Foorumi

It's time to rock with 5vs5-liiga!
Anonymous

04.07.2012 18:06
Kiekkoliigan johtokunta lanseeraa 5vs5-liigan nykyisten sarjojen ohelle. Joukkueet voivat pelata kumpaakin sarjaa yhtäaikaa ja 5vs5-liigaan voi hakea myös ulkopuoliset joukkueet.
- Säännöt ovat Kiekkoliigan poislukien kausimaksut.
- Pelikiellot esim. joukkueen hajotessa kesken kauden tulee vain siihen liigaan, missä hajoaminen tapahtuu.
- Peliajat joustavammat kuin 4vs4-muodossa (joukkuemäärä ratkaisee sarjakauden pituuden).
5vs5-liiga on siis itsenäinen osio Kiekkoliigan sisällä. Kaikki tilastot ja muut oheistoiminta on meidän sivuilla näkyvillä samalla tavalla, kuin 4vs4-liigassa.
5vs5-liigaan osallistuminen ei millään tavalla sido jatkossa hakemaan 4vs4-liigan puolelle (koskee Kiekkoliigan ulkopuolisia joukkueita).
Ensimmäiselle kaudelle on tai ei ole karsintoja. Riippuu hakijoiden määrästä, kuitenkin nykyisillä Kiekkoliigan joukkueilla on etulyöntiasema. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ulkopuolisten joukkueiden ei kannattaisi hakea.
Kiekkoliigan joukkueet osallistuvat samalla kokoonpanolla kumpaankin sarjaan.
Tästä uudistuksesta johtuen johtokunta etsii uutta verta aktivoimaan toimintaa johtokunnan osalta. Etsinnässä on siis edelleen tiedotusvastaava (johon saatamme ottaa hieman tuntemattomamman kaverin) sekä sen lisäksi jo itsensä tunnetuksi itsensä tehnyt yksilö. Olet sitten pitkän linjan kiekottaja, jolla on käsitys Kiekkoliigan historiasta tai jonkin toisen liigan johtokunnassa toiminut henkilö, tule esittelemään itsesi #johtokunta -kanavalle irkkiin. Plussaa haussa tuo kiinnostus 5vs5-liigaa kohtaan ja sen asioista huolehteminen.
Hae 5vs5-liigaan täältä:
http://kiekkoliiga.net/foorumi/index.php?topic=5038.0
Hakea voi 22.7. asti. Vähintään kahdeksan joukkuetta tarvitaan mukaan.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.