Foorumi

Pelaajasiirto/vastuuhenkilöiden vaihdokset muuttuu!
Anonymous

11.08.2012 18:28
Pelaajasiirtoihin ja vastuuhenkilö vaihdoksiin on otettu käyttöön uusi järjestelmä. Uuden järjestelmän myötä molempien osapuolien sekä vastuuhenkilön että pelaajan tulee hyväksyä siirto. Nykyinen systeemi vaatii että jokainen siirretty pelaaja on tunnistautunut Kiekkoliigan sivuille (http://kiekkoliiga.net/auth/). Johtokunta hyväksyy loppupeleissa siirrokset vanhaan tapaan, mutta muistutamme vastuuhenkilöitä ottamaan selvää pelaajasiirtoihin koskeviin sääntöihin, koska vastuu pelaajien pelikelpoisuudesta on teidän!
Uudet siirrot tehdään siis osoitteesta http://kiekkoliiga.net/siirto/
Käyttöohjeet:
Siirroissa on 4 eri välilehteä, Kokoonpano, Pelaajasiirto, Vastuuhenkilö ja Kutsut.
Kokoonpanosta jokainen pelaaja pystyy poistumaan itse joukkueen kokoonpanosta. Vastuuhenkilöillä on taas päätösvalta koko joukkueen osalta.
Pelaajasiirto ja vastuuhenkilö -välilehdet ovat avoinna vain vastuuhenkilöille. Näissä kahdessa tehdään pelaajasiirrokset yksinkertaisesti syöttämällä pelaajan nimi sille varattuun kenttään, ja lähettämällä se eteenpäin.
Kutsut -välilehti näyttää kaikki pelaajalle itselleen tulleet kutsut, josta jokainen pystyy itse joko hyväksymään tai hylkäämään hänelle lähetetty siirtopyyntö. Jokaiselta on näin ollen varmistettu, että he ovat tietoisia siirrosta ja ovat itse vahvistaneet sen.
Kaikki järjestelmään koskevat väärinkäytöt tai väärinkäyttöyritykset ovat rangaistavia!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.