Foorumi

Kausi 3/13
Väiski

04.08.2013 22:46
Liiga
Anaheim Mighty Ducks, Club Of Härmä, Double It, HC Tyrmäys, Huittisten Huima, Manhattan, Neal Chaucer, Old & Notorious, PePo, Stars, Turtles ja Voodoo People.
1. Jakso 5.8. - 25.8. (3 viikkoa, 6-9 ottelua pelattuna)
2. Jakso 26.8. - 8.9. (2 viikkoa, 11-14) & kaikkia vastaan kerran
3. Jakso 9.9. - 29.9. (3 viikkoa, 14-17) & pelaajasiirtojen DL
4. Jakso 30.9. - 13.10. (2 viikkoa, 18)
Pudotuspelit/karsinnat 14.10. - 3.11. (3 viikkoa)
Pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka päätteeksi kahdeksan parasta pudotuspeleihin ja loput neljä taistelee paikastaan liigakarsinnoissa.
Divari
Lohko A: Caribbean, Columbus, Delirium Tremens, Drunken Leprechauns, Ferrari, HC Kitinoja, IHT Guerrillas, Jäädytetyt Sydämet, Knightclub, Kuolevat Ritarit, Kärkiryhmä, Metallurg Magnitogorsk, Paris Saint-Germain, Team Sahara, Teräskiekko, Real, Rockford Icehogs ja Rykälätty.
Lohko B: Antarktis, Borussia Dortmund, FantasyHockey, Frankfurt Lions, Game Over, goatse poijat, Hollow, Jalattomat puukädet, Jerusalem, Lucky Eagles, Löylynheittäjät, Nightmare, Pirates, Queen, Reisitanssi, Rovers, Siniviiva HT ja Unskilled.
[b]Kotijoukkuelista[/b]. Otteluita ei tarvitse pelata listan mukaisessa järjestyksessä. Joukkueita suositellaan tulevan kanavalle #kdivari, jonka salasana on togoonblo.
1. Jakso 5.8. - 25.8. (3 viikkoa, 7-10) & tasauskierrosvalinnat
2. Jakso 26.8. - 8.9. (2 viikkoa, 13-16)
3. Jakso 9.9. - 22.9. (2 viikkoa, 18) & pelaajasiirtojen DL
Pudotuspelit/karsinnat 23.9. - 3.11. (6 viikkoa)
Yksinkertainen runkosarja oman lohkon kesken ja kahden ottelun tasauskierros. 25.8. kello 22:00 joukkueet laitetaan valitsemisjärjestykseen pistettä/ottelu keskiarvon perusteella. Vuorollaan jokainen valitsee itselleen vastustajan toisesta lohkosta jota vastaan pelaa kotona ja vieraissa yhden ottelun. Runkosarjan päätteeksi neljätoista parasta kummastakin lohkosta pudotuspeleihin ja loput neljä taistelee paikastaan divarikarsinnoissa.
Suoraan toiselle pudotuspelikierrokselle pääsee kummastakin lohkosta kaksi parasta, ja loput pelaavat ensimmäisellä kierroksella toista lohkoa vastaan 3. vs 14. jne. Jokainen kierros pelataan pareittain ja välieriin päässeet lunastavat paikkansa liigakarsinnoissa. Samoin liigakarsintaan pääsee sijoitusotteluiden perusteella viidenneksi ja kuudenneksi sijoittuneet. Divarifinaalin jälkeen on vuorossa liigakarsinta liigan neljän viimeisen kanssa.
Yleisesti
- Kesän aikana ei tullut sääntömuutoksia.
- Viimeiselle päivälle jätettyjen otteluiden enimmäismäärää ei ole määritetty.
- Deadline on aina jakson viimeisenä päivänä klo 22:00. Joukkueet saavat yhteisymmärryksessä pelata myöhemminkin.
- Mikäli joukkue ei saa pelattua vähimmäismäärän verran otteluita, se saa miinuspisteen per pelaamaton, jos joukkue todetaan syylliseksi. Muistakaa ilmoitukset pelaamattomista 23 tunnin kuluttua deadlinesta. Anotkaa lupa, mikäli haluatte jonain jaksona pelata enemmän kuin sallitun määrän.
Liigacup
Liiga- ja Divaricup jatkaa vapaaehtoisena. Mikäli joukkueesi ei halua osallistua, siitä pitää ilmoittaa johtokunnalle viimeistään ennen lauantaita 10.8. kello 20:00. Cup on runkosarjan aikana pelattava sarjatasoturnaus. Ensimmäinen kierros on osallistuvien määrästä riippuen todennäköisesti pienehkö alkulohko, jonka jälkeen pelataan pareittain turnaus loppuun asti. Cup huipentuu finaaliin, jonka voittaja kruunataan ja palkitaan pelimerkeillä. Cup on ilmainen ja hauska lisä runkosarjan rinnalla. Turnauksessa deadline on torstai, ettei se sotkisi liigaotteluita. Tarkempi tiedote turnauksesta tulee sunnuntaina.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.