Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Fice

02.07.2012 03:19
Kaunista kesäistä huomenta vaan minunkin puolestani, nyt on taas aika avata 3. Divarin karsintahaku tulevalle kaudelle! Paikkoja on tuttuun tapaan jaossa x määrä ja karsintoihin osallistuu x määrä hakeneita joukkueita. Paikkojen määrään vaikuttavat mm. lopettaneiden joukkueiden määrä sekä hakeneiden joukkueiden yleinen taso. Karsintojen pelaamisjärjestelmä on myös tiedossa vasta myöhemmin.
Hakuaika alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 15.7. klo. 18.00. Karsintoihin valittavat joukkueet julkaistaan myöhemmin kyseisen illan aikana. Karsintaottelut saa aloittaa saman illan aikana, heti joukkueiden julkaisemisen jälkeen.
Joukkueet, jotka pelaavat jotain sarjaa ja ovat pelanneet hyvän runkosarjan/play-offsit ilman suurempia ongelmia käytöksen ja aktiivisuuden suhteen ovat hyvinkin tervetulleita hakemaan karsintoihin. Myöskään ilman sarjakokemusta olevia joukkueita ei unohdeta, mutta eritoten näiden joukkueiden osalta hakemukset on hyvä jättää hyvissä ajoin, jotta ehdimme tutustumaan joukkueisiin tarpeeksi hyvin.
Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä: #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että jokaisella joukkueella on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kanavalle jo ennen karsintajoukkueiden valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.
Tässä muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä (3vs3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä eritoten muita karsintoihin haluavia sekä Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino Liigan sekä Divareitten joukkueilla.
Hakemukset karsintoihin vain ja ainoastaan tämän aiheen jatkoksi. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen joukkueen nimi, ja että haluavat kovasti 3.divariin.
Joukkueiden hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- Avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- Joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- Joukkueen kokoonpano *
- Ei kierrätetä sitä vanhaa hakemusta eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli viisi (5) kappaletta.
- Loppuun pelaajalista ilman muita infoja (helpompi copypasteta valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin)
* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut Kiekkoliigan alaisuudessa kaudella 2/12 ja missä joukkueessa.
Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Pelaajia saa poistaa kokoonpanosta kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla vain yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoihin.
* Mitä aikaisemmin hakemus on jätetty, sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.
* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.
*** HOX *** Haluamme teidän kiinnittävän erityistä huomiota kahteen Kiekkoliigan 3. Divarin karsintoja koskevaan sääntöön.
5. "Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella kuusi (6) tai enemmän ottelua Kiekkoliigan sarjoissa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen kierroksen deadlineen asti ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan, mikäli joukkue selvittää tiensä karsinnoista 3.divariin. Pelaaja ei myöskään saa palata vanhan joukkueen kokoonpanoon tai saman sarjatason joukkueeseen erotessaan karsintajoukkueesta ensimmäisen kauden aikana. Jos kyseisen pelaajan joukkue ei tässä tapauksessa nouse 3.divariin, ei pelaaja täten ole seuraavalla kaudella pelikelpoinen Kiekkoliigassa. Tämä sääntö on säädetty siksi, etteivät karsintajoukkueet ottaisi riveihinsä Kiekkoliigasta kahmalokaupalla pelimiehiä varmistaakseen nousunsa sarjaan. Sääntö EI koske sarjapaikkaa puolustavia joukkueita, paitsi heidän värvätessä uusia pelaajia karsintoihin."
= 6 peliä tai enemmän Kiekkoliigassa 2/12 -> Olet sidottu karsintajoukkueeseen kaudeksi tai sivussa koko kauden!
6. "Karsinnat läpäisevän joukkueen pelaajat lasketaan kuuluvaksi seuraavan kauden kokoonpanoon, lukuunottamatta 3.divarin joukkueita, joiden pelaajat pelasivat edellisellä kaudella kyseisessä joukkueessa."
= Liityt joukkueeseen karsintojen jälkeen -> Käytät ainoan siirtosi. Eroat karsintajoukkueesta ja liityt toiseen Kiekkoliigan joukkueeseen ennen kauden alkua -> Käytät ainoan siirtosi.
Suosittelemme myös kiinnittämään huomiota joukkueen vastuuhenkilöiden valitsemiseen jo karsintoihin hakiessa! Ja ehdottomasti kysykää epäselvyyksistä IRC:ssä kanavalla #johtokunta
Onnea kaikille hakijoille sekä hyvää kesää!
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Anonymous

03.07.2012 13:55
Busters 3.divarin karsintoihin 3/12?
Perustiedot
Joukkue: Busters
Lyhenne: BRS
Perustettu: 2011-10-22 23:22:23
Perustaja: sevolt
Pelatut ottelut: Played: 763, Wins: 351, Draws: 115, Losses: 297
Päävastuuhenkilö: sevolt
Vastuuhenkilöt: syanidi, bartzi
Pelipaidat:
Koti: sin - vihr - harm 8
Vieras: oranssi - pun - oranssi 8
Keski-ikä: 17,1
IRC-kanava: #busters.tk

Historia
Busters sai alkunsa marraskuun pimeinä iltoina, kun sevolt ja jurmaloid päättivät perustaa kaveriporukalla joukkueen, joka jonain päivänä voisi yltää kiekkoliigan alaisuuteen.
Joukkue lähti vaihtelevalla menestyksellä liikenteeseen, pelasimme jonain viikkoina 30 ottelua, toisinaan nolla. Tämä kaveriporukan lättyily ei kuitenkaan riittänyt sevoltille ja hän päätti laajentaa Busterseja 1.nimimerkkijoukkueeksi, joten kaikki kakkosnimimerkit kickittiin ja joukkueeseen värvättiin syanidi ja iitu, jotka olivat jo valmiiksi sevoltille tuttuja Tässä vaiheessa aloimme keskittymään 4v4 otteluihin. Pelejä oli kertynyt jo kasaan yli 500 ja joukkue päätti hakea silloiseen uuten Suomisarjaan. Suomisarja oli Busterseille tasollisesti hieman liian helppo ja muutenkin liiga kaatui kesken kauden.
Suomisarjan jälkeen joukkueesta potkittiin/lähti pelaajia. Sevolt laittoi katseensa tulevaisuuteen. Dehner, Viktoria (röblö) ja bartzi liittyi joukkueeseen ja kokooonpano alkoi olemaan kasassa. Vielä Sampopan (KOLIS) siirtyessä joukkueeseen Siniviiva HT:sta, oli kokoonpano valmis.

Ikä ja asiallisuus
Bustersien keski-ikä on ~17. Asiallisuus on joukkueemme yksi tärkeimmistä kriteereistä, pyrimme olemaan asiallisia niin harjoituspeleissä kuin liigaotteluissakin. Joukkueen alhaisesta keski-iästä huolimatta, olemme asiallisia riippumatta pelien tuloksesta.

IRC ja tavoitettavuus
IRC-kannullamme on aina meidän vastuuhenkilömme sekä muita pelaajia. Sinne voi tulla helposti kysymään liigaottelua. Kannulle voi tulla myös juttelemaan mitä koskien tahansa, vastaus pyritään saamaan koski asia sitten joukkueemme pelaajia tai muita arjen murheita. Jokaisen pelaajamme saa puhelimella kiinni pelaamaan tarpeen tullessa. Tämä varmistaa myös sen, että me emme jätä yhtään liigaottelua pelaamatta missään olosuhteissa.

Miksi juuri Busters karsintoihin 3/12?
Harjoituspelit ovat sujuneet hienosti nykyisellä kokoonpanollamme. KiekkoCupin varsin hyvän tuloksen myötä joukkueen näytön halu on vain kasvanut. Olemme aktiivinen joukkue ja kokoonpanomme on hyvin hitsautunut yhteen. Jokainen pelaaja tuntee toisensa hyvin. Ottelut saataisiin varmasti pelattua ajoissa, asiallisesti ja loppuun. Olemme valmiita nostamaan melko tuntemattoman Bustersin liigakartalle!



KOKOONPANO:
Nimimerkki: sevolt
pelipaikka:hyökkääjä
ikä: 15
irc: sevolt
pelipaikka: h
liigakokemus: 1/2012 Suomisarja + poffit @ Busters
KiekkoCup VII @Busters
nimi: iitu
ikä: 15
pelipaikka: hyökkääjä
irc: iitu
liigakokemus: Suomisarja 1/12
KiekkoCup VII @Busters
Nimimerkki: syanidi
pelipaikka: ap
ikä: 18
irc: syanidi
liigakokemus: Suomisarja 1/12
KiekkoCup VII @Busters
Nimimerkki: Viktoria (röblö)
pelipaikka: ap
ikä: 19
irc: viktoria
liigakokemus:
2/2011 cup @ Inter
3/2011 Suomiliiga @ Rams
3/2011 3. divari @ Ultimate Carnage
3/2011 2. divarin karsinta @ Ultimate Carnage
4/2011 Hokisarja @ Inter
1/2012 3. divari @ Ultimate Carnage
1/2012 2. divarin karsinta @ Ultimate Carnage
1/2012 3. divari @ Ultimate Carnage
2/2012 3. divari @ Smokin Trees & Strokin 3s
KiekkoCup VII @Busters

Nick: Dehner
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
Liigakokemukset:
3/2011 3. divari @ Ultimate Carnage
3/2011 2. divarin @ karsinta Ultimate Carnage
1/2012 3. divari @ Ultimate Carnage
1/2012 2. divarin @ karsinta Ultimate Carnage
2/2012 2. divari @ Ultimate Carnage
3/2011 Rams @ Suomiliiga
2/2012 3. divari @ Smokin Trees & Strokin 3s
KiekkoCup VII @Busters
Asuinpaikka: Helsinki
IRc: Zdunov
Nimimerkki: Gracias (Benda)
Pelipaikka: H
Ikä: 18
Liigakokemukset:
2/2011 3.divari @Getafe
1/2011 4.divari @Deadly Disaster

Nimimerkki: Sampopa (KOLIS)
pelipaikka: Hyökkääjä
ikä: 17
irc: Sampopa
liigakokemus:
3/11 3. Divarin Runkosarja @Ultimate Carnage
3/11 2. Divarin Karsinta @Ultimate Carnage
1/12 3. Divarin Runkosarja @Ultimate Carnage
1/12 2. Divarin Karsinta @Ultimate Carnage
2/12 2. Divarin Runkosarja @Huittisten Huima
2/12 1. Divarin Runkosarja @Siniviiva HT
KiekkoCup VII @Busters
Nimimerkki: bartzi
ikä:20
pelipaikka: yp
irc: bartzi
liigakokemus: Hoki-liigan karsinnat 3gp (1/11 @Colts)
Hoki-liigan jatkokarsinta 4gp (1/11 @Colts)
Datsun-liiga  7gp (1/06 @Juventus)
KiekkoCup VII @Busters
Nimimerkki: Jurmaloid
ikä: 15
pelipaikka: h
irc: Jurmaloid
liigakokemus:
Suomisarja 1/2012 @Busters
KiekkoCup VII @Busters


PELAAJALISTA:
sevolt
syanidi
Sampopa
Dehner
Viktoria
iitu
Jurmaloid
bartzi
Gracias

EDIT: Kieliopillisia virheitä korjattu
EDIT2: Gracias lisätty kokoonpanoon

Onnea muille hakijoille ja hyvää kesän jatkoa!
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
humble

05.07.2012 22:27
Jerusalem karsimaan 3. divariin?

Jerusalem
Perustettu: 18.6.2008
Pelatut ottelut: ~4100
Lyhenne: JER
Päävastuuhenkilö: Chrysler
Vastuuhenkilöt: Bers, humble
IRC-Kanava: #Jerusalem
Pelipaidat:
- Koti: pun-harmaa-harmaa ( 8 )
- Vieras: harmaa-pun-valk ( 8 )
Keski-ikä: n. 20v

Historia
Joukkuehan on perustettu alunperin 2005. Silloin pelasimme 2-nickkien turvin harjoitusotteluita erittäin hyvällä menestyksellä. Jossain vaiheessa iski hinku 1-nick porukaksi joten otimme halukkaat 1-nickeillä ja aloimme lätkimään. 2006 Olimme mukana Saunaliigassa, mutta menestystä tuolta ei kuitenkaan irronnut. Tämän jälkeen joukkue piti hiljaiseloa. Vuonna 2008 olimme taas jalkeilla ja mukana AHL-Liigassa. Dominoimme ja pelasimme erinomaisesti ja voitimme jopa runkosarjan. Mutta välierissä tuli noutaja ja jäimme neljänsiksi. Tämän jälkeen joukkue päätti lopetella pelit, kun kiinnostusta ei oikeen löytynyt. Paluu kuitenkin tehtiin vuoden päästä jolloin haimme HHL-Liigaan (btw. nykyinen joukkue kasattu HHL:ässä pelanneiden janttereiden kanssa), josta mahtavan kauden jälkeen onnistuimme runnomaan itsemme kultamitaleille voittamalla ennakkosuosikki Larharyhmän. Toisella kaudella putosimme poffeissa heti AC Milanille. Tämän jälkeen pelasimme vielä kaksi kautta OHL:ää jossa paras sijoitus tuo 5. Tämän jälkeen olemme olleet mukana Hokisarjassa.

Aktiivisuus ja tavoitettavuus
Aktiivisuus ei ole meille todellakaan minkään tason ongelma. Pelaamme käytännössä päivittäin sen noin 5 ottelua, toisinaan jopa lähemmäs 15. Pyrimme pelaamaan mahdollisimman paljon 4v4-pelejä. Pelimme painottuvat lähinnä sinne alkuillan ja illan puolelle sekä välillä jopa yön tunneille asti. Kokoonpanoomme sallii myös pelaajien menot sun muut, joten epäatkiivisemmat kaudet jäävät hyvin vähäisiksi. Parhaiten meidät tavoittaa kiekosta, mutta kyllä irc-kanavallakin pyörii lähinnä vastuuhenkilöitä jos sieltä peliä joku haluaa kysellä tai on muuta asiaa. Saamme yhteydeyden toisiimme helposti ja nopeasti puhelimien sekä facebookin kautta.

Asiallisuus
Joukkueen keski-ikä pyörii siellä lähempänä 20-vuotta, mikä omalta osaltaan antaa varmasti osviittaa joukkueen käytöksestä. Ylilyöntejä meidän porukassa harvemmin on nähty, mutta se on varmaa ettei jatkosas niitä ainakaan nähdä. Jokaisen motivaatio on pelissä, ei sen uskopuolisessa turhassa huutelussa!

Miksi Jerusalem Kiekkoliigaan?
Kausia on tullu tahkottua ihan kiitettävä määrä vähän pienemmissä liigoissa ja nyt olisi kova hinku päästä valloittamaan sitä itse suurinta. Liiga-asioiden hoidossa ollaan varmasti opittu kaikki tarvittava vuosien varrella. Minkään näköisiä ongelmia ei tultaisi meidän suunnalta näkemään kausien aikana. Joukkueemme perustuu vahvaan runkoon, jonka ympärille on alettu rakentaa sitten toimivaa joukkuetta. Tämän rungon ansiosta ei myöskään kauden keskenjättäminen ole vaarassa. Joukkueen tason puolesta ei pitäisi myöskään olla sen kummempaa pelkoa, varsinkaan alimmalla sarjaportaalla. Olemme erittäin motivoituneita pärjäämään sekä hoitamaan kunnialla osamme tätä hienoa liigaa. Olisi hienoa päästä kokeillemaan kuinka pitkälle meillä loppujen lopuksi on eväitä!

Kokoonpano
Chrysler (pelasi 2/12 joukkueessa Siniviiva HT)
Ikä: 21v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Chrysler-
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 1divari @ Darra OY
Kiekkoliiga 1divari @ Siniviiva HT
Kiekkoliiga 2divari @ KoHu
Kiekkoliiga 3divari @ Old Skool Jerusalem
Datsun-Liiga @ Juventus
WAHL-Liiga @ Louisiana Rangers
OHL-Liiga @ Old Skool Jerusalem
OHL-Liiga @ Silent Saints
OHL-Liiga @ HC Breams
HHL-Liiga @ Old Skool Jerusalem
AHL-Liiga @ Jerusalem
AHL-Liiga @ Patruunat
WHL-Liiga @ Kiekkopatu
THL-Liiga @ Belladonnas
Saunaliiga @ Jerusalem
KUGI (Fas)
ikä: 21
pelipaikka: Hyökkääjä
liigakokemus:
Hoki-divari @ Hylkiöt
Hoki-liiga @ HT Ampparit
Kiekkoliiga @ 2. divari FHR
HHL-Liig @ Old Skool Jerusalem
humble
Ikä: 17v
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: humblee
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 3divari @Titaanit/ManalanLaaki
OHL @Old Skool Jerusalem
HHL @Old Skool Jerusalem
Korg
Ikä: 23v
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
OHL-Liiga @ Old Skool Jerusalem
HHL-Liiga @ Old Skool Jerusalem
Kiekkoliiga 3divari @ Old Skool Jerusalem
Bers
Ikä: 20v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Bers
Liigakokemus:
II/07 Datsun-Liiga (Genesis)
II/07 Hoki-Liiga (Häkittäjät)
III/07 Hoki-Liigan Divari (Svengijengi)
I/08 Hoki-Liiga (Svengijengi)
II/08 Hoki-Liiga (Svengijengi)
III/08 Kiekkoliigan 2.divari (KJR)
III/10 Kiekkoliigan 3.divari (OSJ)
II/11 Hokisarja (Jerusalem)
VI Kiekko Cup (Jerusalem)
III/11 Hokisarja (Jerusalem)
I/12 Hokisarja (Jerusalem)
IV Hoki Cup (Jerusalem)
VII Kiekko Cup (HOJO HOJO)
R-pe (Repe)
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: -
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 2 divari @ Sharks
IKS @ Sharks
Hoki-liiga @ Sharks
OHL @ Sharks
SHL @ Club Of Härmä
IKS @ Kirvesrinnat
IKS @ Lukon Hurjat
AHL @ Jerusalem
WHL @ Kiekkopatu
smokeweed
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Kiiskinen
Liigakokemus:
1/11 4divari @ Kings
5stars II @ Rockford Icehogs
5stars II @ FantasyHockey
1/12 Suomiliiga @ FantasyHockey
Nimimerkki: noora (ent. rikke)
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: noorawa
Liigakokemus:
Hoki-liiga 1/12 @Dinamo Minsk
1.Divari 2/11 @ Siniviiva HT
WHL 3/08 @ Hollow
OHL 1/10 @ EHC Yläpörsä
HHL 1/10 @ Manhattan
Suomiliiga 2/11 @ Ottawa
Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters
+ OffSeason Cup @ ManalanLaaki
Nimimerkki: slerb
Ikä: 16
Pelipaikka: puolustaja
IRC: slerbwa
Liigakokemus:
IHL 1/09 @HC Helakiekko
HHL 3/09 @GHETTO BIRDS
Kiekkosarja 1/11 @Bad Company
Suomiliiga 2/11 @Gwinnett Gladiators
Kiekkoliiga 3.diva 2/11 @Monster
Kiekkoliiga 3.diva 2/11 @Desperados
Suomiliiga 4/11 @Unholies
Kiekkoliiga 2.diva 1/12 @Olympic Fitness
Suomiliiga 1/12 @Rowdy Rascals
Hoki-liiga 1/12 @Paitsio
+ Hokisarja-karsinnat @Avengers
+ Five Stars Tournament II @Paitsio
Pelaajalista:
Chrysler
slerb
KUGI
humble
Korg
Bers
R-pe
smokeweed
noora

EDIT: virheitä korjattu
EDIT2: smokeweed ja noora lisätty
Onnea myös muille hakijoille!
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
raiq

08.07.2012 19:04
Caribbean hamuaa 3-Divarikarsintoihin!

Perustiedot:
Joukkueen nimi: Caribbean
Lyhenne: CRB
Perustettu: 2010-01-07 19:37:11
Perustaja: Yan
Pelatut ottelut: Played: 3738, Wins: 1694, Draws: 425, Losses: 1619
Päävastuuhenkilö: RaiQli
Vastuuhenkilöt: Cardinals
Pelipaidat:
Kotipaita: Tummansininen - punainen - punainen (6)
Vieraspaita: Valkoinen - tummansininen - tummansininen (6)
IRC-kanava: #Caribbean
Historiaamme:
Carribean tunnettiin alunperin nimellä Broileripyörykät, muutaman nimen vaihdon jälkeen nimi on vakiintunut Carribeaniksi. Joukkueemme luotiin neljän kaveruksen toimesta, joiden yhteinen taival kestikin pitkän tovin. Välillä aktiivisemmin, kun taas välillä aktiivisuudesta ei ollut tietoakaan. Usean vuoden ajan joukkueemme pelasi vain ja ainoastaa harjoitusotteluita, sillä mielenkiintoa liigakentille ei juuri ollut
Kahden perustajajäsenen epäaktiivisuuden myötä joukkueen tavoitteet muuttuivat, eikä paluuta enään ollut! Jokaiselle paikalle tehtiin värväyksiä etsien niitä hiomattomia timantteja, joita joukkueeseemme löytyikin puoli kourallista.
Kaudella 2/11 joukkueemme haki suomiliigaan sinne kuitenkaan pääsemättä, joukkueen kokoonpano eli kauden 2/11 aikana, vaikkakin perusrunko pysyi samana.
Kaudella 3/11 paikka hokisarjasta irtosikin, vaikkei kauden tulokset ollutkaan odotettuja on Carribeanin kokoonpano silti pysynyt liki muuttumattomana, mikäli siis ei huomioida muutaman pelurin pakoa siperiaan. Kauden päätteeksi jätimme hakemuksen kiekkoliigan 3. divariin, karsintapaikka kuitenkin jäi saamatta. Kauden 4/11 Caribbean vietti Suomiliigassa, siellä saimme parannettua imagoamme jonka todistaa imagokyselyn viides sija +3 pisteellä. Pääsimme karsimaan Kiekkoliiga 3-divariin kaudelle 2/12, mutta jäimme niukasti ulkopuolelle. Tästä huolimatta joukkue jatkoi lähes samalla pakalla eteenpäin.
Joukkueeseen on yllämainitun hakemuksen jälkeen liittynyt vahvistuksia, joiden uskotaan tuovan viimmeiset hevosvoimat jo nyt mahtavaan Carribeanin Ferrariin.
Kaudella 1/12 Carribean on nähty suomiliigassa. Eikä moitteen sijaa joukkueen toiminnasta ole löytynyt. Viimeisellä kaudella Suomiliigassa myös pelillinen taso nousi sinne minne se kuuluikin ja runkosarjasta irtosi sija #2 vaikkakin playoffit päättyivät lyhyeen.
Joukkueen unelma olisi ensi kaudeksi siirtyä Kiekkoliigan alaisuuten ja tahto on suuri. Koko joukkueella on usko, että olemme valmiita siihen!
Aktiivisuus ja IRC:
Aktiivisuus on varmaankin tämän joukkueen yksi parhaista puolista. Pelejä on päivittäin useita ja suuri osa 44-formaatilla. Joukkue koostuu pitkälti irl-kavereista, joten pelaajat saadaan helposti paikalle soitolla tai Facebookista.
Caribbeanin edustus IRCissä on myös kiitettävää. Ympäri päivää siellä päivystää päävastuuhenkilömme RaiQli ja löytyy myös tusina muita pelaajia jotka siellä aktiivisesti ovat. Omistamme tietenkin myös oman IRC-kanavan #Caribbean josta meidät tavoittaa varmasti, ellei kiekon puolelta ketään löydy

Caribbean liigoissa:
• Hokisarja 3/11 karsinnat #1 -> 3/11 runkosarja #6, play-offs #6
• 5stars Tournament 1/11 F-Lohko #2 -> Jatkolohko-D #7 -> 1/12 F-Lohko #5
• Suomiliiga 4/11 runkosarja #9
• Suomiliga 1/12 runkosarja #2, play-offs #5
• Kiekkoliigan 3.divarikarsinnat 1/12 Lohko-B #5, ei nousua
• Kiekko Cup VII Lohko-D #2 ->Jatkopelit # :/
Jokainen liigakausi on onnistunut joukkueelta hyvin, pelit on pelattu ajallaan joka kierros ja kausi, pelikiellot ja muu turha rähinä on jätetty kausi kaudelta vähemmäksi. Pelillinen menestys ei ole ollut joka kausi unelmia vastaava, mutta kohti parempaa kausi kaudelta. Tähän suurena apuna on ollut joukkueuskolliset pelaajat, jotka eivät ole vaihtaneet maisemia vaan jääneet pitämään tämän joukkueen lippua korkealla.

Miks juuri Caribbean Kiekkoliigan 3-Divariin 3/2012?
Caribbean ansaitsisi paikan, koska joukkue on ollut pystyssä jo melkein kolme vuotta ilman minkäänlaista kaatumista, joten ei ole mitään pelkoa, että joukkue kaatuisi kesken kauden. Olemme olleet liigaympyröissä jo neljä kautta eikä minkään kauden aikana pelejä ole jäänyt pelaamatta eikä asioiden hoitaminen ole tuottanut ongelmia. Joukkueemme koostuu toisilleen jo valmiiksi irlissä tutuista ihmisistä ja hyvistä kavereista, joten pelaajat saadaan paikalle välittömästi mikäli tarve tulee. Tämä on myös kolmas kerta, kun Caribbean hakee 3-Divariin, joka todistaa, että tahto ja usko on tällä joukkueella kovaa luokkaa
Pelaajakortit:
Nimimerkki: RaiQli
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: RaiQli
Liigakokemukset:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=456
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=293
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=601
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3273&kaus i=28

Nimimerkki: Limassol
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC:
Liigakokemukset:
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=732
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3270&kausi=28
http://wc.kiekko.cz/index.php?s=pelaajat&pelaaja=124

Nimimerkki: Fedilock
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Fedilock
Liigakokemukset:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=398
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=326
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5775
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3271

Nimimerkki: Cardinals
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.phptilasto=pelaaja&id=3028&kausi =28
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=383
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=2572
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=443

Nimimerkki: Spögis
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkäjä
IRC: -
Liigakokemukset:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=542
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=295
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=649

Nimimerkki: Jumio
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
Hokisarja 3/11 @Caribbean
http://hokisarja.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=457
Five Stars Tournament 1/11 @Caribbean
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=299

Nimimerkki: Yan
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: numo
Liigakokemukset:
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=602
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3268&kaus i=28
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=459
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=294

Nimimerkki: Medo (pelasi 2/12 joukkueessa KoHu)
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Medo
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1947&kaus i=28
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=480
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=378

Nimimerkki: Antero
Ikä: 19
Pelipaikka: yp
IRC: Elegance
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1492&kaus i=28
+ SHL, WAHL, OHL, HHL, AHL, WHL, Suomiliiga

Nimimerkki: Gerberos
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolusta
IRC: Gerberos
Liigakokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3006
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1430&kausi=28
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=769

Nimimerkki: Laase
Ikä: 21
Pelipaikka: puolustaja
IRC: -
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1702&kausi=28
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5563
Pelaajalista:
RaiQli
Yan
Antero
Medo
Limassol
Spögis
jumio
Fedilock
Cardinals
Gerberos
Laase
EDIT: Kokoonpanoon tulossa mahdollisesti lisäys.
EDIT2: Gerberos lisätty kokoonpanoon.
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Anonymous

09.07.2012 21:49
Red Bull hamuaa Kiekkoliigan 3.divarin karsintoihin!
Joukkueen nimi: Red Bull
Lyhenne: REB
Perustettu: 2011-06-26 20:57:20
Perustaja: Braxi
Pelattuja pelejä: Played: 739, Wins: 333, Draws: 106, Losses: 300
Päävastuuhenkilö: Suxman
Vastuuhenkilöt: balowaa ja RUNORAATI
Kotipaita: Sininen – Punainen – Punainen (5)
Vieraspaita: Punainen – Sininen – Sininen (5)
IRC-kanava: #RB


Historiaa
Aurinkoisena kesäpäivänä Braxi ja Suxman rupesivat tuumailemaan, että pitäisikö tehdä uusi joukkue kiekkoon. Lopulta päätimme luoda joukkueen ja joukkueen nimeksi tuli Red Bull.
Ensimmäisenä ruvettiin Braxin kanssa kyselemään IRL tuttuja joukkueeseen pelailemaan ja saatiinkin mukaan heti alkuun RUNORAATI. Pelailtiin kolmikolla Suxman – Braxi – RUNORAATI muutamat kymmenet 33 pelit ja siinä kohti rupesimme tosissaan miettimään, jos kasattais joukkue vakavalle pohjalle ja pyrittäis Kiekkoliigaan jollekkin kaudelle.
Ruvettiin aktiivisesti etsimään pelaajia ja saatiin remmiin mukaan balowaa ja YLIJUMALA jotka ovat yllätys yllätys IRL tuttuja. Tällä kokoonpanolla on ollut kokoajan yksi ja sama tavoite ja se on Kiekkoliiga. Harkkapelejä tahkottiin kovaan tahtiin kaikenlaisia joukkueita vastaan samalla kokoonpanolla jatkuvasti (Suxman – YLIJUMALA – Braxi – RUNORAATI – balowaa)useita kuukausia ja vieläkin samalla kokoonpanolle mennään ja tullaan menemään vielä pitkään, tappioista ei olla lannistuttu.
  Osallistuimme myös Kiekkocup VII:hin, jossa menestystä ei valitettavasti tullut. Mutta nyt olemme kuitenki entistä kovempana mukana ja olemme valmiita koittamaan jälleen Kiekkoliigaan!
Aktiivisuus ja asiallisuus
Aktiivisuutemme on huippuluokkaa ja joukkueemme pelaa päivittäin useampia harkkapelejä vuorokaudenajasta riippumatta. Meidän kanssa on helppo sopia peliajankohta ja pelit tulee pelattua ajallaan, joten aktiivisuudesta asiat eivät jää kiinni. Vaikka pelaajiemme iät eivät päätä huimaa, joukkueeltamme on turha odottaa minkäännäköistä pelleilyä tai publahuutelua.
IRC
Joukkueen IRC-kanavana toimii #RB. Kanavalla päivystää aamusta iltaan kummatkin vastuuhenkilöt ja kyllä muutkin pelaajat joukkueestamme Kanavallamme ovat aika paljon, eli meidät on todella helppo tavoittaa kanavaltamme ja sopia siellä peliä tai tulla muuten vaan rupattelemaan.
Nykytilanne
joukkueen kokoonpano on pysynyt samana koko joukkueen olemassaolon ajan ja aktiivisuus on pysynyt tasaisena. Ollaan pystytty kaatamaan kovia joukkueita ja pelillinen taso on noussut tasaisesti. Kaikki on mallillaan ja ollaan valmiita kokeilemaan Kiekkoliigaan.
Miksi meidät juuri Kiekkoliigan 3.divarin karsintoihin
Joukkueemme pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen ja joukkueen. Olemme asiallisia ja aktiivisia ja joukkueen pakka on ollut kasassa jo pitkään, eli kaikki pitäisi olla mallillaan. Sen takia toivomme että meidät otettaisiin Kiekkoliigaan karsintoihin mukaan.
Kokoonpano:
RUNORAATI (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
IRC: RUNORAATI
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2712&kausi=25
HHL-liiga:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=628
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=591
Suxman (päävastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC: Suxman
Liigakokemukset:
Hoki-liiga:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5803
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2316&kaus i=27
OHL-liiga:
http://www.servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=732
balowaa (KALJAMAHA) (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 16
IRC: -
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3346&kaus i=28
Braxi
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Braxi
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2646&kaus i=27
YLIJUMALA
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: YLIJUMALA
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3347&kaus i=28
hese
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: -
Liigakokemukset: -

Pelaajalista:
balowaa
Braxi
hese
RUNORAATI
Suxman
YLIJUMALA
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
_HT__FAN

10.07.2012 17:10
Grate Ones kiekkoliigaan kaudelle 3/2012!
Grate Ones
Lyhenne: GO
Perustettu 2009-05-05
Pelatut ottelut:1659
Vastuuhenkilöt: Piste (pvh), Haverinen (vh), Scett (vh)
IRC-kanava: #Grate
Pelaajien lukumäärä: 8
Pelipaidat:
Kotipaita: musta-punainen-musta ( 2 )
Vieraspaita: punainen-valkoinen-valkoinen ( 8 )
Historia
Grate Ones perustettiin 2009 C.Chelios:sin toimesta, joukkueen tarkoitus oli höntyillä kavereiden kanssa.
Päästiin testailemaan liigajäilläkin pelaamista Suomiliigassa, jonne päästiin karsintojen kautta, siellä
opittiin monia asioita kuten joukkueena pelaamisen tärkeyttä. Kun ensimmäinen kausi suomiliigassa oli menossa
päästiin kokeilemaan myös kiekkoliigan jäitä karsintojen kautta. Noh, ei se kauas jäänyt ettei GO sinne päässyt,
mutta päätettiin jäädä Sliigaan viel kaudeksi vaikka ei oltu kovin tyytyväisiä silloisen johtiksen päätöksiin.
No sitten ei enään kellään oikeen innostusta löytynyt 2d-peliin ja päätettiin jättää kausi kesken.
Nyt kaikki ovat käyneet kaikenlaisissa jengeis pelailemassa ja vanhat tutut on jäänyt kaipaamaan vanhoja GO aikoja
joten päätettiin laittaa vanha remmi kasaan. Muutamien sattumien kautta saatiin pari uutta pelaajaa old school rosteriin
(Swipa, V.Peltone ja Kasatonov) joiden aktiivisuus auttaa suuresti. Muutama vahvistus saattaa tulla lisää joukkueeseen kun Zebra lähti inttiin joten kokoonpano saattaa elää 1-2 pelaajan muodossa.
Miksi juuri teidät pitäisi valita Kiekkoliigaan?
Olemme asiallinen jengi, jolle tämä peli ei ole se elämän tärkein asia. Aktiivisuuttakin alkaa pikkuhiljaa löytymään
kun lomat alkaa olla pikkuhiljaa olla ohi ja töitten jälkeen mukava tulla morottaan kavereita ja pelaamaan kiekkoa.
Olemme jo kokeneet liigajäitä ja näkisimme 3.divarin mahdollisuutena palata liigailemaan ja toisimme liigaan asiallisuutta,
tasoa, rentoutta ja halpoja lippuja peleihimme. Olemmehan jo päässeet testaamaan kiekon tasokkaimpaa ja toivimimpaa liigaa
jo kerran ja näkisimme ehdottomasti meidät hyvänä lisänä.
Aktiivisuus
Kaikki saadaan kiinni sosiaalisen median kautta (Facebook, kiekko.tk yms.) tai sitten soittamalla. Jokainen pelaaja käy pelailemassa
kiekkoa 2-4 tuntia päivässä ja koitetaan saada pelejä aina kun on mahdollisuus. 4v4 formaatti on se tärkein sillä sitä pelaamalla myös kehittyy. Hokisarjan karsinnat menivät ryypiskellessä ja olemalla ulkona ottamassa aurinkoa ja nauttimasta maisemista ;) kun kerta ilmakin oli ensimmäisiä kertoja kesän aikana kunnollisia. Mutta jokanen tajusin tuon farssin jälkeen että aktiviisuus pitää kasvaa. Zebran lähtö inttiin ei juurikaan vaikuta mitenkään miten aktiivisesti pelataan mutta aina vklp lomilla Zebrakin viilettää meidän mukana.
Asiallisuus
Jokainen jätkä tiimissä tietää ettei tässä pelissä pelin häviäminen tarkoita että maailma kaatuu vaan jokainen ottaa tämän pelin rennosti ja asiallisestisillä meidän äijiltä ei tule publahuutoja vaan käyttäydymme asiallisesti jokaista kohtaan niin harkka- että liigapeleissä. Tästä todisteena GO:lla suomiliigassa imagokyselyn 3 sija kaudella 1/11.
mIRC
IRC:s Graten kannulla yleensä Piste paikalla ja välil muut äijjätki, mutta jos Pisteeltä kyselee peliä niin aika nopeasti saat vastauksen saako hän pelaajat paikalle ja kauanko menee ja milloin mahdollista pelata. IRC aktiivisia ollaan yleensä. Tähän ollaan saatu parannusta kun jokaisella on välähtänyt että sielläkin pitää olla vaikka olisikin jo kiekossa paikalla.

Ikä

Jokaisen sällin ikä lähenee 18 (muutamat jo yli), muutama junnu jotka käyttäytyvät yhtä hyvin ellei paremminkin kuin täysikäiset.
Kokoonpanostamme
Kaikki tuntee toisensa joko IRL tai kiekossa ja yhteydet jokaiseen jollakin konstilla saadaan. Joukkueen runko (Haverinen, Piste, Zebra, Ovechkin. ja Scett) ovat tunteneet toisensa melkein koko kiekkouransa ajan ja uudet jätkät Swipa, Kasatonov ja V.Peltone ovat sopeutuneet hyvin tähän sekalaumaan. Joukkueen taso riittää haastamaan ihan kovimmatkin joukkueet.
Pelaajakortit:
Piste (pvh)
Ikä: 17 -94
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Piste1
Liigakokemukset:
Sliiga karsinta 1/11 @ Grate Ones
Sliiga runkosarja 1/11 @ Grate Ones + All-Stars
Kiekkoliiga 3diva karsinta 1/11 @ Grate Ones
Sliiga playoffs 1/11 @ Grate Ones
Sliiga runkosarja 2/11 @ Grate Ones
5Stars lohkovaihe 1/12 @ Colts
2.Divarin runkosarja 1/12 @ Colts
Hokisarja karsinta 2/12 @ Grate Ones
V.Peltone
Ikä: 17 -95
Pelipaikka: AP
IRC: -
Liigakokemukset:
Suomisarja 1/12 @ IfK
Hokisarja runkosarja 1/10 @ Fairplay
Hokisarja karsinta 2/12 @ Grate Ones
Scett (vh)
Ikä: 17 -95
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Scett
Liigakokemukset:
Suomiliiga runkosarja 1/11 @ Grate Ones
Suomiliiga runkosarja + playoff 2/11 @ Manhattan
3divari runkosarja 3/11 @ HPK
Hokisarja karsinta 2/12 @ Grate Ones
Zebra
Ikä: 18 -93
Pelipaikka: AP
IRC: Zeepra/Zebra/Zepra/yms...
Liigakokemukset:
Sliiga karsinta 1/11 @ Grate Ones
Sliiga runkosarja 1/11 + Allstars @ Grate Ones
Kiekkoliiga 3diva karsinta 1/11 @ Grate Ones
Sliiga playoffs 1/11 @ Grate Ones
Sliiga runkosarja 2/11 @ Grate Ones & Metsän Kiekko
3. divari 3/11 @ Desperados
2. divarikarsinta 3/11 @ Desperados
5stars lohkovaihe 1/11 @ Desperados
Haverinen (vh)
Ikä: 17 -94
Pelipaikka: H/YP
IRC: Haverinen
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga 3 divari 1/12 @ Colts
Kiekkoliiga 2 divari karsinnat 1/12 @ Colts
Kiekkoliiga 2 divari 2/2012 @ Colts
5stars lohkovaihe 1/12 @ Colts
Hokisarja karsinta 2/12 @ Grate Ones
Ovechkin.
Ikä: 18 -94
Pelipaikka: H/YP
IRC: -
Liigakokemukset:
Sliiga runkosarja 1/11 @ Grate Ones
Kiekkoliiga 3diva karsinta 1/11 @ Grate Ones
Sliiga runkosarja 2/11 @ Grate Ones
Swipa
Ikä: 15 -97
Pelipaikka: AP
IRC: Swipa
Liigakokemukset:
Suomisarja 1/12 @ Guards
Hokisarja karsinta 2/12 @ Grate Ones
Kiekko Cup @ Impact
Kasatonov
Ikä:16 -96
Irc: -
Pelipaikka:AP
Liigakokemus:
Suomisarja 1/12 @ Busters
Pelaajalista:
Piste
Ovechkin.
Haverinen
Scett
Zebra
V.Peltone
Swipa
Kasatonov
Onnea jokaiselle karsijalle ja muistakaa käydä ottamassa rusketusta!
EDIT: fiksailuja
EDIT2: Genu pois ei oo käyny pelaa pariin kk
EDIT3: Kasatonov kkp
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
jck

13.07.2012 15:06
Heaven hamuaa Kiekkoliigan 3 Divariin 3/12.

Joukkueen nimi: Heaven
Perustettu: 2009-10-23 20:33:33
Perustaja: kaks
Pelattuja pelejä: Played: 1955, Wins: 856, Draws: 240, Losses: 859 (13.7)
Lyhenne: HVN
Vastuuhenkilöt: Nuge (PVH), Maito (vh)
IRC-kanava: #Heaven.tk
Kotipaita: Keltainen - Punainen - Valkoinen (2)
Vieraspaita: Pinkki - Lila - Valkonen (8 )
Pelaajien lukumäärä: 7
Historia:
Joukkue sai alkunsa 3 entisen Maatullin Hurjien pelaajien ansiosta, joukkueen perusti kaks, Teroitin sekä Fedilock. Heaven (Polar Express silloin) pelaili jonkun aikaa vain tällä kolmikolla kunnes joukkoon liittyi napsu, niin alkoi 44 pelitkin käynnistyä. Vähän tämän jälkeen nimi vaihtui Heaveniksi ja haimme CHL-liigaan, jossa joukkue kaatui keskenäisten riitojen takia. Tämän jälkee oli erittäin pitkäväli kunnes joukkue sai alkunsa taas Roderickin ja kakkosen voimin. Tämän jälkeen joukkue on ollut lähes koko ajan koossa, paitsi vastuuhenkilöiden nettiongelmien takia viime kesänä. Hokisarjassa pelit pelattu kaikki ajallaan, paitsi 3/11, kun joukkue luopui paikasta, kun motivaatio loppui kesken kaks ja Gapon nettiongelmien takia. Kun netti on saatu kuntoon on pelit jatkunut joukkueella lähes päivittäis, paitsi nytten kun ollut vähän kesälomaa, tällä hetkellä joukkue on aktiivisimmillaan.
CHL 1/10 => FAIL
Hokisarja 1/11 Karsinnat 6. --> Liigaan
Hokisarja 1/11 Runkosarja 6. Playoffs 4.
Hokisarja 2/11 Runkosarja 6. Playoffs 7.
Kiekko Cup VI # Ulos avauskierrokselta.
Hokisarja 3/11 Runkosarja #Jättäytyminen
5 Stars Tournament II Alkulohkon #2 Jatkolohkosta ulos
Asiallisuus & Aktiivisuus:
Joukkueen "huono"maine on jo vanhaa kauraa, pelaajat eivät huutele yhtään mitään, jos näin käy niin jengistä ulos vain. Pelejä pyritään pelaamaan päivittäin vaikka kesälomalla ollaankin. Pienestä kokoonpanosta huolimatta aktiivisuutta riittää varmasti.
Miksi Heaven juuri 3divariin ?
Pelaajat haluavat päästä kokeilemaan kovempia kaukaloita, kun suurin osa on päässy kokeilemaan jo Hokisarjaa & Suomiliigaa, niin tavoitteena olisi joukkueen edistäminen vielä kovempia pelejä sekä jatkossa mahdollisesti ylempiin divareihin.

Pelaajakortit:
Hyökkääjät:
Nimimerkki: Nuge (pvh)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: kaks
Liigakok.:
HHL-karsinnat @Maatullin hurjat 3/09
HHL @Maatullin Hurjat 3/09
CHL @Heaven 1/10
Hokisarja-karsinnat @Heaven 1/11
Hokisarja @Heaven 1/11 + Playoff
Hokisarja @Heaven 2/11 + Playoff & All-stars
Hokisarja @Heaven 3/11
Kiekkosarja @Desperados 1/11
Kiekkoliigan 3divari @Desperados 1/12
5Stars II @Heaven
Hokisarja 1/12 @Jerusalem
Hoki-Cup @Jerusalem
Hoki-liiga-karsinnat @Desperados 2/12
Kiekko Cup VII @Desperados
Nimimerkki: Maito (vh)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: Maito-
Liigakokemus:
Hokisarja-runkosarja 1/11 @ Outer Continent
Hokisarja-runkosarja 2/11 @ Heaven
Hokisarja-playoffs 2/11 @ Heaven
Hokisarja-runkosarja 3/11 @ Outer Continent
Suomiliiga-runkosarja 3/11 @ Plymouth Whalers
Hokiliiga-karsinnat 3/11 @ Taylor Gang
Hokiliiga-karsinnat 4/11 @ Outer Continent
Suomiliiga-runkosarja 1/12 @ Outer Continent
Nimimerkki: tervis
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19 (-92)
mIRC: thimpe
Liigakokemukset:
yht. liiga 4gp 1+5=6
yht. divari 30gp 34+22=56
yht. 2. divari 31gp 43+22=65
yht. 4.divari 19gp 29+21=50
yht. divarikarsinta 10gp 10+12=22
yht. cup 3gp 2+6=8
5 Stars tournament @ Heaven
(thimpe)
Nimimerkki: Manelius
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 16
mIRC: Myllylä
Liigakokemus:
5Stars & kiekkocup
Puolustajat:
Nimimerkki: Petri
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
mIRC: Petri
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 3divari RaiFu
Kiekkoliiga 4divari RaiFu
Hokisarja Heaven
CHL Heaven
5Stars New Rise
Nimimerkki: Taavi
Pelipaikka Puolustaja
Ikä: 14
mIRC: Taavi
Liigakokemus:
5Stars @Heaven
KiekkoCup @Kodiaks
Nimimerkki: Luniz
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
mIRC: Luniz
Liigakokemus: -
Pelaajalista:
Nuge (kaks)
Maito
tervis (thimpe)
Petri (Bte)
Taavi (Albi)
Manelius (neya)
Luniz
EDIT 1: kameli pois kokoonpanosta
EDIT 2: Manelius ja Luniz kokoonpanoon
EDIT 3: Lunizin ikä väärin sekä vanhat nimimerkit millä ennen pelannut jotain kiekkoliigan alaisista liigoista
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Anonymous

13.07.2012 16:54
Rovers karsimaan 3.divariin?
Lyhenne: RVS
Perustettu: 8.7.2012
Perustaja: Jusaa
PVH: Jusaa
VH: Marquez
Kotipaita: punainen-tummanharmaa-valkoinen 5
Vieraspaita: punainen-valkoinen-tummanharmaa 8
Keski-ikä: n. 18v
IRC: #Rovers
Rovers? Mikä ihmeen Rovers? 
Rovers on 2.divarissa viime kauden pelanneesta Coltsista ja sen rungosta kasattu joukkue. Vaikka joukkue itsessään onkin tuore, niin kokoonpanon pelaajat ovat pelanneet yhdessä jo pitkään. Näitä pelaajia on tällä hetkellä viisi, joista kaikki pelasivat viime kaudella Coltsissa 2.divaria. Topham ja Jusaa hoitivat vastuuhenkilöiden rooleja viimeiset kaudet (Topham kolme kautta pvhna, Jusaa kaksi vhna). Pelasimme myös 5Starsia sen molemmilla kausilla ja tipuimme molemmilla kerroilla vasta puolivälierissä. Joukkue on kokenut, tiivis ja todella asiallinen. Asiallisuudesta kertoo jo se, että Colts tai sen pelaajat eivät saaneet ainuttakaan pelikieltoa tai varoitusta, kun Topham ja Jusaa pitivät vielä jöötä. Deadlineja noudatettiin myös pilkuntarkasti, eikä ainuttakaan pistevähennystä tullut.
Kokenut?
Todellakin, jokaisella pelaajalla on kokemusta divareista, 5starsista yms. turnauksista. Peli kulkee erinomaisesti ja kuinkas muutenkaan? Kun yhdessä on pelattu aiemminkin ja tullaan jatkossakin pelaamaan, niin ei se mikään ihme ole että syötöt löytävät tiensä perille ja kuviot viimeistellään tarkoilla vedoilla tolpanjuureen.
Viiden pelaajan kokoonpano?
Noh, kentältä löytyvät tällä hetkellä ne kaverit, jotka pelasivat parhaiten yhteen Coltsissa ja tulivat hyvin toimeen keskenään. Pieni kokoonpano on aina mahdollistanut meille hyvän yhteispelin ja etenkin erinomaisen yhteishengen! Toki kokoonpanoon on tulossa muutama lisäys, mutta toistaiseksi vedetään tällä kovalla ja tiiviillä porukalla!
Eihän johtokunta voi ottaa alle kuukauden vanhaa joukkuetta karsimaan?
Tätä varmasti mietitään ja se tulee myös varmasti olemaan suurin esteemme tiellämme karsintoihin. Kuitenkin tahtoisin muistuttaa (taas) tämän hakemuksen lukijoita, että me vedettiin näiden veljien kanssa Coltsia divareissa, ilman ainuttakaan kielteistä huomautusta. Toivon, että johtokunta voisi ohittaa katseellaan pelattujen pelien määrän, sekä joukkueen perustamispäivän ja ajatella meitä enemmänkin Coltsin jatkeena.
Miksei niitä pelejä voinut sitten jatkaa Coltsissa?
Uh, tässä kaikkien sormet saa osoittaa minua (Topham). Vaikea selittää, siispä lainaan Jusaa tässä; ”epävarmuustekijät ja hätäily johti siihen että pvh vaihtu ja nyt ollaan tässä tilanteessa” ja tarkennuksena; ”epävarmuustekijät jatkosta, jotka osoittautu vaan kesän kiireiks”. Toivottavasti toi riittää selventämään tilannetta.
Miksi meidät karsimaan?
Me tuodaan tasoa, aktiivisuutta ja ennenkaikkea sitä nykyäänkin niin kovin harvinaista asiallisuutta ja reilua peliä! We won't let you down!
Pari sanaa vielä IRCin käytöstä
Varsinaista bottia kannulla ei ole, mutta minulla (Topham) on siellä bounceri (oma käyttäjäni on 24/7 kannulla) ja kaikki kannulle/minulle tulleet viestit näkyvät kun käyn next time koneella. Eli asiat sun muut saa kyllä hoidettua ihan hyvin IRCin kautta. Muista pelaajista varsinkin Jusaa ja Marquez pyörivät IRCissä koneella ollessaan.
Kokoonpano:
Marquez
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Marquez
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/3130
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=661
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=182
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=423
Fronda
Pelipaikka: YP
Ikä: 16
IRC: fronda
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2710&kausi=28
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=290
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=69
+ HHL 2 kautta, Kiekkosarja 2 kautta, OHL 1 kausi, WAHL karsinnat
Topham
Ikä: 17 (elokuussa 18)
Pelipaikka: AP
IRC: Topham
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/3003
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=367
+ HHL-karsut @Volcom ja Hoki-karsut @Colts
Bizon
Pelipaikka: AP
Ikä: 17
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3170&kausi=28
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=190
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=578
Jusaa
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
IRC: Jusaa
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1137&kausi=28
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3447
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1856
http://koti.kapsi.fi/~jankivi/dl/statistics.player.730.html
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=368
pahajaska
Pelipaikka: YP
Ikä: 21
Irc: Jaakko
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1863&kaus i=28
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5924
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=1985
+ IKS, EHL & AHL
Pelaajalista:
Jusaa
Marquez
Fronda
Bizon
Topham
pahajaska
Vielä tulee muutama mies lisää, kunhan palikat loksahtaa kohdilleen. Näillä kuitenkin mennään nyt toistaiseksi.
Pääsimme karsintoihin tai emme, niin hyvää kesää kaikille! :)
Editoinnit:
Pelaajalistan lisäys
Frondan liigakokemusten täydentäminen, tekstin hienosäätö, kirjoitusvirheiden korjaus
Lisää hienosäätöä (mussa taitaa asua pieni perfektionisti?)
pahajaskan lisäys kp
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Anonymous

14.07.2012 07:29
Rosenborg hakee haasteita
Nippelitietoa:
Joukkueen nimi: Rosenborg
Joukkueen lyhenne: ROB
Perustettu: 18.7.2010
Pelatut ottelut: noin. 1300
Päävastuuhenkilö Ahola
Vastuuhenkilö(t): Ihkud44
IRC Kanava: -
Pelipaidat:
- Koti: MUS-VIH-VALK (1)
- Vieras: VIH-MUS-VALK (1)
Historia
Joukkuehan kantoi ennen nimeä Icehearts, jolla nimellä se on tunnettu enimmäkseen värvää kaikki huoneista ja peeloiluista. Mutta nytse on muuttunut ja joukkueen johtoon on astunut 2 muuta (Ahola ja Ihkud44) ja Mefistolle annettin kenkää.
Rosenborg pelasi kiekko cuppia, mutta pärjäsi siinä todella huonosti. Syynä oli värvää kaikki pakka ja huono motivaatio liigaa kohtaan.
Laitoimme hakemuksen myös Jääliigaan, joka tulee olemaan 3vs3 liiga, jos se liiga nyt nousee edes kasaan.
Uuden alun jälkeen historiamme on aika pienoinen, mutta varmasti tulevaisuudessa on jotain enemmän kerrottavaa.
Kiekko Cup VII Lohko-K #4
Aktiivisuus ja asiallisuus
Olemme suht aktiivinen joukkue pienellä pelaajarosterilla, jos joku vastuuhenkilö ei ole maisemissa. Niin pelaaminen voi olla suht vaikeaa. Mutta tämähän on kesäloma ja pelejä ehtii pelata myös syksyllä, jolloin on enemmän aikaa. Pelaajat saavat toisensa kiinni mesestä, joten emme ole nähneet IRCille tarvetta.
Pyrimme pelamaan myös joka pelin ilman huuteluja, mutta satunnaisesti yksi joukkueemme pelaajista, jota en laita kokoonpanoon on aika suuri huuteluihminen. Hänet voi tavata toisen joukkueen kokoonpanossa näistä hakemuksista. Niistä sikseen, uhkaamme myös publahuutelujen jälkeen potkuilla, joten silloin ainakin huutelu on loppunut.
IRC
IRCistä viellä sen verran, että emme ole nähneet omalle kannulle mitään järkeä, koska saamme toisemme kiinni mesellä. Liigan kannulla pyöriminen tulee olemaan aktiivisista ainakin minulla ja koitan patistaa myös toisen vastuuhenkilön käymään kannulla.
Miksi meidät juuri Kiekkoliigan 3. divarin karsintoihin?
Olemme potentiaalisia, luotettavia, aktiivisia ja motivoitunuita liigaa kohtaan ja yksinkertaisesti haluamme uusia haasteita ja päästä pyörimään liiga ympyröihin. Muuta tuskin enään vaaditaan, ehkä olemme nuoria iältämme numeroill, mutta sisimmissämme monia paljon vanhmpi.
Pelaajakortit:
Ahola
Ikä: 14 (97)
IRC: Ahola
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigailut: -
Dabah
Ikä: 14 (98)
IRC: -
Pelipaikka: AP
Liigailut: -
Ihkud44
Ikä: 16 (96)
IRC: Ihkud44
Pelipaikka: Hyökkääjä/Puolustaja
Liigailut:
Suomisarja 1/12 @ifk
Kiekko Cup VII @Rosenborg
Murtaugh
Ikä: 20 (92)
IRC: Niqa
Pelipaikka: YP/AP
Liigailut:
1/11 Hokisarja @ifk
2/11 Hokisarja @ifk
1/12 Suomisarja @ifk
2/12 Hokisarjan karsinnat @ifk
Trujillo
Ikä: 15 (97)
IRC: TeeCmaali
Pelipaikka: Hyökkääjä/YP
Liigailut:
1/11 Hokisarja @ifk
2/11 Hokisarja @ifk
Pelaajalista
Ahola
Dabah
Ihkud44
Murtaugh
Trujillo
Keski-ikä: 15.8v
Onnea muille hakijoille!
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Anonymous

14.07.2012 15:23
Keijot 3.divariin!

Joukkue:
Keijon Pojat
Lyhenne: KEP
Perustettu: 2010-12-02 21:56:59
Perustaja: Uijui
Pelatut ottelut: Played: 1653, Wins: 562, Draws: 162, Losses: 929
Päävastuuhenkilö: Uijui
Vastuuhenkilöt: Maka, Soppa
Pelipaidat
Koti: musta - punainen - punainen
Vieras:  lila - keltainen - punainen
Keski-ikä: 21
IRC-kanava: #keijonpojat

Historia
Keijon Pojat perustettiin ensimmäisen kerran vuoden 2005 syksyllä, tuolloinen perustaja oli nykyäänkin joukkueessa pelaava RÖNSY. Noin vuosi  perustamisen jälken pelit alkoivat kulkea erittäin hyvin ja joukkue kuului pitkään kiekon kovimmistoon ja rankinglistojen kärkipäähän. vuonna 2009 pelaajien aktiivisuus kuitenkin loppui ja systeemi poisti edellisen joukkueen vuonna 2010, sillä sen viimeinen pelaaja oli kirjautumatta yli 6 kuukauteen.
       Päätimme kuitenkin perustaa jokkueen uudelleen lähes heti sen poistumisen jälkeen. Aloimmekin pian saamaan kasaan sopivan kokoisen ja joukkueuskollisen pelaajakaartin. Joukkue ei ole hajonnut kertaakaan sen uudelleen perustamisen jälkeen, välillä on ollut toki hiljaisempia kausia, mutta olemme pysyneet kuitenkin tiiviinä pakkana.

Pelillinen taso
Joukkueemme pelillinen taso on erittäin vaihteleva. Toisinaan pystymme kaatamaan huomattavasti kovempi tasoisia joukkueita (ranking pisteiden perusteella) ja toisinaan taas häviämme huomattavasti heikommillemme. Olemme kuitenkin aina valiimna kohtaamaan joukkueen kuin joukkueen, emmekä lannistu suurinumeroisista tappioista.

Tavoitettavuus ja asiallisuus
Keijon Pojat voit tavoittaa IRC-kannultamme #keijonpojat, tai kiekossa msg/notella.
Joukkueen käyttäytyy hyvin niin harjoituspeleissä, kuin karsintapeleissäkin. Yli puolet joukkueestamme on yli 20 vuotiaita, joten lapesellisuuksia tuskin tullaan näkemään.

Miksi Keijot 3.divariin?
Joukkueemme olisi varmasti hyvä haastaja karsinnoissa ja mahdollisesti 3. divarissa. Olemme olleet mukana aikaisemmin Hoki-liigan karsinnoissa, jolloin pelit pelattiin loppuun asti, vaikka mahdollisuutta jatkoon ei enää ollut.

Pelaajat

Nimi: Uijui
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 22
IRC: Uijui
Kokemus: Hoki-liiga kasinnat, Hokisarja, kiekko-cup VII

Nimi: Maka
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
IRC: MomBaZ
Kokemus: Kiekkoliiga, 1.divari, 2.divari, 3divari, kiekko-cup

Nimi: FolKe
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
IRC: -
Kokemus: Kiekko-cup VII

Nimi: Foto
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 21
IRC: Fotooo
Kokemus: hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Nimi: RajuErkki
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 26
IRC: -
Kokemus: Hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Nimi: Soppa
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 24
IRC: soppis
Kokemus: Hoki-liiga kasinnat, kiekko-cup VII, suomiliiga

Nimi: Mikolius
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä:17
IRC: pelottaa
Kokemus: hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Nimi: Tokke
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
IRC: ozoo--
Kokemus: Hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Nimi: Syd
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 19
IRC:-
Kokemus:hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Nimi: RÖNSY
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 21
IRC: RONSY
Kokemus: hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Nimi: Fägö
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 21
IRC: -
Kokemus: hoki-liiga karsinnat, kiekko-cup VII

Pelaajalista:
Uijui (pvh)
Maka (vh)
Tokke
Fägö
RÖNSY
FolKe
RajuErkki
Syd
Foto
Mikolius
Soppa (vh)
Vs: Karsinnat Kiekkoliigan 3. Divariin kaudelle 3/2012
Anonymous

14.07.2012 17:11
Ukkometso halukas mukaan 3.divarikarsintoihin!
Joukkueen nimi: Ukkometso
Perustamisajankohta: 2007-06-04 19:06:50
Perustaja: Godfather (eri nimimerkillä)
Pelatut ottelut: 1641
Päävastuuhenkilö: Poka (allekirjoittanut)
Vastuuhenkilöt: Godfather, RAIVOHANE
Pelipaidat: Koti -> valkoinen - vihreä - punainen (4)  Vieras -> valkoinen - vihreä - valkoinen (3)
IRC-kannu: #ukkometso
Historia
Joukkueemme perustaminen tapahtui juuri kesän ehtiessä parhaimpaan loistoonsa. Vuosi oli 2007 ja perustajana toimi Godfather. Perään pari puhelinsoittoa, jonka jälkeen RAIVOHANE, vintiö, Tex.W ja Poka olivat messissä! Irl-porukalla aloimma sitten pelejä tahkoamaan. Myös "tuntemattomia" pelaajia värvättiin vuosien saatossa, mutta kun Tauno ja Allu värvättiin vielä tosielämän suhteita hyväksi käyttäen, alkoi homma olla selvä. Irl-porukka valtasi peliajan ja muiden pelaajien tarve katosi. Pelailu jatkui tasaiseen tahtiin ja ennen nykyhetkeä mainittakoon viimeisin hankinta Cameron, jonka numero löytyy tuttuun tyyliin lähes jokaisen Ukkometson pelaajan puhelinluettelosta! Lähihistoriaa on myös Kiekko Cup VII, josta jäi käteen kuusi voittoa ja neljä tappiota. Yhtäkään ottelua ei kuitenkaan jäänyt pelaamatta.
Käytös
Joukkueen keski-ikä on noin 21v, joten asiallinen käytös on jo opittu. Jos joku joukkueessa meinaa kiihtyä, kaveri rauhoitetaan muun joukkueen toimesta voimakeinoja kaihtamatta, jolloin ylilyöntejä ei voi tapahtua. Myös puhelinsoitto on siis odotettavissa jos kiihtynyttä kaveria ei saada runoilemalla aisoihin.
Aktiivisuus ja IRC
Kaveritiimeydestä johtuen aktiivisuus on hyvä. Sopimuksen mukaan pelejä voidaan pelata kaksi tai kaksikymmentä päivässä. Vastustajan ei tarvitse huolestua vaikka Ukkometson pelaajista vain kaksi tai yksi olisi paikalla, sillä yhteys muihin pelaajiin saadaan nopeasti ja aikaa valmiustilaan pääsemiseen kuluu yleisesti koneen käynnistymisen verran. IRC:n kautta saa myös helposti yhteyden sillä allekirjoittanut pyörii siellä jo Kiekkoliigan tuomarina olemisen takia (Mozzie). Muitakin joukkueen jäseniä alkaa näkyä huomattavasti nykyistä enemmän, jos paikka karsintoihin löytyy.
Miksi Ukkometso mukaan?
Ukkometson 4vs4-pelit alkavat olla sillä mallilla, että menestystä ja kunniaa olisi saavutettavissa tosipeleissä Kiekkoliigan alaisuudessa! Iän ja kokemuksen ansiosta homma sujuisi mallikkaasti. Kiekkoliiga motivoi jokaista Ukkometson pelaajaa jo nyt ja jos itse olisimme mukana, motivaatiokerrointa voi vain arvailla! Kiekkoliiga toisi uuden ulottuvuuden hienoon, jo tuttuun peliin ja vain Kulta olisi rajana!
Kokoonpano
Nimimerkki: Poka
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 21
IRC: Poka^
Liigakokemus: Kiekko Cup VII @Ukkometso
Nimimerkki: Godfather
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 22
IRC: Godfather^
Liigakokemus: Kiekko Cup VII @Ukkometso
2/2011 cup @ Team Sahara
2/2011 3. divari @ Team Sahara
1/2008 1. divari @ Last Period
Nimimerkki: RAIVOHANE
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 21
IRC: RAIVOHANE
Liigakokemus: Kiekko Cup VII @Ukkometso
Nimimerkki: Tauno
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 23
IRC: Taunovainaa
Liigakokemus: Kiekko Cup VII @Ukkometso
Nimimerkki: Cameron
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 21
IRC: Cameron
Liigakokemus: Kiekko Cup VII @Ukkometso
Nimimerkki: Tex.W
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 20
IRC: Tex.W
Liigakokemus: -
Nimimerkki: Allu
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 21
IRC: Allu1
Liigakokemus: -
Nimimerkki: vintiö
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 17
IRC: vintiö
Liigakokemus: -

PELAAJALISTA
Poka
Godfather
vintiö
RAIVOHANE
Cameron
Tauno
Allu
Tex.W