Foorumi

Kiekkoliiga kuusi vuotta.
Anonymous

27.03.2010 20:39
http://pororr.shelli.fi/kiekkoliiga/hymi%f6t.png

Kiekkoliiga täyttää tänään 27.3.2010 jo kunnioitettavat kuusi vuotta.  Se on varsin pitkä aika nettipeliin liittyvälle organisaatiolle. Voisimme hetken hiljentyä ja muistella Kiekkoliigan johtokunnassa vaikuttaneita kavereita. Poro24, Creak, Ozolinsh, D-Fence, Tenkrat, Yuizy, Nomadic, Omiisi, Kytis, Beezer, Emre, Togo, Zippo, Boomhauer. Kaikki edellä mainitut antoivat oman panoksensa johtokuntatoimintaan.  (Jos joku unohtui pyydän anteeksi)

Mitä näiden kuuden vuoden aikana on tapahtunut? Monia hienoja asioita, sekä myöskin negatiivisempia tapahtumia. Kausia on takana jo 20 kappaletta ja 21. on hyvää vauhtia päättymässä. Joukkueita lopettaa kausittain aina muutama, mutta uusia tulee tarpeeksi lisää, vaikka käyttäjämäärä ja ihan uusien tulokkaiden määrä vähenee kausi kaudelta.

Syitä voi hakea monesta eri paikasta, mutta pari syytä ainakin omasta näkökannasta tulee ensimmäisenä mieleen, Kiekon kehitys on lähes täysin paikoillaan ollut jo pitkään. Se syö potentiaalia ja innostusta peliin varsinkin vuosia pelanneilta. Myös käyttäjäkunta ei ole mitään järin ystävällistä uusille tulokkaille ja se saattaa herkimmät kaverit ajaa helposti muiden pelien ääreen, jos ei jääkiekko kolahda pelinä niin kovasti.  

Joukkueiden ja pelaajien välillä on ollut kärhämiä moneenkin otteeseen erinäisistä syistä ja kaikkia rangaistuksia ei ole aina ymmärretty. Joskus vikaa tosin on ollut meissäkin se täytyy myöntää.

Liigojen yhteistöitä on viritelty jo vuosia. Ensimmäisenä oli Hoki-Liigan kanssa hyvinkin sopuisa elo vuosia, mutta siellä tapahtuneiden muutosten takia tämä yhtälö vaikeutui siinä määrin, että kaikki tapahtumat johtojen välillä on täysin poikki. Wahl, sekä uusi tuleva (ohl,hhl,wahl) järjestö jatkaa yhteistä toimintaa jatkossa ja tapahtumia tulee piisaamaan kausittain.

Maaotteluja Kiekkoliiga järjesti jonkun kappaleen, silloin kun ne olivat uutta ja hienoa. Matsit Hollantia vastaan keräsivät yleisöä reilusti ja lagit olivat sen mukaisia, mutta kyllä ne olivat hienoja kokemuksia silloin.  

Menneet kuusi vuotta ovat olleet rattoisia ja mukavia hetkiä täynnä ja varmasti monelle tuottaneet hyviä muistoja ja karvaita pettymyksiä, vaikka kyseessä onkin, vain tikku-ukko lätkä.

Kiekkoliigan johtokunta toivottaa hyvää jatkoa kaikille ja onnea tulevaisuuden peleille. Nähdään taas vuoden päästä uudella postilla.

Loppuun vielä linkki vuoden 2004 finaaliotteluun: http://www.youtube.com/watch?v=Wax-PQU3B90

Shar
Kiekkoliigan sählä.

http://pororr.shelli.fi/kiekkoliiga/mysliinit.jpg http://pororr.shelli.fi/kiekkoliiga/jorri.jpg

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.