Foorumi

Kiekkocup 2010
Anonymous

10.01.2010 16:00
KiekkoCup V

KiekkoCup palaa suurempana ja kauniimpana, kuin kertaakaan aikaisemmin. Aiemmasta ilmoituksista poiketen homma lyödään käyntiin jo helmikuussa ja mukana tulee olemaan ennätysmäärä joukkueita. Tarkempi aikataulu turnaukselle selviää, kunhan kaikki osallistuvat joukkueet on tiedossa. Tällä hetkellä mukana ovat kaikki Kiekkoliigan ja WAHL:n joukkueet. Toivomme runsaasti osallistujia myös OHL:n HHL:n ja Hoki-Liigan joukkueista, sekä myös liigattomat joukkueet voivat päästä mukaan turnaukseen.

KiekkoCup on aiemmin pelattu neljä kertaa ja viimeisimmän cupin voitti Pelijengi. KiekkoCup on suurin yksittäinen turnaus kiekko.tk peliin liittyen. Tämä massatapahtuma järjestetään tyypillisesti kerran vuodessa. Tälläkin kerralla palkintona voittajajoukkueelle tulee rutkasti mainetta, kunniaa ja pussillinen pelimerkkejä.
Vetovastuun turnauksen järjestämisestä on ottanut Shar, jolta voi tarvittaessa kysellä lisätietojä.

Kaikki joukkueet Kiekkoliigan ja WAHL:n ulkopuolelta voivat lähettää notea Sharille kiekon sivuilla tai vaihtoehtoisesti kysellä ircin puolella Shar_ nimeltä. Mitään hakemuksia ei tarvitse alkaa tekemään, riittää kunhan vain ilmoittaa joukkueensa kiinnostuksen ko. Cuppiin. Noteen olisi hyvä liittää vielä joukkueenne kokoonpano.

Tervetuloa osallistumaan ja olemaan osa jotakin suurta!

HUOMIO HUOMIO HUOMIO HUOMIO

Ilmoittautumisaika loppuu 24.1.2010 kello 18.00. Tähän asti voi kokoonpanoja muokata. Sen jälkeen cuppi pelataan kyseisillä pelaajilla loppuun asti.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.