Foorumi

MiniRacingOnline - Vauhdin huumaa! #MRO @ IRCnet
Mor

11.05.2009 15:22
Terve,

Topicin ideana on saada mukaan kiekottajia, joilla on ylimääräistä aikaa uhrata MiniRacingOnline -nimiselle ajopelille. Kyseessä on saman tapainen peli kuin Turbo Sliders, mutta huomattavasti paremmat grafiikat (F1-grafiikat). Tällä hetkellä on mukana n. ~15 kiekottajaa jotka ajelevat aktiivisesti MRO:ta.

Kisakuvia pelistä:

http://i.d.com.com/i/dl/media/dlimage/18/70/06/187006_large.jpeg
http://www.download.bg/upl/progs/01.7683.jpg
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/f25/40717-mini-racing-online-captu ra001.jpg

FMROC // http://fmroc.urli.net

FMROC eli Finnish MiniRacingOnline Championships on Outsin perustama sarja, joka on perustettu 2007 ja ollut elossa jo kuusi (6) kautta. Ajamme viikottain 1-2 kisaa. Yksi kilpailu kestää harjoituksineen, aika-ajoineen ja kisoineen vähän alle tunnin. Kilpailut ajetaan yleensä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 21.00 alkaen. Eli jos olet valmis uhraamaan viikostasi yhtenä tai kahtena päivänä tunnin niin tule ihmeessä mukaan. Kyseessä on mahtava ajopeli ja hienoa ajanvietettä. Sunnuntaina 17.5 alkaa uusi kausi ja ehdit vielä kaverisi kanssa hyvin mukaan!

Ohjeet aloittelijoille

Tule kanavalle #MRO @ IRCnet ja osoita halukkuutesi tulla mukaan FMROC-sarjaan mieluusti Omenalle taikka minulle. Päätä tallillesi nimi ja valitse vapaana oleva auto (autoissa ei ole eroja).

Mene osoitteeseen: http://miniracingonline.com/descargar.php?Id=1&tipo=exe -> Lataat pelin ja asennat

Mene osoitteeseen: http://miniracingonline.com/descargar.php?Id=3 -> Korvaat tällä vanhan miniracingonline.exe tiedoston, joka löytyy kansiosta mihin asensit pelin. Kyseessä on pelin viimeisin päivitys ja ilman päivitystä et pysty pelaamaan nettipeliä.

Mene osoitteeseen: http://fmroc.urli.net -> Kisakalenteri -> Lataa radat ja pura ne Circuitos kansioon

Näin olet valmis pelaamaan, mutta kannattaa asetuksista vaihtaa pelin kieli englannin kielelle, mikäli ei tuppaa espanjan kieli sujumaan.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.