Foorumi

Käytös ja niistä tulevat rangaistukset.
Anonymous

26.10.2012 00:27
Näin uuden kauden alla palautetaanpa vähän asioita mieleen, joita ei pidä kiekossa lausua.
Kiekkoliiga edellyttää pelaajiltaan hyvää käyttäytymistä kanssapelaajia kohtaan ja tästä johtuen meillä on tiettyjä kieltoja ja kehoituksia miten kiekossa tulee olla.
Kaikki vastustajajoukkuetta kohtaan kohdistetut liian negatiiviset kommentit ovat kiellettyjä. Tähän kategoriaan lasketaan Kts helppo/ paskat ja noiden muunnellemat millä pyritään halveeraamaan vastustajaa.
Myös kaikki solvaamiset, uhkailut, etniseen taustaan viittaavat kommentit, huijaaminen ja muut vastaavat huutelut ovat tuomittavia tekoja.
Kaikki edellämainitut tuovat ensimmäisellä kerralla varoituksen ja sen jälkeen siirrytään pienten pelikieltojen jälkeen suurempiin tuomioihin.
Reporttien määrä on ollut laskemaan päin ja pidetään sama linja jatkossakin. Peli on kaikille mukavampaa, kun pidätte mölyt mahassanne pelatessa ja puratte sitten pettymykset vaikka kiekkoliigan foorumeilla ja tiedotteiden kommenteissa. Täällä ollaan selvästi sallivimpia, kuhan mielipiteet pysyvät suurinpiirtein kyseisten topikkien aiheissa.
Tarkoitus ei ole ketään asettaa pelikieltoihin ihan niiden jaon hauskuuden takia, vaan taata kaikille mukava pelikokemus.
Jos näette tai koette väärinkäytöksiä reportin voi laittaa joku kiekossa muodossa /report pelaajaX huutelee sopimattomia #kliiga tai sitten meidän sivujen yläreunan reportoi kohdan kautta.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.