Foorumi

Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
Väiski

06.05.2013 20:49
Kausi on lopuillaan, joten totuttuun tapaan avataan karsintahaku seuraavalle 1. Divarikaudelle. Kiekkoliigan kausijärjestelmässä on pitkään pelattu kolme kautta vuodessa, mutta vasta hiljattain on vakiintunut käytäntö kesätauosta, jolloin kaudet pelataan syksyllä, talvella ja keväällä. Seuraava kausi 3/13 alkaa elokuun alussa, eli karsintojen loppumisen ja kauden väliin muotoutuu näin kahden kuukauden tauko. Kesätauon aikana tullaan järjestämään todennäköisesti Kiekko Cup.
Kiekkoliiga koettaa kuunnella pelaajiaan mahdollisuuksien mukaan, pelikieltolinja on esimerkiksi laadittu pelaajakyselyn pohjalta. Jatkossa Liigan lisäksi Divarissa pelataan sarjan mestaruudesta pudotuspelien muodossa. Saavutuksiin kirjataan Divarin kultaa 3/13. Mestaruuden lisäksi joukkueet tavoittelevat myös nousemisesta Liigaan. Kaikki tämä ja paljon muuta selvinnee kesän aikana, johtokunnan ja pelaajien toimiessa yhdessä ensi kautta ja tulevaa päätettäessä. Voit itse ehdottaa Kiekkoliigan eri alueille parannusta osoitteesta: http://kiekkoliiga.net/palaute/.
Hakuaika alkaa nyt ja loppuu torstaina 16.5. kello 20:00. Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä: #divarikarsinnat. On erittäin suotavaa, että joukkueella on kanavalla vahva edustus ennen karsintojen alkamista ja varsinkin niiden aikana. Karsintoihin valittavat joukkueet julkaistaan myöhemmin kyseisen torstai-illan aikana. Samalla julkaistaan karsintajärjestelmä sisältäen mm. nousevien määrän. Karsinnat kestävät n. kaksi viikkoa ja ne tullaan pelaamaan lohkossa tai useammassa.
Tässä on muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- Asiallisuus
- Aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä
- Pelillinen taso
Hakemuksissa pakolliset tiedot:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää, miksi heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- Muu liigakokemus mm. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, otteluiden ajallaan pelaaminen
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- Joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- Joukkueen kokoonpano *
- Loppuun pelaajalista ilman muita tietoja
* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa on mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla mahdollinen Kiekkoliigakokemus menneeltä kaudelta, mikäli otteluita on yli viisi (5) kappaletta.
Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen, ja ne tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa enää lisätä. Sama pelaaja saa olla vain yhden karsintajoukkueen kokoonpanossa. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoon.
Haluamme teidän kiinnittävän erityistä huomiota kahteen karsintoja koskevaan sääntöön.

5. Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella kuusi (6) tai enemmän ottelua Kiekkoliigan sarjoissa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen kierroksen deadlineen asti ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan, mikäli joukkue selvittää tiensä karsinnoista 1. Divariin. Pelaaja ei myöskään saa palata vanhan joukkueen kokoonpanoon tai saman sarjatason joukkueeseen erotessaan karsintajoukkueesta ensimmäisen kauden aikana. Jos kyseisen pelaajan joukkue ei tässä tapauksessa nouse 2. divariin, ei pelaaja täten ole seuraavalla kaudella pelikelpoinen Kiekkoliigassa. Tämä sääntö on säädetty siksi, etteivät karsintajoukkueet ottaisi riveihinsä Kiekkoliigasta kahmalokaupalla pelimiehiä varmistaakseen nousunsa sarjaan. Sääntö EI koske sarjapaikkaa puolustavia joukkueita, paitsi heidän värvätessä uusia pelaajia karsintoihin.


6. Karsinnat läpäisevän joukkueen pelaajat lasketaan kuuluvaksi seuraavan kauden kokoonpanoon, lukuunottamatta 2. divarin joukkueita, joiden pelaajat pelasivat edellisellä kaudella kyseisessä joukkueessa.


Johtokunta palvelee IRCnetissä: #johtokunta. Onnea!
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
illmac

06.05.2013 21:13
PUNAKONEEN PALUU!
Nimi: Metallurg Magnitogorsk
Lyhenne: MM
Perustettu: 2007-11-01
Perustaja: Winte
Pelatut ottelut: ~8000
Vastuuhenkilöt: Jonkka (pvh), Kap (vh)
Keski-ikä: ~20 v
IRC: #metallurg @IRCnet
Kotipaita: valkoinen - punainen - valkoinen ( 8 )
Vieraspaita: punainen - musta - musta ( 8 )
Historia
Metallurg Magnitogorskin historia lienee monille tuttu. Joukkue perustettiin vuonna 2007 ja joukkueen ensimmäiset liigapelit pelattiin jo seuraavana vuonna WHL-liigassa. WHL ja WAHL -liigojen jälkeen Punakoneeksikin kutsuttu joukkueemme siirtyi pelaamaan Hoki-Liigaa, jossa joukkue viihtyi neljän kauden ajan. Sitten tuli aika siirtyä isompiin ympyröihin ja näin joukkue haki Kiekkoliigaan. Metallurg Magnitogorsk aloitti Kiekkoliigan 3. divarissa kaudella 3/2010.
Pelasimme Kiekkoliigan sarjoissa yhteensä kahdeksan kauden ajan, joista kolme viimeisintä ylimmällä sarjatasolla. Viimeisimmäksi jääneen kauden jälkeen tapahtui jotain odottamatonta. Joukkuueemme pitkäaikainen johtaja, kiekon parhaimpiin hyökkääjiin lukeutunut Samsonov menehtyi yllättäen. Tämä oli koko joukkueelle kova shokki. Pelaaminen Samsonovin alusta loppuun rakentamassa joukkueessa ei tuntunut enää samalta ja näin ollen päätimme luopua sarjapaikastamme.
Ajan kuluessa pelaajamme jatkoivat pelailuaan omilla tahoillaan vaihtelevalla aktiivisuudella. Kuitenkin jo varsin varhaisessa vaiheessa kuluvan kauden aikana ajatus Punakoneen paluusta selkeni pelaajistomme keskuudessa. Vanha kokoonpano saatiin pääpiirteittäin mukaan Metallurgin uuteen nousuun. Reserviauringon jo vähitellen noustessa Kapin horisonttiin, on pelaajarunkomme vahvalla pohjalla. Monilla joukkueemme pelaajilla on pitkä, jopa vuosien mittainen yhteinen tausta Metallurgissa. Tältä pohjalta aiomme palata takaisin huipulle.
Miksi Metallurg Magnitogorsk mukaan 1. Divarin karsintoihin kaudelle 3/2013?
Metallurg Magnitogorsk on karsintajoukkueeksi ilmeinen valinta. Joukkueellamme on pitkä historia Kiekkoliigan alaisuudessa. Emme ole sen aikana saaneet kertaakaan sanktioita pelaamattomista peleistä, eikä joukkuueen pelaajat ole saaneet henkilökohtaisia varoituksiakaan, pelikielloista puhumattakaan. Me tiedämme miten liigassanne tulee toimia.
Tavoitettavuus on myös yksi parhaita puoliamme. Vastuuhenkilöiden lisäksi suurimman osan muustakin pelaajistostamme löytää päivittäin ircistä (#metallurg @IRCnet). Kiekostakin meidät löytää helposti, sillä pelaamme aktiivisesti harjoitusotteluita.
Kokoonpano
Kolmella pelaajistamme (Jonkka, Kap & sladari) on toistaiseksi kausi  toisissa joukkueissa vielä kesken divari- tai liigakarsintojen merkeissä. Kun ne ovat pelattu kunnialla loppuun, tulevat kyseiset pelaajat pelaamaan jatkossa ainoastaan Metallurg Magnitogorskin riveissä.
Kokoonpanoon saatetaan lisätä vielä 1-2 pelaajaa.
Jonkka (yli 5 peliä kaudella 2/2013 nimimerkillä jnkk)
ikä: 21
irc: Jonkka-
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1497
pelipaikka: hyökkääjä
Kap (yli 5 peliä kaudella 2/2013 nimimerkillä Broderick)
ikä: 20
irc: Kap
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1756
pelipaikka: puolustaja
Nuubi (yli 5 peliä kaudella 2/2013 nimimerkeillä Nuubi & nubi)
ikä: 18
irc: Nuubi
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3478
pelipaikka: puolustaja
sladari (yli 5 peliä kaudella 2/2013 nimimerkillä sldr)
ikä: 20
irc: sladari
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2628
pelipaikka: puolustaja
Kapadeus
ikä: 21
irc: Kapadeus
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2303
pelipaikka: hyökkääjä
RBlomeru (blmr)
ikä: 22
irc: Rudius
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3306
pelipaikka: hyökkääjä
heltsu (Apari)
ikä: 20
irc: aparihq
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1215
pelipaikka: hyökkääjä
Muilu
ikä: 22
irc: Muilu
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1214
pelipaikka: puolustaja
Zudorimo (yli 5 peliä kaudella 2/2013 nimimerkillä Zudorimo)
ikä: 20
irc: Zudo
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3063
pelipaikka: hyökkääjä
Pelaajalista:
Jonkka
Kap
Nuubi
sladari
Kapadeus
RBlomeru
heltsu
Muilu
Zudorimo
edit1: (8) --> ( 8 )
edit2: RBlomeru lisätty kokoonpanoon + kirjoitusvirheet korjattu
edit3: heltsu lisätty kokoonpanoon
edit4: Jaakop lisätty kokoonpanoon
edit5: Zudis lisätty kokoonpanoon
edit6: Zudis --> Zudorimo
edit7: Jaakop --> Muilu
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divisioonaan kaudelle 3/2013
syanidi

08.05.2013 12:57
Fire up the engines, Ferrari tekee paluun Kiekkoliigaan?

Nimi: Ferrari
Lyhenne: FER
Perustettu: 2008-01-01 17:47:06
Perustaja: Tutka
Pelatut ottelut: ~6600
Vastuuhenkilöt: Gerber (pvh), syanidi (vh)
Keski-ikä: ~19v
IRC: #ferrari
Kotipaita: musta-punainen-keltainen (13)
Vieraspaita: valkoinen-punainen-punainen (13)


Historia
Joukkueemme sai alkunsa eräänä krapulaisena vuoden ensimmäisenä päivänä. Tutka perusti joukkueen nimeltä Ferrari ja alkoi luotsata sitä aktiivisin ja asiallisin ottein alusta asti. Ferrarissa on aina väkeä piisannut, sillä olemme rakastaneet aktiivista otetta niin liiga, kuin harkkakaukaloissakin. Pelaajia tuli ja meni miten sattui.
Ajat ovat muuttuneet. Toissa kauden jälkeen Suomiliigassa Ferrari uudistui rajusti. Viime kaudella vanhoja naamoja ei ollut kuin Gerber (ei tosin ollut liigakkp), ja myöhemmin paluumuuttaja Slippi. Loput, KOLIS, Patrick, Sera, syanidi tulivat ulkopuolelta. Kokoonpano oli täysin uusi, mikä näkyikin alkukaudesta pienenä haparointina. Loppukaudesta saimme kuitenkin pelin mukavasti rullaamaan, ja päädyimme lopulta runkosarjassa sijalle 3. Pleijareissa sitten meitä vaivasi pieni epäaktiivisuus, ja putosimmekin samantien, joillekin ehkä yllättäen. Nyt olemme kuitenkin jälleen valmiita uuteen nousuun.


Miksi juuri Ferrari mukaan 1.divarikarsintoihin?
Vaikka Suomiliigassa ei hirveästi tulosta viime kaudella tullutkaan, haluamme silti lähteä kokeilemaan mihin meistä oikeasti on. Vaikka nykyisellä kokoonpanolla ollaan pelattu vasta yksi kausi, kokoonpano on suhteellisen pysyvä ja pelaajat ovatkin tunteneet toisensa muista joukkueista jo aikaisemmin. Nyt kun vielä ilmeni että 2.divari poistetaan ja pääsisimme suoraan kiusaamaan 1.divarijoukkueita, oli hakupäätös tehty. Motivaatio on korkealla.


Tavoitettavuus/aktiivisuus/asiallisuus
Jokainen pelaaja käyttää IRCiä jossain määrin, ja pelaajat saadaan myös kiinni Facebookista. Aktiivisuutta riittää ja pelit tullaan varmasti saamaan pelattua. Asiallisuudesta kertoo se, että ollaan tasaisesti oltu Suomiliigan imagokyselyssä parhaimpien joukossa.


Kokoonpano
Suhteellisen pienellä ja tiiviillä porukalla lähdettäisiin kauteen. Kokoonpanoon lisätään luultavasti vielä 1 pelaaja.

syanidi
ikä: 19
irc: syanidi-
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3304&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=860
pelipaikka: puolustaja
Patrick
ikä: 16
irc: Pattrick
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2581&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1066
pelipaikka: hyökkääjä
Sera
ikä: 17
irc: Seera
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2582&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1077
pelipaikka: hyökkääjä

Slippi
ikä: 21
irc:
kokemus: http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1082
http://hokisarja.julkka.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=1160
pelipaikka: puolustaja
Gerber
ikä: 21
irc: Gerber
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2135&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1067
pelipaikka: puolustaja
KOLIS
ikä: 18
irc:
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2652&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=919
pelipaikka: hyökkääjä
Pelaajalista:
syanidi
Patrick
Sera
Slippi
Gerber
KOLIS
edit1: irc nickejä lisäilty
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divisioonaan kaudelle 3/2013
Letestu

09.05.2013 18:22
Nimi: Columbus
Lyhenne: CUS
Perustettu: 2008-11-22 13:19:41
Perustaja: Kärkikynä (Nuoli)
Pelatut ottelut: ~3272
Vastuuhenkilöt: Nuoli (pvh), Halla (vh)
Keski-ikä: ~19v
IRC: #Columbus
Kotipaita: Punainen-Musta-Punainen (1)
Vieraspaita: valkoinen-Sininen-Musta (1)


Historia
Joukkue sai alkunsa vuonna 2008 nimimerkein, (Kärkikynä) - > Nuoli, Aste, Kiho, Elberi ja pari unohdettua hemmoa sai pelit pyörimään. Valitettavasti joukkue kaatui muutamaan otteeseen. Nyt meillä kuitenkin erittäin tiivis sekä kokenut pakka, joten emme pidä kaatumista edes mahdollisena. Yksi joukkueen tukipilareista nimimerkillä Halla saatiin houkuteltua joukkueeseen jonka seurauksena pelit ovat vain parantuneet, sekä intoa säilynyt vaikeimmissakin ajoissa. Emme kuitenkaan unohda muita hyökkääjiä kuten mm. Nuoli sekä Dodge. Poikien syöttö sekä hyökkäyskuviot ovat saaneet kovemmatkin vastustajat suorastaan kananlihalle. Pelit eivät kuitenkaan mennyt aivan nappiin heikonlaisen puolustuksen vuoksi, jonka seuraksena joukkueeseen tarvittiin uusia tuulia. Jo ennestään joukkueessa puolustuksen sissinä toiminut Kynis tarvitsi puolustukseen vahvaa tukea. Näinollen joukkueeseen liittyi mm puolustajat bäk sekä Snabara. Poikien kova taso, sekä aktiivisuus tuotti vain tulosta. Näyttävät avaukset sekä varma puolustus on lähinnä toiminut joukkueemme aseena. Lukuunottamatta hyökkäyspuolen poikia, joilla vedot tuppaavat aina menemään sisään. Mukaanlukien pari muuta vahvistusta jotka ovat auttaneet joukkueen vielä ylemmälle tasolle. Tällä kokoonpanolla ovat erittäin läheiset välit, joten peliä on iltamyöhään todella mukava hyvänhengen myötä pelata. Joukkueen tavoitteina tulevaisuutta varten ovat aktiivisuuden/hyvänhengen/asiallisuuden sekä tasokkuuden säilyttäminen.

Miksi juuri Columbus mukaan 1.divarikarsintoihin?
Olemme erittäin aktiivinen sekä asiallinen joukkue. Näinollen turhia huuteluita ei tule, sekä koko joukkue saadaan paikalle lyhyenajan sisään ja muutamia pelejä tulee päivän aikana pelattua. Olemme joukkue täynnä hyvää tasoa sekä intoa ylemmälle tasolle. Pitkään on haviteltu kiekkoliigan alaisuudessa pelaamisesta ja olisimme myös kova haaste useimmille joukkueille. Neluri on toiminut meillä erittäin hyvin joten päätimme tämän kauden olevan meidän kautemme!
Jokaisella pelimiehellä myös aiempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta, joten tunnemme liigan.

Tavoitettavuus/aktiivisuus/asiallisuus
Pelaajat ovat aktiivisesti paikalla, osan tavoittaa FB:n kautta, myös mircissä osa pyörii ja osan jopa saa puhelimitse kiinni tarvittaessa. Asiallisuutta ei voi kuin kehua.
Meidä tavoittaa Ircistä. #Columbus
Columbus toivottaa onnea kaikille ensikauden hakijoille!

Kokoonpano
Suhteellisen tiiviillä porukalla lähdettäisiin kauteen. Kokoonpanoon lisätään 1 pelaajaa.

Nuoli
ikä: 21v.
irc: Nuoli
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2286&kaus i=26
pelipaikka: Hyökkääjä

Halla
ikä: 21v.
irc: Halla^^
pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=906&kausi=25

Dodge   
ikä: 17v.
irc:Dodgemoi
pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus: http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5673
              http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=497
              http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3166&kausi=29
              http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=336
              http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=60
             + Kiekkosarja 1/11 @ Syracuse Crunch
maradona
ikä: 18v.
irc: mamadona
pelipaikka: ylempipuolustaja
kokemus: http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5579
             http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3381&kausi=31
kynis
ikä: 22v.
irc: wnbwa
pelipaikka: Puolustaja
Kokemus: http://www.hoki-liiga.net/fi/members/1944
             http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3432&kausi=31

bäk          (Kaudella 2/13 (5) peliä Sverigessä)
ikä: 17v.
irc: -
pelipaikka: ap/yp
Kokemus: Suomiliiga 1/12 @Busters
          Hokisarja runkosarja 3/12 #3 @Grate One
          Hokisarja pleijjarit 3/12 #KULTAA Grate Ones
          Kiekkoliiga 2.Divari 1/12 + divaricupit @Grate Ones
          Kiekkoliiga 1.Divari 2/13 @Sverige
Snabara
ikä:19v.
irc: Snabara
pelipaikka: Puolustaja
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1455&kausi=31
              + joskus kauan sitten IKS yms liigoja.

PELAAJALISTA:
Nuoli
Halla
Dodge
maradona
kynis
bäk
Snabara
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divisioonaan kaudelle 3/2013
Jebsu

09.05.2013 21:08
Nightmare palaa vol. 2 !

Perustietoa:
Joukkueen nimi: Nightmare (NM)
Perustajia: Intosible, roy
Pelattuja pelejä: n. 6700
Vastuuhenkilöt: Jebsu (PVH), Väiski, Darp
IRC: #nightmare
Keski-ikä: 19-20
Pelipaidat: punanen - sininen - pinkki 8 , pinkki - valkonen - pinkki 8
Lyhyesti pitkä historiamme:
Nightmare on perustettu vuonna 2005 royn ja Intosiblen toimesta. Pari kaveria halus laittaa pystyyn joukkueen suurilla menestystoiveilla. Nightmare osallistui mm. edesmenneisiin saunaliigaan ja SHL:ään. Myös Hoki-Liigassa joukkue on käynyt pyörähtämässä. Menestystäkin näistä tuli, mm. SHL:ssä joukkue sijoittui hopealle kaudella 1/07. Tämän jälkeen joukkueeseen värvättiin vielä nykyäänkin joukkueessa vaikuttavat Jebsu ja Darp, jonka jälkeen joukkueeseen ovat liittyneet Väiski, yllepa, didi ja muita pelaajia, jotka ovat nostaneet joukkueen Kiekkoliigan historian menestyneimmäksi joukkueeksi. Nightmare nousi 2.divariin karsinnoista 3/07 ja voitti heti 2.divarin, jonka jälkeen joukkue nousi divariin kaudeksi 1/08. Nousua liigaan ei heti tullut, mutta kaudella 2/08 Nightmare onnistui nousemaan kaikkien himoitsemaan Kiekkoliigaan. Kaudella 3/08 Nightmare selviytyi heti pudotuspeleihin, mutta putosi jo ensimmäisellä kierroksella S.S.K.:lle voitoin 3-0. Tämän jälkeen Nightmare selviytyi peräti 12 kertaa putkeen Kiekkoliigan mitalipeleihin saavuttaen myös 12. perättäistä mitalia kausilla 1/09-3/12, 6 kultaa, 2 hopeaa ja 4 pronssia. Tämän jälkeen joukkueen tärkein palanen yllepa siirtyi armeijaan harmaisiin ja joukkueelta puuttui palo jatkaa joukkueena, joten kauden 1/13 jälkeen Nightmare päätti laittaa pillit pussiin, lopullisesti. No kuitenkin lopulta allekirjoittanut tajusi, että tämä oli 8 vuotisen kiekkohistoriani suurin virhe, jonka olen tehnyt yhdessä muiden Nightmarelaisten kanssa ja nyt Nightmare on palannut ja hamuaa takaisin Kiekkoliigan sekä kiekko.tk:n eliittiin!
Miksi Nightmare 3/13 divarikarsintoihin?

Nightmare on yksi kiekkoliigan perinteikkäisimmistä joukkueista ja menestynein joukkue Kiekkoliigan historiassa, joten mielestämme Nightmare on ansainnut jo näistä syistä paikan divarikarsintoihin kaudelle 3/13. Myös joukkueen aktiivisuus on ollut vuosien varrella todella hyvää, eikä Nightmare ole koskaan saanut rangaistuksia pelaamattomista peleistä Kiekkoliigassa. Myöskin asiallisuus on parantunut joka kausi, josta Kiekkoliigan joka kautiset imagokyselytkin kertovat.
Nightmare pelaa yleisöystävällistä kiekkoa ja kerää usein kiekkokatsomoihin paljon väkeä, mikä herättää suurta kiimaa ja keskustelua. Myöskään taso tauon jälkeen ei varmasti ole pudonnut mihinkään, Nightmare on pelannut yhdessä myös tauon aikana, joten meno ja meininki on tuttua vanhaa Nightmarea. Antakaa meidän vielä näyttää mihin pystymme!
Kokoonpano
Kokoonpanomme koostuu melkein samoista pelaajista kuin Nightmaren runko aikoinaan, kokoonpanoon tulee vielä muutoksia ja tarkennuksia, kunhan liigakarsinnat on pelattu alta pois, mihin osa pelaajistamme osallistuu.
Jebsu (-92) Päävastuuhenkilö (nickillä Jesbu pelaa karsintoja, jos päästään)
irc: jebsuu
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=472&kausi=31
pelipaikka: Hyökkääjä
Darp (-92) Vastuuhenkilö
irc: Darp
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1011&kausi=31
pelipaikka: Hyökkääjä
Väiski (-92) Vastuuhenkilö (nickillä Guti pelaa karsintoja, jos päästään)
irc: Vaiskia
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=934&kausi=31
pelipaikka: Puolustaja
yllepa (-93) (nickillä veli pelaa karsintoja, jos päästään)
irc: yllepa
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1207&kausi=31
pelipaikka: Hyökkääjä
valtteri (entinen valsuh)
irc: -
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3495&kausi=31
pelipaikka: Puolustaja
didi (-91)
irc: didii
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1193&kausi=30
pelipaikka: Puolustaja
zurpa (-94) (ent. SStamkos)
irc: zurpa
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1976&kausi=30
pelipaikka: Hyökkääjä
Dange (-94) (ent. iDange)
irc: Dange
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2408&kausi=30
pelipaikka: Hyökkääjä
Lyd (nickillä ISOTOMPPA pelaa karsintoja, jos päästään)
irc: Lyd
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1921&kausi=30
pelipaikka: Puolustaja
delz (-92) (nickillä tipzi pelaa karsintoja, jos päästään)
irc: obivop
kokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1590&kausi=31
pelipaikka: Puolustaja
Pelaajalista:
Jebsu
Darp
Väiski
yllepa
valtteri
didi
zurpa
Dange
Lyd
delz
edit: korjailtu kirjoitusvirheitä
edit2: karsintanickit lisätty + delz lisätty kokoonpanoon
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
sharb

11.05.2013 10:59
Nimi: Phoenix Syndrome
Lyhenne: PHX
Perustettu: 2012-04-06
Perustaja: kip
Pelatut ottelut: 1300
Vastuuhenkilöt: sharb (pvh), Tun (vh)
Keski-ikä: ~20 v
IRC: #PHX @IRCnet
Kotipaita: valkoinen - musta - valkoinen ( 8 )
Vieraspaita: sininen - valkoinen - musta ( 13 )
Historiaa
Phoenix Syndrome on perustettu 2012 ja perustajana toimi Anders. Joukkue on pelannut Hoki-Liigaa sekä Hokisarjaa. Joukkueemme perusrunko on ollut lähes koko historian ajan sama. Runko koostuu kipistä, sharbista, arcasta, tunista ja jylpsteristä! Joukkueemme ei aina ole ollut se kaikista asiallisin eikä aktiivisin, mutta yrityksenämme on ollut parantaa kumpaakin seikkaa, jotenkin ollaan onnistuttukin, koska koskaan emme ole olleet imagokyselyissä viimeisten joukossa. Hoki-Liiga aika oli vaikeaa, pelaajat vaihtuivat koko ajan ja aktiivisuus oli täysin hukassa, tästä johtuen joukkueemme karsiutui liigasta 1/13 kaudelle. Saimme kuitenkin loistavan mahdollisuuden jatkaa liigataivalta Hokisarjassa, Hokisarja on loistava liiga, joka yllätti allekirjoittaneen täysin. Tällä hetkellä olemme Hokisarjan välierissä ja tavoitteena tottakai pokaalin nostaminen. Joukkueessamme ei ole montaa pelajaa, jotka olisivat pelanneet kiekkoliigassa yli 20 peliä, siksi haluamme tulla koittamaan rahkeitamme liigassanne.

Miksi Phoenix Syndrome mukaan 1.divarin karsintoihin kaudelle 3/2013?
Pystymme haastamaan kiekkoliiga joukkeita pelillisesti varsin hyvin, aktiivisuutemme on todella hyvää tällä hetkellä ja ennen kaikkea pyrimme parantamaan asiallista mainettamme! Jos pitää hakea syitä miksi Syndrome ei taas pääsisi liigaan niin yksi selvä ongelma on, IRC aktiivisuus on lähes 0. Joukkueestamme vain kip, Skog, wombatti ja Tun käyttävät mirkkiä, tähän on kuitenkin tulossa lähiaikoina muutosta.
Kokoonpano
sharb
ikä: 15
irc: -
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3111&kausi=31
pelipaikka: hyökkääjä
kip
ikä: 21
irc: D-Cup
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2034&kausi=31
pelipaikka: puolustaja
Tun
ikä: 21
irc: Tun
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1723&kausi=31
pelipaikka: puolustaja
Arca
ikä: 18
irc: -
kokemukset: http://www.hoki-liiga.net/fi/members/6197
pelipaikka: hyökkääjä
Jylpster
ikä: 24
irc: -
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1303&kausi=31
pelipaikka: puolustaja
Jompsa
ikä: 22
irc: -
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2489&kausi=31
pelipaikka: hyökkääjä
wombatti
ikä: 24
irc: Bringeri
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2003&kausi=31
pelipaikka: puolustaja
BlindEye
ikä: 20
irc: Tenga
kokemus: http://kiekkoliiga.net/pelaaja/3569
pelipaikka: puolustaja
Pelaajalista:
sharb
kip
Arca
Jylpster
Tun
Jompsa
wombatti
Skog
edit: (8) --> ( 8 ) ja vastuuhenkilöt lisätty
edit2: kirjoitusvirheitä korjailtu
edit3: pelaajan nimi vaihdettu
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
adetti

11.05.2013 12:11
FANTASYHOCKEY
Nimi: FantasyHockey
Lyhenne: FaHo
Perustaja: (adetti)
Kotipelipaita: Punainen - Valkoinen - Punainen (1)
Vieraspelipaita: Valkoinen - Punainen - Valkoinen (1)
Perustettu: 19.12.2007
Pelatut ottelut: 4277+
IRC: (#FaHo)
Vastuuhenkilöt: adetti(pvh), Bastard, Vegan.
Hyökkääjät:Aprikoosi, Bastard, Falco, Hurz, kolt, pesu, Vegan, Vekke.
Puolustajat: adetti, Rehtori , sertti, Rodkut.
Joukkueen kokoonpano:
FantasyHockey'n kokoonpano ei ole paljoa viimeisten kuukausien tai jopa vuosien saatossa muuttunut, ja hyvä niin sillä vanhalla kunnon kokoonpanolla on aina turvallista pelailla. Muutama täsmähankinta on tullut tehtyä ihan vain sen takia, kun pesu:lla pelit ovat vähentyneet ja Hurzin menoa saa seurata metsässä. Jälkimmäinen tehomyyrä saadaan onneksi kesällä tositoimiin, joten pakka on sitä myöten hyvällä mallilla.
Aktiivisuus:
Kiekossa puolustajien ja vastuuhenkilöiden aktiivisuus on kiitettävää tasoa. Joukkueen ikähaitari alkaa olemaan jo sen verran korkea, että tottakai siellä jätkillä on muutakin elämää, kuten perheensä kanssa. Mutta liigaan pääsy toisi näille ikäihmisillekin sitä innokkuutta jälleen pelailla ja toisi aktiivisuuden jälleen omalle tasolleen. Pelisuunnitelmat ovat varmaankin näin kesän alla tiedotettava, että aktiivisuus pysyy jonkinlaisena tämän toukokuun. Koska kaikilla on kesällä suunnitelmia.
IRC:iäkin muutama kaveri käyttää aika säännöllisesti, mutta oman kanavan pitämisessä pystyssä on ollut sen verran hankaluuksia, ettei siihen olla enää pyritty panostamaan. Mutta hyvinkin tulee seurattua liigojen toimintaa IRC:ssä.
Liigahistoriaa
Karsintoja on joukkue pelannut monet kerrat, ja ne ovat jo tuttua puuhaa monelle kaverille. WHL:ää tuli aikoinaan pelailtua hyvälläkin tasolla, mutta homma sortui runkosarjassa. WAHL:ssa joukkue pelaili karsintoja, mutta ei kyennyt suoriutumaan liigaan saakka. Suomiliigaa joukkue on pelannut viimeksi hyvällä menestyksellä parikin kautta. Aina finaaleihin saakka joukkue selvisi, mutta takkiinhan sieltä tuli. Seuraava kausi olikin joukkueen oma vika. Aktiivisuus ei ollut enää entisessä loistossaan, minkä vuoksi joukkue lensikin liigasta ulos. KiekkoCuppiakin joukkue on käynyt lätkimässä samalla.
FaHo Kiekkoliigan divarikarsintoihin?
Joukkueella on nälkää, menestymisenhaluja ja potentiaalia vaikka mihin. Uskon, että kun nämä kriteerit täyttyvät niin jokaisella joukkueella on mahdollisuus. Ja tällä hetkellä usko omiin on sen verran kova, että tullaan näyttämään hyvää kiekkoa, jos meidät sinne valitaan.
Tulevaisuus?
Tällä erää mennään päivä päivältä ja katsotaan tulevaa. Todellakin alkaa joukkueen ikä olemaan siinä, ettei varmaan montaa vuotta jaksa pelailla, kun on muutakin elämää. Mutta kun pysytään vain kasassa tällä samalla porukalla, niin rahkeita on jatkaa vaikka kuinka pitkälle.
Pelaajakortit:
adetti
IRC: adetti
Pelipaikka: AP/YP
Asuinpaikka: Hämeenlinna
Ikä: 20v
Liigakokemukset:
- IKS 1/2009 Karsinnat @FantasyHockey
- WHL 1/2009 @FantasyHockey
- WAHL 1/2009 Karsinnat@FantasyHockey
Bastard
IRC: Bastard
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Turku
Ikä: 25v
Liigakokemukset:
-IKS 1/2009 Karsinnat BigAss FantasyHockey
-OHL 2/2009 Runkosarja BigAss Average Joe's
-WAHL 3/2009 Runkosarja BigAss Alexandria-Mongolia Lions
-Hoki-Liiga 3/2009 Runkosarja Namuli Hockey Predators
Hoki-Liiga 3/2009 Playoff Namuli Hockey Predators
Hoki-Liiga 1/2010 Runkosarja Namuli Hockey Predators
-Hokisarja 4/2011 Runkosarja BigAss Jäädytetyt Sydämet
-Kiekkoliiga 2/2010 1.divari Demoni HIFK
Kiekkoliiga 3/2010 3.divari Demoni HPK
Kiekkoliiga 1/2012 1.divari Demoni Narrilauma
Kiekkoliiga 2/2012 3.divari Karsinnat Bastard FantasyHockey
Suomiliiga /12 @FantasyHockey
Hurz
IRC: Hurz
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Helsinki
Ikä: 19v
Liigakokemukset:
Hoki-liiga Divari 3/07 @Ronsut
Hoki-liiga 3/08 @Ronsut
SHL-liiga 1/09 @Clovers
3.divari 2/2012 Karsinnat @FantasyHockey
Suomiliiga /12 @FantasyHockey
pesu
IRC: pesu-
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Helsinki
Ikä: 18v
Liigakokemukset:
- IKS 1/2009 Karsinnat pesu FantasyHockey
- WHL 1/2009 pesu FantasyHockey
- WAHL 1/2009 Karsinnat pesu FantasyHockey
- Hokiliigaa, Ahl, kiekkocup, kiekkoliiga sarja 2
- 3.divari 2/2012 Karsinnat pesu FantasyHockey
- Suomiliiga /12 @FantasyHockey
Vegan
IRC: Vegan
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Helsinki
Ikä: 22v
Liigakokemukset:
- AHL 4/2007 Basil@Älykala
- IKS 1/2009 Karsinnat Vegan@FantasyHockey
- WHL 1/2009 Vegan@FantasyHockey
- WAHL 1/2009 Karsinnat Vegan@FantasyHockey
- Hokisarja 4/11 Vegan@Oilers
- 3.divari 2/2012 Karsinnat Vegan@FantasyHockey
- Suomiliiga /12 @FantasyHockey
Risey
IRC: Vekke
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Helsinki
Ikä: 21v
Liigakokemukset:
- IKS 2/08 Karsinnat Vekkeli@H.C.A.P
- WHL 1/2009 Vekkeli@FantasyHockey
- WAHL 1/2009 Karsinnat Vekkeli@FantasyHockey
- IKS 1/2009 Karsinnat Vekke@FantasyHockey
- Suomiliiga 1/10 Vekke@Kiekkoleijonat
- 4.Divari 3/10 Karsinnat Vekke@Deadly Disaster
- kiekkocup4 Vekkeli@FantasyHockey
Nimimerkki: sertti
Pelipaikka: ap/yp
IRC:
Ikä: 17v
Liigakokemus:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1001
Nimimerkki: kolt
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: qolt
Ikä: 21v.
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 1.div 2/2009 Rykälätty
Kiekkoliiga 3.div 3/2011 Thieves
joskus OHL-liigaa Columbuksessa
Nimimerkki: Falco
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Falco / Falco-
Ikä: 17v
Liigakokemus:
3. Divari 3/11 @Desperados
KiekkoCup VI @Stuffed Animals
Nimimerkki: Rodkut
Pelipaikka: yp/h
IRC: RODKUTTI
Ikä: 17v
Liigakokemus:
AHL1/08@Patruunat
AHL2/08@Patruunat
HHL1/09 karsinnat@ManalanLaaki
SLiiga1/11@Metsän Kiekko
SLiiga2/11@Somersby
SLiiga1/12@FantasyHockey
SLiiga2/12@FantasyHockey
SLiiga3/12@FantasyHockey
F*TournamentII@FantasyHockey
4.div karsinnat@Metsän Kiekko
3.div karsinnat@Jackalopes
3.div@Jackalopes
HSarja2/11@Oilers
HSarja4/12Spirits
Nimimerkki: Rehtori
Pelipaikka: ap
IRC: -
Ikä: 18v
Liigakokemus:
SLiiga 1/13@ Tuomisen veljekset
Nimimerkki: Aprikoosi
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Aprikoosi
Ikä: 21v
Liigakokemus:
WHL 2/07 @Klubi
AHL 3/07 @HC Predators
THL 1/09 @Belladonnas
WAHL 1/10 @Pehmot
Kliiga 3. divari 3/10 @Pehmot
Sliiga 1/13 @Outer Continent
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
Rony

12.05.2013 18:01
Kuolevat divarikarkeloihin?


Nimi: Kuolevat Ritarit
Lyhenne: KR
Perustettu: 2008-02-23
Perustaja: Firefly
Pelatut ottelut: ~ 3900
Vastuuhenkilöt: Rony (pvh), -East- (vh), k.a.p.u (vh)
Keski-ikä: ~ 22 v
IRC: #kuolevat.tk@IRCnet
Kotipaita: Vihreä – Sininen – Pinkki (10)
Vieraspaita: Vihreä – Vihreä – Punainen  (13 )
Historia:

Ensimmäinen merkittävä henkilö ritareiden taipaleella on ollut Firefly, joka jaksoi sitkeästi kasata joukkuetta. Hänen ansiostaan lähdimme ensimmäisiä kertoja koittamaan Hokisarjaan  kaudella 2/11.  Pelasimme muutaman kauden siellä, jonka jälkeen taas nostimme hieman rimaa. Karsittuamme Suomiliigaan kaudeksi 4/11 on siellä meillä ollut suhteellisen pitkä taival. Tällä ajalla joukkueemme nokkaan siirtyi Kinnunen. Hän luotsasi meitä kokemuksellaan edesmenneet Sliiga kaudet. Ajat muuttuvat ja hänenkin tiensä tuli päähän viime kaudella. Pitkäaikaisena pelaajana minä (Rony) hyppäsin jengin puikkoihin  ja ajattelin alkaa toteuttamaan pitkäaikaista haavettamme, nousta Kiekkoliigan alaisuuteen.  Nyt on saavutettu taso, jolla voisimme päästä tavoitteeseemme ja jättää nämä kiekko.tk:n epäviralliset  liigat historiaamme ja aloittaa taas uuden aikakauden.
Miksi Kuolevat Ritarit mukaan 1. Divarin karsintoihin kaudelle 3/2013?
Kuolevat Ritarit on Suomiliigassa jo useamman kauden viihtynyt jengi. Vaikka menestystä ei ole vielä päästy maistelemaan uskomme että antaisimme erittäin tasokkaita ja mielenkiintoisia kamppailuja divarissa. Joukkueen kokoonpano on pysynyt tiiviinä ja yhtenäisenä jo pitemmänajan ja nyt olemme saaneet vielä pari vahvistusta tiiviiseen ja ennen kaikkea aktiiviseen joukkueeseemme. Pelillinen tasomme on tällä hetkellä erittäin hyvää ja pyrimme pelaamaan päivittäin useampia pelejä (pääasiassa 44:sia).Joukkueen keski-ikä on 22vuotta ja moni meistä omaa päivätyön tai opiskelee. Jokainen on kasvanut teini-iän yli eikä näin ollen vastustajalle huutelua sekä ylimielistä asennetta ole kenelläkään. Asiallisuus on ollut meidän porukassa aina se prioriteetti numero yksi .IRC:tä käyttää koko porukka ja olkoon kellonaika mikä vain, meistä aina muutama on kannullamme (#kuolevat.tk @IRCnet) joten myös pelit saadaan sovittua ajallaan (meistä johtuvia pelaamattomia pelejä ei liigahistoriastamme löydy).
Kokoonpano:
Nimi: -East-
Ikä: 21
IRC: East--
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1126&kausi=31
http://www.suomiliiga.fi/pelaajat?id=855
Pelipaikka: Puolustaja
Nimi: piquionne
Ikä: 23
IRC: piquionne
Kokemus: http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1062
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3582&kausi=31
Pelipaikka: Puolustaja
Nimi: crpt (Zudo, Komarov, Hallow, amis, Klaas, Dreamicky, pelimies)
Ikä: 17
IRC: crpt
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3132&kausi=31
http://www.julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=1017
http://www.suomiliiga.fi/pelaajat?id=1015
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5958
Pelipaikka: Hyökkääjä
Nimi: Ovetskin
Ikä: 16
IRC: Ovetskin
Kokemus:
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=608
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=816
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/6121
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1011
Pelipaikka: Puolustaja
Nick: Brear
Ikä: 21
Kokemus:
http://hokisarja.julkka.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=389
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=827
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1385
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1537&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1063
Sekä
SHL 1/2009
SHL 2/2009
EHL 1/2006 @ sinappikone
EHL 2/2006 -"-
EHL 3/2006 -"-
EHL 5.kausi @ Clovers
Pelipaikka: Hyökkääjä
Nimi: Rony (roninho)
Ikä: 17
IRC: Rony-
Kokemus: http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=402
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=301
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3326&kausi=31
Pelipaikka: Hyökkääjä
nick: k.a.p.u (n.a.s.t.y)
irc: kapu-
kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=614&kausi=31
Pelaajalista:
Rony
Brear
Piquionne
-East-
Ovetskin
crpt
EDIT1: crpt:lle lisätty vanhat nimimerkit.
EDIT2: Uusi pelaaja ja vh:lisätty.
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
humble

13.05.2013 12:03
Jerusalem karsimaan paikasta Kiekkoliigan 1. divariin!

Jerusalem
Lyhenne: JER
Perustettu: 18.6.2008
Perustaja: Chrysler
Otteluita: ~ 5000
Vastuuhenkilöt: Chrysler (pvh), humble, Pihusan
IRC: #jerusalem
Keski-ikä: ~21v
Pelipaidat:
- Koti: Pinkki - Musta - Musta (1)
- Vieras: Valk - Pun - Pun (1)

Historia
Jerusalem on saanut alkunsa jo vuonna 2005, jolloin Chrysler perusti sen lähinnä kakkos nick -joukkueeksi. Pikkuhiljaa kuitenkin joukkue alkoi vakiintua kiekkokartalla, kunnes oli aika lähteä ensimmäisen kerran haistelemaan liigamaisemia. Saunaliiga oli kohteena  ja siellä vierähtikin yksi kokonainen kausi. Tämän jälkeen tie vei vielä AHLään, josta menestystä tuli ainoastaan runkosarjan voiton merkeissä. AHL  jälkeen edessä olikin sitten hetki hiljaiseloa.
Vuonna 2008 oli uuden tulemisen aika. Chrysler perusti joukkueen uudestaan, mutta nyt teemaan sopien nimellä Old Skool Jerusalem. Nopeasti saatiin runko pystyyn ja kaudeksi 2/09 suuntana oli jälleen liigakäät ja tällä kertaa vuorossa oli HHL. Heti ensimmäisellä kaudella nosteltiin kannua mestaruuden merkeissä. Taustatietona, tuon kauden joukkueesta ovat vielä jäljellä Chrysler, humble, Fas (KUGI) sekä taikuri (Virus). Edessä oli vielä toinen kausi HHLää, mutta se ei ollutkaan enää niin ruusuinen.
Vuoden 2010 kaksi ensimmäistä kautta vietettiinkin sitten taas uusissa maisemissa, tällä kertaa kohteena oli OHL. Ensimmäinen kausi meni tuloksellisesti penkin alle, sillä edes pudotuspelipaikka ei auennut. Toisella kaudella sijoituttiin kuitenkin runkosarjassa neljänsiksi, mutta putosimme heti puolivälierissä. Uuden fuusion seurauksena tie aukesi seuraavaksi kaudeksi täysin ilmaiseksi Kiekkoliigan alaisuuteen, mutta oli suuri virhe tarttua tähän tilaisuuteen. Joukkue oli OHL kauden jälkeen rakoillut, osittain Chryslerin armeijaan lähdön vuoksi. Paikkaan kuitenkin tartuttiin, vaikka olisi tässä kohtaa pitänyt ottaa pieni aikalisä. Ensimmäinen kierros jäi muutamasta pelistä kiinni, sillä aktiivisuus oli joukkueessa luokkaa nolla. Seurauksena oli oikeutetusti potkut 3. divarista ja edessä se pieni ja tärkeä hengähdystauko.
Uusi tuleminen nähtiin jälleen vuoden 2011 puolella, mutta tällä kertaa joukkue oli nimeä vaille sama, sillä se vain vaihdettiin takaisin alkuperäiseen Jerusalemiin. Suuntana oli kaudeksi 2/11 jälleen uusi kohde, Hokisarja. Siellä vierähti yhteensä kolme kautta vaihtelevalla menestyksellä, ainut valonpilkahdus oli pronssinen mitali toiselta kaudelta. Tänä aikana kierreltiin myös muiden liigojen karsinnoissa, mutta tuloksetta.
Viimein vuoden rämpimisen jälkeen oli aika laittaa rivit järjestykseen ja tällä kertaa Suomiliigan puolella, mikä on ollut ehkä paras siirto Jerusalemim historiassa. Menestys ja tekemisen laatu on ollut vahvassa nousussa näiden kolmen kauden aikana, joista kertoo myös ensimmäisen kauden jumbosijojen vaihtuminen kuluneen kauden runkosarjan voittoon. Jerusalem on tällä hetkellä valmiimpi kuin koskaan, eikä muutaman rivipelaajankaan vaihtuvuus ole enää tässä vaiheessa hetkauttava asia.

Tavoitettavuus
Kautta historian tavoitettavuutemme on ollut hyvällä mallilla, sillä joukkueen pelaajat ovat olleet aktiivisia aina niin kiekossa kuin IRCssä. Ikinä ei ole tärkeä tieto kulkenut joukkueen ohi, eikä moitteita ole vastustajiltakaan tullut huonosta tavoitettavuudesta. Joukkueen vastuuhenkilönä minä (humble) olen IRCssä päivittäin useistakin syistä, joten johtoon on helppoa ottaa yhteyttä. Myös muita pelaajia löytyy usein kannultamne, joten arkisetkin asiat hoituvat heidän kauttaan.
Tavoitettavuus on myös joukkueen sisällä erittäin hyvällä mallilla. Saamme toisemme joko Facebookista tai puhelimitse nopeasti kiinni. Etenkin ydinrungolla Chrysler-humble-Bers-Fas-taikuri on helppo yhteydenpito toisiinsa, joka on muodostunut vuosien saatossa. Myös muihin pelaajiin yhteydenpito onnistuu mutkattomasti.

Asiallisuus
Olen aikaisemmin havainnut, että Jerusalemia on pidetty hiukan epäasiallisena joukkueena, ehkä syystäkin. Joukkueen sisällä tunnelma on ollut aina hyvä, mikä on myös näkynyt ulospäin ja näin ollen joidenkin mielestä ilmentynyt huonona käytöksenä. Eteenpäin ollaan asiallisuuden puolesta menty kokoajan, mistä kertoo myös nousujohteiset tulokset Suomiliigan imagokyselyissä. Viime kertaisissa tuloksissa jäimme plussan puolelle, joten millään tavalla epäasiallisesta joukkueesta ei meidän kohdallamme voi myöskään puhua. Asiallisuuden puolesta puhuu myös se, ettei pelikieltoja ole ainakaan lähihistoriassa kenellekkään napsahdellut. Suurena teemana on ollut viime aikoina imagon pitäminen hyvänä ja kaiken näköisten epäasiallisuuksien välttäminen. Voin puhua koko joukkueen puolesta, kun sanoin ettei Kiekkoliigan tarvitse olla huolissaan Jerusalemin käytöksestä.

Miksi juuri Jerusalem karsimaan?
Mielestäni Jerusalem täyttää kaikki ne kriteerit, joita Kiekkoliiga vaatii joukkueiltaan. Asiallisuus ja tavoitettavuus on etenkin nykypäivänä erittäin hyvällä mallilla. Joukkue on myös osoittanut jo usean kauden aikana kykynsä suorittaa velvollisuudet mallikkaasti, vaikeistakin hetkistä huolimatta. Pelejä ei ole täysillä kausilla jäänyt koskaan pelaamatta (ainakaan minun muistiini ei mahdu), joten tämä osoituksena kyvystä hoitaa pelit ajallaan. Kausia on yhdessä jo niin monta takana, ettei mikään ole enää uutta ja haastavaa.
Tietenkin kokoonpanon pysyvyys voisi olla hitusen parempi, mutta viime kausien aikana onnistuimme Suomiliigassa vakiinnuttamaan kokoonpanomme, joten se on nyt hyvällä pohjalla. Ikävien lopettamispäätösten sun muiden elämän käänteiden takia kuitenkin rivistömme poikkeaa hieman päättyneen Suomiliigan kokoonpanosta. Kuitenkin havaittavissa on sama ydinrunko, jolla tätä touhua on jo pitkään vedetty. Pelillistä tasoa epäröivät näkevät sen sitten viimeistään mahdollisissa karsinnoissa, mutta hyvän Suomiliiga kauden jälkeen (runkosarjan voitto ja lopulta pronssi) on erittäin otollinen tilanne havitella paikkaa ja menestystä itse Kiekkoliigasta.
Tietenkin päässä on ne kuuluisat värikkäät lasit, mutta itse en näe oikeastaan yhtäkään epäkohtaa meidän kohdallamme - siksi tätä kirjoitankin. Etenkin onnistuneet kaksi viimeistä kautta Suomiliigassa, joista viimeisin oli jo lähes täydellinen, antavat erinomaiset lähtökohdat. Joukkuuen johto (Chryler & humble) on rutinoitunut joukkueen pyörittämiseen jo ammattimaisella tavalla. Vuosi sitten olin samassa tilanteessa tätä hakemusta rustaamassa, mutta silloin pelillinen tasomme oli vielä liian heikkoa 2. divari paikkaa havitellessa. Vuoden aikana on tapahtunut hyvin paljon, jonka myötä Jerusalem on loistossaan tällä hetkellä. Ennenkin on karsimaan otettu, joten miksipä ei nyt entistä valmiimpana!

Kokoonpano
Niinkuin olen aikaisemmin jo maininnut, joukkueen ydinrunko on pysynyt kauan samana. Rivipelaajat ovat saattaneet vaihtua ympärillä, mutta perusrunko on säilynyt aina samana. Tulevalle kaudelle lähdemme todennäköisesti pienemmällä ja tiiviimmällä porukalla kuin aikaisemmin Jerusalemissa on ollut, mutta nämä asiat tarkentuvat vielä pitkän kesän aikana.
humble
Ikä: 17
irc: humble
pelipaikka: Puolustaja
kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=869
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/2182
Chrysler (Edelmann)
Ikä: 22
irc: Chrysler-
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2176&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=866
http://hokisarja.julkka.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=347
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5841
Bers
Ikä: 22
irc: -
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=349
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3572
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=867
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1333&kausi=31
Fas
Ikä: 22
irc: fas
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3051
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=875
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=965&kausi=31
taikuri
Ikä: 19
irc: -
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1095
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2461&kausi=31
Pupu
Ikä: 23
irc: Pupu
pelipaikka: Puolustaja
kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1051
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5802
http://wahl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=181
http://wahl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=817
http://whl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=223
Pihusan
Ikä: 20
irc: Pihu
pelipaikka: Puolustaja
kokemukset:
http://www.suomiliiga.fi/pelaajat?id=986
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2765&kausi=31
BourGe
Ikä: 22
irc: BourGe
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2144&kausi=26
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1048
pyhävalas (-kessu-)
Ikä: 22
irc: Kesutin
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=743&kausi=31
murrr
ikä: 21
pelipaikka: puolustaja
kokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1661&kausi=31
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=886
Olympic
Ikä: 20
irc: -
pelipaikka: Hyökkääjä
kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=1007
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/2105
Pelaajalista:
Chrysler
humble
Fas
Bers
taikuri
Pupu
Pihusan
BourGe
pyhävalas
murrr
Olympic
Paljon tuli sanottua, mutta varmasti paljon jäi vielä sanomatta. Jerusalem jää odottavin mielin odottamaan Kiekkoliigan varmasti oikeudenmukaista päätöstä tulevista karsintajoukkueista. Loppuun tahdon toivottaa onnea muillekkin karsintoihin pyrkiville joukkueille, hyvät kesät!
Edit: BouGe lisätty ja kirjoitusvirhe
Edit 2: pyhävalas (-kessu-) lisätty
Edit 3: vanhoja nickejä lisäilty
Edit 4: Pihusan lisätty vastuuhenkilöksi
Edit 5: Pupun kortti korjattu
Edit 6: murrr lisätty
Edit 7: Lii pois
Edit 8: Olympic lisätty (paljon on tullu kortteja myöhässä)
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
pac

15.05.2013 14:25
[size=18pt][b]Goatse poijat mukaan liigakarkeloihin![/b][/size]                                                                 Joukkueen nimi: goatse poijat Lyhenne: gp Perustamisajankohta: 2009-06-20 Pelatut ottelut: 1918 Joukkueen vastuuhenkilöt: Alexei (pvh), PINSEMIES (vh) Keski-ikä: 20 vuotta IRC: @goatsepoijat Pelipaidat: -Koti: valkoinen-punainen-sininen ( 8 ) -Vieras: valkoinen-punainen-punainen ( 13 ) [size=14pt][b][color=red]Historia[/color][/b][/size] Goatse poikien historia hakee vertaistaan. Meissä yhdistyy kaksi asiaa, irl elämän kaveruus sekä kiekko. Goatse poijat perustettiin kesäkuussa 2009, ydinporukan LIHANUIJAN, PINSEMIEHEN ja pac:n toimesta. Mukaan tarttui myös muuan Mänä toisena lani-iltana. LIHANUIJA ei vielä ollut tiimipeliä päässyt pelaamaan, ja nyt siihen tuli kuin varkain tilaisuus, kun juhannuksena 2009 kaverukset perustivat gp:n lani-illan kunniaksi. Jotain hienoa sai alkunsa. Muutamien lani-iltojen jälkeen ajatus oli kirkas. Tarkoitus oli jatkaa irl-porukalla aktiivista pelaamista, ja vielä jonain päivänä goatse poijat pitää liigaympyröihin päästä mukaan. Nyt on SE tilaisuus. Ydinporukkaan tarttui myös muita kuusamolaisia, kun vuosina 2010-2011 goatse poikien junaan hyppäsivät mukaan niin nrg, Gianelli kuin kekkilä. Kekkilä on mainettansa niittänyt jo kaikkien tuntemassa Brutal Killersseissä. Tämän hetkinen porukka onkin kuusamolainen. Näiden hankintojen jälkeen porukkaan on tullut muutama täsmähankinta, Merirosvo ja Flonne, molemmat Kuusamon ulkopuolelta. 3vs3 ja 4vs4 pelejä on jo 2000 pelattu tällä hetkellä, ja nyt on loistava ajoitus suunnata liigakentille. Mainitsin alussa, että meidän tarina hakee vertaistaan. Kyllä, alun alkujaan pieni kaveriporukka on kasvanut aikojen saatossa isommaksi, erittäin tiiviiksi kaveriporukaksi. Tarina on jatkunut nykyhetkeen ja olemme niittäneet mainetta kotikonnuillamme Kuusamossa. Gp on jostain syystä varsin tunnettu siellä suunnalla!             [size=14pt][b][color=red]Miksi goatse poijat 1.divarikarsintoihin?[/b][/size] Vaikkakin goatse poikien liigakokemus rajoittuu pelkkään Kiekko Cupiin, sekin vuodelta 2011, on goatse poijat hyvä ja mielenkiintoinen valinta tuleviin karsintoihin. Meiltä löytyy tasokas tiivis ydinporukka, joka on jo neljä vuotta tiimipelejä hakannut ja loppua ei näy. Muutamat lisäykset kokoonpanoon nostavat mukavasti tasoamme! Yksilötasolla pelaajamme ovat kiertäneet liigoja vuosien ajan myös hyvällä menestyksellä. Suurin osa meistä on valtion tarjoaman huviretken jo hyödyntänyt, joten karsintaottelut tulisi pelattua ajallaan ongelmitta. Yhteydenpito sujuu erinomaisesti. Olemme myös asiallinen porukka, IRCin käyttö on aktiivista ja myös yhteydenpito vastustajiin varmasti aktiivista. Loistavaa gp! [size=14pt][color=red][b]Kokoonpano[/color][/size]                                            Kokoonpanoon kuuluu lähinnä irl kaverit muutamine täsmähankintoineen. Rosteriin saattaa ajan kuluessa tulla 1-2 vahvistusta. [b]Alexei[/b] Pelipaikka: Hyökkääjä Ikä: 20 Kokemus: IKS 1/07 Täyspotti, allstars valinta ja mestaruus IKS 1/08 Täyspotti OHL 1/09 Lucky Eagles OHL 2/09 Lucky Eagles Kiekko Cup 2/11 goatse poijat [b]Flonne[/b] Pelipaikka: Puolustaja Ikä: 20 Kokemus: Kiekkoliiga 3.Divari 1/12 Lowell Devils Hokisarja 4/11 Upcider [b]Gianelli[/b] Pelipaikka: Puolustaja Ikä: 21 Kokemus: IKS 2/2008, mestaruus Hokiliiga 3/08 Lihapullat, mestaruus Hokiliiga 3/09 KoHu Kiekkoliiga: 3/2009 1. Divari HIFK 1/2010 1. Divari HIFK 1/2010 Kiekko Cup V HIFK [b]LIHANUIJA[/b] Pelipaikka: Hyökkääjä Ikä: 20 Kokemus: 3.Divisioona 1/12 Tottenham Hokisarja 1/12 Average Joe's Kiekko Cup 2/11 goatse poijat [b]Merirosvo[/b] Pelipaikka: Hyökkääjä Ikä: 19 Kokemus: CHL 2/10 Vancouver Canuks 3.Divisioona 2/12 Greatest [b]nrg[/b] Pelipaikka: Hyökkääjä Ikä: 21 Kokemus: Kiekko Cup 2/11 goatse poijat [b]PINSEMIES[/b] Pelipaikka: Puolustaja Ikä: 20 Kokemus: Kiekko Cup 2/11 goatse poijat [b][color=red]Pelaajalista[/color][/b] Alexei Flonne Gianelli LIHANUIJA Merirosvo nrg PINSEMIES edit 1. nikkejä päivitelty
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
Gerberos

15.05.2013 15:13
Obsessive Kiekkoliigan alaisuuteen
Nimi: Obsessive
Lyhenne: OBS
Perustettu 2011-09-26
Perustaja: tapjo
Pelatut ottelut ~2050
Vastuuhenkilöt: Gerberos (pvh), Jippo (vh)
Keski-ikä: ~20
IRC: #obsessive @IRCnet
Kotipaita: Sininen - Sininen - Valkoinen ( 8 )
Vieraspaita: Valkoinen - Sininen - Valkoinen ( 8 )

Historia:
Itse en tiedä juuri mitään vuoden 2011 Obsessivesta, enkä ole katsettani kääntänyt menneisyyteen saadakseni asiaan selvyyttä. Obsessivesta on reilu vuoden sisään muovautunut täysin eri joukkue, mitä se alkuaan on oli. Ja historian kirjoittaminen on Obsessiven osalta alkanut vasta viime aikoina todenteolla.
Olemme pelanneet Suomiliigan alaisuudessa jo 5 kautta suhteellisen menestyksekkäästi ja tästä onkin osoituksena kahden (2) peräkkäisen kauden mestaruus sekä useiden henkilökohtaisten palkintojen voittaminen.
Asiallisuus & aktiivisuus
Joukkueemme ei ole koskaan pyörinyt imagokyselyn kärkipaikoilla, vaan olemme aina sijoittuneet mukavasti plussan puolelle sarjojen keskikastiin. Yksikään pelaaja ei ole kärsinyt pelikieltoa, eikä näin tule tapahtumaan niin kauan, kun minä (Gerberos) olen toteuttamassa Adoniksista tuttua käyttäytymismallia.
Joukkueena pelaamme mukavan määrän harjoitusotteluita viikkoa kohden ja yleensä hoidammekin ns. peli-illat niin, että pelaajia tiedustellaan koneen ääreen erinäisten viestintäohjelmien avulla. Nurmikon vihertyessä ja auringon lämmetessä pelimäärät tulevat tippumaan huomattavasti, mutta tämä nyt onkin kiekossa jo muodostunut tavaksi. Syksyn tullen aktiivisuus tulee palaamaan samalle tasolle, kuin mitä se on aikaisemminkin ollut.
Miksi juuri Obsessive mukaan divarikarsintoihin?
Joukkueestamme on kausi kaudelta tullut entistä nälkäisempi ja haluamme päästä kokeilemaan siipiämme hieman kovemmissa kaukaloissa ja mielestäni Kiekkoliigan divari olisi oiva paikka tähän. Tulemme tarjoamaan hyvin organisoidun, aktiivisen sekä asiallisen joukkueen liigallenne, johon ei tarvitse tulla pettymään.
Kokoonpano:
Obsessiven kokoonpano on ollut lähestulkoon sama jo usean kauden ajan. Ennen tätä joukkueeseen iski hurrikaani pari kautta takaperin, kun ohjakset siirtyivät Groovyltä veljeksille, jotka laittoivat pelaajaruletin pyörimään toden teolla. Rungon ympärille (Shawn-Gerberos-Groovy-Jippo)
on tämän jälkeen hankittu joka kausi vahvistuksia tuomaan syvyyttä joukkueemme peliin.
Nick: Gerberos
Ikä: 22
Irc: Gerberos
Kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=769
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3006
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1430&kausi=31
Pelipaikka: Puolustaja
Nick: Groovy
Ikä: 18
Irc: Groovy @IRCnet
Kokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5699
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=638
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=341
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2108&kaus i=26
Pelipaikka: Hyökkääjä
Nick: Jippo
Ikä: 20
Irc: Jibbo/Jippo
Kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=423
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5761
Pelipaikka: Hyökkääjä
Nick: Shawn
Ikä: 19
Irc: shawni
Kokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=994
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3235
Pelipaikka: Puolustaja
Nick: jimi
Ikä: 22
Irc: jeemo/got
Kokemukset: http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3168
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1771&kaus i=25
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=974
Pelipaikka: Hyökkääjä
Nick: Brutus (yli 5 peliä kaudella 2/2013 nimimerkillä Brutus)
Ikä: 18
Irc: Bryyts
Kokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3017
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1998&kausi=31
Pelipaikka: Hyökkääjä
Pelaajalista:
Gerberos
Groovy
Jippo
jimi
Shawn
Brutus

EDIT1: Muokattu peliasun numeroista hymiöt pois.
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
Compi

15.05.2013 20:43
Antarktis karsintoihin!
Nimi: Antarktis
Lyhenne: ANT
Perustettu: 18.9.2007
Vastuuhenkilöt: Compi (pvh), Daasaman (vh)
IRCnet: #antarktis
Ottelut: yli 2000
Kotipaita: sininen - vaalean sininen - sininen (1)
Vieraspaita: valkoinen - oranssi - sininen (1)

Joukkueemme on pelannut Kliigan ykkösdivaria ja liigaa yhdessä Helsingin Jokereissa jo kaudesta 2/2011 kauteen 3/2012, kunnes Tomekki otti
joukkueen haltuunsa (maineenpelastusoperaatio?) ja siirryimme Antarktikseen pelaamaan Hokisarjaa. Hokisarjan ensimmäisenä kautena olimme
runkosarjan toisia ja sijoituimme lopulta neljänneksi, ja toisella kaudella voitimme runkosarjan ja tipuimme puolivälierissä. Nyt kun
Daasamanilla alkaa aamut loppua, on aika pyrkiä takaisin Kiekkoliigaan.
Meidät tulisi valita karsintoihin, sillä hoidamme kaikki ottelut ajallaan ja pelillinen tasommekin on riittävä. Siitä todisteena tähän asti
7 peräkkäistä puhtaasti vedettyä kautta ilman kaatumisia.

Kokoonpano:

Compi
IRC: Compi-
Ikä: 21
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1815&kausi=31
Daasaman
IRC: Daasaman
Ikä: 20
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1293&kausi=31
Arkhmds
IRC: Arkhmds
Ikä: 21
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2330&kausi=31
Loo
IRC: -
Ikä: 18
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3154&kausi=31
joninho
IRC: joninho
Ikä: 18
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2631&kausi=31
Premier
IRC: -
Ikä: 20
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1831&kausi=31
Nature
IRC: -
Ikä: 21
Kliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2413&kausi=31

Pelaajalista:
Arkhmds
Compi
Daasaman
joninho
Loo
Nature
Premier
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
Elegance

16.05.2013 11:13
Reisitanssi takaisin Kiekkoliigan alaisuuteen?
Perustiedot joukkueesta
- Joukkueen nimi: Reisitanssi
- Perustettu: 29.12.2007
- Pelatut ottelut: ~1350
- Lyhenne: REI
- Vastuuhenkilöt (pvh: Elegance, vh: Marantz)
- IRC-kanava: #reisitanssi
- Pelipaidat
Koti: Tummansininen - kirkkaanpunainen - valkoinen (11)
Vieras: Kirkkaanpunainen - valkoinen - kirkkaanpunainen (11)
Historiaa
Reisitanssi sai alkunsa Pellon toimesta -07 joulukuussa. Aluksi pelaaminen oli vain höntsyä kakkosnickeillä, mutta vuoden 2010 puolivälissä päätimme lähteä kokeilemaan siipiämme liigajäille, ja pääsimme pelaamaan Kiekkoliigan 4. divaria kaudelle 3/10.
4. divarikausi sujui neljän pelaajan kokoonpanolla (Elegance, Pano-Kone, Pelto, Dr.Lepola) tyydyttävästi, ja se poiki nousun sarjaporrasta ylemmäs, 3. divariin. Kausi 1/11 siis vierähti 3. divarin puolella, jossa lopullinen sijoitus oli yhdeksäs. Kokoonpanossa oli jälleen vain neljä pelaajaa (muuten muuttumaton kokoonpano, paitsi Pano-Koneen tilalle oli tullut Vilze). Tämän kauden jälkeen joukkue päätettiin vetää telakalle Vilzen inttiin lähdön takia. Vilzen armeijan ajaksi myös muu joukkue lopetti kiekkoilun vajaaksi vuodeksi, mutta takaraivossa kyti silti ajatus liigakentille palaamisesta vielä jonain päivänä...
Lopulta sen about vuoden taukoilun jälkeen päätimme aktivoitua, ja haimme Hokisarjaan. Paikka karsinnoista lohkesi, ja joukkueen paluu liigakentille oli pian varmaa. Kausi sujui näytöstyyliin ja liito kesti lopulta finaaliin saakka, jossa napattiin kultamitalit kaulaan. Hokisarjakauden jälkeen arvoimme aivan dl-päivään saakka ilmoittaudummeko Hoki-liigan karsintoihin, sillä sinne tarjottiin suoraa paikkaa. Pitkien pohdintojen jälkeen päätimme ottaa karsintapaikan vastaan, ja paikka liigasta aukesi. Samaa fiilistä ei kuitenkaan tuntunut olevan kuin Hokisarja-kaudella.
Hoki-liigakausi meni myös tyylikkäästi, jos tilastoja katsotaan. Joukkue ei kuitenkaan löytänyt otteluissa sitä samaa fiilistä, mikä oli Hokisarjan otteluissa aina. Koko runkosarjan aikana emme saaneet peliä kulkemaan toivotulla tavalla, ja se saattoi johtua ainakin osittain asenteesta. Itse asiassa allekirjoitan vain Rockford Icehogseja vastaan pelatut välieräottelut "Meidän Peliksi", muut ottelut olivat aneemista härän paskaa. Lopulta Hoki-liigasta irtosi kuitenkin hopeamitali, joka ei ole huono tulos sekään.
Mitä tarjoamme Kiekkoliigalle?
Viimeisen parin kuukauden aikana olemme löytäneet motivaation tätä peliä kohtaan, joten pystyisimme varmasti tarjoamaan vastuksen jokaiselle karsintajoukkueelle, ja mahdollisesti myös itse 1. divarijoukkueille. Kaiken lisäksi joukkueemme on sillä tavalla valmis paketti, että kesken kauden kaatumisia ei ole koskaan tapahtunut, joten uskallan luvata että tälläkin kaudella veisimme homman kunnialla loppuun asti, mikäli karsintapaikka ja sitä kautta mahdollisesti liigapaikka avautuu! Myös kaksi imagokyselyn piikkipaikkaa Hokisarjasta lienee mainitsemisen arvoiset. Myöskään aktiivisuudesta tämä homma ei jää kiinni; vähintäänkin joukkueen vastuuhenkilöt päivystävät ircissä, ja jos näyttää siltä ettei pelejä saataisi pelattua, on varalla pari irl-kaveria jotka voivat tulla tuuraamaan.
Joukkueen kokoonpano
anton
Ikä: 19
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: antho
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1964&kausi=31
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/1831
Dr.Lepola
Ikä: 19
Pelipaikka: puolustaja
IRC: robin68
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2406&kausi=28
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/6341
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=968
Elegance
Ikä: 20
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Elegance
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1492&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/2050
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=935
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=460
Erakko
Ikä: 19
Pelipaikka: puolustaja
IRC: Eris
Liigakokemus:
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=939
Marantz
Ikä: 21
Pelipaikka: puolustaja
IRC: Marantz
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1922&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3289
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=967
Olp
Ikä: 23
Pelipaikka: puolustaja
IRC: Olp
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1609&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/6342
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=1165
Pano-Kone
Ikä: 20
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Tuottaja / NusNusMachine
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2407&kausi=30
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/6364
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=937
Pelto
Ikä: 20
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Pelto
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1488&kausi=30
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5125
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=941
älykääpiö
Ikä: 25
Pelipaikka: puolustaja
IRC: -
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1645&kausi=30
http://julkka.net/hokisarja/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=913
Pelaajalista
anton
Dr.Lepola
Elegance
Erakko
Marantz
Olp
Pano-Kone
Pelto
älykääpiö
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 1. Divariin kaudelle 3/2013
pvh

16.05.2013 16:57
Caribbeanin kokoonpano 1divakarsuihin
Bulk
maiq
Flo
Cardinals
Epe
Tanger(Jaws)
jumio
raiq
pvh raiq
vh bulk