Foorumi

Kinkkujensulattelu 2011
Greippi

16.12.2011 20:02
http://uppaa.net/img/010/kinkkujensulattelu3.jpg
Neljättä kertaa järjestettävä jouluaaton Kinkkujensulattelu 5vs5 ottelu on nyt ensimmäistä kertaa kiekkoliigan oma tapahtuma. Aikaisempina vuosina ottelun pelaajat ovat suurimmilta osin tulleet kiekkoliigan sisältä, joten tapahtuman muuttaminen kiekkoliigan sisäiseksi tapahtumaksi oli helppo päätös. Idea on jälleen hyvin yksinkertainen: Joukkueiden kapteenit draftaavat ilmoittautuneista pelaajista itsellensä joukkueen otteluun joka pelataan 5vs5 pelimuodolla ja peliaikana on 3x8 minuuttia. Joukkueet ovat tänäkin vuonna Kinkunsyöjät ja Glögiholistit, ja kokonaisvoitoissa Glögiholistit pitävät vielä johtopaikkaa voitoin 2-1. Kinkunsyöjien kapteenina toimii Christian ja Glögiholistien kapteenina Greippi. Ottelu järjestetään siis jouluaattona todennäköisesti klo. 22.00 aikasempien vuosien tapaan. Kohtalaisen myöhäisellä ajankohdalla on aikaisempina vuosina todettu, että myöskin pelaajia saadaan paikalle paremmin, joulukiireiden hieman jo helpottaessa. Molempiin joukkueisiin valitaan todennäköisesti 8-10 pelaajaa ja halukkuuden pelata ottelussa voi ilmoittaa joko kiekossa tai irkissä nimimerkille Greippi. Tule myös irkissä kannulle #kinkkujensulattelu
Huom. Kun ilmoittaudut mukaan tapahtumaan sitoudut myös pelaamaan ottelussa. Joten mikäli sinut valitaan otteluun mukaan, ja et pääse otteluun paikalle, niin muistathan ilmoittaa siitä hyvissä ajoin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.12 klo. 18.00 asti ja joukkueet julkaistaan saman illan aikana.

Joukkueet on nyt valittu:
Glögiholistit:                
Kapteeni: Greippi
stem (#2)
Kapadeus (#3)
Daasaman (#5)
Compi (#7)
Brutus (#9)
Septic (#11)
Maukka (#13)
Buste (#15)
Nature (#17)

Kinkunsyöjät:
Kapteeni: Christian
yllepa (#1)
Antho (#4)
Hatti (#6)
Matu (#8)
Ilja (#10)
Herra (#12)
Johnny (#14)
Kaarto (#16)
Lico (#18)

Kiitokset kaikille ilmoittautuneille, ja pelaajille vielä muistutus, että mikäli et pääse tapahtumaan paikalle, niin muistathan ilmoittaa siitä hyvissä ajoin etukäteen!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.