Foorumi

Vuoden Barbara - Kilpailu
Johtokunta

02.04.2009 15:15
Vuoden Barbara- kilpailu


Mistä ihmeestä noin typerä nimi tulee?

Mrs. Barbara Blackburn on kaikkien pikakirjoittajien idoli! Hän naputteli maailmanennätykseksi huimat 212 sanaa minuutissa vuonna 1985 ja ennätys on yhä rikkomatta.
Lisätietoja tästä hurmaavasta neitosesta voit löytää osoitteesta http://web.syr.edu/~rcranger/blackburn.htm


Mistä ihmeestä on kyse?

Vuoden Barbara- kilpailussa haetaan henkilöä, jolla runosuoni sykkii ja sana on hallussa. Mielikuvitus sekä omaperäisyys ovat myös eduksi.
Kyseessä on Paitsiossa julkaistava kilpailu, jossa paras kirjoittelija vie mukanaan sekä 10 pelimerkin kokoisen palkintopotin että Vuoden Barbara- kunniapokaalin.


Mikä on aihe ja kuinka osallistun?

Aihe on täysin vapaa kunhan se liittyy kiekko.tk-peliin. Voit tehdä esimerkiksi esittelyn joukkueesta/pelaajasta tai keksiä aivan oman ideasi.
Osallistut lähettämällä kirjoitelmasi notella kiekossa nimimerkille FuckUp. Asialliset kirjoitukset tullaan julkaisemaan Paitsiossa ja voittaja valitaan Johtokunnan toimesta.


Kuinka paljon minulla on aikaa kirjoitella ja kuka voi osallistua?

Aikaa on 1.5 asti, jolloin voittaja tullaan julkaisemaan. Suurinta floodausta välttääksemme vain Kiekkoliigan, SHL:n sekä Hoki-liigan alaiset pelaajat saavat osallistua kilpailuun.


Jos sinulle jäi kysyttävää kilpailusta, voit lähestyä nimimerkkiä Fubbis ircissä tai laittaa nimimerkille FuckUp noten kiekossa.


Oikein hyviä raapustus hetkiä jokaiselle!

EDIT: Jokaiselle asiallisen kirjoituksen raaputtaneelle luultavasti tarjotaan myös paikkaa pysyvänä paitsion toimittajana. Muistathan ilmoittaa aiemmin mainitulle, mikäli halukkuutta on.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.