Foorumi

Liigan Playoffit ja divareiden karsinnat 1/12
Anonymous

23.01.2012 01:08
Karsintasysteemit ja rangaistukset on vihdoin ja viimein saatu sumplittua johtokunnan toimesta pitkällisen pohdinnan jälkeen. Pelejä voi alkaa pelaamaan heti tämän uutisen luettuanne.
Liigan Playoffit:
Brutal Killers - Fc Kilpailijat
Nightmare - Europe
Ravers - Evolution Uvex
Neal Chaucer - Voodoo People

Liigakarsinnat:
Karsinnoissa on mukana kolme (3) liiga- ja kuusi (6) divarijoukkuetta, jotka muodostavat yhdeksän (9) joukkueen lohkon. Lohkossa pelataan yksinkertainen sarja, jonka perusteella neljä (4) parasta pelaa ensi kaudella liigassa ja loput viisi (5) joukkuetta 1.divarissa.
Karsintalohkon muodostavat joukkueet: Anaheim Mighty Ducks, Hollow, Miesten Kesken, Siniviiva HT, Double It, Metallurg Magnitogorsk, Adonikset, Old & Notorious ja Nemesis.
Miesten Kesken aloittaa karsinnat -2 pisteestä laiminlyötyään deadlinejä jo kolmannen kerran tällä kaudella.
Liigakarsintojen deadline sunnuntaina 5.2. klo 23.59.
1. Divarikarsinnat:
Karsinnoissa on mukana kolme (3) 1.divari- ja kahdeksan (8) 2.divarijoukkuetta, jotka muodostavat 11 joukkueen lohkon. Lohkossa pelataan yksinkertainen sarja, jonka perusteella yhdeksän (9) parasta pelaa ensi kaudella 1.divarissa ja kaksi (2) viimeiseksi jäänyttä 2.divarissa.
Karsintalohkon muodostavat joukkueet: Club of Härmä, Narrilauma, HIFK, Pirates, Getafe, Kiekkoleijonat, Manhattan, Team Sahara, Elite Razor, Delirium Tremens ja Pohjolan Titaanit.
1. Divarikarsintojen deadline keskiviikkona 8.2. klo 23.59.
2. Divarikarsinnat:
Karsinnoissa on mukana kolme (3) 2.divari ja kahdeksan (8) 3.divarijoukkuetta, jotka muodostavat 11 joukkueen lohkon. Lohkossa pelataan yksinkertainen sarja, jonka perusteella yhdeksän (9) parasta pelaa ensi kaudella 2.divarissa ja kaksi (2) viimeiseksi jäänyttä 3.divarissa.
Karsintalohkon muodostavat joukkueet: Affliction, HC Tyrmäys, Kärkiryhmä, Colts, Greatest, Huittisten Huima, Ultimate Carnage, IHT Guerrillas, Blackhearts, Los Bombarderos ja KoHu.
Joukkueet Hatebreeder ja Somersby jätettiin 2.divarikarsintojen ulkopuolelle pelaamattomista peleistä johtuen. He jatkavat ensi kaudella 3. divarissa.
2. Divarikarsintojen deadline keskiviikkona 8.2. klo 23.59.
3. Divarikarsinnat:
Lohkojen kolme (3) parasta pääsee 3.divariin, ja lohkojen neljänsiksi jääneet joukkueet pelaavat kaksiosaisen ottelusarjan, jossa vain voitot ratkaisevat. Jos molemmat joukkueet voittavat yhden ottelun, mennään jatkoajalle, josta voittaja selviytyy ensi kauden 3. divariin äkkikuolema-periaatteella.
3. Divarikarsintojen ensimmäisen vaiheen deadline sunnuntaina 29.1. klo 23.59. Lohkonelosten otteluiden deadline on torstaina 2.2 klo 23:59.
Kaikissa lohkokarsinnoissa kotijoukkue sovitaan keskenään tai erimielisyyksiä ilmaantuessa arvotaan täällä http://teemu.us/kiekko/arvonta/. Salasanan saa tarvittaessa johtokunnalta.
P.S. Jos huomaatte yllä virheitä tai teillä on muuta kysyttävää koskien Playoffeja/karsintoja, ottakaa mitä pikimmiten yhteyttä johtokuntaan.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.