Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

10.02.2011 21:31
Jälleen olisi aika 4.divarikarsintojen. Paikkoja on jaossa x määrä. Perinteiseen tapaan karsintoihin osallistuu halutessaan 3-5 4.divarissa heikoiten menestynyttä joukkuetta ja x määrä hakeneita joukkueita. Tähän vaikuttaa lopettaneiden joukkueiden määrä sekä hakeneiden joukkueiden yleinen taso.

Hakuaika alkaa nyt ja loppuu 20.2. klo 18.00. Karsinnat alkavat samana päivänä noin klo 20.00, kun valitut joukkueet on ilmoitettu. Karsintojen kesto on pelisysteemistä ja karsijoiden määrästä riippuen yhdestä kahteen viikkoon.

Joukkueet, jotka pelaavat jotain sarjaa ja ovat pelanneet hyvän runkosarjan/play-offsit ilman suurempia ongelmia käytöksen ja aktiivisuuden suhteen ovat hyvinkin tervetulleita hakemaan karsintoihin. Myöskään ilman sarjakokemusta olevia tiimejä ei unohdeta, mutta hakemukset on erityisesti näiden tiimien osalta hyvä jättää hyvissä ajoin, jotta ehdimme tutustumaan teihin ja katsastamaan tasonne huolella.

Pelisysteemi ilmoitetaan, kun valitut joukkueet on julkaistu.
Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä: #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että jokaisella joukkueella on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kanavalle jo ennen karsintajoukkueiden valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.

Tässä muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä (3vs3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä eritoten muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divareitten joukkueilla.

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti 4.divariin.

Joukkueiden hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- joukkueen kokoonpano *
- ei kierrätetä sitä vanhaa hakemusta eikä kopioida toisten hakemuksia
- osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun
- lista pelaajista ilman muita infoja hakemuksen loppuun (helpompi copypasteta valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin)
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli viisi (5) kappaletta.
- Loppuun pelaajalista

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 1/11 ja missä joukkueessa. *** HOX, sääntömuutos täksi kaudeksi *** Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella yli 5 ottelua Kiekkoliigan sarjoissa, on pelikelpoinen seuraavalla kaudella ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan, mikäli joukkue selvittää tiensä karsinnoista 4.divariin. Tämä sääntö on säädetty siksi, etteivät karsintajoukkueet ottaisi riveihinsä Kiekkoliigasta kahmalokaupalla pelimiehiä varmistaakseen nousunsa(ei koske divarista putoavia joukkueita paitsi, jos he värväävät uusia pelaajia). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Pelaajia saa poistaa kokoonpanosta kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätetty, sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.

* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.

Onnea kaikille tasapuolisesti ja antoisia kirjoitushetkiä! :)
- Johtis
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

11.02.2011 16:46
Affliction hakee 4.divarin karsintoihin!

Perustiedot
Joukkueen nimi: Affliction
Lyhenne: AFF
Perustamispäivämäärä: 7.1.2010
Pelattuja otteluita: Played: 158, Wins: 72, Draws: 20, Losses: 66 (11.2.)
Peliasut: Koti: musta - oranssi - musta (6) Vieras: Valkoinen - oranssi - musta (6)
Pelaajienlukumäärä: 11
Päävastuuhenkilö: mummo69
Vastuuhenkilöt: Bröms
Yhteydenotot: #aff.tk @ IRCnet

Historia
Mummon erotessa GHETTO BIRDSeistä, ei hänelle tuntunut löytyvän sopivaa joukkuetta. Kunnes eräänä päivänä hän sai idean IRL-kaverinsa Beltan kanssa, että voisi luoda uuden joukkueen jossa olisi mukava pelailla. Joukkueen nimeä pähkäiltiin jonkinaikaa ja nimeksi tuli Affliction (Kärsimys). Seuraavaksi oli sitten saatava pelaajia joukkueeseen. Aluksi joukkueeseen kutsuttiin adih, piksu ja Jippu (Fet). Joiden kanssa pelattiin jokunen ottelu ja homma näytti rullaavan hyvin. Hyökkäyskalustoon hankittiin tuon hurjan kolmikon lisäksi Absolute Kingsien kokoonpanosta. Mummon ollessa vain viikonloppuisin aktiivinen peluri mokkulan ja asuntolan takia oli saatava joukkueeseen myös jokunen puolustaja. Bröms saatiin leikkiin mukaan, koska hän oli juuri lähtenyt ghetoista erimielisyyksien johdosta. Myös kaikenlaisia try-outtilaisia kävi kokeilemassa, mutta yksikään ei tuntunut sopivan joukkueen pelityyliin. Lopulta näillekkin paikoille saatiin 2 ghetoissaki pelannutta puolustajaa. Voodo ja Männistö. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä joukkueeseen liittyi Stanno, Atjusov sekä Berk, jotka ovat pelanneet oman tontin vähintäänkin erinomaisesti. Toivomme että Kiekkoliiga, loisi joukkueelle uudenlaista historiaa.

Aktiivisuus

Joukkue on hyvin aktiivinen ja sen huomaa. Ensimmäisen kuukauden aikana pelasimme huikeat 127 ottelua! Aktiivisuutemme tulee myös pysymään samalla tasolla, koska kaikki pelaajat ovat hyvin innokkaita ja halu pelata on hyvin suuri. Voisin jopa lyödä pääni pantiksi, ettei Affliction kaatuisi kesken kauden, sen takia ettei aktiivisuus riittäisi

IRC
Joukkueella on oma IRC-Kanava. Aff.tk, josta löytyy miltein jokainen joukkuelainen. Tulemme myös jutustelemaan kiekkoliigan kanavalle, sekä sen "alakanaville". Meihin saa erinomaisesti siis yhteyttä niin kiekossa kuin IRC:ssäkin.

Miksi Affliction?

Joukkueen pelaajien into tätä tikku-ukko lätkää kohtaan on suuri ja halu näyttää taitonsa liigajäillä vielä suurempi. Joukkueita valittaessa johtokuntaa saattaa arveluttaa meidän vähäinen pelien määrä. Totta niitä on vähän, jos vertaa muihin joukkueisiin, mutta pelaajisto on suhteellisen kokenutta sakkia sekä osa on pelannut toistensa kanssa aikaisemminkin. Meillä on myös "vakaa" kokoonpano, joka tarkoittaa sitä, että kaikki pelaajat ovat sitoutuneet joukkueeseen, joten joukkueen kaatumisesta kesken kauden ei ole pelkoa.

Pelaajat

Absolute
IRC: Absolute
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Konnevesi
Ikä: 15v (-95)
1/11 4.divari @ Kings 8gp

adih
IRC: Chrisu
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Vantaa
Ikä: 21 (-90)

Atjusov
IRC: Atjusov
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Nokia
Ikä: 13 (-97)

Belta
IRC: -
Pelipaikka: Puolustaja
Asuinpaikka: Oulu
Ikä: 17 (-93)

Bröms
IRC: Broms
Pelipaikka: Puolustaja
Asuinpaikka: Oulu
Ikä: 18 (-92)

Fet
IRC: Fet
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Imatra
Ikä: 17 (-93)

mummo69
IRC: mummo69
Pelipaikka: Puolustaja
Asuinpaikka: Oulu
Ikä: 17 (-93)

Männistö
IRC: Mannisto
Pelipaikka: Puolustaja
Asuinpaikka: Harjavalta
Ikä: 17 (-93)

Stanno
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Kemi
Ikä: 17 (-93)
1/11 4.divari @ Foo Fighters ?gp

Voodo
IRC: Voodo
Pelipaikka: Puolustaja
Asuinpaikka: Keuruu
Ikä: 15 (-96)


weilzu
IRC: weilzu
Pelipaikka: Hyökkääjä
Asuinpaikka: Espoo
Ikä: 18 (-92)

Absolute  adih  Atjusov  Belta  Bröms  Fet  mummo69  Männistö  Stanno  Voodo  weilzu

EDIT: Berk vaihtoi nimekseen weilzu sekä IRC nik vaihtui
ESIT2: Jippu vaihtoi nimekseen Fet
Desperados hakee 4 divariin!!
Anonymous

11.02.2011 20:34
Desperadot hakee 4 divariin!!

- Joukkueen nimi: Desperados
- Lyhenne: DPS
- Perustamisajankohta: 2008-12-13 18:19:52
- Played: 1602, Wins: 654, Draws: 215, Losses: 733
- Peliasut:
-> Koti: keltainen - musta - keltainen (5)
-> Vieras: musta - keltainen - musta (5)
- Vastuuhenkilöt: pvh: napsu, vht: Äffä, Agelius
- Joukkueella on oma IRC kanava: #Desperados @ IRCnet, siellä vastuuhenkilöt ja pelaajatkin ovat päivittäin.
- Pelaajien lukumäärä: Yhdeksän (9), kokoonpanosta kaikki pelaajat pelaavat aktiivisesti kiekkoa.
- Muita liigoja/sarjoja:
->WAHL karsinnat 2/10 ---> ei liigaan.
->Kiekkosarja runkosarja 1/10 ---> Fail
->Kiekkosarja runkosarja 1/11 ---> Kesken, tällä hetkellä sijalla 3.


Historia
Vuoden 2008 lopulla perustettiin Desperadot, ensin tiimi toimi vain kavereiden välisenä harjoituspeli joukkueena. Innostus liigoihin heräsi kuitenkin heti.
  Ensimmäisen kerran haimme HHL liigaan, karsinta paikkaa ei auennut, sen jälkeen ohl ja sama kävi siellä. Lopulta pistimme hakemuksen WAHL liigaan, ja pääsimme karsintoihinkin kaudella 2/10. Karsinnat eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta. Hieman muuttuneena joukkueena Desperadot hakivat Philadelphia nimellä Kiekkosarjaan ja pääsimme myös sinne. Alkukausi sujuikin hyvin, kunnes tapahtui hieman pelaajiston muutosta ja joukkue kaatui. Oppineena ja kasvaneena joukkueena haimme Desperadojen nimellä uudestaan kiekkosarjaan ja pääsimmekin sinne. Silloisesta kaatuneesta joukkueesta ei tämänhetkisessä joukkueessa ole montaakaan pelaajaa.
  Nyt kiekkosarjan kausi on sujunut hyvin ja ilman suurempaa kokoonpanon rungon muutosta. Kauden alussa odotukset joukkueen sisällä ja myöskin ulkopuolelta olivat vähäiset. Meitä arvailtiin liigan runkosarjassa häntäpään sijoille, kun kausiennakkoa kirjoiteltiin. Kaikkien yllätykseksi kamppailemme kuitenkin tällä hetkellä neljän parhaan joukossa, toisiksi vähiten maaleja päästäneenä joukkueena.

Miksi juuri Desperadot 4 Divariin?

Olemme aktiivinen ja kokenut joukkue. Kokoonpanomme koostuu nuorehkoista ja kehittyvistä miehen aluista, mutta asiallisuutemme on kuitenkin taattu. Pelimme kehittyy jatkuvasti. Yhteishenki joukkueessa on mahtava ja suuri osa tuntee toisiaan myös kiekon ulkopuolella.

- Kokoonpano:

Hyökkääjät: Teroitin, Linssi, Vaesk, Agelius, Ael (Heistä Vaesk pelasi kaudella 1/11 4 divaria joukkueessa Miracle on Ice)

Puolustajat: Äffä, Fronda, napsu, Kopa (Kukaan näistä ei ole pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa kaudella 1/11)

Pelaajalista: Teroitin, Linssi, Vaesk, Agelius, Äffä, Fronda, napsu,Kopa,Ael

Nimi: Äffä
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: -94
mIrc: Affaa
Liigakok:
CHL karsinnat 2/10 6gp 0+5 @ RePs
Suomiliiga runkosarja 1/10 4gp 0+6 @ Raiders
Kiekkosajra runkosarja 1/10 1gp 0+0 @ Philadelphia
Kiekkosarja runkosarja 1/11 12gp 0+6 @ Desperados

Nimi: napsu
Ikä: -96
mIrc: napsu
Pelipaikka: Puolustaja
mIrc: napsu, napsuu
Liigakok:
HHL Karsintaa Maatullin Hurjat (yp)
HHL Runkosarjaa Maatullin Hurjat (yp) & EHC Nordschleife (ap)
CHL Runkosarjaa Heaven (höök)
WAHL Karsintaa Desperados (yp/höök)
WAHL Runkosarjaa ERC Ignolstadt (ap)
WAHL Playoff ERC Ignolstadt (ap)
Kiekkosarja Runkosarjaa Philadelphia (yp) & RePs (yp)
Suomiliiga Runkosarjaa Limingan Kiekko (ap)

Nimi: Agelius
Pelipaikka: ylempipakki/hyöqqi
Ikä: -96
mIrc: eip oo ny
Liigakok:
HHL 3/09 Runkosarja @MaHu
HHL 1/10 Runkosarja @MaHu
HHL 1/10 Pudotuspelit @MaHu
HHL 2/10 Runkosarja @MaHu
Kiekkosarja 1/10 @Philadelphia
+ HHL 3/09 Karsinnat ja KiekkoCup V @MaHu

Nimi: Teroitin
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: - 96
mIrc: Teroitin
Liigakok: HHL-karsinnat 3/09 @Maatullin Hurjat
HHL-runkosarja 3/09 @Maatullin Hurjat
HHL-runkosarja 1/10 @Maatullin Hurjat
CHL-runkosarja 1/09 Gwinnet Gladiators
CHL-runkosarja 1/10 @Heaven
OHL-runkosarja 2/10 @Silent Saints
Kiekkosarja-runkosarja 1/10 @Philadelphia
Kiekkosarja-runkosarja 1/10 Bad Company
Kiekkosarja-all-star 1/10 @Bad Company
4 -Diva karsinnat 1/11@Bad Company
Kiekkosarja-playoff 1/10 @Bad Company
hokiliiga karsinnat 1/11 @Bad Company
Suomiliiga-runkosarja 1/11@Hc Pussyhawks
Kiekkosarja 1/11@Desperados

Nimi: Fronda
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: -95
mIrc: Afrodude
Liigakok:
CHL 1/09 runkosarja @Gwinnet Gladiators
CHL 1/10 runkosarja @Club Menta
HHL 3/09 karsinnat @EHC Nordschleife
HHL 3/09 runkosarja @HC Helakiekko
HHL 1/10 karsinnat @HC Helakiekko
HHL 2/10 runkosarja @Maatullin Hurjat
Kiekkosarja 1/10 runkosarja @Philadelphia
OHL 2/10 runkosarja @AC Sherwood Underground
WAHL 2/10 karsinnat @Philadelphia
Suomiliiga 1/11 runkosarja @Manhattan
Kiekkosarja 1/11 @Desperados

Nick:Linssi
mIrc: -
Ikä: -95
Liigakok: hhl,ksarja ja ohl

Nick:Vaesk
mIrc:Vaesk
Ikä:-95
Liigakok:4 divari, kiekkosarja, hhl, wahl

Nimi: Kopa
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: -95
mIrc: Kopa
Liigakok:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2101&kaus i=24
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=15
http://www.servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=799

yht. 86gp 20+92 = 112p.

Nimi: Ael
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: -95
mIrc: Hukkaomena
Liigakok: HHL 1/10 GHETTO BIRDS 2gp 2+0
OHL 2/10 White Falcons 4gp 0+5
HHL 2/10 PoKi 5gp 2+0
Sliiga karsinnat 1/11 Mustangs 6gp 2+4


Edit: Korjasin pelaajien lukumäärän kun väärin kirjoitin.
Edit2: Ael ja Kopa lisätty kokoonpanoon ja samalla muokattu kaikkia kohtia mitkä koskevat pelaajia.
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

11.02.2011 21:51
Lonely Riders mukaan karkeloihin?

Perustietoa joukkueesta:

Joukkueen nimi: Lonely Riders
Joukkueen lyhenne: LR
Vastuuhenkilöt: juudi (pvh), peipi, Grip
Perustamispäivä: 2006-11-13 17:13:45
IRC-kanava: #Lonet.tk @ IRCnet
Pelaajien lukumäärä: 6 (muutoksia voi tulla)
Otteluita pelattuna (11.2): 491, Wins: 329, Draws: 42, Losses: 120
Pelipaidat:
- Kotipaita: tummanpunainen-valkoinen-valkoinen ( 8 )
- Vieraspaita: tummanpunainen-musta-musta ( 8 )


Vähän historiaa joukkueesta:

Joukkueen historia jääkin hyvin vähäiseksi. Ennen 2. nick joukkueena toiminut LR laitettiin pystyyn 1. nimimerkeillä ja pelit ovat siitä asti rullanneet loistavasti eteenpäin.


Miksi juuri Lonely Riders?

Lonely Ridersille pitäisi antaa mahdollisuus nousta 4. divariin, sillä joukkue on kaikinpuolin sopiva Kiekkoliigan alaisuuteen. Joukkueessa on vain yksinkertaisesti kaikki kohdallaan. Loistavan aktiivisuuden rinnalla asiallisuus sekä joukkuehenkikin ovat omasta mielestämme huippuluokkaa. Kaikki pelaajat ovat tuttuja toisilleen aikaisemmilta kausilta, jonka vuoksi peli kulkee ja Lonely Riders pystyy haastamaan jopa Kiekkoliigan kärkipään joukkueita. Lonely Ridersin halusta kuulua kiekkomaailman eliittiin kuvaa lähes 100 pelattua harjoituspeliä viime viikon aikana.


Aktiivisuus & asiallisuus:

4.2.2011 jokaisen siirryttyä joukkueeseen "ykkösillä", on aktiivisuus noussut jopa 10-15 peliin päivässä. Joukkueen asiallisuus saattaa olla joillekin kysymysmerkki, mutta ollaan me loppupeleissä ihan lepposaa ja asiallista porukkaa.


Kokoonpano:

juudi (pvh)
IRC: juudi
Ikä: 20
Kiekkoliigakokemus:
1/2009 cup
3/2009 2. divari
3/2009 divarikarsinta
1/2010 divari
3/2010 liiga

peipi (Modin) (vh)
IRC: peipi
Ikä: 19
Kiekkoliigakokemus:
3/2005 2. divari
1/2006 liiga
1/2006 cup
2/2006 liiga
2/2006 playoffs
3/2006 liiga
1/2007 2. divari
1/2007 divarikarsinta
2/2007 divari
2/2007 liigakarsinta
3/2007 liiga
1/2008 liiga
1/2008 playoffs
2/2008 liiga
2/2008 playoffs
3/2008 liiga
3/2008 playoffs
1/2009 liiga
1/2009 cup
1/2009 playoffs
2/2009 liiga
3/2009 2. divari
1/2010 divari
1/2010 cup
1/2010 liigakarsinta
2/2010 divari
2/2010 liigakarsinta
3/2010 2. divari
3/2010 2. divari
3/2010 divarikarsinta
1/2011 divari
1 peli 1. divaria kaudella 1/11 joukkueessa HiPy

Grip (Leighton) (vh)
IRC: Grip
Ikä: 17
Kiekkoliigakokemus:
3/2009 2. divari
3/2009 divarikarsinta
1/2010 divari
1/2010 cup
1/2010 liigakarsinta
2/2010 liiga
2/2010 playoffs
3/2010 liiga
3/2010 liigakarsinta
1/2011 4. divari
Kiekkoliigassa menneellä kaudella yli 5 peliä.

Chake
IRC: Chake
Ikä: 18
Kiekkoliigakokemus:
1/2009 cup
3/2010 liiga
3/2010 liigakarsinta
1/2011 divari
4 peliä 1. divaria kaudella 1/11 joukkueessa Ballito

pitsu
IRC: pitsu
Ikä: 18
Kiekkoliigakokemus:
2/2007 divari
2/2008 liiga
3/2008 liiga
1/2009 divari
1/2009 liigakarsinta
2/2009 liiga
2/2009 playoffs
3/2009 liiga
1/2010 divari
1/2010 cup
2/2010 liiga
2/2010 playoffs
3/2010 divari
3/2010 divari
1/2011 2. divari
Kiekkoliigassa menneellä kaudella yli 5 peliä.

lazo
IRC: lazo
Ikä: 19
Kiekkoliigakokemus:
2/2009 divarikarsinta
3/2009 divari
2/2010 liiga
1/2011 divari
Kiekkoliigassa menneellä kaudella yli 5 peliä.

Nimilista:
juudi, peipi, Grip, Chake, pitsu, lazo
Anaheim hakee karsintoihin!
Anonymous

12.02.2011 08:33
Perustiedot
Joukkueen nimi: Anaheim
Lyhenne: ANA
Perustamispäivämäärä: 2010-07-24
Pelattuja otteluita: Played: 900, Wins: 340, Draws: 116, Losses: 444
Peliasut: Koti: vihreä - valkoinen - musta (1) Vieras: Valkoinen - oranssi - valkoinen (1)
Pelaajienlukumäärä: 7
Päävastuuhenkilö: Cermak
Vastuuhenkilöt: Stilly, City
Historia

Eräänä synkkäisenä kesäpäivänä, joukkueen founder, Cermak, sai yllättäen kickit Supernovasista (nykyinen Worcester icecats)
joka oli pelaamassa Kiekkosarjaa kaudella 1/10. Noh, Cermakkia otti tietty päähän, kun ei päässyt pelaamaan silloinkaan sitä ekaa liigapeliä.
Pari päivää hän ihmetteli maailmanmenoa ja päätti että hän perustaakin oman jengin jolla hän aikoi liigaan mennä.
Joukkueen nimeämisessä meni muutamisen tunti kun hän sai päähän laittaa joukkueen nimeksi Anaheim.
Supernovasista oli pari muutakin pelaajaa saanut potkut ja Cermak päätti kysyä heitä joukkueeseen. He suostuivat.

Peli alkoi rullaamaan heti alusta alkaen kunnolla ja muutama tuntematonkin pelaaja otettiin joukkueeseen.
Siinä sitten jokunen kuukausi hakattiin harjoituspelejä ja tuumittiin että liigapaikka olisi tälle joukkueelle uusi haaste.
4divariinkin hakemus rustattiin mutta kun muita hakevia joukkueita katseltiin niin tuntui tuo karsinta paikka lähes olemattomalta.
No emme saa koskaan tietää että oltaisko päästy vaiko ei.

Päätettiin sitten laittaa hakemus Suomiliigaan ja sieltä paikka irtosi karsintoihin.
Joukkue rupesi juhlimaan kun tämä haave toteutui. Alettiin heti pelaamaan karsintapelejä, voittoja tuli niinkuin myös tappioita ja tasapelejä.
Alku näytti lupaavalta mutta karsintojen edetessä pelimme huonontui selvästi ja se näkyi tuloksissa. Myös jokkuehenki laski ja muutama pelaaja lähtikin joukkueesta.
Taidettiin olla ensimmäinen joukkue joka pelasi karsinta ottelut ekana pois alta. Liigapaikka oli lähes olematon parin joukkueen kaaduttaessa.
Pelaajia lähti jälleen Anaheimistä myös yllättäen Cermak, joka meni Gwinnett Galdiaattorssiin. Eihän Anaheimiin sitten kukaan jäänytkään.

Siellä hän liigaa olisi päässyt pelaamaan mutta muutaman viikon päästä hän päätti jälleen alkaa kasaamaan Anaheimiä.
Pari vanhaa pelaajaa saatiinkin takaisin mutta taas kiinnostus lopahti.
Nyt Cermak hoppasi Bad Comapnyyn pelaamaan kiekkosarjaa eikä Anaheimiin jäänyt taas ketään.
Muutamisen pelin hän sielä pelasi ja tuli jälleen Anaheimiin, pari vanhaa pelaajaa tuli taas takaisin.
Harjoituspelejä pelailtiin taas ahkerasti ja liigajäät kiinnostaa jälleen.

Noh, tässä sitä ollaan, 4 divari karsintoihin hakemassa hyvillä mielin, toivotaan että saamme mahdollisuuden!

Aktiivisuus:

Joukkue on todella aktiivinen vaikka joukkueella on tällä hetkellä pienehkö kokoonpano.
Pelejä on vain 4-7 päivässä mutta vaikak pelejä ei ole enempää, saatetaan olla kiekossa vaikka ei pelatakkaan.
Muutama vahvistus kun saadaan joukkueeseen nuo pelejenkin määrät nousevat ja saadaan takuu varmasti pelit pelattua ennen deadlineä!

IRC:

Joukkueen IRC kanava on Anaheim.tk. Siellä tällä hetkellä pyörii vain Cermak mutta varmasti saamme sinne lisää pelaajia!

Miksi Anaheim liigaan?

Pelaajilla on hirveä hinku päästä pelaamaan liigaa ja tässä olisi loistava mahdollisuus joukkueelle!
Joukkueessa on myös pelaajia joilla ei ole mitään suurempaa liigakokemusta joten heille (niin kuin Cermakille) tämä olisi jumalainen tilaisuus!
Toivotaan, että vähän ''tuore'' kokoonpano ei haittaa johtokuntaa.


Nimimerkki: Stilly
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet: Stilly
Asuinpaikka: Kuusamo
Liigakokemukset:


WHL Karsinnat 2/08 @Kaukalon Sankarit
WHL Runkosarja 2/08 @JYP
WHL Runkosarja 3/08 @Vladivostok Classics IHT
AHL Runkosarja 1/09 @JYP
AHL Runkosarja 2/09 @Kärkiryhmä
OHL Runkosarja 1/10 @Ottawa Steelers
HHL Karsinnat 1/10 @Ilves
CHL Runkosarja 3/10 @Deep Rising
Ksarja Runkosarja 3/10 @Deep Rising
Ksarja Runkosarja 1/11 @Bad Company
Sliiga Karsinnat 1/11 @Anaheim


Nimimerkki: Cermak
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet: Cermak
Asuinpaikka: Tampere
Liigakokemukset:

Sliiga karsinnat 1/11 @Anaheim
Ksarja runkosarja 1/11 @Bad Company

Nimimerkki: Akiza
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet:
Asuinpaikka: Helsinki
Liigakokemukset:
Sliiga Karsinnat 1/11 @Anaheim
CHL 1/10 @ Club Menta

Nimimerkki:Alanko
Ikä:14
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-net:
Asuinpaikka:Vantaa
Liigakokemukset:Sliigan karsinnat joukkueessa Manhattan 1/11

Nimimerkki: Hiroya
Ikä: 13
Pelipaikka: Puolustaja
IRCnet:
Asuinpaikka: Raahe
Liigakokemukset:
HHL 3/09 @GHETTO BIRDS

Nimimerkki: City
Ikä: 14
IRCnet: -
Asuinpaikka: Helsinki
Liigakokemukset: Suomiliiga karsinnat 1/11 (Anaheim), Kiekkosarja 1/11 (Monster)

Nimimerkki: Svetlov
Ikä: 15
IRCnet: Svetlov
Asuinpaikka: Tampere
Liigakokemukset:

Kiekkoliiga 4.Divari 3/2010 Kings
Suomiliiga 1/2011 Anaheim (Karsinnat)
Kiekkosarja 1/2011 Syracuse Crunch


Hyökkääjät: Cermak, Stilly,  Akiza,
Puolustajat: Alanko, Hiroya, City, Svetlov

Pelaajalista
Stilly, Cermak, Akiza, Alanko, Hiroya, City, Svetlov

EDIT 1 Alanko, SIxxpound ja Hiroya liittyi joukkueeseen
EDIT 2 Pelaajalista osiota muokattu
EDIT 3 vastuuhenkilö osiota muokattu
EDIT 4 Mazou, City ja Svetlov littyivät joukkueeseen. Peltsi pois joukkueesta
EDIT 5 Pelaajien lukumäärä vaihdettu
EDIT 6 Ketu liittui joukkueeseen.  Mazou ulos joukkueesta
EDIT 7 'Apetit, Ketu ja Sixxpound ulos joukkueesta. Vastuuhenkilö osiota muokattu. Pelaajien lukumäärää muokattu
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

12.02.2011 13:22
Damned Death mukaan karsintoihin!

Perustiedot
Joukkueen nimi: Damned Death
Lyhenne: DD
Perustaja: Kleist
Perustuspäivämäärä: 26.9.2009
Otteluiden määrä: 1001
Keski-ikä: 16,9
IRC-kanava: #DD.tk @IRCnet
Pelipaidat:
Koti: musta-violetti-punainen (10)
Vieras: violetti-musta-musta (10)
Vastuuhenkilöt: kakara (pvh) ja ylpeejäbä (vh)

Historia
IRL-kaverit Kleist, Jean (kakara) sekä Morgan päättivät Ukkometson hajoamisen jälkeen tehdä uuden tiimin, jolla pelaisivat "höntsypelejä". Joukkueella pelattiin satunnaisesti pelejä ja kolmikko sai mukaan myös muutaman kaverinsa mukaan joukkueeseen. Pelit sujuivat ystävyksiltä hyvin, myös ranking kävi aika ajoin korkealla. Mutta tämä ei ollu joukkueelle tärkeä, pääasia oli että hauskaa oli. Pelejä ei kertynyt kovin paljoa. Keväällä 2010 alkoi kaverusten innostus peliin loppua, ja osa pelaajista lopetti. Kakara vannoutuneena kiekon pelaajana halusi kuitenkin nostaa Damned Deathin uudestaan jaloilleen, ja sai mukaansa IRL-kaverit mukaan (mm. allekirjoittaneen). Heinäkuun paikkeilla Damned Death oli taas koossa, jälleen IRL-porukalla. Pelit lähtivät rullaamaan joukkueela hyvin. Mukaan saimme myös muutaman pelaajan lisää ja  pelejä pelattiin pitkälti samalla rungolla aktiivisesti marraskuulle, jolloin laitoimme hakemuksen Suomiliigaan. Sieltä ei karsintoihin paikka kuitenkaan auennut. Tämän jälkeen teimme kokoonpanoon muutoksia, joukkueen runko kuitenkin pysyi muuttumattomana. Pari uutta pelaajaa saimme pian kokoonpanoon ja pelejä on pelattu nyt aktiivisesti samalla kokoonpanolla jo jonkun aikaa.

IRC
Ainakin joukkueen vastuuhenkilöt käyttävät mIRCiä. Heidät löytää joukkueen omalta kannulta (#DD.tk @IRCnet) sekä liigan kannulta. Pelit kanssamme mahdollisissa karsinnoissa on helppo sopia IRCin kautta.

Miksi juuri Damned Death 4.divarin karsintoihin
Damned Death antaa varmasti kovan vastuksen karsinnoissa, kuten myös divarissa jos sinne päästään. Annamme kiekkoliigassa sekä kiekkoliigan divareissa pelaaville joukkeille kovan vastuksen, joten pelillinen tasomme on korkea. Olemme aktiivinen porukka, jonka kanssa pelit on helppo sopia. Pelaamattomia pelejä ei joukkueella taatusti tule olemaan, sillä saamme pelaajia helposti paikalle puhelimen avulla. Myös asiallisuus puoli on joukkueella kunnossa.

Kokoonpano (10)

Hyökkääjät

Nimi: kakara (pvh)
Ikä: 16
IRC: kakara
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
WHL-karsinnat 2/08 @Ukkometso
WHL 2/08 @Ukkometso (ei pelattuja otteluita)

Nimi: Overkill
Ikä: 18
IRC: Overkill
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Kiekkoliigan 2.Divarin karsinnat 2/10 @KoHu
Kiekkoliigan 2.Divari 3/10 @KoHu
Kiekkoliigan 4.Divari 1/11 @Deadly Disaster

Nimi: Corso
Ikä: 17
IRC: Corso
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
OHL @Average Joe's

Nimi: Tallu
Ikä: 17
IRC: Tallu
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
IKS 1/09 @Monesters
WAHL 1/10 @ Hc Sellukatu

Nimi: Special
Ikä: 14
IRC: Special^
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
WHL 1/09 @Metallurg Magnitogorsk
THL 2/09 @Pirut

Puolustajat

Nimi: ylpeejäbä (vh)
Ikä: 16
IRC: ylB
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
AHL 3/08 @The Gangsters
AHL 1/09 @JYP
WAHL 1/09 @JYP
KiekkoCup 4 @JYP
SHL-karsinnat 2/09 @JYP

Nimi: Bill34
Ikä: 20
IRC: Bill34
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
Kiekkoliigan 1.divari 1/08 @Last Period
WHL-karsinnat 2/08 @Ukkometso
WHL 2/08 @Ukkometso (ei pelattuja otteluita)

Nimi: opster
Ikä: 20
IRC: opster
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
OHL @Paitsio
SHL 2/09 @
Team Ettan

Hoki-liiga 1/07 @Sverige

Nimi: Brembo
Ikä: 15
IRC: Brembo
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
CHL @Sailors

Nimi: kosola
Ikä: 16
IRC: toiG
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: -

Pelaajalista: kakara Overkill Corso Tallu Special ylpeejäbä Bill34 opster Brembo kosola

Edit 1: korjasin kirjoitusvirheen
Edit 2: Bill34, opster ja Corso lisätty kokoonpanoon. Keski-ikä lisättiin
Edit 3: Morgan poistettu kokoonpanosta
Kohma Tigers etsii uusia liigakokemuksia
Anonymous

12.02.2011 21:00
Kohma Tigers etsii uusia liigakokemuksia

Perustiedot:
Joukkueen nimi: Kohma Tigers
Joukkue perustettu: 09.09.2006
Joukkueen perustaja: Fud
Joukkueen pelit: Played: 2053, Wins: 1003, Draws: 278, Losses: 772
Pelaajamäärä: Joukkueessa on 16 pelaajaa ja liiga kokoonpanoon 9 pelaajaa
Joukkueen vastuuhenkilöt: Fud (päävastuuhenkilö) ja ryhmy (vastuuhenkilö)
Joukkueen lyhenne: KT
Joukkueen IRCnet kanava: #kohmat.tk
Pelipaidat:
Kotipaita: musta – keltainen – valkoinen (1)
Vieraspaita: punainen – oranssi – punainen (1)

Kohma Tigersin liigataival:
• 3vs3 liigat (IHL, BHL ja Europe - League)
• HHL – Hurricane Hockey League (http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=joukkueet&id=44&kausi=6)
• Hoki-Liiga karsinnat (http://www.hoki-liiga.net/fi/teams/168)
• Suomiliiga (http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=joukkueet&joukkue=1)

Historiaa:
Kohma Tigersin on perustanut Fud ja Oiler. Kohma Tigers aloitti toimintansa pelaamalla joukkuepelejä kaveriporukalla. Joukkueessa on pelannut monia eri pelaajia matkanvarrella. Joukkue on pysynyt toiminnassa melkein koko ajan, kun se on perustettu. Myös taukoja on ollut, mutta hyvin vähän. Kohma Tigers aloitti liigapelinsä pelaamalla 3vs3 liigoja. Liigat eivät kuitenkaan pysyneet pystyssä, mutta jostain on aina lähdettävä liikkeelle. Hurricane Hockey League oli ensimmäinen kunnon liiga, jossa Kohma Tigers on pelannut. Alku näytti todella hyvältä, mutta jostain kumman syystä pelaajille tuli epäaktiivinen jakso ja joukkue kaatui. Onneksi Kohma Tigers ei lannistunut tällaisesta takaiskusta. Saimme toisen mahdollisuuden pelata liigaa. Kohma Tigers pääsi pelaamaan Hoki-Liigaan karsintoja. Joukkueen taso ei kuitenkaan riittänyt Hoki-Liigaan. Ei ollut kuitenkaan kaukana, että emme olisi päässeet Hoki-liigaan pelaamaan. Kun Hoki-Liigasta ei auennut liigapaikkaa, enää oli yksi mahdollisuus päästä pelaamaan liigaa. Suomiliiga perustettiin aivan oikealla hetkellä. Kohma Tigers pääsi pelaamaan Suomiliigaa. Ensimmäinen kausi Suomiliigassa oli aivan uskomaton. Olimme runkosarjan #7 ja pääsimme pelaamaan play-offeja. Play-offeissa voitimme jokaisen pelimme ja voitimme Suomiliigan ensimmäisen kauden. Pelaamme tällä hetkellä Suomiliigan toista kautta. Tulevaisuus näyttää valoisalta.

Aktiivisuus ja IRC:
Kohma Tigers on koottu kaveriporukoista. Tämä helpottaa saamaan pelaajia paikalle, kun pelaajia tarvitaan. Liigapelitkin saadaan pelattua ajallaan. Käymme joka päivä kiekossa, mutta emme välttämättä pelaa ’’tiimipelejä’’ joka päivä. Joukkueen käytös on hyvää. Emme huutele vastustajille mitään epämääräistä. IRC aktiivisuus on kuitenkin aika huonoa. Meidät löytää paremmin kiekonpuolelta. Jokainen kuitenkin osaa käyttää IRC. IRC on todella hyödyllinen paikka saada tietoa ja sovittua liigapelejä. Vastuuhenkilöt kuitenkin käyttävät IRC aktiivisemmin kuin muut joukkueen jäsenet.

Miksi Kohma Tigers mukaan Kiekkoliigan 4. divariin?
Meillä on kaveriporukoista kasattu kokoonpano. Tämä helpottaa pelaamaan pelit ajallaan. Joukkue tarvitsee uusia haasteita ja Kiekkoliigasta niitä saa ihan varmasti. Joukkueen kokoonpanoon ei tule varmasti muutoksia.

Kohma Tigers toivottaa muille hakijoille onnea Kiekkoliigan 4. divariin.

Joukkueen kokoonpano:

Hyökkääjät:

Nimi: Grinder
Ikä: 18
IRC: Grinder
Liigakokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=171

Nimi: Juno
Ikä: 22
IRC: Juno
Liigakokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=172

Nimi: Morozov
Ikä: 14
IRC: Morozov
Liigakokemus:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=660
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=24

Nimi: seonsiel
Ikä: 18
IRC: seonsiel
Liigakokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=22

Puolustajat:

Nimi: aida (On pelannut aiemmin Kiekkoliigaa Puyol nickillä)
Ikä: 23
IRC: aida
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1645&kaus i=24
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=168

Nimi: Fud (On pelannut aiemmin Kiekkoliigaa Fod nickillä)
Ikä: 18
IRC: Fud
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2335&kaus i=24
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=28
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=662

Nimi: Henk
Ikä: 18
IRC: Henk
Liigakokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=169

Nimi: make1 (On pelannut aiemmin Kiekkoliigaa make1 nickillä)
Ikä: 22
IRC: makke1
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2325&kaus i=24
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5272
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=26
http://ohl-liiga.net/index.php?sivu=pelaaja&id=644

Nimi: ryhmy
Ikä: 17
IRC: ryhmy
Liigakokemus:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=659
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5244
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=25

Pelaajalista:
Grinder
Juno
Morozov
seonsiel
aida
Fud
Henk
make1
ryhmy
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

13.02.2011 00:01
Chefs ilmoittautuu halukkaaksi karsintoihin!

Perustiedot
• Joukkueen nimi: Chefs
• Lyhenne: CHF
• Perustamisajankohta: 21.10.2010
• Perustaja: kasper
• Otteluita (kirjoitus hetkellä): Played: 271, Wins: 135, Draws: 26, Losses: 110
• Vastuuhenkilöt: Palikka(pvh), kasper & domain
• IRC: #chefs @ IRCnet
• Pelipaidat:
Koti: Pinkki - Pinkki - Musta
Vieras: Vihreä - Vihreä - Musta

Historia
• Eräänä kauniina marraskuisena päivänä, pelaaja nimeltä kasper päätti laittaa aluilleen uuden kaveriporukan nimeltänsä Knicks, missä voisi pelailla hyvällä hengellä ilman pelkoa narinoista virheen sattuessa.
Joukkueessa pelasi tuolloin useampi pelaaja, jotka kaikki olivat kasperille tuttuja.
Myöhemmin kasper päätti lopettaa kiekon, ja joukkue sammui kokonaan eikä oikeastaan ketään jäänyt pelaamaan sinne.
Vuodenvaihteen jälkeen kasper sai jääkiekkoreeneissänsä uutta intoa kiekon aloittamiseen joukkuetovereiltansa, ja Knicks laitettiin uudelleen pystyyn, mutta tällä kertaa tarvittiin joukkueelle uusi nimi, ja peliä lähdettäisiin pelaamaan vähän vakavammin. Aikansa googleteltua osui kasperilla silmään emobändi Chefs (= Kokit) , jonka nimi oli komea ja ihana -> nimeksi vaihdettiin Chefs.
Pelit jatkuivat hieman epäaktiivisesti, mutta jatkuivatpa kuitenkin.
Kasperille ei kuitenkaan kelvannut se, että pelejä oli muutama viikossa, hän halusi lisää pelejä sillä hänellä oli liigaan hakeminen mielessä, mikä onnistuisi vain kunnon pelaajilla ja aktiivisuudella. Hän pyysi porukkaan pelaamaan entisen naapurinsa domainin. Domain suostui ja hieman myöhemmin perään tuli Narrilaumassa epäonnistuneen kauden viettänyt domainin nykyinen naapuri Niemi uudella nimimerkillänsä Palikka, joka todellakin kuvastaa häntä.
Kolmikko oli entuudestaan toisillensa tuttu vapaa-ajalta ja joukkueesta Naamaraja, joissa pojat oppivat oikeasti pelaamaan tätä peliä keskenään ja pelejäkin tahkoivat miltei tuhat. Palikan saavuttua jengiin alkoi joukkue heti menestyä, sillä joukkueesta potkittiin yhteisymmärryksessä ylimääräiset kaverit paitsi yksi - Kataja, joka asuu nykyisin talossa, mistä domain muutti pois.
Nimenvaihdon jälkeen joukkueeseen värvättiin Pai, joka on tuttu kaikille paitsi Katajalle vapaa-ajan puolelta ja aikasemmalta uraltaan Beltxiksestä. Pain mukana tuli Bai (= Bunski), joka on myös Beltxiksessä uraa tehnyt kaikkien tuntema huippupuolustaja.
Kun joukkueessa oli monta huippupelaajaa, niin kiinnostui joukkueesta kaikkien tuntema Nightmaressakin palloillut Jeelo joka on kasperin veli, ja hän todellakin kuuluu hyökkäyspäässä kiekon parhaimmistoon (heti palikan jälg).
Näistä pelaajista muodostuu Chefs.


Kokit joukkueena
• Chefs on kohtuu uusi, aktiivinen, taitava ja todella asiallinen porukka. Hetihän ei uskoisi, että joukkue voi olla asiallinen rämäpää Palikan takia, jonka edustama joukkue suljettiin viime kaudella karsintojen jälkeen kiekkoliigan alaisuudesta, ja hän on muutenkin niitannut peelon mainetta urallansa, mutta toisin on, hän on tehnyt täyskäännöksen ja se heijastuu muihin pelaajiin superasiallisuutena.
Pelaajat ovat jokainen pitkään tahkoneita kaveruksia, joilta löytyy intoa ja halua pelata tätä peliä päiväpäivältä enemmän. Joukkueella on paljon saavutettavaa, mutta kyntensä se on näyttänyt jo 4vs4 matseissa - nelikko on voittanut jokaisen 4vs4 matsinsa (toistaiseksi), ja kaadettu on murskalukemin kiekkoliigassa pelaavia joukkueita ja myös niitä heikompia porukoita.

Aktiivisuus ja IRCin käyttö
• Joukkueelta löytyy oma IRC kanava, jota jokainen pelaaja käyttää aktiivisesti, mikä tulee helpottamaan pelien saamista.
Aktiivisuuteen vaikuttaa paljon se, että pelaajat ovat kaveruksia, ja soittelevat toisillensa aina kun kiekkoon tarvii tulla. Elikkä peliä kysyessä on mahdollisuus vaikka yksi mies olisikin ainoastaan pelissä sisällä saada peli, sillä kaverit tulevat puhelinsoitolla (yleensä kyl ollaan 24/7 tääl).

Miksi juuri me?
• Chefs on on aktiivinen ja asiallinen porukka, joka ei tule tasonsa puolesta jäämään jalkoihin kenellekkään - muut jäävät meidän jalkoihimme.
Joukkueesta löytyy niin paljon taitoa ja halua saavuttaa jotain mistä jokainen kiekon pelaaja varmasti haaveilee - Kiekkoliigan kulta.
Pelaajat ovat tuttuja toisilleen ja pelejä on pelattu keskenään miltei tuhat eri joukkueissa.
Johtokuntaa saattaa arveluttaa, että miten pelit saadaan hoidettua näin tuoreella kokoonpanolla, mutta siitä ei ole huolenaihetta, sillä jokainen pelaaja on sitoutunut joukkueeseen ja on puhelin soiton päässä pelistä.

Kokoonpano
• Hyökkääjät: Palikka, Pai, Jeelo & Kataja
• Puolustajat: kasper, Bai & domain

Pelaajakortit

Nick: Palikka
Ikä: -94
IRC: Niemiii
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: Niemi & Orgi
Liigakokemukset:
1div 3/10 Narrilauma (Niemi)
1div 1/11 Narrilauma (Niemi)

Nick: kasper \ kspr
Ikä: -94
IRC: kspr
Pelipaikka: ap
Muut nickit: kasper, kelo, -kspr-
Liigakokemukset:
WAHL 2/10 HC Sellukatu (kasper)

Nick: domain
Ikä: -96
IRC: domaain
Pelipaikka: Ylempi Pakki
Muut nickit: domian
Liigakokemukset: MHL 1/10 Naamaraja

Nick: Kataja
Ikä: -94
IRC: Kataja
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: Juhoh, Venus
Liigakokemukset: -

Nick: Pai
Ikä: -93
IRC: elq
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: Bluff & Mörkö
Liigakokemukset: 1/10 karsinta @ Beltxis

Nick: Bai
Ikä: -93
IRC: bunski^
Pelipaikka: Puolustaja
Muut nickit: Bunski & MEDDU
Liigakokemukset:
2/10 Team Sahara (Bunski)

Nick: Jeelo
Ikä: -91
IRC: jeelo
Muut nickit: gr8, C.Brown
Liigakokemukset:
1/2009 cup Ronsut
2/2009 divari Rykälätty
1/2010 cup Hc sellukatu
2/2010 2. divari Heaven Eleven
3/2010 liiga Nightmare
1/2011 2. divari Hc sellukatu
1/2011 4. divari Project One

Pelaajalista
Palikka
kasper
domain
Kataja
Pai
Bai
Jeelo

Toivotamme onnea muille liigaan hakijoille, ja hyvää talven jatkoa!

EDIT: Joukkueenimi vaihtunut
EDIT: Pelaaja lisätty
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

13.02.2011 13:50
Monster olisi kiinnostunut Kiekkoliigan 4div. karsinnoista!


» Team name: Monster
» Created:  2009-11-26 18:00:51
» Founder: takajermu
» Statistics: Played: 1394, Wins: 574, Draws: 166, Losses: 654
» Lyhenne: MSR
» Pelaajien lukumäärä: Yhdeksän ( 9 )
» Päävastuuhenkilö: takajermu
» Vastuuhenkilöt: Eero, jiisu
» Kotipelipaita: vihreä - musta - vihreä (3)
» Vieraspelipaita: vihreä - keltainen - musta (2)
» Yhteydenotto: #monsut @IRCnet
» Muita liigoja/sarjoja:
• WAHL karsinnat 2/10 ---> ei tulosta.
• Kiekkosarja runkosarja 1/10 A-Konferenssin #3, play-offien #5 ja Imagokyselyn #5
• Kiekkosarja runkosarja 1/11 Sijalla 2. tällä hetkellä



Historia:

Jo kauan kiekkoa pelaillut takajermu kovan kokemuksen takaa herätteli hermojaan juuri sen
sopivan joukkueen löytymisen takia. Kun oli käyty kovia joukkueita läpi ja saatu kovaa
kokemusta alle, oli aika kokeilla jotakin uutta. Niinpä takajermu päätti koota oman
joukkueen. Tukea tuli vanhoilta pelikavereilta ja muutamilta IRL kavereilta. Joukkue kulkee
nimellä Monster. Kuitenkin haaveet jäivät, eikä joukkue ollut vielä valmis
mihinkään. Tämän jälkeen joukkueen aktiivisuus lopahti, eikä pelejä enää ollut vähään
aikaan. Pelaajat alkoivat jo etsiskellä uusia joukkueita ja uusia haasteita.

Pienen tauon jälkeen, alkoi takajermu taas koota joukkuetta uuteen uskoon. Hän sai kun saikin
kovan ryhmän koottua, jolla sitten alettiin pelailla jo aktiivisesti lähes joka päivä.
Vanha tuttu Eero auttoi joukkueen kokoamisessa uudelleen. Kova taival jatkui ja jatkui ja
joukkueen kuvioihin alkoi astua jo astetta kokeneempia pelaajia. Takajermu innostui
jälleen joukkueen pitämisestä ja löysi hyvän apurin Eeron tämän toteuttamiseen.

Pelejä alkoi tulla runsaasti alle ja silloin mieleen pätkähti,
että joukkue voisi olla valmis ottamaan uuden askeleen. Päätimme sitten joukkueen
kesken hakea johonkin liigaan. Ajattelimme että WAHL olisi juuri se, jota haemme. Se
oikea haaste, joka voisi olla vain yhden hakemuksen päässä.
Sitten koitti WAHL karsinnat, ilman tulosta kumminkin. Sitten joukkue päätti hakea Kiekkosarjaan.
Se onnnistui ja Kiekkosarjassa pelaamme nyt toista kautta.


Miksi juuri Monster kuuluisi valita Kiekkoliigan 4div. karsintoihin?

Monster tuo liigaan kovaa tasoa, vastusta ja iloa pelata. Pontentiaalinen joukkue sisältää
hyvää joukkuehenkeä ja innokasta halua pelata liigassa. Aktiivisuus
ei ole lähellekkään este Monstereiden pelailussa. Joukkue on vahva 4vs4 peleissä
ja kovia joukkueita on kaadettu matkan varrella. Monster ei ole huono häviäjä,
vaikka joka kerta pyritään voittoon täysin voimin. Ahkerasti itsensä valmiiksi saamisen
joukkue, olisi hyvä valita mukaan liigaan, jossa taso on kova.


Monstereiden kokoonpano:

Nimimerkki: takajermu

IRC: takajermu
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Liigakokemus:
WAHL karsinnat: 2/2010 Monster
Kiekkosarja: 1/2010 Monster
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Bicce

IRC: Bicce
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19
Liigakokemus:
OHL: 4/09 @Kings
OHL: 1/10 @Ferrari
KiekkoCup: 1/10 @Ferrari
IHL: @Kings
Kiekkosarja: 1/2011 @Monster

Nimimerkki: jiisu
IRC: jiisu
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
Liigakokemus:
Kiekkosarja: 1/2010 Monster
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Jrz
IRC: Jrz
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
Liigakokemus:
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Rye
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 13
Liigakokemus: HHL karsintoja Tapparassa
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Eero
IRC: Eerooo
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
Liigakokemus:
WAHL karsinnat: 2/2010 Monster
Kiekkosarja: 1/2010 Monster
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Naab
IRC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Liigakokemus:
Kiekkosarja: 1/2010 Monster
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Paco
IRC: ^Paco
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
Liigakokemus:
Tornado Hockey League: 1/09 Pirut
Kiekkosarja: 1/2011 Monster

Nimimerkki: Wnp
IRC: Wnp
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
Liigakokemus:
http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=31

Pelaajalista:
Bicce
Eero  
jiisu  
Jrz  
Naab  
Paco
Rye  
takajermu
Wnp


Toivomme, että hakemus oli sellainen, jota halusitte.

Terveisin Monstereiden johto.

Edit: Lisäsin 2 pelaajaa kokoonpanoon.
Edit2: Poistin 1 pelaajan kokoonpanosta.
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

13.02.2011 15:44
Sahara takaisin kiekkoliigaan ?

Joukkueen nimi: Team Sahara
Joukkueen lyhenne: TSA
Vastuuhenkilöt: Sträkä (pvh), kuibe, ssamu
Perustamispäivä: 2006-03-22 17:22:34
IRC-kanava: #tsa @ IRCnet
Pelaajien lukumäärä: 13
Otteluita pelattuna (12.2): Played: 6813, Wins: 3500, Draws: 846, Losses: 2467
Pelipaidat:
- Kotipaita: valkoinen-punainen-punainen ( 8 )
- Vieraspaita: ruskea-valkoinen-ruskea ( 6 )


Saharan historia:

Saharalla on historiaa jo paljon, alkuun joukkue perustettiin kaveri porukalla, mutta sitten tänne saatiin pelaajia lisään ja päästin 1/08 pelaamaan SHL siellä pelasimme monta monen kautta kunnes SHL & Kiekkoliiga yhdistyivät ja siirryimme pelaamaan kiekkoliigaan alaisuuteen, jossa pelasimme monta kautta vaihtelevalla menestyksellä. kunnes joukkue 2/10 koki kovan takaiskun kun aktiivinen pelaaja Pude täytti 18wuotta ja joukkue ei saanut pelejä pelattua ja meidät diskattiin sarjasta. nytten olemme taas saaneet joukkueen kasaan pudekin on juhlinut tarpeeksi ja jokainen mies on halukas pääsemään näyttämään taitonsa kiekkoliigan alaisuudessa.


Miksi juuri Team Sahara?

Olemme erittäin aktiivinen ja asiallinen porukka jolta löytyy vähän kokemustakin. Olemme löytäneet hyvän porukan kasaan millä olemme jo jonkin aikaa pelanneet ja joukkue pystyy haastamaan jopa kiekon kärki joukkueitakin, sekä intoa löytyy enenmmän kuin koskaan !


Aktiivisuus & asiallisuus:

Aktiivisuudesta ei ole pulaa, koska joukkueestamme löytyy monia sträkän tapaisia nolife pelaajia. Olemme asiallinen porukka.


Kokoonpano:

Sträkä (pvh)
IRC:  straka
Ikä:  17
Kiekkoliigakokemus:
-

kuibe (vh)
IRC: kuibe/kuib
Ikä: 19
Kiekkoliigakokemus:
2/2010 2. divari (Nemec)

ssamu (vh)
IRC: ssamu
Ikä: 19
Kiekkoliigakokemus:
2/2008 liiga
3/2008 divari
3/2008 liigakarsinta
1/2009 liiga
1/2009 cup
1/2010 2. divari
1/2010 cup
1/2010 divarikarsinta
2/2010 2. divari
3/2010 divari
3/2010 liigakarsinta

A-non
IRC: A-non
Ikä: 20
Kiekkoliigakokemus:
1/2007 liiga
2/2008 2. divari
2/2008 divarikarsinta
3/2008 divari
3/2008 liigakarsinta
1/2009 divari
1/2009 cup
2/2009 divari
3/2009 2. divari

Grosek
IRC: -
Ikä: 20
Kiekkoliigakokemus:
1/2007 2. divari
1/2007 divarikarsinta
1/2010 cup

Hesote
IRC: -
Ikä: 21
Kiekkoliigakokemus:
2/2007 liiga
3/2007 liiga
3/2008 divari
3/2008 liigakarsinta
1/2009 divari
1/2009 cup

Loyd
IRC: Loyd
Ikä: 18
Kiekkoliigakokemus:
1/2009 cup
2/2009 divari
3/2009 2. divari
1/2010 2. divari
1/2010 cup
1/2010 divarikarsinta
2/2010 2. divari

LuciFer
IRC: -
Ikä: 16  
Kiekkoliigakokemus:
-

Pude
IRC: Pude__
Ikä: 18
Kiekkoliigakokemus:
3/2008 divari
3/2008 liigakarsinta
1/2009 cup
2/2009 divari
3/2009 2. divari
1/2010 2. divari
1/2010 cup
1/2010 divarikarsinta
2/2010 2. divari
3/2010 divari

Sitrus
IRC: Sitruswaa
Ikä: 21
Kiekkoliigakokemus:
-

Tupu
IRC: -
Ikä: 18
Kiekkoliigakokemus:
-

Amber
IRC: Amber
Ikä: 17
Kiekkoliigakokemus:
1/2010 2. divari
1/2011 3. divari



Nimilista:
A-non, Grosek, Hesote, kuibe, Loyd, LuciFer, Pude, Sitrus, ssamu, Sträkä, Tupu, Amber
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

14.02.2011 17:31
Manhattan 4.Divariin!

Perustiedot:
Joukkueen nimi: Manhattan
Lyhenne: MAN
Perustamispäivämäärä: 4.9.2009
Perustaja: Revu
Pelipaidat:
Kotipelipaita: Vihreä, Musta, Musta (6)
Vieraspaita: Oranssi, Punainen, Oranssi ( 8 )
Harkkapelien määrä: 2170 (14.2.)
Pelaajien lukumäärä: 6
Päävastuuhenkilö: Tami
Vastuuhenkilöt: Etelä,Nurmela
IRC-Kanava: #Manhattan
Liigataival:
° HHL 1/10 Karsinnat #4 -> Liigaan!
° HHL 1/10 Runkosarja #10
° HHL 2/10 Runkosarja #sekoilu
° Suomiliiga 1/11 Karsinnat #1 -> Liigaan!
° Suomiliiga 1/11 Runkosarja #4 (kausi kesken)


Historia:
Manhattan näki päivänvalon 4.9.2009, kun eräänä päivänä Revu meni pelaamaan autoplayta, sinne hänen puolelleen tuli puolustaja ja hyökkääjä. He pelasivat hyvin yhteen ja Revu ehdottaa heille, ”miten olisi yhteinen joukkue, jossa pelaisi vain me kolme?” Muilta tuli positiivinen vastaus ja näin Revu teki joukkueen jonka nimeksi tuli, Kolme Muskettisoturia (nyk. Manhattan). Nimi kuvasi hyvin pelaajia. Siinä sitten harkkapelejä alkoi nämä kolme pelaamaan. Kolmikosta ne kaksi jotka olivat Revun lisäksi jengissä, niin heidän nimimerkkinsä on sattunut unohtumaan. Peli ei kulkenut samalla tavalla kuin autoplayssa, joten Revu päätti tehdä ratkaisuja, hän värväsi pelaajia jotta peli alkaisi sujumaan. Siinä sitten tuli joukkueeseen Etelä joka vieläkin on joukkueessa. Sitten ilmestyi Sharpay ja Spuru (nyk. Jopeli) ja myös muita pelaajia mutta nuo kolme sälliä ovat manitsemisen arvoisia. Siinä sitten alkoi pelaajia virtaamaan ulos ja sisään, parhaat jäivät ja huonommat eivät. Pari kuukautta myöhemmin kun Manhattan oli ollut aktiivisena, sitten tuli tärkeä hankinta, esiin astui herra nimeltä: Tami. Hän on jo vuoden jaksanut pelata Manhattanissa vaikka huonoja jaksoja on ollut. Kun harkkamatseja oli jo kertynyt mukavat muutama sataa niin Revu päätti vaihtaa nimeä. Uudeksi nimeksi tuli Revun vanhan joukkueen nimi, Manhattan, joka on vieläkin joukkueemme nimi. Kun kokoonpano oli saatu hyvälle mallille ja pelit luistivat hyvin, niin päätimme hakea liigaympyröihin, koimme parhaaksi mahdolliseksi liigaksi meille Hurricane Hockey Leaguen (HHL). Pistimme hakemuksen ja toivoimme parasta. Pääsimme karsintoihin ja karsinnat menivät hyvin, sijoituimme neljänneksi ja saimme liigapaikan. Siinä kausi sujui kunnialla loppuun asti mutta jäimme playoffien ulkopuolelle. Aloimme valmistautua ensikauteen hyvin odotuksin. Saimme kovia vahvistuksia vähän ennen toisen liigakauden alkamista, kun Huima ja ähäkutti tulivat joukkueeseen. Tiimipelit menivät kuin unelma mutta liigassa tökki. Kaikki pelaajat siirtyivät joukkueeseen nimeltä Volcom, koska Manhattan ei voinut jatkaa omaa HHL-Kautta loppuun samassa joukkueessa missä Revu oli. Sitten ähäkutilla vinksahti jotenkin päässä ja hän kaikkien yllätykseksi kickkasi kaikki pelaajat ja liigapaikka meni siinä. Revu alkoi nöyränä pyytämään pelaajia takaisin ja osa tuli ja osa ei. Kun Revu sai tarpeeksi pelaajia joukkueeseen niin päätimme hakea Suomiliigan karsintoihin, koska haimme taas liigatuntumaa. Ja mitä kävi siellä? Tavoitteena oli nousta ja nousimme. Yllättäen olimme karsintojen parhaita ja liigapaikka aukesi. Karsintojen jälkeen kenkää saivat Alanko ja Ozy. Uusina pelaajina saatiin liigaan Nightrain ja Fronda. Myöhemmin värvättiin takaisin Manhattan peluri Ozy. Yhtenä päivänä kuitenkin yllättäen Revu päätti lähteä Manhattanista pois pelaamaan HC Pussyhawksien riveihin, sekä Fronda meni Desperadoksiin. Mutta se ei ole Manhattanin menoa haitannut. Olemme kuitenkin joukkueena taistellut Suomiliigassa, voittoja on tullut hyvään tahtiin, sekä tappioita on vähän. Manhattan on nykypäivänä tavallinen kiekkojoukkue joka taistelee pelit loppuun asti.


Aktiivisuus:
Joukkue on aktiivinen ja harkkapeleistä sen huomaa. Pieni kokoonpano ei ole esteeksi joukkueen aktiivisuudelle. Joukkueen pelaajat omistaa IRCin lisäksi pelaajien puhelinnumeronsa, jonka takia joukkue on aktiivinen, sekä liigapelit pystytään pelaamaan ennen deadlinea. Joukkueessa pelaa innokaita pelaajia jotka ovat lähes aina onlinessa ja aktiivisuus ei ole esteenä joukkueen kaatumiseen.


Asiallisuus:
Joukkueen keski-ikä on ~17-vuotta eli jokaisella on melkein peruskoulu jo takanapäin. Asiallisuudesta kuitenkin, että emme turhaan ala huutelemaan publalla eikä tehdä lagimaaleja emme siis harrasta teinipeeloilua. Manhattan osaa käyttäytyä hyvin ja pelaajat pelaa asiallisia otteluita. Manhattanin esteenä ei siis ole huono käytös.


IRC:
Suurin osa eli lähes kaikki omistaa IRCin. Ja meillä on myös oma irc-kanava #Manhattan, josta meidät voi tavoittaa. Pelaajamme pyörii myös kiekkoliigan kannulla.


Miksi juuri Manhattan 4.Divariin?
Olemme asiallinen ja aktiivinen joukkue, joka myöskin tuo 4.Divariin hyviä pelihetkiä. Olemme kokenut joukkue ja olemme pelanneet yhdessä jo kauan. Joukkueessamme ei ole mitään "kaatumisvaaraa". Tuomme 4.Divariin asiallisuutta, aktiivisuutta, tasoa ja todella mukavia pelihetkiä. Lisäksi pelaamme 4vs4 pelejä aina, kun on mahdollista. Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan pelaamme mielellään, sekä olemme aina antaneet hyvän vastuksen ja pelaamme liigapelimme ajoissa alta pois.


Kokoonpano


Hyökkääjät:
Tami (pvh)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: -89
IRC: Tami-
Kokemus:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=513
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=221


Nurmela (vh)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: -95
IRC: Nurmela
Kokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=173


Puolustajat:
Etelä (vh)
Pelipaikka: Ylempipuolustaja/Hyökkääjä
Ikä: -94
IRC: -
Kokemus:
http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2114& kausi=24
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=516
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=224


Ozy
Pelipaikka: Alempipuolustaja
Ikä: -95
IRC: Ozy
Kokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=175


Nightrain
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
Ikä: -90
IRC: -
Kokemus:
http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1393& kausi=24
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3212
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=835
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=705
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=289


Nestori
Pelipaikka: Alempipuolustaja
Ikä: -93
IRC: Nestori^
Kokemus:
http://www.sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=67


Nimilista:
Tami Nurmela Etelä Ozy Nightrain Nestori
EDIT: Pistin välin 8 sulkuihuin ettei tule hymiötä.
EDIT2: Benda pois kokoonpanosta.
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Sane

14.02.2011 20:50
HC Tyrmäys 4.Divariin!
       
    PERUSTIEDOT
Joukkueen nimi: HC Tyrmäys
Perustettu: 8.11.2006
Perustaja: -MAD-
Päävastuuhenkilö: Saslik
Muut vastuuhenkilöt: Sane & alekna
Statistics: Played: 4486, Wins: 2084, Draws: 712, Losses: 1690
Kotiasut: tummanharmaa-tummasininen-sininen(5)
Vierasasut: valkoinen-sininen-vaaleansininen(5)
IRC-kanava: hct @IRCnet
Lyhenne: HCT
Pelaajien lukumäärä: 10


          HISTORIA
Joukkue HC Tyrmäys perustettiin -MAD-:n toimesta vuonna 2006,
jolloin joukkue toimi nimellä Liian Hapokkaat. Tyrmäys
perustettiin ensin kaveriporukan voimin, mutta pian
joukkueeseen kuitenkin nostettiin MADIN vanhoja joukkuekavereita,
kuten J-J, Lefty ja Fasu. Vuoden 2007 huhtikuussa joukkue vaihtoi
nimensä nykyiseen muotoonsa eli tietenkin HC Tyrmäykseen.
Jolloin myös joukkueeseen värvättiin mm. Saslik, sambu2,
alekna ja Räbä. Vuonna 2008 joukkueen kulmakiven J-J:n
oli aika siirtyä armeijan leipiin, mutta joukkue ei tästä
lannistunut. Tyrmäys oli päättänyt hakea AHL-liigaan, josta
paikka saatiinkin. Pari kautta AHL:ssa ja käteen jäi poffien
ekalla kierroksella putoamisia. Tästä jatkettiin IKS-liigaan,
jossa pelattiin kolmen kauden verran vähäisin saavutuksin.
Tämän jälkeen joukkue kuitenkin siirtyi viettämään hiljaiseloa
osan runkopelaajista siirryttyä uusiin ympyröihin. Joukkue toimi
vajaan vuoden verran enemmän tai vähemmän 2nickpohjaisena, kunnes
vihdoin noin puolen vuoden suunnittelun ja arpomisen jälkeen,
päästiin yhteisymmärrykseen tärkeimpien pelaajien osalta ja
saimme koottua joukkueen entiseen upeaan muotoonsa muutamalla
huippuvahvistuksella maustettuna. Tästä suuntasimme Hokiliigankarsintojen
kautta lopulta liigaan, jossa olemme pyörineet kahden kauden ajan.


MIKSI HC TYRMÄYS 4.DIVARIIN?
HC Tyrmäys on kunnianhimoinen joukkue, joka on liigataipaleellaan pelannut AHL:n,
IKS:n sekä nyt viimeisimpänä Hoki-liigan alaisuudessa ja nyt tämän päivän HC Tyrmäys
on päätynyt siihen, että seuraava haaste sen kunniakkaalla taipaleella on
päästä Kiekkoliigan alaisuuteen ja 4.Divariin.


KOKOONPANO:  

Saslik (pvh)
IRC: Kelju
Liigakokemus:  http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1769&kausi=24


Sane (vh)
IRC: Vetotanko
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2043&kausi=24


alekna (vh)
IRC: -
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1825&kausi=24


Yojimbo
IRC: Yojimbo-
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1862&kausi=24


Lava
IRC: -
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1402&kausi=24


jonttu
IRC: jonttuu
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1687&kausi=24


Myll
IRC: Myll
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=620&kausi=24

Tiq
IRC: -
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2306&kausi=24


xop
IRC: -
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2651&kausi=24


Dyer
IRC: Dyerr
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2516&kausi=24




Nimilista: Saslik, Sane, alekna, Yojimbo, Lava, jonttu, Myll, xop, Dyer, Tiq.

edit: pelaajien lukumäärä lisätty.
edit2: kaksi pelaajaa poistettu kokoonpanosta.
edit3: yksi pelaaja lisätty kokoonpanoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

14.02.2011 20:58
Raiders mukaan karsintoihin!

Joukkueen nimi: Raiders
Lyhenne: RDS
Perustettu: 3. Helmikuuta 2008
Pelatut ottelut: Ottelut: 1453, Voitot: 637, Tasapelit: 140, Häviöt: 676
Vastuuhenkilöt:
PVH: Curpizza
VH: Markkanen
VH: Lampenius

kpaita: Sin. - Valk. - Must.(4)
vpaita: Must. - Sin. - Must.(13)
Pelaajienlukumäärä: 8 Kaikki pelaavat aktiivisesti kiekkoa.
Keski-ikä: Noin 18-vuotta.
IRCnet: #Raiders.tk
Muita liigoja/sarjoja:
Suomiliiga 1/10 runkosarjan: #3



Joukkueen historia
Vaikka joukkueemme on näennäisesti nuori, se pohjautuu joukkueeseen nimeltään Corona (2006). No, tähän tiimiin. Aivan aluksi, en itsekkään ollut vielä tiimissä, mutta liityin 100 ottelua pelanneeseen tiimiin. Silloin vihjasin entiselle masterille, voisiko hän kutsua muutaman irl-kaverini mukaan jolloin kokoonpano alkoi hahmottua. Sitten, kun vanhimmat pelaajat jatkoivat uraansa muualle, jäivät kaverukset ainoastaan tiimiin. Tiimi on rakennettu melkeimpä täysin niin että joku vaikkapa nyt minä, tunnen ainakin yhden pelaajan joukkueestamme oikeassa elämässä. Pidämme myös yhteyttä mIRCin ja mesen kautta, joten kiekko ei ole se ainoa syy miksi olemme yhdessä. 1/10 Kaudella Suomiliigan #3 tila runkosarjan jälkeen eniten maaleja tehneenä joukkueena.

Miksi juuri me 4. Divariin?
Raiders on mukava, asiallinen ja hyvätasoinen joukkue, joka puhkuu intoa päästä näyttämään taitojaan suuremmille jäille. Raiders tulisi myös varmasti pelaamaan pelinsä ajoissa. Kukaan joukkueen pelaajista  ei ole pelannut kiekkoliigassa, tai sen alaisissa sarjoissa, joten hinku päästä näkemään kiekkoliigaa/kiekkoliigan alaisia sarjoja on valtava!

IRC:
Noh, entä se kanavalla pomppiminen meidän kanavalla? Yleensä kanavalla kyllä ainakin pari kaveria viettää aikaa 12/7, mutta yöllä on hiljaisempaa. Mutta jokainen pelaajamme yrittää olla kuitenkin mahdollisimman aktiivisesti IRCissä. Kanavammehan on #Raiders.tk, eli teretulemasta vain kaikille.

Aktiivisuus
Aktiivisuus on Raidersissa ollut aina hyvää. Varsinkin nyt, kun joukkueen kenelläkään pelaajalla ei ole armeija rasitteena. Pelejä varten on helppo hankkia porukkaa paikalle: messengerin, ircin tai puhelimen välityksellä. Sekä pelejä saadaan otettua päivän mittaan ilta myöhään asti.


Curpizza
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet: curpizza
Aiemmat liigakokemukset:
Ocean Hockey League 3/2009
World Amateur Hockey League 3/2009
Kiekkosarja 1/2010
Suomiliiga 1/2010


Markkanen
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet: Markkanen
Aiemmat liigakokemukset:
Suomiliiga 1/2010

Lampenius
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolustaja
IRCnet: nala
Aiemmat liigakokemukset:
Suomiliiga 1/2010
Hoki-Liiga 1/2008

Akke
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRCnet: -
Aiemmat liigakokemukset: -

Kokkare
Ikä: 15
Pelipaikka: Puolustaja
IRCnet: -
Aiemmat liigakokemukset: -

GretZ
Ikä: 20
Pelipaikka: Puolustaja
IRCnet: GretZ
Aiemmat liigakokemus:
Kiekkocup 1/09@Hockey Suomi
SHL 1/09@Hockey Suomi
WHL 1/09@GT Latka
IKS 1/09@Hollow
WAHL 2/09@GT Latka
WAHL 3/09@GT Latka
OHL 2/2010 @ Kings

Party
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet: tonttuman
Aiemmat liigakokemukset:
Datsun:
   -Karsinnat
SvengiJengi
2/07 (Party)
   -Divaa
SvengiJengi
2/07 (Party)
    http://www.datsun-liiga.net/user.php?id=774
                Hoki-Liiga:
   -Diva karsinnat 3/07
SvengiJengi
(Party)
   -Diva 3/07
SvengiJengi
(9gp 6+13=19) (Party)
   -Liiga karsinnat 1/08
SvengiJengi
(Party)
   -Liiga 1/08
SvengiJengi
(Party)
   http://hoki-liiga.net/pelaaja.php?player=Party&season=9
   AHL 1/08 Ylämummo (Party)
   WAHL 1/09 The Cavaliers of Hockey (Party)
   http://wahl.ahl-liiga.net/pelaajat.php?id=136
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2417&kausi=23

Jomppu
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRCnet: -
Aiemmat liigakokemukset: Suomiliiga (Raiders)

Pelaajalista:
Curpizza
Markkanen
GretZ
Party
Lampenius
Akke
Kokkare
Jomppu


Raiders kiittää ja kumartaa!


EDIT: Escort vaihtoi nimekseen Akke
EDIT2: Partyn tietoja muutettu
EDIT3: Lampeniuksen tietoja muutettu
EDIT4: Muutoksia pelaajalistaan
EDIT5: Muutoksia pelaajalistaan
Karsintahakemus
Anonymous

14.02.2011 21:55
Kiekkoleijonat 4. divarikarsintoihin!

Joukkueen nimi: Kiekkoleijonat
Joukkueen lyhenne: KLT
Perustamisajankohta: 16. elokuuta 2010
Pelatut ottelut: 845 (14. helmikuuta 2011)
Vastuuhenkilöt: Korpikari (pvh) Donte (vh) Tikko (vh)
IRC-kanava: #kiekkoleijonat @ IRCnet

Joukkueen historia
Joukkueemme sai alkunsa 16. elokuuta 2010, kun ysi2 perusti Kiekkoleijonat. Joukkueeseemme kertyi heti kokeneita kavereita (nykyisistä pelaajista Korpikari ja Junija) ja jo alle kuukauden olemassaolomme jälkeen tulimme valituksi Suomiliigaan. Kiekkoleijonien ensimmäinen liigakausi tyrehtyi kuitenkin runkosarjan jälkeen jo playoffien ensimmäiselle kierrokselle. Pettymys oli suurimmalle osalle joukkuetta ylitsepääsemätön: suurin osa rotista jättivät laivan ja jäljelle jäi vain Korpikari.

Alkoi seuraavaan kauteen valmistautuminen, ensimmäisten joukossa joukkueeseen liittyivät allekirjoittaneen IRL-kaverit samalta paikkakunnalta, Donte ja Deion. Sen jälkeen tiensä Kiekkoleijoniin löysi lisää pelimiehiä: lähipaikkakunnilta pohjoisen pojat Tikko, piksu ja x-cD (aka Liz) sekä etelän vetelät Räty (aka g3g3) ja edelliseltä kaudelta tuttu Junija. Myös joukkueen perustaja ysi2 kävi vielä pyörähtämässä Kiekkoleijonissa mutta lopetti kiekon ennen uuden kauden alkua.

Kiekkoleijonien liigataival
Kuten jo edellä mainittiin, pelasimme Suomiliigan neitsytkaudella 1/2010 Suomiliigaa sijoittuen sekä runkosarjassa että playoffeissa kahdeksanneksi ensimmäisellä kierroksella pudoten. Suurimmalta osin muuttuneella kokoonpanolla lähdimme kauteen 1/2011. Offseasonin aikana pakkamme ehti hioutua yhteen (toisin kuin ennen ensimmäistä kautta), tiukka treeniputkemme tuotti hedelmää ja uusi Suomiliigakausi onkin alkanut lupaavasti: varmistimme runkosarjan voiton pelattuamme runkosarjapelit alta pois yli 2 viikkoa ennen deadlineä ja lähdemme odottavaisin mielin kahden viikon päästä alkaviin playoffeihin.

Asiallisuus & Aktiivisuus
Käytöksessämme ei ole mitään moittimista, suu pysyy puhtaana niin liiga- kuin harjoituspeleissäkin. Pelikieltotaustoja ei kenelläkään pelaajistamme ole. Aktiivisuudessammekaan ei ole minkäänlaisia ongelmia. Liigapelit olemme aina pelanneet annetun määräajan puitteissa ja harjoituspelejäkin pelaamme joka päivä niin paljon kuin mahdollista. Kuuden kuukauden joukkueen olemassaolon aikana kertyneet noin 850 peliä puhuvat myös puolestaan.

IRC
Vastuuhenkilömme ja suurin osa rivipelaajista ovat tavoitettavissa IRCnetistä aamusta iltaan kanavalta #kiekkoleijonat.

Miksi Kiekkoleijonat?
Lyhyesti ja ytimekkäästi sanoen: meillä on kaikki kohdallaan. Aktiivisuus (myös IRCissä), asiallisuus sekä pelillinen taso. Joukkueella on kohta kaksi ehjää liigakautta takana eikä kaatumisen vaaraa ole. Suurin osa pelaajista tuntee tällä hetkellä toinen toisensa myös oikeassa elämässä. Facebook- ja puhelinyhteydet toisiimme muodostavat meistä hyvän yhteisön, jolla luulemme pärjäävämme pitkälle. Tänään, 14. helmikuuta, ilmestyneessä Suomiliigakauden 1/2011 imagokyselyssä veimme kyselyn ykkössijan ylivoimaisesti. Alla suora linkki imagokyselyyn, joka on mielestämme hyvää todistusaineistoa osoittamaan pätevyytemme niin liigakaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=uutiset&uutinen=89

Kokoonpano (8 pelaajaa, muutoksia ei tulossa!)

Tikko
IRC: Tikko
Pelipaikka: alempi puolustaja
Syntymävuosi: 1994
Asuinpaikka: Kemijärvi
Liigakokemus:
1. divari - 1/2011 runkosarja @ HiPy (yli 5 ottelua)
Suomiliiga - 1/2011 runkosarja @ Kiekkoleijonat

Räty (aka g3g3)
IRC: g3g3
Pelipaikka: alempi puolustaja
Syntymävuosi: 1992
Asuinpaikka: Helsinki
Liigakokemus:
HHL - 1/2009 runkosarja @ White Falcons
HHL - 1/2009 playoffs @ White Falcons
HHL - 3/2009 runkosarja @ White Falcons
HHL - 3/2009 playoffs @ White Falcons
WAHL - 1/2010 karsinnat @ White Falcons
OHL - 2/2010 runkosarja @White Falcons
Suomiliiga - 1/2010 runkosarja @ Limingan Kiekko
Suomiliiga - 1/2011 runkosarja @ Kiekkoleijonat

Junija
IRC: Junija
Pelipaikka: ylempi puolustaja
Syntymävuosi: 1991
Asuinpaikka: Orimattila
Liigakokemus:
AHL - 1/2008 runkosarja @ Patruunat
WAHL - 1/2009 karsinnat@ Patruunat
WAHL - 1/2009 runkosarja @ Patruunat
WAHL - 2/2009 runkosarja @ Patruunat
Suomiliiga - 1/2010 runkosarja @ Kiekkoleijonat
Suomiliiga - 1/2010 playoffs @ Kiekkoleijonat
Suomiliiga - 1/2011 runkosarja @ Kiekkoleijonat

Donte
IRC: Donte
Pelipaikka: ylempi puolustaja
Syntymävuosi: 1994
Asuinpaikka: Tornio
Liigakokemus:
Suomiliiga - 1/2011 runkosarja @ Kiekkoleijonat

Deion
IRC: Deion
Pelipaikka: hyökkääjä
Syntymävuosi: 1994
Asuinpaikka: Tornio
Liigakokemus:
Suomiliiga - 1/2010 runkosarja @ Kohma Tigers
Suomiliiga - 1/2010 playoffs @ Kohma Tigers
Suomiliiga - 1/2011 runkosarja @ Kiekkoleijonat

Korpikari
IRC: Korpikari
Pelipaikka: hyökkääjä
Syntymävuosi: 1994
Asuinpaikka: Tornio
Liigakokemus:
SHL - runkosarja 2/2007 @ Black Avengers
SHL - runkosarja 3/2007 @ Black Avengers
IKS - karsinnat 4/2008 @ Black Avengers
WAHL - karsinnat 1/2009 @ Black Avengers
WAHL - runkosarja 1/2009 @ Black Avengers
WAHL - runkosarja 2/2009 @ Black Avengers
WAHL - playoffs 2/2009 @ Black Avengers
WAHL - runkosarja 3/2009 @ Black Avengers
WAHL - playoffs 3/2009 @ Black Avengers
WAHL - runkosarja 1/2010 @ Black Avengers
Suomiliiga - runkosarja 1/2010 @ Kiekkoleijonat
Suomiliiga - playoffs 1/2010 @ Kiekkoleijonat
Suomiliiga - runkosarja 1/2011 @ Kiekkoleijonat

piksu
IRC: piksu
Pelipaikka: hyökkääjä
Syntymävuosi: 1994
Asuinpaikka: Kemi
Liigakokemus:
Kiekkosarja - runkosarja 1/2010 @ Foo Fighters
Kiekkosarja - playoffs 1/2010 @ Foo Fighters
4. divari - karsinnat 1/2011 @ Foo Fighters
Suomiliiga - runkosarja 1/2011 @ Kiekkoleijonat

x-cD (aka Liz)
IRC: -
Pelipaikka: hyökkääjä
Syntymävuosi: 1993
Asuinpaikka: Oulu
Liigakokemus:
Suomiliiga - 1/2011 runkosarja @ Kiekkoleijonat

Pelaajalista: Tikko Räty Junija Donte Deion Korpikari piksu x-cD

Kiitos ja onnea kaikille 4. divarikarsintoihin hakeville!

E1: x-cD:n "1. nick" lisätty.
E2: IRC-kohtaa muokattu.
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

14.02.2011 22:13
Rotten Disciples hakee Kiekkoliigan 4. Divarikarsintoihin kaudelle 2/11!


Perustiedot

Joukkueen nimi: Rotten Disciples
Lyhenne: RD
Perustettu: 2005-06-08 21:13:23
Pelihistoria: Pelatut: 2474, Voitot: 1138, Tasapelit: 304, Häviöt: 1032
Peliasut:
- koti: Tumman punainen - Punainen – Vaalean harmaa (4)
- vieras: Valkoinen – Tumman punainen – Valkoinen (4)
Vastuuhenkilöt: omega ja stein
Yhteydenotot: Notet vastuuhenkilöille, IRCssä #Rotten_Disciples @ IRCnet


Historia

Vuonna 2005 silloinen Strummer (nyk. rusettiluistelija ja joukkueen maskotti - Hando) perusti joukkueen nimeltä Rotten Vegetables. Kuukausien aktiivisen etsimisen jälkeen hyvä perusjoukkue saatiin kasaan ja ko porukalla pelailtiin n. 1,5 vuotta suhteellisen aktiivisesti. Joukkueen nimi vuosien saatossa vaihtui Rotten Disciples -muotoon. Odottamien takaiskujen ja yhteisen peliajan löytämisen hankaluuden vuoksi Rottenit kuitenkin jättivät pelikaukalot.
Pääsimme kaudella 1/09 pelaamaan WHL – liigaa, joka oli melkein kaikille silloisille rottenilaisille uusi ja hieno kokemus. Kaikkien harmiksi kuitenkin joukkueen sisällä tuli siinä sitten kauden mittaa kränää ja pelaajasotkuja oli jos toisenlaisia. Päälaelleen menneen kauden jälkeen joukkue eli hiljaiseloa ja pelailimme vain silloin tällöin.


Rotten Disciples nykyään:
Nyt, pari vuotta myöhemmin, omega on ottanut taas ohjat käsiinsä ja on saanut pitkistä kaverisuhteista koostuvan aktiivisen pakan kasaan. Joukkuetta on uudistettu paljon, kuten huomata saattaa. Ala-kertaan löytyi varsinainen tsekki-slovakia duo, stein ja Fortech. Ystävystyin steinin kanssa hyvin ja päätimme yhteisvoimin alkaa kasaamaan pakkaa. Nyt olemme saaneet loistavan pakan kasaan ja kaikki tulevat toimeen keskenään. Pelit painottuvat nykyään enemmän 4vs4-formaatin suuntaan ja voittojakin on nykyään jo hallussa jokunen enempi kuin tappioita.



Miksi RD mukaan?

Olemme suuresta kokoonpanosta huolimatta osaava ja tasapainoinen porukka, jonka peli sujuu niin ylä- kuin alapäässäkin. Joukkueen sisällä on hyvä joukkuhenki ja se auttaa pelaajia tekemään kaikkensa joukkueen eteen. Asiallisuus ja reilu peli ovat aina olleet tärkeimpiä asioita joukkueessamme, myös vastustajan kunnioittaminen kuuluu näihin. Laajasta ikä-jakaumasta huolimatta pystyn takaamaan jokaisen pelaajan asiallisuuden. Olemme periksiantamaton ja täynnä tahtoa oleva porukka, joka tulee varmasti saamaan kaikki pelit pelattua määrätyssä ajassa.

Joukkueemme melkein jokainen pelaaja käyttää irkkiä ja myös messenger-osoitteet on vaihdettu, pelaajien paikalle saaminen ei ole siis ongelma. Tunnemme kaikki toisemme vuosien takaa, sekä kiekon kautta että oikeassa elämässä. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Pelaajat:

omega
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
mIRC: omega-
Liigakokemukset:
Puulaaki 1/05 @ S.K.A
EHL 3/06 @ Black Avengers
EHL 2/07 @ HC Revolution
WHL 1/09 @ Rotten Disciples


Mau
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
mIRC: -
Liigakokemukset: 2/10 CHL @ Bad Company


stein
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
mIRC: ste1n
Liigakokemukset:
AHL(Impotenti, Black Stallions)
WHL(Spartans)
WAHL(Spartans)
OHL(HC Red Birds, Kings)
KiekkoCup(Spartans)


Maha
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 21
mIRC:
Liigakokemukset:

Kiekkoliiga:

1/2006 2. divari Hc Halko
2/2006 2. divari Hc Halko
3/2010 3. divari Louisiana Rangers

Hoki-liiga:

1/05 Hc Halko
2/05 Hc Halko
3/05 Hc Halko
2/07 Hc Halko
3/07 Hc Halko
1/08 Ronsut
2/08 Hc Halko

WAHL:

2/2009 Louisiana Rangers
3/2009 Louisiana Rangers
2/2010 Louisiana Rangers

WHL:
1/2009 Rotten Disciples
1/2009 Black Parade

Trigger
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: Trigger
Liigakokemukset:

1/09 THL @ Alexandria-Mongolia Lions (Vasiljevs)
2/09 WAHL @ IHT Guerillas (Vasiljevs)
3/09 WAHL @ Louisiana Rangers (Kylie)
2/10 OHL @ Old Skool Jerusalem (Rayquaza)


Frost
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
mIRC: -
Liigakokemukset:

WHL 3/08 @ Neliapila ht(Xant)
WHL 1/09 @ Rotten Disciples(Frost)


koshka
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: osqari @quakenet / koshka @ircnet
Liigakokemukset:
3/05 2. divarikarsinnat @ H.C.A.P (SRG)
3/05 Hoki-divari @ Lugu (Shoynz)
1/06 Hoki-liiga & playoffs @ Lugu (surkea)


Fortech
Pelipaikka: Ylempi puolustaja
Ikä: 23
mIRC: Letto @ircnet
Liigakokemukset:
AHL @ Impotenti
HHL @ Hurricane
THL @ Taatelin Talaajat
OHL @ Deadly Disaster
KiekkoCup @ Deadly Disaster


Pelaajalista:
omega
Fortech
stein
Frost
Maha
koshka
Mau
Trigger


Rotten Disciples kiittää ja toivottaa onnea muille karsintoihi hakeville joukkueille!
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

15.02.2011 13:31
[size=18px][color=red]Grate[/color] [color=white]Ones[/color] mukaan karsimaan![/size] Perustietoa joukkueesta: Joukkueen nimi: [color=red]Grate[/color] [color=white]Ones[/color] Joukkueen lyhenne: [b][color=red]G[/color][color=white]O[/color][/b] Vastuuhenkilöt: Handless ([color=red]pvh[/color]),Piste, Zebra. Perustamispäivä: 2009-05-05 18:22:59 IRC-kanava: #grate @ IRCnet Pelaajien lukumäärä: 7 (voi muuttua.) Otteluita pelattuna (15.2): 1179 Pelipaidat: - Kotipaita: musta-kirkkaan punainen-musta (13 ) - Vieraspaita: kirkkaanpunainen-valkoinen-valkoinen ( 12 ) [b][size=14px] Hiistoria ja nykypäivä: [/size][/b] Joukkueen on perustanut [color=red]C.Chelios[/color] joskus tarkoituksenaan pelailla lepposia kaveri pelejä. Melkein heti perustamisen jälkeen joukkueesen liittyi Handless ja Piste jotka ovatkin pyörittäneet joukkuetta kesästä asti[color=red] C.Chelioksen[/color] lopettaessa kiekon. Joukkueeseen liittyi sittemmin pari Handlesin ja Pisteen IRL-kaveria, sekä myöhemmin Pisteen entinen joukkuekaveri Zebra ja tällä kaudella uutena miehenä kesken kauden tullut Genu ja tällä kokoonpanolla ollaan sitten mentykkin melkein koko kausi, pakan pysyvyydestä kertookin myös se, että Grate Onesilla on jäljellä Suomiliigassa vielä 3 värväyskorttia, kun runkosarjaa on jälellä enään 1 peli. Grate Ones pelaa Suomiliigaa kaudella 1/11, noustessaan sinne karsinnoissa vuoden 2010 lopussa. Mainittakoon myös, että olemme tällä hetkellä Suomiliigassa sijalla [color=red]2[/color]. [size=14px][b]Miksi juuri [color=red]Grate[/color][color=white] Ones[/color]?[/size][/b] Grate Ones on näyttänyt tällä kaudella Suomiliigassa, että pystyy pyörimään liiga ympyröissä sekä tasollisesti, että imagollisesti ja joukkueen kokemattomuudesta huolimatta voiton nälkä on kova. Joukke pyrkii pelaamaan pelinsä hyväkäytöksisesti ja kaikkien herrasmiessääntöjen mukaan (tästä osoituksena on jo imagokyselyssä saadut +4 pistettä), lisäksi joukkueen jokaisella pelaajalla on [b]NUHTEETON[/b] tausta, eikä kukaan pelaajistamme ole sortunut ottamaan yhtään pelikieltoa kauden aikana ja kaiken lisäksi uskomme, että pystymme haastamaan divari joukkueet pelillisesti. Toisimme 4 divariin mielestämme, siis lisää rentoutta ja mielestäni paljon kaivattua asiallisuutta ja rentoutta! Mainittakoon vielä, että pakka on tiivis ja jokainen kaveri alkaa pikkuhiljaa tuntemaan toisensa ja yhteydet ovat kunnosa, sillä onhan joukkuetta rakennettu IRL-pohjalle. Aktiivisuus on myös kohillaan, vaikka harkkapelejä ei nyt ehkä sitä 10 päivässä tulekkaan, niin olemme toinen joukkue Suomiliigassa jolla pelejä on jälellä enään se 1 tai vähemmän ja pelejä takana 21, deadlineä ollessa jälellä vielä 13 päivää. [size=14px][b] Kokoonpano:[/b] [/size] [b]Handless[/b] ([color=red]pvh[/color]) IRC: Handless Ikä: Syntynyt - 94 Liigakokemukset; Suomiliiga 1/11 @ Grate Ones. [b]Piste[/b] IRC: Piste1 Ikä: Syntynyt - 94 Liigakokemukset; Suomiliiga 1/11 @Grate Ones. [b]Zebra[/b] IRC: Seepra Ikä: Syntynyt - 93 Liigakokemukset; Suomiliiga 1/11 @ Grate Ones. [b]Regin43[/b] IRC: - Ikä: Syntynyt - 94 Liigakokemukset: Suomiliiga 1/11 @ Grate Ones. [b]Genu[/b] IRC: Genu Ikä: Syntynyt - 96 Liigakokemukset; Suomiliiga 1/11 @ Grate Ones. [b]Talviesa[/b] IRC: - Ikä: Syntynyt - 94 Liigakokemukset: Suomiliiga 1/11 @ Grate Ones. [b]Bami[/b] IRC: - Ikä: syntynyt - 90 Liigakokemukset: Kiekkoliiga 2/05 @ Zambolaatio 2. Divari 1/06 + Cup @ HC Kauhava 2. Dicari 2/06 + Divarikarsinnat @ HCKauhava 2. Divari 3/06 + Divarikarsinnat @ HC Kauhava Divari 1/07 + Liigakarsinta @ HC Kauhava Divari 2/07 + Liigakarsinta @ HC Kauhava Liiga 3/07 @ HC Kauhava Liiga 1/08 @ HC Kauhava Liiga 2/08 @ HC Kauhava Liiga 3/08 @ HC Kauhava Liiga 1/09 + Cup @ HC Kauhava Liiga 2/09 @ HC Kauhava [b]Blin[/b] IRC: - Ikä: 94 Liigakokemukset: Hokiliiga 2/07 @ Voodoo People Suomiliiga 1/11 @ Grate Ones [b] [size=14px]EDIT [/b] [/size] Hiukan sisällön muokkausta, oikolukemisen jälkeen, johon päivällä ei jäänyt aikaa :) [b] [size=14px]EDIT 2 [/b] [/size] Iät syntymänvuoden mukaan. [b] [size=14px]EDIT 3[/b] [/size] Handlesille ja Zebralle irc nickit. [b] [size=14px]EDIT 4[/b] [/size] Bami mukaan kkpanoon. [b] [size=14px] Pelaajalista [/size] [/b] Handless Piste Zebra Regin43 Genu Talviesa Blin Bami
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

15.02.2011 19:29
Double It osoittaa kiinnostuksensa Kiekkoliigan 4. divarin karsintoihin!

Joukkueen nimi: Double It
Lyhenne: DI
Perustettu: 2007-02-24 20:02:05
Statistiikkaa: Played: 2382, Wins: 1089, Draws: 331, Losses: 962
Vastuuhenkilöt: Bastu (PVH), Douf, Tin
Peliasu koti: Keltainen - Sinine - Valkoinen (1)
Peliasu vieras: Sininen - Keltainen - Valkoinen (1)
Pelaajien lukumäärä: 11, joista 10 aktiivisia kiekossa
mIRC: #double_it, joukkueesta puolet käyttävät aktiivisesti. Erityisesti vastuuhenkilöt

Historia


Double It on perinteikäs joukkue, jolla on ollut matkansa aikana monta eri aliasta. Alkunsa se sai kolmen kaveruksen, Bastun, Doufin ja Virran oivalluksesta perustaa oma joukkue. Tämän kolmikon komennuksessa se on kulkenut niin hyviä kuin huonoja aikoja. Joukkueessa on vieraillut jos jonkilaisia kasvoja, niin tuttuja kuin vieraitakin. Emme kuitenkaan voi katsoa nykyisen joukkueen polveutuvan tästä joukkiosta, sillä sen entisistä pelaajista on jäljella tasan kaksi. Perustajakolmikkoon kuuluneet Bastu ja Douf. Vallitseva joukkue on noin puolisen vuotta ollut sellaisenaan, sunnuntojen peastajana. Noin kaksi kuukautta sitten kuitenkin tapahtui jotain. Virta (aka Muuri) otti kaksikon Bastu-Douf Heaven Elevenin rinkiin silloisen epäaktiivisuuden vallitessa. Kun nämä puupäät pääsivät liigajäillä, se tapahtui. Syntyi kateissa ollut addiktio, joka aiheutti syyhyn herrojen hiirikäsissä. Kiekko.tk tuntui taivaalta. Kun runkosarja päättyi ja Heaven Elevenin nousu kiekkoliigaan varmistui oli kaksikon kuitenkin aika lähteä. Halu takaisin liigajäille oli kuitenkin kova. Syntyi irl-porukan yhteinen joukkue, joka tänäpäivänä kulkee nimellä, Double It.

Miksi Double It Kiekkoliigaan:

Joukkueemme halu pelata Kiekkoliigaa on todella kova. Viimeiset kaksi kuukautta joukkue on aktiivisesti pystynyt pelaamaan samalla kokoonpanolla 4vs4 harjoituspelejä ja on onnistunut haastamaan jopa kiekkoliigan kärkijoukkueet. Näin olemme näyttäneet itsellemme ja toivottavasti myös johtokunnalle pystyvämme hoitamaan kaikki tähän liigaan tarvittavat asiat. Olemme asiallinen joukkue, ja suurin osa joukkueestamme on, tai on juuri tulemassa täysi-ikäiseksi. Olemme tiivis porukka, joka tulee vielä osoittamaan pärjäävänsä tässä kaikkien rakastamassa pelissä, toivomme että tämä olisi jo tilaisuutemme.

Kokoonpano:

Hyökkääjät: Bastu, Benoit, pesu, Tin, Jimbo, bug
Puolustaja: Douf, nipah, tunas, Kemu, Zerg

Pelaajakortit:

Nimimerkki: Bastu (PVH)
IRC: Bastu^
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 (-93)
Liigakokemus: Kiekkoliigan 1. divari 3/10 @ Heaven Eleven

Nimimerkki: Douf
IRC: Douf-
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-93)
Liigakokemus:
Kiekkoliigan 1. divari 3/10 @ Heaven Eleven
Kiekkoliiga 1/11 @ Frankfurt Lions

Nimimerkki: Tin (VH)
IRC: Tin_
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 (-93)
Liigakokemus: -

Nimimerkki: pesu
IRC: pesu-
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16 (-94)
Liigakokemus: Hokiliiga, WHL, AHL, WAHL, Kiekkocup

Nimimerkki: Benoit
IRC: Benoit^
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18 (-92)
Liigakokemus: WHL @ Spartans

Nimimerkki: bug
IRC: bug-
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18 (-92)
Liigakokemus: Kiekkoliigan 1. divari 1/09 @ Tuomitut

Nimimerkki: Jimbo
IRC: Jimbo/Jimbo-
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16 (-94)
Liigakokemukset:
WAHL 2/09@ERC Ingolstadt
WAHL 3/09@ERC Ingolstadt
WAHL 3/09@Hollow
Kiekkosarja 1/10@EHC Nordsleife

Nimimerkki: tunas
IRC: tunasii
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18 (-92)
Liigakokemus: Hokiliiga @ Lasers @ Charlestown Chiefs @
SvengiJengi
@ Ronsut

Nimimerkki: nipah
IRC: nipah
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15 (-95)
Liigakokemukset: Kiekkoliigan 3. divari 1/11 @ManalanLaaki ( 17gp )

Nimimerkki: Kemu
IRC: Kemu
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-93)
Liigakokemukset: Hokiliiga 1/10 @ Knightclub

Nimimerkki: Zerg
IRC: Zergi
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-93)
Liigakokemukset: -


Pelaajalista: Bastu, Douf, Tin, Benoit, tunas, Kemu, bug, Zerg, pesu, Jimbo, nipah

Double It toivottaa onnea ja menestystä kaikille muillekin Kiekkoliigaan hakeneille joukkueille!
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Kamara

15.02.2011 21:11
GWINNETT GLADIATORS mukaan Kiekkoliigan alaisuuteen!

Joukkueen nimi: Gwinnett Gladiators
Joukkueen lyhenne: GG
Perustamispäivämäärä: 16.10.2008
Pelaajien lukumäärä: 7
Vastuuhenkilöt: jerss (pvh), lugee ja Sheula
IRC-kanava: #Gladiators
Pelatut ottelut: 688/1620 (12.2)
Pelipaidat: Koti; Oranssi - Valkoinen - Punainen (6) Vieras; Musta - Oranssi - Valkoinen (5)
Keski-ikä: 17.4

                                                  Historia

Alkuvuodesta 2008 Zherd perusti oman joukkueen - Gwinnett Gladiators. IRL-kavereiden ja publavärväysten tuoma rosteri ei ollut oikein pysyä kasassa ja näin jengi kuihtui kasaan ja poistettiin.
Lokakuun puolessa välissä Zherdin (= Sedlak) peli-innokkuus nousi taas taivaisiin ja hän perusti joukkueen uudestaan, tällöin joukkueeseen värvättiin Bandidos (= jerss) ja Sheula. Haimme mm. HHL-liigaan kaudelle 2/09 - tuloksetta ja näin alkoi pettymyksen vuoksi taas hieman hiljaiseloa, kunnes CHL (nyk. Kiekkosarja) perustettiin ja hakemus jätettiin. Kesken CHL-liigan tullessa Kiekkosarjaksi, Gladiators teki oikean ratkaisun ja haki Suomiliigan ensimmäiselle kaudelle. Debyyttikaudelta napsahti pronssian ja vielä kesken oleva 1/11 kausi on sujunut vuoristoratamaisissa olosuhteissa, mutta playoff-paikka on lähes varma.

                                                  Aktiivisuus

Gwinnett Gladiators on tunnettu aktiivisesta kokoonpanosta ja päivittäin pelaamme monta peliä. Liigassakaan pelien sopiminen ei ole ollut ongelma. Päivittäin pelaamme 5-10 ottelua ja pyrimme pelaamaan 4vs4-formaatilla aina, kun on neljä tai useampi pelaaja onlinessa.
Pelaajilla on myös toistensa puhelinnumerot ja msn-osoitteet, sekä ystäviä Facebookissa, joten onlineen saaminen ei tuota hankaluuksia.

                                                  IRC

Joukkueen IRC-kanava on #Gladiators ja joukkueen IRC-persoona on Bandidos (ircissä bandidos). Toki myös muut pelaajat käyttävät irciä. Joukkueen lähes jokaisen pelaajan voit tavoittaa ircistä. Kanavallamme ei ole bottia, mutta Bandidos on siellä aina päivystämässä.

                                                  Miksi Gwinnett Gladiators?

Joukkue on täynnä pelaajia, joiden voitontahto sekä halu kehittyä on sanoin kuvaamaton. Kiekon maineikkaamassa liigassa voitontahto sekä sisukkuus saataisiin vihdoin koetukselle ja kaikki pääsisivät tosissaan pelaamaan samalla, kun silmissä kiiltää Kiekkoliigan kultamitali joskus hamassa tulevaisuudessa. Toisimme Kiekkoliigalle aktiivisen ja asiallisen joukkueen taistelemaan sarjanousuista ylä -että alamäissä.

Pelaajat:

jerss (Bandidos)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Asuinkunta: Tampere (Lempäälä)
IRC-nick: bandidos
Kiekkoliigassa: http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2157&kausi=23
Liigakokemukset:
1/09 CHL @ Gwinnett Gladiators
1/10 CHL @ Sailors
1/10 OHL @ Silent Saints
2/10 OHL @ Silent Saints
'10 Kiekko-Cup @ Silent Saints
3/10 Kiekkoliiga 3. divisioona @ Natives
1/11 Kiekkoliiga 3. divisioona @ Natives
1/11 Suomiliiga @ Gwinnett Gladiators

lugee
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19
Asuinkunta: Helsinki
IRC-nick: lugee
Liigakokemukset:
Hoki-liigaa: Merijalkaväki 3/07 ja Monsters 1/08
Suomiliigaa: Gwinnet Gladiators 1/10 ja 1/11

Sheula
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
Asuinkunta: Kiuruvesi
IRC-nick: Sheula
Liigakokemukset:
CHL 1/09 @ Gwinnett Gladiators
OHL 1/10 @ Silent Saints
OHL 2/10 @ White Falcons
HHL 2/10 @ Los Bombarderos
Sliiga 1/10 & 1/11 @ Gwinnett Gladiators

Strip
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
Asuinpaikka: Helsinki
IRC-nick: Strip
Liigakokemus:
Suomiliiga 1/11 @ Gwinnett Gladiators

page
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Asuinkunta: Lappeenranta
IRC-nick: -
Liigakokemukset:
Puulaaki karsinnat @ Saunavuoro 1/11

Nick: Viisi
Paikkakunta: Naantali
Ikä: 17
IRC: Viisi
Liigakokemus:
WAHL Karsinnat 3/09 @ Old Skool Jerusalem
OHL Runkosarja 1/10 @ Old Skool Jerusalem

Hasek
Pelipaikka: pakki
Ikä: 17
Liigakokemus:
1/09 cup @ Löylynheittäjät
2/09 divari @ Unforgiven
3/09 2. divari @ Löylynheittäjät
1/10 cup @ Siniviiva HT
3/10 2. divari @ Team Viper
(+ IKS & WAHL)

pelaajalista: jerss, lugee, Sheula, Strip, page, Viisi, Hasek

edit 1: Aktiivisuus-kohtaa muokattu
edit 2: lugeen kokemuksia muokattu
edit 3: page lisätty kokoonpanoon
edit 4: Carey poistettu kokoonpanosta ja vastuuhenkilöksi lisätty Sheula
edit 5: Keski-ikä
edit 6: Viisi ja Hasek lisätty kokoonpanoon
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
jck

16.02.2011 15:04
Heaven mukaan 4 Divari karsintoihin

Joukkueen nimi: Heaven
Lyhenne: HVN
Perustettu:  2009-10-23 20:33:33
Pelatut pelit:  654, Wins: 295, Draws: 75, Losses: 284
Vastuuhenkilöt: kax (pvh), Roderick (vh)
Peliasu koti: Keltainen - Valkoinen - Valkoinen (10)
Peliasu vieras: Keltanen - Valkonen - Valkoinen (8 )
Pelaajien lukumäärä: 6 pelaajaa kokoonpanoon (Muutoksia luvassa)
mIRC: #Heaven.tk, kax on melkein ainoa käyttäjä.

Historia:

Joukkue perustettii kolmen Maatullin Hurjien pelaajien kanssa kun yhdelle oli tullut erimielisyyksiä masterin kanssa. Nämä 3 pelaajaa pelailivat kolmisteen parisen viikkoa ennekuin alkoi pelaajia tulemaan lisää. Joukkue on käynyt kokeilemassa CHL 1/10, mutta joukkueelle tuli ikävä käänne kun pelaajilla tuli erimielisyykseä, joten jokkueeseen ei jäänyt tarpeeksi pelaajia jatkaakseen CHL.


Miksi Heaven 4 Divari-karsintoihin?

Olemme hyvin aktiivinen joukkue, tässä parin kuukauden sisään on mahtunut n.200 otettelua. Ja joukkue on hyvin innokas pääsemään liigaan uudelleen. Heavenista voi tulla vielä kova vastustaja liigan karsintoihin, vaikka toiset voivat epäillä ;) Vaikka joukkue koostuu pääosin nuoresta verestä, niin asiallisuus on kyllä korkealla.

Kokoonpano: (6)

Hyökkääjät:

Nimimerkki: kaks (pvh)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: -95
IRC: kaks
Liigakokemus:
HHL-karsinnat 3/09@Maatullin Hurjat (kaks)
HHL-runkosarja 3/09@Maatullin Hurjat (kaks)
CHL-runkosarja 1/10@Heaven (kaks)
KSarja-runkosarja 1/11@Desperados (kaks)
Puulaaki-karsinnat 1/11@Heaven (kax)

Nimimerkki: Roderick
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 14 (-96)
IRC: Roderick
Liigakokemus:
CHL-runkosarja 1/10 @Heaven
HHL-karsinnat 1/10 Tappara

Nimimerkki: pwl
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 -93
IRC: -
Liigakokemus:
CHL karsinnat @ Northpole
Puulaaki runkosarja @ Heaven

Puolustajat:

Nimimerkki: Faarao
Pelipaikka: Alempi puolustaja
Ikä: 17
IRC: -
Liigakokemus: -

Nimimerkki: Robzu
Pelipaikka: Alempi/Ylempi puolustaja
Ikä: 17 -93
IRC: Robzu
Liigakokemus:
1/10 OHL @ Old Skool Jerusalem
2/10 OHL @ Old Skool Jerusalem

Nimimerkki: Nuub
Pelipaikka: Alempi/ylempipuolustaja
Ikä: 14 (-96)
IRC: -
Liigakokemus: -

Pelaajalista:
kax
Roderick
pwl
Robzu
Nuub
Faarao

Terveisin koko Heaven!

Edit: Korjasin vahingossa laitetun värin.
Lawless kiinostuu liigapaikasta!
Anonymous

16.02.2011 22:06
Lawless hakee liigapaikkaa!

INFOA

Nimi: Lawless
Lyhenne:Lawl
Perustettu: 2009-11-26 18:55:15
Perustaja: Brode
Pelatut harjoituspelit: Played: 1216 (14.02)
Vastuuhenkilöt: Brode, Aito ja Tukio
IRC-Kanava: #Lawl
Pelipaidat: Koti: Pink., must., valk.(10), Vieras: Valk., Pink., must.(10)

Aktiivisuus:
Joukkueen aktiivisuus on todella hyvä. Pelejä pyrimme pelaamaan päivittäin mahdollisuuksien mukaan. Pelaajat ovat todella motivoituneita panostamaan aktiivisuuteen ja pelaamaan kaikki liigapelit ajallaan! Joukkueessamme on melko paljon pelaajia, joten pelejä tulee useita kertoa päivässä.

Historia:
Joukkue on siis perustettu vuonna 2009. Joukkue oli ollut jo pystyssä vuonna 2008 nimellä Dejavu. Dejavu kaatui ja menimme eri joukkueisiin. Myöhemmin löysimme taas yhteisen sävelen ja päätimme aloittaa puhtaalta pöydältä vanhojen tuttujen pelureiden kanssa. Joukkueen pelaajat ovat pelanneet yhdessä jo pidemmän aikaa ja pelitaktiikat ovat hitsautuneet kohdalleen. Kokosimme joukkueen taas vanhaan kuosiinsa ja olemme löytäneet uusia pelaajia vahvistamaan jo vahvaa joukkuetta. Matkaan kummiskin tuli taas pieni mutka joka ei oikein hyvä ollut itselläni ainaki olin 1kk tauko kiekosta ja vähän tässä hakusessa on peli mutta pelaajat eivät mihinkään kaatumisen jälkeen minnekkää ole lähteneet samat vanhat konkarit vääntää edelleen lawlessissa ja pari uutta ollaan saatu mukaan vanhoja nämäkin mutta heillä ei kyllä ole enään täällä tehoja koska ovat nollanneet  tunnuksensa ja aloittaneet uudelleen pelaamisen! Kokoonpano on pikkuhiljaa vakiutunut ja peli on alkanut kulkea myös uusien pelureiden kanssa. Olemme nyt valmiita pelaamaan liigaa ja kokoonpanommekin on valmis. Matkan varrella olemme pelailleet yhdessä muun muassa seuraavilla tiimeillä: War, Team Alliance, Dejavu, Himik Voskresensk IHC , SKA Piter , EspoonKiekko Seura

Asiallisuus:
Joukkueemme pyrkii asialliseen sekä rehtiin peliin. Emme lähde vastustajan huuteluihin tai muuhun vastaavaan huonoon käytökseen. Liigassakin tulemme pelaamaan kaikki pelit ajallaan sekä kunnialla loppuun asti. Pyrimme esimerkillämme näyttämään kuinka kiekossa tulisi toimia ja että kiekko olisi mukava peli kaikille.

Miksi Lawless Kiekkoliigan 4.divarin karsintoihin?
Meidän pelaajarunkomme on erittäin tasainen sekä hyvä, olemme jo pidemmän aikaa yrittäneet päästä liigaan tosin eri joukkueilla. 44 pelimme ovat kokoajan menneet positiivisempaan suuntaan ja tämä liiga olisi mainio testi meidän osaamisellemme. Uskon vahvasti siihen että me menestyisimme liigassa ja taistelisimme kärkisijoista. Olemme myös kehittyneet ja pystyneet lyömään joukkueita kovimmistakin liigoista ja olemme myös antaneet hyvän vastuksen joten voittoa meistä ei helpolla irtoa!


Joukkuehenki:
Joukkueessamme vallitsee todella hyvä henki tsemppaame aina toisiamme peleihin ja tällä tavalla pääsemme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin! Joukkueen jäsenet ei "vineä" toisilleen vaan jos virhe tulee niin kannustamme vain kaveria että seuraavalla kerralla paremmin!


Mitä odotamme Kiekkoliigan 4.divarin karsinnoilta?
Odotamme tietenkin tiukkoja pelejä. Tuemme rehtiä peliä ja kunnioitamme vastustajaa. Odotamme myös johtokunnalta hyvää ja rehtiä työtä! Tämä on kovatasoinen liiga ja uskomme että tulemme pärjäämään täällä ja olemme valmiita taistelemaan kärkisijoista! Joukkue on täysin valmis pelaamaan kovia otteluita!


Lawless lähtee seuraavalla kokoonpanolla.



Nimi: Brode
Ikä: 16
Pelipaikka: AP/YP
IRC: Brode
Kokemus: KSarja 1/10 @SKA Piter

Nimi: Aito
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä/YP
IRC: -
Kokemus: KSarja 1/10 @SKA Piter



Nimi: Toad
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Luuppi
Kokemus: OHL 2/09
HHL 3/09 @MaHu
CHL 1/10 @Ezkimot
HHL 2/10 karsintoja @Olympic Fitness
KSarja 1/10 @Philadelphia


Nimi: Brendan
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Brendani
Kokemus: Kiekkosarja @ SKA Piter 1/10


Nimi: Deminov
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: demi
Kokemus: -


Nimi: Jasmin
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Kokemus: -


Nimi: Tukio
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja (AP)
IRC: tukioo
Kokemus: -


Nimi: Puntte
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Puntte
Kokemus: Kiekkosarja @ SKA Piter 1/10


Nimi: Spaek
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Spaek
Kokemus: -



Lawless kiittää ja kuittaa! Onnea myös kaikille hakijoille!


Edit.1 : Lyhenne ja irc-kannu
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
mika

17.02.2011 15:10
Old Skool Jerusalem hakee 4.divarin karsintoihin!

Perustiedot
Joukkueen nimi: Old Skool Jerusalem
Lyhenne: OSJ
Perustamispäivämäärä: 18.6.2008
Pelattuja otteluita: 2534
Peliasut: Koti: valkonen - punanen - valkonen (6) Vieras: Valkoinen - musta - valkonen (13)
Päävastuuhenkilö: Chrysler
Vastuuhenkilöt: Osfan
Yhteydenotot: #OSJ @ IRCnet

Historia

Joukkue perustettiin alunperin jo syyskuussa 2005 jolloin joukkueen ideana oli tehdä mukava 2nick pelailuporukka. Tällöin 2nick porukoita ei ollut vielä silmittömästi joten joukkueeseen oli melko kivutonta saada hyviäkin pelaajia. Chrysler värväsi joukkueeseen ensiksi ownerin, metrakin, Avain88 ja Stomachin. Sitten porukka sai suhteilla ja Chryslerin kyselyillä joukkueeseen HC Kauhavasta setärnän aka Pnuu., joka vahvisti joukkueen puolustusta. Sitten värväsimme vielä muutaman pelajaan lisää, koska uudet värvit eivät olleet aktiivisia taikka lähtivät joukkueesta muutaman ottelun jälkeen. Joukkue tahkosi todella aktiivisesti harkkapelejä, vaikka joukkue koostui 2 nimimerkeistä lukuunottamatta qalaa ja Chrysleriä. Joukkue menestyi ja tappiota tuli vain harvakseltaan. sitten yhtäkkiä Chrysler ajatteli tehdä joukkueesta 1nick joukkueen ja vain murunen 2 nimimerkeistä jäi joukkueeseen. Sitten piti taas alkaa värväämään pelaajia joukkueeseen. Tämä oli melko helppoa kuitenkin, koska joukkue oli menestynyt erinomaisesti harjoitusotteluissa. Chrysler värväsi joukkueeseen Metun, joka pelaa vielä nykyisessäkin joukkueessa. Myös Fas värvättiin tuolloin hänkin teki pitkähkön uran Jerusalemissa ennen siirtymistään HT Ampparien riveihin. Muutama kakkosnimimerkki jouduttiin myös ottamaan joukkueeseen aktiivisuuden ja tason ylläpitämiseksi. Taas tahkottiin harkkapelejä peräsuoli metrin ulkona. Sitten eräänä päivänä Omena lähetti Chryslerille noten jossa suositteli hakemaan hänen ja hänen kavereidensa perustamaan uuteen liigaan, joka tunnettiin nimellä Saunaliiga. Kaikki olivat innoissaan ideasta ja sitten jätimme hakemuksen ja pääsimmekin suoraan ensimmäiselle kaudelle liigaan (1/06). Liiga meni melko heikosti ja jäimme sijalle 8. neljän päästessä playoffseihin ja muutaman joukkueen hajottua kesken kauden. Tämä antoi sytykettä silti joukukeelle, mutta Saunaliigaa ei päätetty jatkaa. Sitten jatkettiin taas harkkapelejen räpläämistä ja joukkueeseen tarttui uusia pelaajia, kuten Zeus. 1/06 loppupuolella tuli kuiva kausi ja joukkue painui horroksiin, mutta keväällä 07 toimintaa päätettiin jatkaa. Joukkueeseen värvättiin mm. Fediz. Pyrimme sitten AHL:ään 2007 lopulla ja sinne pääsimmekin. Joukkue oli mahtavassa vedossa ja voitti runkosarjan melko helposti ja miehitti pistepörssin huippua. Playoffseissa jäädyimme ja sijoituimme vasta neljänsiksi. Toisella kaudella ei oltu ihan niin tasokkaita, mutta voitimme silti runkosarjan, mutta playoffseihin into ei riittänyt ja hajosimme. 2008 alkukesästä muhi aihe paluusta, kun mukaan saatiin vielä kourallinen pelaajia ja vielä muutama legenda niin taas mentiin.

Vuosi 2008 sitten pelailtiin lähinnä harjoitusotteluiden parissa ja pelaajia tuli ja meni. Satojuen harjotusotteluiden jälkeen näytti kokoonpano vihdoin siltä, että potentitaalia liigaympyröihin olisi. Tällöin "kuin taivaasta" Chryslerin nenän eteen tipahti tieto uudesta liigasta HHL:ästä. Päätimme sitten hakea kyseiseen liigaan kaudelle 2/09. Joukkue pärjäsi karsinnoissa hienosti ja johtikin niitä, kunnes johtokunta päätti, että jokainen joukkue karsinnoista selviää liigaan. Itse liigassa pelasimme kelvollisen runkosarjan ja sijoituimme kolmansiksi. Playoffseissa vastassa oli ensin GHETTO BIRDsit jotka antoivat yllättävän kovan vastuksen taipuen lopulta suoraan 3-0. Tämän jälkeen välierissä meidät oli ennakoitu putoavan AC Milanille, joka voittikin ensimmäisen osaottelun, mutta seuraavissa kolmessa ei pystynyt vastaamaan juurikaan. Finaalissa sitten olikin liigan ennakolta kovin joukkue Larharyhmä, jota vastaan jouduimme pelaamaan jokaisen viisi ottelua ottaaksemme kullan, seuran ensimmäisen sellaisen ja tunnelma oli katossa. Toiselle kaudelle lähdimme hieman takki auki ja se näkyi saimme turpaan jopa sellaisilta joukkueilta jotka olivat olleet läpihuutojuttuja edellisellä kaudella. Lopulliseksi sijoitukseksemme jäi 8:s.

HHL:än jälkeen päätimme sitten hakea vähän tasokkaampaan liigaan ja otimme kohteeksi OHL-Liigan karsinnat kaudelle 1/10. Karsintoja ei järjestetty ja pääsimme suoraan sisään. Itse kausi sujui erittäin kehnosti ainakin odotuksiin nähden ja jäimme jopa ulos play-offseista. Tosin taakse jäi hyviäkin porukoita kuten 2divarissa porskuttava Pohjolan Titaanit. 2/10 kausi oli sitten jo parempaa suorittamista ja sijoituimme runkosarjassa hienosti neljänneksi jääden vain viisi pistettä runkosarjan voittajasta Pohjolan Titaaneista. Tosin kauden joukkueet olivat edellistä kautta selvästi heikompia. Tie play-offseissa nousi kuitenkin heti pystyyn Anturan Kissoja vastaan tiukkojen kamppailuiden jälkeen.

Tämän jälkeen pääsimme suoraan Kiekkoliigan 3divariin josta tuli armoton floppi. Tästä ei voi syyttää kuin Suomen puolustusvoimia jotka antoivat Chryslerille poistumiskieltoa jolloin hän ei kerennyt organisoimaan joukkuettaan muutaman puuttuvan pelin pelaamiseen.

Tällä hetkellä joukkue on taas erittäin aktiivinen ja yhtään inttikaveria ei joukkueesta löydy.

Aktiivisuus & Asiallisuus

Kyseiset asiat ovat kunnossa mitään suurempaa ongelmaa ei ole koskaan tullut. Huutelua ja muuta peeloamista emme salli joukkueessamme. Aktiivisuus on myöskin ollut kiitettävää, Miksal pelaa jopa töissä kiekkoa, minä ja Chrysler olemme kanssa todella aktiivisia monta tuntia kiekossa päivittäin, joten kyllä me pelit saamme pelattua ajallaan. Panostamme 4vs4 peleihin enemmän, mutta toki pelaamme 3vs3 jotka ovat kyllä aivan turhia.

IRC

Joukkueemme pelaajista joku on aina hyvin tavoiteltavissa IRC:ssä. Useimmiten joku vastuuhenkilöistä. Suurin osa pelaajistamme käyttää ircciä joten pelien ja muiden tärkeiden asioiden hoitaminen IRC:ssä ei tuota ongelmia.


Miksi OSJ?

Joukkueen innokkuus liigapelejä kohtaan on vertaansa vailla ja tätä on koko joukkue nyt haluaa, pelata liigassa. Tason pitäisi myös riittää hyvin, sillä osaamme pelata hyvin luovaa jääkiekkoa ja rankaista vastustajan virheistä. Koko joukkue on valmis kantamaan vastuun pelien pelaamisesta ajoissa ja asiallisesta käytöksestä liigapeleissä, kuin myös niiden ulkopuolellakin.


Kokoonpano:

Hyökkääjät:

Chrysler
Ikä: 20v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Chrysler-
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 2divari @ KoHu
Kiekkoliiga 3divari @ Old Skool Jerusalem


Osfan
Ikä: 17v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Osfan
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 3divari @ Metallurg Magnitogorsk
Kiekkoliiga 3divari @ Anturan Kissat


Torgar
Ikä: 18v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Torgar
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 4divari @ Principality


Bers
Ikä: 19v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Bers
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 3divari @Old Skool Jerusalem
Kiekkoliiga 2divari @Kauniit ja Rohkeat

Puolustajat:

humble
Ikä: 16v
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: humblee
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 3divari @ Old Skool Jerusalem
Kiekkoliiga 3divari @ ManalanLaaki


Miksal
Ikä: 21v
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Miksal
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 4Divari @ Ferrari


Awok
Ikä: 19v
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: -
Liigakokemus:
Ei aiempaa kiekkoliiga kokemusta


Kiiskinen
Ikä: 24
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Kiiskinen
Liigakokemus:
Kiekkoliiga 4divari @Kings

Pelaajalista:Chrysler, Osfan, Torgar, Miksal. Awok. Bers, humble & Kiiskinen
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
samu

17.02.2011 15:16
Getafe hakee 4.divarin karsintoihin kaudelle 2/ 11 !

Nimi: Getafe
Lyhenne: GTF
Perustettu: 2009-12-03 21:08:45
Perustaja: ettan
Pelit: 628, Wins: 344, Draws: 63, Losses: 220
Vastuuhenkilöt: samu (pvh), ettan, Ilona
Peliasut:
Koti: Vaaleensin. - Valk - Valk (3)
Vieras: Valk- Vaaleensin. - Musta (10)
IRC: #Getafe.tk


Joukkueen Historiaa:
ettan perusti joukkueen nimeltä Getafe ja pyysi siihen muutamia kavereita. Kaverusten taso oli kova ja he pelasivat aktiivisesti voittamalla kovia joukkueita. Kaverusten mielestä heillä oli paljon potentiaalia, joten he värväsivät muutaman vahvistuksen joukkueeseen ja päättivät pyrkiä liigaan. Uudet vahvistukset nostivat entisestään Getafen tasoa ja joukkue pelaa pelistä toiseen hyvin. Nyt joukkue on valmis ja hakee 4.Divariin joka on loistava aloitusliiga joukkueelle.

Asiallisuus & Aktiivisuus :
Joukkueen aktiivisuus on loistavaa luokkaa. Aktiivisuutta vie myös eteenpäin se, että suurin osa pelaajista tuntee toisensa oikeassa maailmassa. Pelejä tulee pelattua, oli sitten arki, pyhä, ilta, yö tai päivä. Asiallisuus on hyvää luokkaa, vaikka keski-ikä ei ole kovin suuri. Koitamme pitää mölyt mahassa ja välttää lagimaaleja, jos niitä tulee niin tehdään oma.

Pelillinen taso:
Pelillinen taso on mennyt eteenpäin. Panostamme 4vs4 pelimuotoon, jossa pystymme haastamaan jokaisen joukkueen. Joukkueessa on kokemusta, mutta myös "tuntemattomana" joukkueena halua näyttää.
Pelaajarunko:
Joukkueen kaatumisen pelkoa ei ole, sillä pelaajat tuntevat toinen toisensa jo edellisistä joukkueista hyvin. Kaikki pelaajamme ovat joukkue-uskollisia ja eivät lähde lätkimään helposti.

Yhteys:
#Getafe.tk @ IRCnet
Notena vastuuhenkilöille

Miksi juuri Getafe?
Joukkue on ehdottomasti yksi kiekon nousevista joukkueista. .Joukkueessa on muutamia pelaajia, joilla ei ole kokemusta liigoista, mutta pelitaitoja- ja intoa riittää. Joukkueen tavoitteet ovat korkealla, joten 4.Divarista olisi hyvä suunnata ylöspäin!



Kokoonpano:
Nimimerkki: samu
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
IRC: samppu
Liigakokemus: -

Nimimerkki: ettan
Pelipaikka: yp/h
Ikä: 15
IRC: ettani
Liigakokemus: http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=146
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2644&kaus i=24

Nimimerkki: Exal
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: Exal32
Liigakokemus: CHL
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2563&kausi=24 http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=142

Nimimerkki: Akkue
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: akkue
Liigakokemus:
IKS http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1214
KLIIGA http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2533&kausi=23
WHL
SHL karsinnat

Nimimerkki: Ilona
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
IRC: Ilonaa
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2542&kaus i=24
http://.ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=144
http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=317
CHL @ Bad company

Yli viisi (5) peliä menneellä kaudella Kiekkoliigassa.

Nimimerkki: Galtsu
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC:Galtsu
Liigakokemus: http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=54

Nimimerkki:Arne
Pelipaikka: YP
Ikä:16
IRC: -
Liigakokemus: http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=148

Nimimerkki: konde
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 18
IRC: kondee
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2388&kaus i=24

Nimimerkki:Meleshko (Aka. Minarelli)
Pelipaikka:Puolustaja
Ikä:20
IRC:En käytä
Liigakokemus:HHL 2/10, Hokiliiga 1/11

Nimimerkki: willman
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä:15
IRC: -
Liigakokemus: -

Pelaajalista:
samu
ettan
Exal
Akkue
Galtsu
Ilona
Arne
willman
konde
Meleshko
Getafe toivottaa onnea kaikille hakijoille ! 8)

EDIT: Pientä muokkausta!
EDIT2: Pelaajalisäyksiä
EDIT3: Vastuuhenkilö muutos Exal --> Ilona
EDIT4: konde & Meleshko kkp
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

17.02.2011 19:32
Ultimate Carnage mukaan karkeloihin?

Yleistä:

Joukkueen nimi: Ultimate Carnage
Lyhenne: UC
Keski-ikä: n. 17.3w
Vastuuhenkilöt: Fire(Pvh), Pivot(Vh) & Darren(Vh)
Perustamispäivämäärä: 2010-04-01
Pelattujen harjoitusotteluiden määrä: n.600
Kotipaita: musta-pinkki-musta
Vieraspaita: pinkki-musta-pinkki
Pelaajien määrä kokoonpanossa: 9
IRC-kanava: #UC

Ultimate Carnage – Kerran UC, aina UC


Oli kylmä tammikuun päivä vuonna 2008, kun tulen sisään hyisestä ulkosäästä. Ajattelin, että avaan koneen ensin ja kirjaudun kiekkooon, sitten käyn suihkussa. Kone on sopivasti valmiina kun tulen takaisin. Suihkusta tultuani harmistun, koska silloisessa tiimissäni ei ollut ketään paikalla. Mietin, että haenko uutta tiimiä vai tekisinkö kenties oman. Sitten soitin kaverille, ja mietimme uuden tiimin nimeä. Ehdotuksia oli paljon, mutta yhtään järkevää ehdotusta ei tullut kummallekaan mieleen. Sitten huomaan lattialla jonkin pelin josta poimin kaksi sanaa, Ultimate Carnage! Pyysin tiimiin naapuriani Flyta ja muutamaa muuta tuttua aikaisemmista joukkueista. Pelailimme pari kuukautta pelkästään 3vs3 peliformaalitta pelejä, kunnes kyllästyminen iski ja tiimi jäi unholaan noin kolmeksi kuukaudeksi. Yhtenä kevään aurinkoisena päivänä päätin sitten ruveta kokoamaan tiimiäni uudestaan. Kutsuin takaisin tuttuja pelaajia, kuten Bet, Jeremia ja luban. Näistä kyseisistä pelaajista luban on vielä mukana joukkueessa. Pelailimme paljon harkkapelejä hyvällä aktiivisuudella ja hengellä. Emme kuitenkaan ehtineet hakea liigaan, koska tiimi jäätyi taas jouluna -08. Siitä alkoikin sitten allekirjoittaneen hoppailu tiimistä toiseen, jonka takia pisteetkin UC:sta menivät vanhoihin tiimeihin. UC oli todella pitkään jäissä, mutta ei onneksi lopullisesti. Vuoden 2009 loppupuolella ajattelin, että nyt on viimeinen yritys Ultimate Carnagella. Pelit alkoivatkin hyvin ja tunnelma alkoi nousta pikkuhiljaa, koska pelit sujuivat hyvin ja pelaajat ovat rentoja. Jotkut pelaajista kuitenkin osoittivat peeloimaisuutta ja poistin heidät joukkueesta. Mietin hetken, että haenko muualle vai yritänkö vielä neljännen kerran koota joukkuetta kasaan. Seuraava kokoaminen alkoi tammikuun päivänä vuonna 2010, kun tunsimme, että on mahdollisuutemme nousta liigaan. Hain pelaajia UC:hen ja löysin paljon uusvanhoja pelaajia, joiden kanssa oli asiallista ja huumorintajuista pelata. Pelailimme kovaan tahtiin ja haimmekin jo OHL:ään, kunnes korttipino kaatui ja porukka lähti taas jälleen kävelemään eri suuntiin. Allekirjoittanut lähti sekoilemaan eri tiimeihin ja mikään ei tuntunut oikealta, joten ajattelin, että miksipä en kokeilisi vielä kerran koota omaa tiimiäni. Rupesin kokoamaan UC:ta noin kuukausi sitten, jolloin hain pelaajia ja löysinkin monia tuttuja kasvoja, jotka ovat olleet mukana aivan UC:n alkuajoilta lähtien, kuten luban ja Darren. Nykyisessä kokoonpanossamme melkein kaikki ovat tuttuja toisilleen jo monen vuoden ajalta ja peli luistaakin mukavasti ja meininki on aivan mahtava. Pelaamme pelejä hyvällä fiiliksellä ja arvelimmekin ajan olevan oikea UC:n nousulle liigakartalle. Kuten historiastamme voi lukea, olemme taistelleet monien vaikeuksien läpi ja ne ovat varmasti kasvattaneet meitä yhteen. Koimme ajan olevan oikea nousullemme liigakartalle ja, kun Kiekkoliigan 4.divarin karsintahaku aukesi, niin ajattelimme: "mikä ettei!" Uskon joukkueeseemme ja siihen, että tulemme antamaan vastuksen jokaiselle karsintoihin osallistuvalle joukkueelle ja se on varmaa, että emme luovuta koskaan, vaan taistelemme viimeiseen sekunttiin asti!


Ultimate Carnage @IRCnet

Porukka, eritoten vastuuhenkilöt ovat helposti tavoiteltavissa joukkueen IRC kanavalta. Pelien sopiminen ei tule olemaan näin ollen ongelma, kun joku on melkein aina päivystämässä kanavallamme. Myös joukkue käyttää skypeä ja ovat kavereita facebookissakin.

Miksi juuri Ultimate Carnage karsimaan?

Pelaajat, sekä itse joukkue on taistellut valtavasti ja esteitä on ollut matkallamme aivan riittävästi. Nämä ovat kuitenkin, vain kasvattaneet meitä ja peli luistaakin paremmin, kuin koskaan. Aktiivisuutemme on suurta plussaa emmekä tule huutelemaan missään tapauksessa. Porukasta löytyy paljon hyvin vähän liigakokemusta omaavia pelaajia(kuten allekirjoittanut), joille tahdomme myös antaa mahdollisuuden päästä eteenpäin kiekkourallaan. Pelit pelataan varmasti ja ajallaan ilman minkäänlaisia turhia sotkuja. Pakka on sopivan kokoinen ja erittäin vankka, jonka ansiosta olemme valmiita taistelemaan aina kovimmasta tittelistäkin!

Lisätietoa joukkueesta:

Lähes jokainen pelaaja on toisilleen tuttu ja tiimityöskentely toimii siis hyvin. Pelaajien paikalle saanti ei ole mikään ongelma tämän ansiosta. Olemme pelanneet samalla kokoonpanolla kolmena vuotena, joten kaatumisriskiä ei ole ja pelit tullaan hoitamaan ajallaan. Asiallisuus ja aktiivisuus on kohdallaan, erityisesti viikonloppuisin pelaillaan paljon.

Kokoonpano:

Nimimerkki: Fire
Pelipaikka:H
Ikä: 18w
IRC-nick: Fir3
Liigakokemukset: HHL 2/09 @ HC Helakiekko

Nimimerkki: Pivot
Pelipaikka: H/YP
Ikä: 18w
IRC-nick:
Liigakokemukset: HHL 3/09 @ Nobles

Nimimerkki: Sinner
Pelipaikka: H/YP
Ikä: 19w
IRC-nick:Sinner
Liigakokemukset:
THL 1/09 @ Los serrano
OHL 2/10 @ Old Skool Jerusalem (Runkosarja + Poff)
KSarja 1/10 @ Alexandria-Mongolia Lions (Runkosarja + Poff)

Nimimerkki: Dissari
Pelipaikka: Alempi puolustaja
Ikä: 16w
IRC-nick: Dissari
Liigakokemukset: Wahl 2/09 @Patruunat

Nimimerkki: Reewes
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22w
Liigakokemukset: Kiekko-liiga 2.Divari Sinappikone ja Genesis, Hoki-liiga
Häkittäjät
, IKS Neliapila ht , Puulaaki ja SHL-liigaa muutama peli.

Nimimerkki: Darren
Pelipaikka: YP/AP
Ikä: 17w
IRC-nick: Darrren
Liigakokemukset: OHL 4/09 HC Breams

Nimimerkki: Pyy
Pelipaikka: AP/YP
Ikä: 14w
IRC-nick: -
Liigakokemukset: -

Nimimerkki: Schaix
Pelipaikka: AP
Ikä: 15w
IRC-nick: Schaix
Liigakokemukset:
OHL 4/09 Old Experienceds
OHL 1/10 Old Experienceds
HHL 1/10 HC Helakiekko
Ksarja 1/11 Monster

Nimimerkki: Jerk
Pelipaikka:H
Ikä: 17w
IRC-nick:
Liigakokemukset:
AHL 1/08 Republic
Hokiliiga 1/09 Republic
1/10 Ksarja RePs
1/11 Sliiga Hc Keskipeukaot


Toivotan koko Ultimate Carnagen puolesta onnea karsintoihin pyrkiville joukkueille!

E1: korjasin color-virheen
E2: lisäsin pelaajan Jerk kokoonpanoon
E3: korjasin joukkueen keski-iän
E4: hienosäätöä
Louisiana Rangers hakee 4.divariin
Anonymous

18.02.2011 17:13
Louisiana Rangers tyrkyllä 4.divisioonaan

Info
Joukkue: Louisiana Rangers
Lyhenne: LR
Perustettu: 14.09.2006
Perustaja: Kantelus (lopettanut)
Pelattuja pelejä: Noin 2900
Vastuuhenkilöt: serve (pvh), Sepii, Fjodor
Keski-ikä: ~19v
IRC: #louisiana
Pelipaidat:
Koti: oranssi-valko-oranssi(5)
Vieras: valko-musta-oranssi(13)

Historiikki


Päivänvalon Louisiana Rangers näki jo hieman vajaat neljä vuotta sitten, tarkemmin sanottuna syyskuussa 2006. Todellinen pelaaminen alkoi kuitenkin vasta noin vuotta myöhemmin. Ensimmäinen vuosi meni kavereiden kanssa neppaillessa rentoja höntsypelejä. Tällöin joukkueeseen kuului minun lisäksi muutama IRL-kaveri, joiden kanssa pelattiin silloin tällöin huumorimielellä, kun ei parempaakan tekemistä sattunut olemaan. Silloin joukkue tunnettiin vielä nimellä Peräkylä Rangers.

Usean kuukauden ajan neppailimme kaveriporukassa, kunnes joukkueen founder, Kantelus, päätti ripustaa hokkarit naulaan lopullisesti. Muut pelaajat, minua lukuunottamatta, seurasivat perässä ja äkkiä huomasinkin olevani joukkueen ainoa aktiivipelaaja. Tällöin ei yksin innostanut lähteä joukkuetta kokoamaan, vaan Rangers jätettiin tyhjänpantiksi. Tämän jälkeen pelasin monissa eri joukkueissa, mutta mikään ei tuntunut olevan "se oikea". Mieleeni muistuikin vailla toimintaa oleva Peräkylä Rangers. Vuoden 2008 alusta hyppäsin Peräkylän puikkoihin ja tästä alkoikin Fjodorin leaderkausi, joka on kestänyt aina tähän päivään saakka!

Ensimmäiset viikot menivät pelaajia testailessa ja kokoonpanoja pähkäillessä. Saimme jalkeille kuitenkin jonkunnäköisen joukkueen, tästä kokoonpanosta on jäljellä enään minun lisäkseni Oxygen. Vuoden verran keräsimme kokemusta harjoituspelien muodossa, kunnes näimme parhaaksi hakea paikkaa jostakin liigasta. Uusi ja lupaavan tuntuinen THL-liiga herätti meidän kiinnostuksemme. Haimme ja pääsimme mukaan liigan ensimmäiselle kaudelle. Olimme aikeissa jatkaa liigaa myös toisen kauden, mutta jo hyvin varhaisessa vaiheessa huomasimme. ettei liigan ylläpidolla ollut todellista kiinnostusta liigan ylläpitämiseen. Lopulta liiga kaatui.

Pian THL-liigan kaatumisen jälkeen löysimme kuitenkin uuden mielenkiintoisen liigan, WAHL-liigan. Laitoimme hakemusta sisään ja lopulta paikka liigaan aukeni. Ensimmäinen kausi meni vielä totutellessa ja tuloksena oli 17 joukkueen suuruisessa liigassa 14.sija. Kausi oli muutenkin sekava, sillä kokoonpano saattoi elää viikottain.

Toiseen kauteen lähdettäessä tilanne oli huomattavasti helpompi. Oli saaneet kokoon hyvän nipun, jota täydennettiin muutamalla täsmähankinnalla kauden aikana. Yksi ns. vahvistuksista oli Outsi. Kokoonpanon vahvistuminen näkyi myös tuloksissa, sillä kauden päätteeksi Louisiana Rangers oli WAHL:n neljänneksi paras joukkue. Pronssipelissä tuli kirvelevä tappio IHT Guerrilakselle.

Louisianan historian kolmas WAHL-kausi alkoi hieman kaksijakoisissa tunnelmissa. Pettyneitä olimme, kun paikka Hoki-liigaan ei kolmannellakaan kaudella auennut. Pettymyksestä huolimatta pelasimme pelimme kunnialla loppuun saakka, vaikkakin menestys jäi tältä kaudelta uupumaan. Sijoituksena oli konferenssin 4.sija ja taipuminen liigan ennekkosuosikille Heaven Elevenille ensimmäisellä kieroksella. Viimeisin neljäs kausi pelattiin 2/10 WAHL-liigassa sujui myöskin suuremmitta ongelmitta ja kokonaisuudessan tämä oli tärkeä vaihe kohti suurempia ympyröitä. Käteen jäi prossimitali.

Kaudeksi 3/10 pääsimme automaattisesti Kiekkoliigan 3.divisioonaan uudistusten myötä. Suurin toive oli täyttynyt ja kova työ palkittiin. Aina ei kuitenkaan synny tuhkimotarinoita ja tämän saimmekin todeta kantapään kautta. Joukkueen tukipilarit Sepii ja serve lähtivät armeijaan ja suht pienessä ja aktiivisessa joukkueessa tämä oli yksinkertaisesti liian suuri kolaus. Korvaajia haettiin ja loppuun asti yritettiin selvitä tavoitteena ainakin kaikki pelit pelaten, mutta aktiivisuus ei vain riittänyt. Tämä on ainoa häpeätahra joukkueemme monivuotisessa historiassa, mutta senkin aiheuttaneet ongelmat on nyt korjattu.


Aktiivisuus ja käytös

Aktiivisuutemme sijoittuu selvästi iltaan. Pääasiassa kiekkoilemme kello 18-24 välisenä aikoina. Viikonloput ovat asia erikseen. Neljän WAHL-liigakauden aikana olemme jättäneet pelaamatta vain yhden ottelun ja sekin voidaan surutta laittaa vastustajan piikkiin (ko. joukkueelta jäi useampikin peli pelaamatta.). Kiekkoliigassa tarinamme ovat varmasti vielä edessäpäin ja Sepiin ja serven palattua armeijasta takaamme, että liigapelit hoidetaan kunnialla viimeistä myöten. Se on joukkueellemme tärkein tehtävä; suorittaa kaikki olennainen huolella ja viimeistä myöten.

Käytöksestä ei ole omiin korviin kantaunut minkäänlaista sanomista ja tuskin tulee jatkossakaan kantautumaan. Olemme suhteellisen iäkästä porukkaa, keski-iän näyttäen noin 19 ikävuotta. Käyttäydymme moitteettomasti kaukalossa, kuin sen ulkopuolellakin.


IRC


Lähes kaikki pelaajamme käyttävät aktiivisesti IRC:tä ja vastuuhenkilöt ovat myös helposti tavoitettavissa juurikin IRC:stä. Vietämme paljon omalla IRC-kanavallamme #louisiana @ IRCnet ja meidät on helppo tavoittaa sieltä.


Miksi Louisiana Rangers pitäisi valita karsintoihin?

Olemme sisuuntuneina nousseet viime kauden ongelmista Sepiin ja serven palattua armeijasta organisoimaan joukkuetta. Pelaamme päivittäin aktiivisesti, koostumme kokeneista ja pitkään joukkueessa olleista pelaajista sekä olemme pitkäjänteisellä työllä osoittaneet ansaitsevamme paikan karsintoihin.

Kokoonpano


Fjodor
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18v
Liigat:
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=278
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1907&kausi=24
IRC: fjodor

Oxygen
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19v
Liigat:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2477&kausi=24
Puulaaki
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=285
IRC: oksygen

Sepii
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20v
Liigat:
http://wahleague.net/ahl/pelaajat.php?id=366
http://wahleague.net/ahl/pelaajat.php?id=144
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=783
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1606
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1910&kausi=24
IRC: sepii

serve
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20v
Liigat:
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=601
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=147&kausi =21
Menneellä kaudella 7 peliä joukkuessa Last Period
IRC: serve

Tepii
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20v
Liigat:
http://wahleague.net/ahl/pelaajat.php?id=364
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1418
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2475&kausi=24
IRC: Tepii

Kaasutin
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19v
Liigat:
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=3332
http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1744& kausi=21
IRC: Kaasutin

Alkemisti
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18v
Liigat:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1692&kausi=24
IRC: Tuukkah

CERTS
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20v
IRC: CERTS

Kimpe
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19v
IRC: Kmpe

Nevu
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19v
Liigat:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2074&kausi=24
IRC: Nevu

Fader
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 22v
Liigat:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2632&kausi=24
Menneellä kaudella 17 peliä joukkueessa Last Period
IRC: Fader

Yhteenveto kokoonpanosta:

Hyökkääjät: Serve, Tepii, Kaasutin, CERTS, Kimpe
Puolustajat: Sepii, Oxygen, Nevu, Alkemisti, Fjodor, Fader
Yht. 11 pelaajaa

Edit: Hienosäätöä
Edit2: Fader lisätty kokoonpanoon
Edit3: Lisätty IRCtunnuksia
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

18.02.2011 19:42
METSÄN KIEKKO KARSIMAAN!!


Perustiedot

Joukkueen nimi: Metsän Kiekko
Lyhenne: MetKi
Perustaja: pull4
Perustuspäivämäärä: 01.18.2006
Pelatut harjoitusottelut: ~ 1200
Pelaajien lukumäärä: 10
Vastuuhenkilöt: Rodkut (pvh) Nukka (vh)
Pelipaidat:
Kotipaita: Vihreä - Ruskea - Vihreä (8)
Vieraspaita: Ruskea - Vihreä - Ruskea (8)


Historia

Metsän Kiekon taival alkoi, kun vuoden 2006 alussa tazzia ja entinen Metsän Kiekko-legenda Knzz istuivat koulun ruokalassa, ja päättivät perustaa Kiekko.tk-joukkueen, joka sai nimeksi Metsän Kiekko.

Aluksi olimme aika huonoja, ja pelailtiin vaan pelaamisen ilosta, mutta kun pikkuhiljaa pelit alkoivat sujua, ja kun jokaiselle löytyi oma rooli, ja niin Metsän Kiekko otti ensimmäisen ison harppauksensa kohti gloriaa.

Aikansa pelailtuamme lähes sama porukka siirtyi pelamaan Pepsodent OY:hyn, jossa joukkue alkoi hamuamaan kovempaa tasoa, joten joukkueeseen haettiin parempia pelaajia. Pepsodent OY:ssä pääsimme ensimmäistä kertaa liigan makuun, jolloin kohteena oli MHL.

Pepsodentin jälkeen osalle MetKin väelle tuli taukoa kiekosta. Osa lopetti, ja osa lähti eri joukkueisiin pelamaan. Kuitenkin eräänä kauniina kesäpäivänä jälleen alkoi Metsän Kiekolla pelaaminen, ja näitä pelejä pelattiin aina vuoden 2008 alkuun saakka, jolloin taas tuli pitempi tauko. Vuoden 2008 lopussa joukkue tunnettiin nimellä Murmansk IHT ja 4vs4 pelit tulivat kuviohin. Kuitenkin joukkue kaatui kun Knzz päätti lopettaa. Tiet erkanivat joksikin aikaa. Oli kuin kiekko olisi loppunut kokonaan.

Aloimme jälleen vuoden 2009 paikkeella pelamaan lähes samalla porukalla, mutta ykkösnickeillä. Päätimme hakea joukkueellamme liigajäille ja pääsimmekin pelamaan juuri perustettua Central Hockey Leagueta kausilla 1/10 ja 2/10. Kaudella 1/10 sijoituimme seitsemänneksi, jääden niukasti playoffeista, mutta kausi osoitti kuitenkin, että Metsän Kiekolta onnistuu liiga-asioiden hoitaminen kunnolla. Kausi 2/10 olikin sitten edelliseen kauteen verrattuna täysin päinvastainen - katastrofi. Pelasimme suunnilleen kaikki 1. kierroksen ottelut alle viikossa, ja oltiin jopa taistelemassa runkosarjan voitosta. Kuitenkin jostain syystä vastuuhenkilöt päättivät lopettaa kiekon.

Katastrofin jälkeen Metsän Kiekko eli hiljaiseloa aina kesään 2010 asti. Tazzia päätti koota taas Metsän Kiekon, ja pyysikin vanhan tutun, Hidalgon mukaan. Kahdestaan he kokosivat hiljalleen MetKin takaisin jaloilleen, ja todella pian he saivat suuren avun, kun pyysivät vanhaa tuttua Holdenia takaisin joukkueeseen. Osa vanhoista tutuista pelaajista päätti myös palata tuttuun MetKi-paitaan. Kokoonpano alkoi näyttämään hyvältä, ja olemmekin jo hyvän aikaa pelailleet samalla kokoonpanolla 4vs4-peliformaattia.

Pääsimme vuoden 2010 lopussa pelaamaan Suomiliigan ensimmäistä kautta. Kausi ei ollut kovin menestyksekäs, mutta saimme kaikki peli pelatuksi, joten päätimme jatkaa liigassa ja pelaamme siellä ainakin tämän kauden loppuun.


Aktiivisuus & asiallisuus

Olemme aktiivinen joukkue vaikka joukkueessamme pelaa vain kuusi liigakelpoista pelaajaa. Vaikka joukkueemme on nuoruuden innoittamamia, emme harrasta kuitenkaan mitään "teinipeeloilua".

IRC

Vastuuhenkilömme käyttävät irkkiä, joten sieltä saa heihin kätevästi yhteyden.


Miksi juuri meidät Kiekkoliigaan?

Olemme joukkue, joka hallitsee ennenkaikkea asiallisuuden ja aktiivisuuden, mutta olemme myös kunnianhimoinen joukkue, joka lähtee hakemaan Suomiliigasta menestystä, sekä ponnahdusta isompiin ympyröihin. Pelillinen taso on hyvää, ja tarjoammekin kaikille vastustajille hyvän vastuksen. Joukkueemme peli perustuu suurelta osin todella hyvään joukkuepeliin, ja joukkueessamme vallitseekin hyvä joukkuehenki. Joukkueemme kykenee pelaamaan pelinsä ajallaan, eikä riskiä joukkueen kaatumisesta ole, koska vastuuhenkilöt ovat huippuaktiivisia. Olemme pelanneet jo kunnon liigassa ja hoidimme sen kunnolla, joka vahvistaa myös käsitystä pelien hoitamisesta.

Tulevaisuus

Tulevaisuudessa jatkamme pelejä ja nostamme pelitasoa kokoajan, päästiin liigan tai ei. Jos pääsemme liigaan, tulemme hoitamaan liigan kunnialla loppuun saakka.

Kokoonpano

Nick: Nukka
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Nukka
Liigailut:
CHL 1/10 TKKR
Suomiliiga 1/10 Metsän Kiekko
Suomiliiga 1/11 Metsän Kiekko

Nick: tazzia
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: tazzia
Liigailut:
OHL 2/09 Pallokerho
CHL 1/10 Metsän Kiekko
CHL 2/10 Metsän Kiekko
Kaupunki-liiga 1/10 Raahe
(+ kausilla 3/09 ja 1/10 HHL kokoonpanossa)
Suomiliiga 1/10 Metsän Kiekko
Suomiliiga 1/11 Metsän Kiekko

Nick: Dipsu
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: -
Liigailut:
CHL 1/10 Karsinnat Northpole
CHL 1/10 Runkosarja Northpole
Suomiliiga 1/10 Metsän Kiekko
Hoki-liiga Karsinnat 1/11 Noble Descent
4.Divari Karsinnat 1/11 Noble Descent
Suomiliiga 1/11 Metsän Kiekko

Puolustajat:

Nick: douchebag
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 15
IRC: ats
Liigailut:
PVL 1/08 Ferrari
CHL 2/10 Metsän Kiekko
Sliiga 1/10 Metsän Kiekko
Sliiga 1/11 Metsän Kiekko

Nick:Rodkut
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 14
IRC: petumoi-
Liigailut:
AHL3/07@Tears Of Sorrow
AHL1/08@Patruunat
AHL2/08@Patruunat
HHL2/09@ManalanLaaki(karsinnat)
Sliiga1/11@Metsän Kiekko

Nick: zqr
Pelipaikka: Alempipuolustaja
Irc:zqr
Ikä: 15
Liigailut:
CHL 2/09 RePs ( Karsinnat )
Kiekkosarja 1/11 Reservoir Dogs

Nick: Oldie
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 14
IRC: -
Liigailut:
CHL 1/10 TKKR
Suomiliiga 1/10 @ Metsän Kiekko
Suomiliiga 1/11 @ Metsän Kiekko

Pelaajalista : Dipsu , Rodkut , Nukka , Douchebag , Oldie , Tazzia , zqr


Metsän Kiekko toivottaa onnea liigalle ja muille hakeneille!
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

18.02.2011 20:20
Russian H.F. hamuaa karsintoihin!

Perustiedot

Joukkueen nimi: Russian H.F.
Lyhenne: RHF
Perustaja: Kanye
Perustamisajankohta: 12.4.2010
Vastuuhenkilöt: Kanye (pvh), steelix ja Röhmy.
Pelatut ottelut: 858, Wins: 530, Draws: 82, Losses: 246
Pelaajien lukumäärä: 7
Keski-ikä: 17
IRCnet: #rhf.tk
Kotipaita: Sininen - Punainen - Punainen ( 8 )
Vieraspaita: Punainen - Valkoinen - Punainen ( 10 )


Historia:
Joukkueemme historia on aika monivaiheinen. Aluksi Kanye perusti joukkueen 2. nick joukkueeksi, mutta pian sen jälkeen, kesäkuussa, joukkue alkoi muodostua 1. nick joukkueeksi. Joukkue pelasi kesälomalla jonkin verran, jolloin nykyisestä kokoonpanosta joukkueessa pelasi vain steelix ja Kanye. Loppu kesäloma söi aktiivisuutta, ja joukkue lyötiin jäihin. Lähes heti syksyllä koulujen alkamisen jälkeen Kanye, steelix ja vope (ent.) päättivät koota joukkueen uudestaan.
Suomiliigan ensimmäinen kausi meni pitkälti alkuperäisillä joukkueen pelaajilla, ja olimme runkosarjan voittajia, loppujen lopuksi selvisimme hopealle asti. Pelasimme myös Suomiliigassa 1/11 kaudella.
Joukkue on saanut nyt uusia tuulia purjeisiin, kun löysimme uusia ja vanhempia pelaajia, sekä muutaman vanhan konkarin: Röhmyn ja Hustlerin.
Nyt näen meidän aikamme koittavan Kiekkoliigan alaisuudessa, ja lähdemmekin hakemaan sieltä uusia haasteita ja seikkailuja.

Aktiivisuus & Asiallisuus
Olemme joukkueena melko aktiivinen, ja pyrimme pelaamaan ainakun se on mahdollista. Joukkueellamme on suhteellisen tiivis pakka, mutta pelaajien aktiivisuus mahdollistaa sen. Joukkueellamme ei ole ikinä ollut ongelmia deadlainien kanssa liigassa. Olemme rentoja ja mukavia jäbiä kun meihin tutustuu. : ) Kunnioitamme vastustajaa niin harjoitus- kuin liigapeleissäkin.


Miksi juuri RHF karsintoihin?
Joukkueemme pelaajat ovat lätkineet jo jonkin aikaa pienempiä liigoja, ja jotkut ovat jo päässeet maistamaan isompia kuvioita. Pelaajiemme aktiivisuus ja asiallisuus on riittänyt liigoissa ennen, ja tulee riittämään vastedeskin. Uskomme, että olemme valmiita isompiin ympyröihin, ja joukkueemme tason ei pitäisi tuottaa ongelmaa.


Russian H.F. lähtee seuraavalla kokoonpanolla:

Nick: Kanye
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
mIRC: KaNYe
Liigakokemukset:
OHL 2/09 @Ferrari
HHL 1/10 @Maatullin Hurjat
HHL PlayOff 1/10 @Maatullin Hurjat
HHL 2/10 @Maatullin Hurjat
Kiekkocup V
Suomiliiga 1/10 @RHF
Suomiliiga PlayOff 1/10 @Russian H.F.
Kiekkoliiga 1/11 @Hockey Predators
Suomiliiga 1/11 @Russian H.F.

Nick: stpl
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
mIRC: -
Liigakokemukset:
IKS 4/08 @ JeesTeam
Hoki 2/09 @ SJH
HHL 3/09 @ EHCN
Suomiliiga 1/11 @Russian H.F.

Nick: Fedrov
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
mIRC: Fedilock
Liigakokemukset:
HHL-karsinnat kaudelle 3/09 @Maatullin Hurjat
HHL 3/09 @Maatullin Hurjat
HHL 1/10 @Maatullin Hurjat
CHL 1/10 @Heaven
HHL 2/10 @Maatullin Hurjat
Kiekkosarja 1/10 @Philadelphia
Suomiliiga 1/11 @HC PussyHawk's (poliwag)

Nick: Hustler
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
mIRC: -
Liigakokemukset:
2. divari 3/09 @BSC Young Boys
divarikarsinta 3/09 @BSC Young Boys
2. divari 1/10 @BSC Young Boys
Hoki-Liiga 2/10 @Monsters
Suomiliiga 1/11 @Russian H.F.

Nimimerkki: Lustin
Pelipaikka: Hyökkääjä.
Ikä: 17 vuotta.
mIRC: Lustin
Liigakokemukset:
Hoki-liiga 2/09 @ Saint Joseph's Hawks
Suomiliiga 1/11 @ Russian H.F.

Nick: Röhmy/Dissu
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: -
Liigakokemukset:
Hoki 1/07 Sverige
Hoki 3/07 Merijalkaväki
Hoki 1/08
SvengiJengi

Hoki 1/09 Adonikset
Kiekkoliiga 2.divari 2/07 Sverige
Kiekkoliiga 1.divari 2/08 Unforgiven
AHL 3/08 Adonikset
Suomiliiga 1/11 Russian H.F.

Nick: steelix
Ikä 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: steelix
Liigakokemukset
Suomiliiga 1/10 @Russian H.F.
Suomiliiga PlayOffs @Russian H.F.
Suomiliiga 1/11 @Russian H.F.

Pelaajalista: Kanye, Hustler, stpl, Röhmy, steelix, Fedrov, Lustin
Puolustajat: Kanye, Hustler, stpl, Fedrov
Hyökkääjät: Röhmy, steelix, Lustin

EDIT 1: pelaajalista&hyöks+pulut
For the Win 4.Divarin karsintoihin
Anonymous

19.02.2011 10:36
For the Win liigaan?

Vastuuhenkilöt: idefix(pvh)göran(vh)
Team name: For the Win
Created: 2008-12-21 17:33:06
Founder: Wilbert
Statistics: Played: 1749, Wins: 667, Draws: 201, Losses: 881
Pelipaidat Koti: Turkoosi, musta, valkoinen (36), Vieras: Musta, valkoinen, valkoinen (6)
Lyhenne: FTW
IRC-Kanava: #FTW
Pelaajien lukumäärä:9

Historia
Rauhallisena talviyönä kaikkien mentyä nukkumaan kuuluu jotakin, joka herättää koko
kylän, idefix karjuu koneen ääressä! Mikä yllätys, kotikulman kolmikko Wilbert, idefix
ja Mervi tahkoo yötä toisensa jälkeen juuri perustetulla joukkueella, For the Winillä.
Kiroillen, hikoillen ja tunteella vedettiin. Onnistumisia tuli yhä useammin
ja melkein vuoden kuluessa näkyi jo pientä kehitystä ja muutkin kiinnostuivat joukkueesta.
Peliveli, göran, Mangusti ja JRebel liittyivät mukaan karkeloihin ja pelit alkoivat sujua.
Monen yön ja aamun jälkeen joukkueemme oli täydellisessä iskussa ja liigajäät odottivat.
Päästyämme liigaan joukkueemme sai valtavasti nimeä ja toiminta oli
kuin unissa, olimme voittamattomia!
Kauden pelattua CHL:ssä sekä HHL:ssä, pronssimitalit kaulassa ylsimme toteuttamaan
unelmaamme Kiekkoliigan kolmannessa divarissa!
Unelma kuitenkin murskaantui muiden kiireiden astuessa kiekon edelle.
Juuri kun kaikki toivo oli menetetty niin monen jouduttua inttiin
löytyi kuitenkin uusia vahvistuksia, asiallisia sekä kunniaa etsiviä pelaajia!
Tänäpäivänä joukkue on jälleen yhtä hyvässä iskussa kuten ennenkin!

Nippelitietoa
For the Win koostuu vahvasta rungosta, josta suurin osa on toistensa tuttuja, jotta olisi
helpompaa saada pelaajia paikalle.
Pelaamme asiallisesti, kiittäen ja hauskuuden vuoksi. Toivoisimme pääsyä karsintoihin, jotta
suotaisiin kokemattomillekkin uusia kokemuksia.
For the winin miehistöstä on muun muuassa Wilbert sekä peliveli ollut avustamassa
liigatoimintaa CHL, sekä Kiekkosarjan johtokunnassa.

Pelaajakortit

MIDI

Pelipaikka:Hyökkääjä
Ikä:20
Kokemus:
*Ahl* ja *whl* joskus vuonna heinä ja seiväs
Irc: curre

göran
Pelipaikka - puolustaja ap/yp
Ikä - 18
Kokemus - HHL 2/10, CHL 1/10@Ftw
Irc - ei ole

Sunlight
Pelipaikka - ap
Ikä - 18
Kokemus - Hokiliiga
Irc - Foxyy @qnet

Kaakkuri
Pelipaikka - Yp/Höök
Ikä - 18
Kokemus - eioo liigasta
Irc - eioo

Reje
Pelipaikka - Hyökkääjä
Ikä - 17 ja risat
Kokemus - Kliiga, Kcup, OHL, HHL, CHL, Kiekkosarja, Suomiliiga, IHL jne jne jne
Irc - Reje/Rejee

Grunn
Pelipaikka - Hyökkääjä
Ikä - Porukan junnu, 16
Kokemus - CHL ja WHL
Irc - Ei ole

idefix
Pelipaikka - Hyökkääjä
Ikä - 19
Kokemus - Chl 1/10 HHL 2/10 Kiekkosarja 1/11
Irc - idefix^

peliveli
Pelipaikka - Alin puolustaja
Ikä - 20
Kokemus - Hurricane Hockey League

http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=646

Central Hockey League

http://jesben.jouluserver.com/pelaajat.php?id=62
Irc - Peliveli

TruBaduur
Pelipaikka - Ap/yp
Ikä - 18
Kokemus - ei ole
Irc - Juicca
Kärkiryhmä!
Anonymous

19.02.2011 19:41
Perustiedot
Joukkueen nimi: Kärkiryhmä
Lyhenne: KR
Perustamispäivämäärä: 2007-11-07 15:25:55
Pelattuja otteluita: Played: 2915, Wins: 1175, Draws: 356, Losses: 1384 (18.2)
Peliasut: Koti: tummanpunainen - vaaleanpunainen - musta -> 3
vieras: keltainen - sininen - punainen -> 3
Pelaajienlukumäärä: 8
Päävastuuhenkilö: Puerto
Vastuuhenkilöt: Thuram ja Jätti
Yhteydenotot: IRC #karkiryhma, notet edellä mainituille.

Historia
KOOOOÄÄÄÄÄÄÄÄR tai tunnetusti myös Kärkiryhmä. Joukkue, jolla on todella värikäs, ailahteleva ja joidenkin mielestä surkea historia. Minä toteaisin sen olevan koetteleva ja valmistava. Sen verran värikäs historia, että en vaivaudu tylsistyttämään teitä jokaisella kaudella ja suuntaa muuntavalla otteella. Joukkue on jo kolme vuotta vanha, ja kaikki mihin ollaan päädytty näkee joukkueen sivuilta. Mutta hieman voimme avautua itsestämme.

Moni tuntee Kärkiryhmän tavalla tai toisella, jos edes tuntee. Kärkiryhmä taisteli pitkään AHL- ja WAHL-liigassa, josta meidät varmasti parhaiten muistetaan. Moni muistaa meidät älyttömistä otteista, aina rumana ankan poikana, joka otti turpaan, kun oli vain mahdollista. Osa tietää meidät hieman härskeinä ja sitä kautta peeloina. Otimme tästä kuitenkin opiksemme vuonna 2009 ja suunta muuttuikin välittömästi.Härskeys jatkuu, mutta vain tiimin sisällä. Osa piti meistä meidän huumorin vuoksi ja joskus jopa osasimme hyökätä toden teolla, jos joku siitä meitä vähääkään muistaisi. Joukkue floppasi pahimman kerran vuonna 2010 kun joukkueen aktiivisuus ja pelaajat katosivat kesken WAHL-runkosarjan, jolloin joukkue joutui diskattavaksi. Surkea, harmittava tapaus, josta ei auta muu kuin ottaa opiksi. Muuten joukkue on aina saanut pelit pelattua ilman kummempia viivästyksiä ja hoitanut pelit kunnialla, asiallisuuden kera. Joukkueen historia ei ole kovin ruusuinen, mutta ei minun osaltani ainakaan myöskään täysin katastrofi. Olen antanut monelle pelaajalle "kodin", tuonut heidät esille pelitadoillansa, antanut ensimmäiset liigakokemuset ja ennekaikkea tärkeimmät saanut pitää itselläni, koskaan irti päästäen. Katsoessani joukkuettani voin olla ylpeä aikaansaannoksesta ja iloita siitä päivästä, jolloin päätin tehdä jotain näin hienoa.

Tältä joukkueelta ei puutu sisua, huumorintajua tai hyvää pelisilmää. Pelimiehet sekä huumoripläjäykset jaksavat pitää kiinni tästä pelistä ja joukkueesta ja pyrkii aina parhaaseensa. Mihin olemme sitten valmistautuneet? Astelemaan ylpeänä takaisin liigajäille ja näyttämään, mihin meistä oikeasti on. Historia on valmistanut meitä juuri tätä hetkeä varten. Olemme tulleet viihdyttämään teitä.

» 1/2010 WAHL-runkosarja - joukkue lopahti.
» 1/2010 KiekkoCup - tippuminen toisella kierroksella
» 3/2009 WAHL-runkosarja #eimuista
» 2/2009 WAHL-runkosarja #4 & playoffs #6
» 1/2009 WAHL-runkosarja #eimuista
» 1/2009 WAHL-karsinnat - liigaan
» 1/2009 AHL-runkosarja & playoffs #7
» 3/2008 AHL-runkosarja #eimuista
» 3/2008 AHL-karsinnat - liigaan

Asiallisuus ja aktiivisuus
Joukkueella ei ole tosiaan ollut maailman asiallisimman joukkueen maine. Tästä saimme WAHL-liigassa pienen näpäytyksen (varoituksen vain, ei sen pahempaa). Vastuuhenkilöt tajusivat missä raja menee, ja näin he oppivat pitämään suunsa kiinni ja "hyvät" läpät joukkueen sisällä. Joukkueella ei ole ollut vuoteen, kenties pidempääkään aikaan minkäänlaisia ongelmia asiallisuuden suhteen. Päinvastoin. Ja emme myöskään suvaitse semmosta. Jokainen pelaajamme tietää kyllä miten käyttäytyä, joukkueessa on vain yksi alle 18 vuotias, ja hänkin jo reipas lukiolaispoika. Aikuismaisella, letkeällä ja hyvällä asenteella mennään eteenpäin. Joukkueen keski-ikä on 19 ja rapiat, joten toivottavasti se antaa pienenkin luottamuksen teidän ajatuksiinne.

Aktiivisuus kiekon puolella on mitä loistavinta. Jatkuvasti väännetään harkkaa, pääpainoitteisin 44 otteluita pyritään pelaamaan. Ja ei ole minkäänlaista epäillystäkään, miksi sama aktiivisuus ei näkyisi liigaotteluissa. Joukkueella on halu näyttää, joka tuo nuorekasta intoa peleihin ja aktiivisuuteen, varsinkin jos liigajäille päästään käsi kädessä luistelemaan. Pyrimme aina ottamaan astetta kovemman vastustajan, oppiaksemme ja näyttääksemme, että pelillinen taso on hyvää luokkaa. Pärjäämme varmasti joukkueelle kuin joukkueelle, kun vain haluamme. Ja mikä olisi parempi syy kuin haluta näyttää vanhojen arpien parantuneen ja mahdollisuus liigapaikkaan kiekkoliigan divareissa.

IRC aktiivisuudessa ei käytetäkkään niin loistavia sanoja ja kehuntoja. Päävastuuhenkilöt käyttävät aktiivisesti ja aina kun mahdollista IRCtä ja pyörivät joukkueen kannulla, ja kiekkoliigan kanavilla. Muut joukkueen jäseniä saa vielä hieman käskyttää, mutta varmasti oppivat kun tarpeeksi karjun ja ruoskaa heilutan. Aikaisemmat kokemukset pelaajilla ja joukkueella liigoista kyllä antavat käsityksen kuinka tärkeä se IRCn käyttö on, ja sitä parannellaan jatkuvasti. Pääasia on että vastuuhenkilöt käyvät ja ovat siellä, kun ovat koneella. Ja tämä asia onneksemme sentään toimii.

Miksi juuri me
Joukkueella on kaikki kunnossa, joukkueella on menestyksen nälkää, joukkue on valmistautunut tähän pitkään ja harkitusti. Joukkue pelaa tasokasta kiekkoa viihdyttäen pelaajiaan, vastustajia ja katsojia parhaansa mukaan. Kokoonpano on hyvin pitkäaikainen ja iäkäs. Asiallisuus kunnossa, joten jätän teille pohdittavaksi vastalauseen, miksipäs ei? ;)


Kokoonpano

Puerto
IRC: Puerto
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
01/08 AHL-liiga @HC konkarit
02/08 AHL-karsinnat @HC konkarit
01/09 AHL-runkosarja + playoffs @Kärkiryhmä
01/09 WAHL-karsinnat @Kärkiryhmä
01/09 WAHL-runkosarja @Kärkiryhmä
02/09 WAHL-runkosarja + playoffs & all-star @Kärkiryhmä
03/09 WAHL-runkosarja @Kärkiryhmä
01/10 WAHL-runkosarja @Louisana Rangers
01/10 WAHL-runkosarja @Kärkiryhmä
01/10 KiekkoCup @Kärkiryhmä

Thuram
IRC: Thuram
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja (ap)
Liigakokemus: ei

Deny
IRC: Tenyy
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
02/06 2.divari @Les Boys
02/06 2.divari @karsinnat Les Boys
01/07 2.divari @Takapihan Kollit
01/09 OHL-runkosarja + playoffs @Syndicate
02/09 OHL-runkosarja + plaoyffs @Syndicate

WORM
IRC: Worm-
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
2/07 Datsun-Liiga @VMTL
1/08 IKS @Rangers

vok
IRC: vok
Ikä: 20
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: ei

matte29
IRC: matte29
Ikä: 18
Pelipaikka: Alempipuolustaja
Liigakokemus: Ei

Anette
IRC: Anette^
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
03/08 WHL-runkosarja @Kilpikonnat HC
01/09 WHL-runkosarja @Rotten Disciples
01/09 WHL-runkosarja + playoffs @Spartans
01/09 AHL-runkosarja @Kärkiryhmä
01/09 WAHL-runkosarja + playoffs @Spartans
02/09 WAHL-runkosarja + playoffs @Spartans

Jätti
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 21
IRC: iso-
Liigakokemus:
kiekkoliiga 1/04 liiga (MiniME@HC Rävelöt)
Tähtiliiga 1/06 Liiga (iso@HC Haavisto)
FHL 1/06 Divarikarsinnat (iso@BalmuTeam)
FHL 1/06 Divari (iso@BalmuTeam) - All Stars -kokoonpano, pistepörssin voitto
FHL 2/06 Liiga (iso@BalmuTeam) - All Stars -kokoonpano, pistepörssin voitto
FHL 3/06 Liiga (iso@HC Oilers)
AHL 1/09 Liigakarsinnat (Jätti@The Cavaliers of Hockey)
AHL 1/09 Liiga (Jätti@The Cavaliers of Hockey) - All Stars -kokoonpano
WAHL 1/09 Liiga (Jätti@JYP)
WAHL 2/09 Liiga (Jätti@Kärkiryhmä)
WAHL 3/09 Liiga (Jätti@Kärkiryhmä)

Pahoittelut tähän loppuun vielä, että jätetiin hakemus näin myöhään. Kiitos!
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Nico

20.02.2011 16:20
Genesiksen kokoonpano karsintoihin:

Nico
WilleJ
Naru
tidi
Snyder
Roni
hoopo
Karsinnat Kiekkoliigan 4.divariin kaudelle 2/11
Anonymous

21.02.2011 10:25
Double It:in kokoonpano karsinnoissa:

Benoit
bug
Douf
Jimbo
Kemu
nipah
pesu
Tin
tunas
Zerg