Foorumi

Runkosarjanpäätös ja ensimmäinen kierros
Nomi

23.05.2011 17:17
Näin on taas saatu tapahtumarikas runkosarja päätökseen. Alta löytyvät ensimmäisen kierroksen otteluparit sekä selvennyksiä asioista(pelaamattomat pelit ja lopettamiset), joilla oli vaikutusta otteluparien muodostumiseen. Otteluparit pelataan paras viidestä systeemillä(eli kolmella voitolla jatkoon). Ensimmäisen kierroksen deadline on sunnuntaina 29.5. 23.59.

Liiga Playoff:
Voodoo People - Club of Härmä
Nightmare - Ravers
Evolution Uvex - Heaven Eleven
Sinappikone - Fc Kilpailijat


Liigassa Sulttaaneilta jäi neljä (4) ottelua pelaamatta, jonka johdosta heidän toisen kierroksen pelinsä nollattiin. Myöskään ottelua Europe – Voodoo People ei pystytty pelaamaan aikarajojen puitteissa. Johtokunta näki, että Europe oli tähän suurempi syyllinen ja rangaistukseksi Europe saa yhden (1) pisteen suuruisen pistemenetyksen.

Liigakarsinnat:
Neal Chaucer - Old & Notorious
Hollow - Adonikset
Helsingin Jokerit - Narrilauma
Pirates - Team Viper


Divarissa ottelu HC RoikkuLämy – Siniviiva HT jäi pelaamatta ja johtokunta katsoi Siniviiva HT:n olleen syyllinen tähän pelaamattomaan otteluun. Näin ollen ottelu määrätään HC RoikkyLämyn luovutusvoitoksi ja Siniviiva HT:ta rangaistaan kahden (2) pisteen pistemenetyksellä. HC RoikkuLämy on kuitenkin ilmoittanut lopettavansa, joten Old & Notorious nousee yhdeksänneltä sijalta Neal Chaucerin pariksi.

Divarikarsinnat:
Delirium Tremens - KoHu
Kuoletus - SJK
GHETTO BIRDS - Löylynheittäjät
Anaheim Mighty Ducks - Metallurg Magnitogorsk


2.Divarissa Nativesilta jäi viisi (5) ottelua pelaamatta, jonka johdosta heidän toisen kierroksen pelinsä nollattiin. Myöskään ottelua Team Ör – SJK ei pystytty pelaamaan aikarajojen puitteissa. Tämän ottelun pelaamatta jättämiseen yksiselitteinen syyllinen oli Team Ör ja täten ottelu määrätään SJK:n luovutusvoitoksi.

2.Divarikarsinnat

3.Divari A
Genesis - Ultimate Carnage
Lonely Riders - Jalattomat Puukädet
Kiekkoleijonat - Double It
aasit - Marmots


Anturan Kissoilla, Lawlessilla sekä Rotten Disciplesillä jäi kaikilla huomattava määrä pelejä pelaamatta. Näin ollen heidän toisen kierroksen pelinsä nollattiin. Myös ottelu Project One – Kings jäi pelaamatta ja johtokunta on katsonut parhaaksi antaa molemmille joukkueille kahden (2) pisteen pistevähennyksen, sillä selvityksiä pelaamattomasta pelistä ei aikamääreeseen mennessä kummaltakaan osapuolelta tullut. Kyseessä olevat joukkueet ovat myös ilmoittaneet lopettavansa Kiekkoliigan alaisuudessa, joten heitä ei täten karsinnoissakaan nähdä.

3.Divari B
Team Sahara - Kärkiryhmä
Darra OY - Titaanit
HC Tyrmäys - Kohma Tigers
Desperados - Olympic Fitness


Pehmoilta ja Pohjolan Kiekolta jäi huomattava määrä pelejä pelaamatta. Näin ollen heidän toisen kierroksen pelinsä nollattiin. The Oldtimers lopettaa Kiekkoliigan alaisuudessa ja Getafe on ilmoittanut halunsa jättäytyä karsinnoista, joten heitäkään ei karsinnoissa nähdä.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.