Foorumi

Yhdistyminen
Lupaschuk

05.08.2010 18:35
Hyvien ja huonojen uutisten aika.

Aloitetaan huonommilla:
Kiekkoliigan johtokunnassa tapahtui pieniä muutoksia sarjauudistuksen kynnyksellä. Dinosaurukset Django, Samila ja Tomekki päättivät jättää johtohommat muille tästä eteenpäin. Lisäksi Shar on enemmän ja vähemmän takaisin kuvioissa taas.

Kiekkoliigan ja Sisuliigan fuusion myötä johtokuntaosastolla tulee tapahtumaan myös paljon uutta ja liiga tulee tiedottamaan aiheesta tarkemmin kun se katsotaan ajankohtaiseksi.

-Katsoin tässä kohtaa sopivaksi tehdä tämän. Motivaatiopuolessa ei ole ollut hurraamista moneen kauteen enää millään saralla ja johtokuntahommat ovat jääneet todella vähiin. Pieniä linjauseroavaisuuksia oli myös auttamassa tämän päätöksen tekemistä.

Haluan kiittää kiekkoliigaa ja entisiä johtokuntakollegoita näiden lukuisten kausien ajalta ja toivottaa nykyiselle porukalle onnea jatkoon. Lisäksi haluan kiittää kaikkia sarjan pelaajia johtokuntalaisen ominaisuudessa vaikka toki pelaamista jatkankin, ainakin jossain määrin. -Tomekki


Sitten hyviin uutisiin:
Kiekkoliiga ja juuri perustettu Sisuliiga ovat päättäneet yhdistää voimat  ja muodostaa yhden suuren organisaation.  Sisusta johtokuntaan astuvat Widing, Pelto, Fraid, Craps, Teemu, Jomppa , Mummo69, Fafi, Klaua, Pjeetter, Enzio ja Elegance. Samalla lanseerataan Kiekkoliigan Ylimmät johtajat jotka ovat:  Norski , Shar , Lupaschuk, Craps, Pjeetter ja Widing.  Rangaistuksien linjat pyritään pitämään jatkossakin järkevinä ja aikaisempien vuosien yliampumisia pyritään välttämään.
Johtokunnan uudet roolitukset tarkentuvat tulevina päivinä. Ajatus kuitenkin on sen tapainen, että pari henkilöä vastaa aina yhden sarjatason tarpeista ja Teemu hoitaa koodipuolta jatkossa.

Kaudella 3/10 tulemme näkemään 14 joukkuetta liigassa ja divareissa, joita tulee olemaan 4 kappaletta.
Pelijärjestelmät, sarjat tullaan ilmoittamaan reilusti ennen kauden alkua. Karsintoja tullaan pelaamaan pariin divareista.  2.divariin karsivat kaikki halukkaat Hoki-Liigan joukkueet ,  joten heille on vähintään 3.divarin paikka varmistettuna. Lisäksi Sisun joukkueita osallistuu 2.divarin karsintoihin. Muut ulkopuoliset karsijat sijoitetaan johtokunnan harkinnan mukaan .  (2.divariin on 10 paikkaa vapaana) .
Pelottelusta huolimatta jatkamme kolmen kauden systeemillä. Kiekkocup pelataan jossain vaihetta vuotta.

Jos herää kysymyksiä, niin keskustelu on vapaa. Pyrimme myös vastailemaan privassa, jos asiaa ilmenee.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.