Foorumi

Kausi 1/11
Johtokunta

24.12.2010 16:23
Nyt on edellinen kausi taputeltu, joulukinkut maisteltu ja aika siirtää katseet tulevaan. Seuraava kausi on jo aivan kulman takana ja suurempia katastrofeja välttääksemme katsoimme parhaaksemme tiedottaa teitä seuraavista asioista:

Aikataulu kaudelle 1/11:
Runkosarjan I: 27.12 - 23.1 4 viikkoa (*)
Runkosarjan II: 24.1 - 20.2 4 viikkoa
Pudotuspelit: 21.2 - 13. 3 3 viikkoa

* Muutos edelliskauteen: Ensimmäisen kierroksen aikana saa pelata samaa joukkuetta vastaan kahdesti, kunhan ensimmäisen kierroksen deadlineen mennessä on pelattuna jokaista sarjatasonsa joukkuetta vastaan ainakin kerran.

Kahden (2) pelimerkin suuruisen kausimaksun tulee olla maksettuna (nimimerkille kla-pysti) ennen ensimmäistä runkosarjaottelua. Mikäli runkosarjaotteluita pelataan kausimaksun ollessa rästissä, ottelut tuomitaan maksamattoman joukkueen 5-0 tappioksi.

Nk. 2.nick-sääntö muuttuu täksi kaudeksi siten, että pelaajan kutsuneelta joukkueelta ei enää vähennetä pisteitä ollenkaan. Jos pelaaja menee 2. nimimerkillään toiseen Kiekkoliigan alaisuudessa pelaavaan joukkueeseen, katsotaan hänet eronneeksi joukkueesta, jossa hän on 1. nimimerkillään. Tätä pelaajaa ei myöskään saa merkitä uudestaan saman joukkueen kokoonpanoon, josta hän, mennessään 2. nimimerkillä toiseen Kiekkoliigan alaiseen joukkueeseen, erosi.

Uusille ja ehkä vanhoillekin joukkueille tiedoksi, että IRCin puolella toimii myös Kiekkoliigan kehitysryhmä(#kehitysryhma @ IRCnet). Jos joukkueeltanne puuttuu sieltä edustus, ottakaa välittömästä yhteyttä johtokuntaan.

Kehotamme myös kaikkia vielä kerran tutustumaan Kiekkoliigan sääntöihin välttyäksemme edelliskauden kaltaisilta sanktioryöpyiltä!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.