottavat liigapaikan vastaan, kausi sujuu moitteitta sekä kaudelle 3/05 ottavat nyt rangaistut pelaajat mukaan toimintaansa. Lisäksi nykyisen asenteen on muututtava. Humbalaiset osoittivat äärimmäisen epäkunniotettavaa asennetta Kiekkoliigaa kohtaan tapauksen jälkipuinneissa. Toinen vaihtoehto on löytää jatkossa tavoitteita kiekon osalta jostain muualta kuin Kiekkoliigasta. Kiekkoliigan johtokunta toivottaa pojille onnea valitsemallaan tiellä, mihin ratkaisuun humbalaiset lopulta päätyvätkään.

Päätös jatkaa liigaa mahdollisesti 11 joukkueella syntyi, koska tämän kauden karsintasysteemit on lyöty lukkoon ja niiden mukaan mennään loppukausi.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.