Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
togo

19.11.2008 05:37
Hakuaika Divariin on jälleen alkanut. Hakuaika on 19.11. - 7.12. kello 18.00. Karsinnat alkavat 8.12. ja kestävät alustavasti arvioiden noin viikon verran, riippuen valittavien joukkueiden määrästä.

Karsintojen tarkempi kesto, pelisysteemi jne. ilmoitetaan samalla kun joukkueet julkaistaan. Valittavien joukkueiden määrä on vielä hämärän peitossa, ja riippuu suurelta osin hakemusten yleisestä tasosta.

Joukkueet, jotka pelaavat jotain sarjaa ja ovat pelanneet hyvän runkosarjan/pleijarit ilman suurempia ongelmia käytöksen ja aktiivisuuden suhteen, niin tervetuloa hakemaan karsimaan. Myöskään ilman sarjakokemusta olevia tiimejä ei unohdeta, mutta hakemukset on erityisesti näiden tiimien osalta hyvä jättää hyvissä ajoin, jotta ehdimme tutustumaan teihin ja katsastamaan tasonne huolella.


Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kannulle jo ennen karsintatiimien valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.



Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4v4-harkkapeleissä (3v3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.


Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti divariin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun.
- lista pelaajista ilman muita infoja hakemuksen loppuun (helpompi copy pastee valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin siten)
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli neljä (4) kappaletta.

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 3/08 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (5 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätettu sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.

* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.
Miesten kesken hakee divarikarsintoihin kaudelle 1/09!
Saarinen

23.11.2008 22:15
Miesten kesken hakee divarikarsintoihin kaudelle 1/09!

Miesten kesken pähkinänkuoressa:
Lyhenne: MK
Perustettu: 20.5.2008, perustaja Preda
Pelejä pelattu: 305 (tilanne 7.12.2008)
Pelaajien lukumäärä: 5 (kuudetta ja viimeistä pelaajaa etsitään aktiivisesti)
IRC: #molotown @ IRCnet
Vastuuhenkilöt: Kashmir (1.), Preda (2.), Saarinen (3.)

Ykköspaita: vaaleanpunainen - vaaleanpunainen - vaaleanpunainen (1)
Kakkospaita: punainen - tummanharmaa - punainen (1)


Historia
Alkuvuonna 2008 näytti siltä, että eräs aikakausi Kiekon historiassa saisi päätöksensä. Vuodesta 2006 yhdessä Habsissa pelanneet Preda, Saarinen ja Kashmir päättivät hyvässä hengessä, että oli aika lähteä haistelemaan uusia tuulia. Erkaneminen ei kuitenkaan ollut helppoa, sillä kolmikon välille oli kehittynyt tuhansien yhteisten pelien ja IRC:ssä käytyjen lukuisten syvällisten ja vähemmän syvällisten keskusteluiden ansiosta harvinaisen vahvat siteet. Ei kestänyt kauaakaan, kun kolmikolle selvisi, että uusiin joukkueisiin siirtyminen oli ollut suuri virhe. Kunkin peli-ilo kuihtui ajan myötä olemattomiin ja pelaaminen oli tästä johtuen vähäistä. Kashmir ja Preda eivät olleet onnistuneet löytämään sopivaa joukkuetta. Saarisen joukkue paanit etsi kaudeksi 2/2008 paria pelaajaa ja joukkuetta johtanut Cly tarttui tilaisuuteen. Cly yhdisti kolmikon jälleen liitettyään Predan ja Kashmirin paanien vahvuuteen. Kolmikon peli-ilo palasi vähitellen ja 2. divarin pelit aloitettiin kahdella voitolla uusvanhalla kokoonpanolla. Paanien sisällä uudet tulijat herättivät kuitenkin närkästystä ja homma tyssäsi heti alkuunsa, paanien muu pelaajisto oli äänekäs ja vaatimusten tuloksena Preda sai potkut joukkueesta. Predan potkujen seurauksena alkoivat keskustelut uudesta joukkueesta ja tuloksena Miesten kesken perustettiin 20.5.2008 ja samalla ympyrä sulkeutui. Preda, Saarinen ja Kashmir palasivat lopullisesti yhteen. Muutaman kuukauden mittainen harhailu ja sen jälkeinen lyhyt yhteenpaluu olivat avanneet kaikkien kolmen silmät. Lähes kahden yhteisen vuoden aikana kukin oli kokenut uransa parhaat hetket ja pahimmat alamäet ja kolmikon välille kehittyneet siteet olivat niin voimakkaat, ettei niiden rikkoutuminen ollut mahdollista ja nyt Preda, Saarinen ja Kashmir olivat itsekin huomanneet asian. Kolmikko aloitti pelaajien etsimisen uuteen joukkueeseensa ja tehtävän tiedettiin olevan vaikea, sillä vaatimustaso joukkueeseen pääsyyn asetettiin korkealle. Yllättävän nopeasti mukaan tarttui useita kausia Kiekkoliigassa pelannut hyökkääjä Sephirot, jonka kanssa pelaaminen ja juttu luistivat. Jo joukkueen ensimmäisissä peleissä kaatui koviakin joukkueita ja homma lähti käyntiin juurin niin hyvin kuin oli lupa odottaa. Alun lentoa seurasi suvantovaihe, jonka aikana joukkueessa kävi eri pelipaikoilla kymmeniä pelaajia kokeilemassa siipiensä kantavuutta. Joukkue täydentyi valmiiksi, kun hyökkääjä Unia ja puolustajat Alem ja Carragher liittyivät joukkueeseen. Osittain joukkueen päätöksestä ja osittain pelaajien itsensä aloitteesta kaikki kolme uutta pelaajaa kaikkosivat kuitenkin riveistä vähitellen, yksi kerrallaan. Syksyllä pelaajilla oli työkiireitä ja ylioppilaskirjoitukset ja hetkeksi pelaajien etsintä oli jäissä. Etsintätyö jatkui kiireiden jälkeen jälleen menestyksekkäästi, kun kaikille neljälle joukkueen jäsenelle aiemmista yhteyksistä tuttu Ospe (aka. Cly, Clymer, Osmoosi) liittyi vahvistamaan joukkueen hyökkäyspäätä viidentenä ja toistaiseksi viimeisenä pelaajana.


Miksi juuri Miesten kesken tulisi valita mukaan karsintoihin?
Miesten kesken on viiden huippupelaajan muodostama joukkue, joka tarjoaa Kiekossa päivittäisen laadukkaan ja asiallisen vastuksen. Joukkueen viidellä pelaajalla on takanaan yhteenlaskettuna yli 800 ottelua Kiekkoliigan eri sarjoissa, joten pelaajamme ovat tottuneet koviin peleihin ja olleet mukana viemässä kunnialla läpi lukuisia kausia jo aiemmin. Asiallisuus on itsestäänselvyys, käytösongelmia ei pelaajistollamme ole tai ole koskaan ennenkään ollut. Aktiivisuus on riittävää, pelaajat ovat päivittäin paikalla ja tarvittaessa porukka kasataan paikalle parilla nopealla puhelinsoitolla. Kokoonpanomme on pieni ja tiukasti sementoitu, pieni kokoonpano takaa pelillisen yhteenhitsautumisen ja tiiviin ilmapiirin. Joukkueen tulevaisuus on erittäin vakaalla pohjalla, sen takaavat pelaajiston väliset raudanlujat siteet niin Kiekossa kuin sen ulkopuolellakin. Joukkueen nuori fyysinen ikä saattaa herättää kysymyksiä, mutta joukkueen todelliset juuret ulottuvat paljon pidemmälle kuin toukokuuhun 2008. Pelaajien pitkä yhteinen historia takaa sen, että joukkue on nuoresta iästään huolimatta vakaalla pohjalla ja pelilliseltä tasoltaan jo nyt Kiekon eliittiä. Joukkueemme kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa IRC:n välityksellä, sillä pelaajistamme kaikki käyttävät IRC:ä.


Kokoonpano:
Kokoonpano on näiltä osin tiukasti sementoitu. Tämän viisikon lisäksi pyrkimyksenä on löytää vielä yksi pelaaja, joka täydentäisi joukkueen. Etsintä on aktiivista, mutta emme usko pelaajan löytyvän näihin karsintoihin mennessä.

Hyökkäys

Ospe
IRC: Clymer
ikä: 20
muut nickit: HALAVARI, Cly, Osmoosi
kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=676&kausi=17
Kiekkoliiga kaudella 3/08: 2. divaria Takapihan Kollit 2 peliä nickillä Osmoosi

Preda
IRC: Preda
ikä: 25
muut nickit: Preda2
kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=249&kausi=17
Kiekkoliiga kaudella 3/08: divaria Habs 4 peliä nickillä Preda2

Sephirot
IRC: Sephirotta
ikä: 18
muut nickit: Squall
kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=146&kausi=17
Kiekkoliiga kaudella 3/08: divaria Unforgiven 9 peliä nickillä Squall

Puolustus

Kashmir
IRC: Kashmir
ikä: 18
muut nickit: HRH, Eric.e
kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=330&kausi=17
Kiekkoliiga kaudella 3/08: -

Saarinen
IRC: Saarinen
ikä: 18
muut nickit: Holma
kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=336&kausi=17
Kiekkoliiga kaudella 3/08: -



Pelaajalista:

Ospe
Preda
Sephirot
Kashmir
Saarinen

EDIT: rivivälejä korjailin.
EDIT2: ja typon korjasin.
EDIT3: ja lisäinfoa pelaajista.
EDIT4: pelatut pelit päivitetty.
EDIT5: lisäsin nyt varmuudeks IRC-nickit.
Arsenal uuteen nousuun?
zälä

25.11.2008 12:25
Arsenal vetää hakemuksensa pois ja suuntaa SHL:ää kohti... Emme koe olevamme vielä aivan valmiita kiekkoliigan alaisuudessa pelaamaan, joten parempi näin.

-zälä ja muut keijot
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
Nomi

27.11.2008 20:35
Club Of Härmä hamuaa Kiekkoliigan divarin karsintoihin kaudelle 1/09!

Yleistä:
Joukkueen nimi: Club Of Härmä
Joukkueen nimen lyhenne: COH
Pelaajien keski-ikä: 18,2
Perustamispäivämäärä 4.5.2006
Pelattujen harjoitusotteluiden määrä: 4106
Vastuuhenkilöt: Epical ja Cypress
IRC-kanava: #COH (@IRCnet)
Kokoonpanon pelaajien lukumäärä: 11 (kokoonpano ei elä enää)
Kotipelipaita: sininen - valkoinen - valkoinen (10)
Vieraspelipaita: musta - punainen - valkoinen (10)

Joukkueen historian lyhyt oppimäärä
Joukkueen syntyhistoria ulottuu niinkin kauas historiaan, kuin yli kahden ja puolen vuoden taakse toukokuun alkuun vuonna 2006. Tuolloin eräät kaverukset päättivät perustaa itselleen joukkueen Internetin jääkiekkopeliin, jotta voisivat pelata kolmistaan tiimipelejä. Joukkue sai nimensä kaverusten asuinpaikan mukaan, pienen etuliitteen kera. Koska pelaajia oli aluksi vain kolme, tyydyttiin pelaamaan vain 3vs3-peliformaatilla hieman rennompia harjoitusotteluita. Jossain vaiheessa sama pelimuoto samoilla naamoilla alkoi kuitenkin kyllästyttämään, joten oli aika laajentaa kokoonpanoa.

Pelaajarinkiä laajennettiin usealla vahvistuksella, joka muutti myöskin 4vs4-pelimuodon yleisemmäksi joukkueen harjoitusotteluissa. Ihan satunnaisesti ei värväyksiä valittu, vaan aluksi joukkueen perustajisto kutsui rinkiin muutamat tutut, jotka ehdottivat taas omia tuttujaan, ja näin saatiin aika nopeasti pätevä pakka kasaan. Kovin pitkään joukkue ei tyytynyt pelkkien harjoituspelien tahkoamiseen, vaan päätimme hakea hieman vaihtelua liigajäiltä. Sopivammaksi liigaksi todettiin yhden kauden silloin pystyssä pysynyt SHL, johon pääsimmekin karsimaan. Niukasti selvitimme tiemme liigan puolelle.

SHL 2/07 karsinnat #4 -> liigapaikka

Ensimmäisen kauden runkosarjaan lähdettiinkin intoa täynnä. Kovin monella pelaajalla ei aiempaa liigakokemusta ollut, joten ainakaan ulkopuoliset eivät odottaneet joukkueen kaudesta mitään suurta menestystä. Joukkueen sisällä peli-ilo oli kohdillaan, lisäksi tiesimme voivamme pärjätä kaudella jopa ihan kohtalaisesti. Yllätimme monet epäilijät sijoittumalla runkosarjassa jopa kuudenneksi. Vaikka kausi ei tilastojen valossa (verrattuna nykyiseen pärjäämiseen) ollutkaan mikään kovin huikea, niin saimme siitä kuitenkin hyvän itseluottamuksen pleijareihin, vaikka vastaan asettuikin jopa pienoinen ennakkosuosikki, Tarttila Rangers. Ottelusarjan veimme niukoilla tuloksilla, mutta siitä ylöspäin tie playoffeissa ei kantanut ja kaudesta jäi käteen "vain" neljäs sija, johon kuitenkin loppupeleissä olimme tyytyväisiä.

SHL 2/07 runkosarja #6 - playoff #4

Seuraavaan kauteen lähdettiin melkein samalla kokoonpanolla kuin edelliseenkin. Suurin muutos oli joukkueen perustajakaksikon lähteminen etsimään uusia haasteita. Tästä ei joukkue lannistunut, vaan uudet henkilöt ottivat joukkueessa vallan käsiinsä. Vaikka kokoonpanoon ei muuten suuria muutoksia tehtykkään, niin silti peli sujui paremmin kuin aiemmin. Yhteispelin hioutumisella oli varmasti osuutta asiaan. Jos edellisellä kaudella yllätimme, niin tällä kaudella vähintään yhtä kovasti. Lopullinen sijoitus runkosarjassa neljäs, voittosarakkeen ylittäessä reilusti tappioiden määrän. Pleijareissa tie nousi kuitenkin pystyyn jo ensimmäisellä kierroksella Mensa Club Finlandia vastaan.

SHL 3/07 runkosarja #4 - playoff #6

2008 vuoden ensimmäiseen kauteen lähdettiin ainakin aktiivisten hyökkääjien osalta täysin muuttuneella kokoonpanolla. Joukkue kaappasi kaverukset, Capellon ja Cypressin, tuomaan tehokkuutta hyökkäyspäähän. Jälkimmäinen heistä pelasi muutaman pelin jo edellisellä kaudella, muttei ollut vielä silloin suuressa roolissa. Itse kaudella peli sujui erittäinkin loistavasti lähes joka osa-alueelta. Saldona runkosarjan eniten tehtyjä maaleja ja 30 pistettä 25 pelistä. Se ei kuitenkaan riittänyt kuin neljänteen sijaan, ja pleijareissa vastaan asettui nykyisin jo kahteen kertaan mestariksi kruunattu Fc Kilpailijat, jota vastaan joukkueen matka pysähtyi taas tiukoissa kamppailuissa. Kauden jälkeen haimme paikkaa 2. divariin, ja pääsimmekin koittamaan, tosin vain esikarsintoihin. Silloin ei kuitenkaan vielä tärpännyt.

SHL 1/08 runkosarja #4 - playoff #6
2. divarin esikarsinta 2/08 -> ei tulosta


Seuraavaan kauteen lähdettiin kuitenkin sisuuntuneena, vaikka jouduimmekin epäonnistuneiden karsintojen jälkeen jatkamaan tutussa liigassa. Pelaajaringissä ei tapahtunut oikeastaan muutoksia muuta kuin alempien puolustajien vaihdos. Kausi oli kokonaisuudessaan aika tasavahvaa peliä, sijoituksen ollessa jopa runkosarjan ensimmäinen maalieron turvin. Päästettyjä maalea oli tällä kertaa liigan vähiten. Puolivälierissä selvitimme tiemme jatkoon helposti viimeistä pleijareihin päässyttä joukkuetta, Hockey Suomea, vastaan. Itseluottamus oli kohdillaan, kun välierissä vastaan asettui runkosarjan kuudes eli Nemesis. Kesä sattui viemään muutaman joukkueelle tärkeän pelaajan aktiivisuuden, ja välierät jouduttiinkin pelaamaan lähinnä kolmella puolustajalla, joten tie katkesi jälleen, joka olikin joukkueelle suuri pettymys. Pronssiottelussakin tuli tappio.

SHL 2/08 runkosarja #1 - playoff #4

Vähän lähemmäs nykyisyyttä, sillä vuorossa on jo kirjoitushetkellä vielä meneillään oleva kausi. Vaikka kausi olikin ulkoa päin ja tilastollisesti katsottuna lähes täydellinen, joukkueen sisällä tapahtui hieman muutoksia. Suuressa roolissa muutaman kauden ajan ollut Sence hoppaili Hoki-liigan puolelle ja tilalle hommattiin muutamia uusia puolustajia. Kauden lopussa myös tiimin pitkäaikaisin pelaaja, Mayhem, päätti lähteä kokeilemaan oman joukkueen ylläpitoa. Tilastollisesti kaudesta käteen vain yksi tappio ja runkosarjan ylivoimainen voitto. (Henkilökohtaisena palkintona joukkueen tärkeimmälle hyökkääjälle jo kolmannen kerran peräkkäin pistepörssin voittajan titteli.) Pleijareiden ensimmäisellä kierroksella jouduimme selkä seinää vastaan vahvasti pelannutta Nemesistä vastaan, kun peli ei ottanut onnistuakseen. Lopulta nousimme kuin nousimmekin suosta ja veimme puolivälierät nimiimme tiukan ottelusarjan jälkeen 3-2.

SHL 3/08 runkosarja #1 - playoff #1-2

Härmä tänään, tässä ja nyt
Ensi kaudeksi - missä ikinä silloin pelaammekin - tulee kokoonpano hieman muuttumaan. Ydinrunko tulee kuitenkin säilymään samanlaisena, vaikka intti syökin näillä näkymin muutaman pelaajan aktiivisuudet. Pari korvaajaa on jo hankittu, sillä esimerkiksi Sence teki paluun joukkueen kokoonpanoon korvaamaan inttiin kauden jälkeen lähtevien puolustajien epäaktiivisuuden. Sen sijaan gunski hommattiin vahvistamaan hyökkäyspuolta. Eli vaikka joukkueessa muutama pelaaja lähteekin armeijan harmaisiin, on korvaajat jo valmiina, eikä aktiivisuuspulaa tai muutakaan takaiskua ole odotettavissa.

Club Of Härmän pelillinen taso lienee tällä hetkellä parhaimmillaan joukkueen historiassa. Kaksi voitettua SHL:n runkosarjaa peräkkäin takana ja nyt uudemman kerran olemme varmistaneet sijoituksen vähintään neljän parhaan joukkoon. Pystymme haastamaan minkä tahansa joukkueen niin harjoituspeleissä kuin pystyisimme myös Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa kovemmissakin liigapeleissä, jos siihen tilaisuus sattuisi avautumaan. Joukkuehenki on korkealla eikä pelaajien lähtemisistä ole minkäänlaista pelkoa tällä hetkellä ja tuskin lähitulevaisuudessakaan. Vaikkei karsintapaikka tällä kertaa aukeasikaan, niin pelimme jatkuisivat SHL:n puolella, joten mitään kaatumisvaaraa ei todellakaan ole.

Miksi juuri meidät pitäisi valita karsimaan?
Vaikka olemmekin puhuneet paljon pelillisestä tasostamme tässä hakemuksessa, niin millään muullakaan osa-alueella ei joukkueella ole ongelmia. Harjoituspeliaktiivisuus on 11 pelaajan voimin erittäin hyvää - muutaman kuukauden takaisesta karsintahausta on kertynyt harjoitusotteluita jo melkein 500. Olemme hoitaneet myös liigapelit ajallaan ja kunnialla loppuun. Pelaamme niitä tasaisesti hajautettuna koko kauden ajalle eikä vain deadline-viikonloppuna, niin kuin joillakin joukkueilla on tapana tehdä.

Vaikka joukkueella onkin menneisyydessään jonkin sortin käytösongelmia, semmoisista ei nykyään ole tietoakaan. Käytösongelmat on kitketty pois joukkueesta ja yksi pelaaja on potkittukkin huonon käytöksen vuoksi. Joukkue ei siis hyväksy minkäänlaisia epäasiattomuuksia pelaajiltaan. Hyvästä käytöksestämme kertoo muunmuassa se, ettei Sunrise Hockey Leaguen johdolla ole mitään moitittavaa meidän käyttäytymisestä viiden kauden ajalta, joten tekään ette joutuisi takuulla pettymään.

Yhteyden pelaajiimme saa monta eri reittiä. Joukkuun sisäiseen yhteydenpitoon käytetään muunmuassa puhelinta, messengeriä sekä irkkiä. Ulkopuoliset saavat parhaiten yhteyden meihin jälkimmäisimmän kautta, sillä IRCnetin puolella sijaitsee erittäin aktiivinen kanavamme, jossa on ympäri vuorokauden ainakin idlaamassa useita joukkueemme jäseniä. Suurin osa heistä päivystää myöskin liigan(tässä tapauksessa karsintojen) pelien sopimiseen tarkoitetulla kanavalla.

Koska joukkueen pelaajista miltei puolet tuntevat toisensa myös oikean elämän puolella, jonka lisäksi loput pelaajat ovat melkein kaikkien kanssa pitkäaikaisia kiekkotuttuja, niin joukkuehenkikin on hyvällä tasolla. Homma on toki vakavaa ja yritämmekin olla mahdollisimman hyviä pelillisesti, mutta samalla joukkueessa vallitsee tutun peliseuran tuoma rentous.


Kokoonpano:

Nimimerkki: Epical (1. vastuuhenkilö)
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Epical
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Cypress (2. vastuuhenkilö)
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Cypressi
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
2/07 2. divari (Takapihan Kollit)
3/07 1. divari (Nature Club)
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: bot
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: bot
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Capello
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Capellom
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Ekki
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Ekki
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: gunski
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: gunski
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista(nimimerkillä Coolio):
1/04 playoffs (Paatuneimmat Passaajat)
2/04 liiga (Paatuneimmat Passaajat & Kalma HC)
3/04 liiga (HC PU)
4/04 liiga & playoffs (HC BL)
1/05 liiga (Völlig Zugefroren EM)
3/05 1. divari (Rowdyruff Boys)
1/06 1. divari & divarikarsinta (Rowdyruff Boys)
2/06 1. divari & liigakarsinta (Rowdyruff Boys)
3/06 1. divari (Rowdyruff Boys)
1/07 liiga (Kangasalan Voitto)
2/07 liiga & playoffs (Rowdyruff Boys)
3/07 liiga (Rowdyruff Boys)
3/07 2. divari (Takapihan Kollit)
1/08 2. divari & divarikarsinnat (Takapihan Kollit)
2/08 2. divari & divarikarsinnat (Takapihan Kollit)
3/08 liiga (Kouvola Sabres)
3/08 2. divari (Takapihan Kollit)


Nimimerkki: ini
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Iniesta
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
3/08 2. divari (Takapihan Kollit) - vain yksi peli

Nimimerkki: Mädison
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: madis
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Reijo
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Reijo
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Sence
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: those
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Z.Palffy
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Palffy
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
2/06 2. divarin karsinnat (Team Jälkihiki-Hockey)
3/06 2. divari (Team Jälkihiki-Hockey)
1/07 1. divari (Team Jälkihiki-Hockey
2/07 2. divari (Restart)
2/07 2. divarin karsinnat (Vastarannan Kiiskit)
3/07 2. divari (Vastarannan Kiiskit)
1/08 2. divari (Vastarannan Kiiskit)

Pelaajalista:
bot
Capello
Cypress
Ekki
Epical
gunski
ini
Mädison
Reijo
Sence
Z.Palffy

Kiitos ajastanne, Club Of Härmä jää jännittämään lopputulosta.

EDIT1: Kirjoitusvirheitä korjailtu.
EDIT2: Toistamiseen pientä korjailua.
EDIT3: Tilastojen päivittelyä.
Ampparit divariin 1/09!
Logia

01.12.2008 14:29
HT Amppareiden hakemus Kiekkoliigan divarikarsintoihin kaudelle 1/2009


Perusinfo :

Joukkueen nimi: HT Ampparit
Perustamisajankohta: 2005-04-29 13:31:10
Ottelumäärä: 2900
Vastuuhenkilöt: DJ-AgU, Tenksuu
Pelaajalukumäärä: 9
Kotipeliasu: Musta, keltainen, musta 1. kuvio
Vieraspeliasu: Musta, punainen, oranssi 1. kuvio


Hoki-liiga

- 3/06 Divarin 5.
- 3/07 Liigan 8.
- 1/08 Liigan 10.
- 2/08 Liigan 2.
- 3/08 Liigan 9-12.


Yhteystiedot

Helpoiten meidät tavoittaa #ampparit -kanavaltamme ircnetissä.
Lisäksi kiekossa voi pommittaa notella.


Fysiikan tunnilta nykypäivään

Amppareiden alkulähteet ulottuvat syksyyn 2005, jolloin Eronen, khalle ja Tenksuu ottivat ensiaskeliaan Kiekossa HT Ampparit nimisessä joukkueessa. Kyseisestä porukasta Eronen houkutteli Fasin mukaan touhuun, joka oli jo ennestään puolituttu niin kiekosta kuin vapaa-ajalta. Useiden kuukausien kolmureiden tahkoaminen, sekä perusjoukkuepelin opiskelemisen jälkeen joukkueeseen värvättiin Delmo ja muori. Tämä mahdollisti 4vs4-peliformaatin harrastamisen 3vs3:en ohessa. Joukkueen pelillinen taso ei kuitenkaan ollut silloin päätä huimaavaa, mutta kovia matseja koitettiin hakea, jotta peliformaatin oppiminen nopeutuisi.

Joukkue pääsi mukaan hokidivariin jo kaudella 3/06, jonka tuloksena oli viides sija hokidivarissa. Tämän jälkeen Ampparit hiljentyi kunnes jälleen päätettiin hakea kaudella 3/07 mukaan Hoki-liigaan. Uusina miehinä värvättiin vielä nykyäänkin Amppareissa pelaavat DJ-AgU, Ollii sekä Hoge. Pari kuukautta eteenpäin tämä miehistö jatkoi aktiivista pelaamista ja porukkaa kiinteytyi lisää muutamilla potkuilla ja värväyksillä. 3/07 sarjapaikka hoki-liigassa saatiin ja siitä asti HT Ampparit on ollut hoki-liigassa vakiojoukkueena.

Kaudesta 3/07 muutama pelaaja on potkittu, mutta muuten kokoonpano on siitä asti ollut koossa tähänkin hetkeen. Kausi 3/07 päättyi play-off vaiheessa NewJersey Devilssille, joka olikin kauden mestari. Kausi 1/08 oli erittäin vaikeata aikaa, jolloin pelaavaa kokoonpanoa haettiin ja taktiikoita vaihdeltiin. Tuloksena oli melkein fiasko, mutta paikka viimeisenä joukkueena hoki-liigassa säilytettiin ilman karsintoja. Tästä sisuuntuneena seuraava kausi olikin ihan päinvastainen ja runkosarjasta napattiin toinen sija heti sarjan ennakkosuosikin Trademarkin jälkeen. Play-offeissa joukkueen voitonhalu kasvoi Team Viper ja EC Kassel Huskies voittojen jälkeen, mutta finaalissa NJD osoitti olevansa liian kova pala ja näin Amppareille hopeata. Viimeinen kausi päättyi ihan mukavasti, play-off paikka ja ensimmäisellä kierroksella ulos. Kausi muuten meni ihan mukiin muutamaa peliä lukuunottamatta.



Miksi HT Ampparit?

Joukkue on ollut todella pitkään yhdessä ja näin uusia tuuleja haistellen päätettiin yhdessä hakea toiseen sarjaan katsomaan meininkiä siellä. Ampparit on lisäksi suurimmalta osakseen irl-ystäviä, joten myös olisi mukava jos kaverusten kesken pääsisi kulkemaan vieläkin pidemmälle. Joukkue on lisäksi osoittanut hoki-liigassa iskukyvynsä, joten kyseessä on tulevaisuuden joukkue. Hieman uudemmat värväykset Laura ja Alanen ovat mukavasti tasapainottaneet joukkuetta niin pelillisesti kuin myös käytöksenkin osalta. Kaikki on tosin opittu opettavaisimmalla tavalla kantapäänkautta, mikä varmasti herättää hilpeyttä osassa lukijoista. Pelimme on tällä hetkellä hyvässä kuosissa, tosin takana on monta pelisysteemiä ja taktiikkaa mitä on muunneltu. Peliin lähdetään yleensä hieman vastustajaa ensiksi katsellen, minkä jälkeen automaattisesti lähdetään innokkaasti hyökkäämään tai hieman passiivisemmin puolustamaan. Tämä eri taktiikoiden soveltaminen onkin tuonut kovan työn jälkeen varsin miellyttäviä tuloksia. Lisäksi kokemusta kiekkoliigasta tuovat varmasti Hoge (Mordva) sekä Bent (khalle), joille kiekkoliigan ympyrät ovat varsin tuttuja juttuja monien kausien jälkeen.


Kokoonpano :

Puolustajat:

Hoge
Ikä: 18
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2006 2. divari Kalma HC
3/2006 liiga HC Playboys
3/2006 liigakarsinta HC Playboys
Irc: Mordva

Alanen
Ikä: 17
Kokemus kiekkoliigasta: -
Irc: Alanen

Suy
Ikä: 15
Kokemus kiekkoliigasta: -
Irc: Nuuskis

Ollii
Ikä: 17
Kokemus kiekkoliigasta: -
Irc: Ollii

Hyökkääjät:


Fas
Ikä: 18
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2007 2. divari FHR
Irc: Fas/Fsa

Laura
Ikä: 16
Kokemus kiekkoliigasta: -
Irc: Velmu/Velmuh

DJ-AgU
Ikä: 16
Kokemus kiekkoliigasta: -
Irc: DJ-AGU

Tenksuu
Ikä: 17
Kokemus kiekkoliigasta: -
Irc: tenxu

Bago
Ikä: 17
Kokemus kiekkoliigasta:
3/2005 divari Kiekko-Hobiitit
1/2006 divari Kiekko-Hobiitit
1/2006 liigakarsinta Kiekko-Hobiitit
2/2006 divari H.C.A.P
2/2006 2. divari HC Kauhava
2/2006 divarikarsinta HC Kauhava
3/2006 liiga HC Penetrators
1/2008 liiga HC Kauhava
Irc: khalle

Pelaajalista:

DJ-AgU (1. vastuuhenkilö)
Tenksuu (2. vastuuhenkilö)
Hoge
Fas
Bago
Laura
Ollii
Suy
Alanen

Kiittäen HT Ampparit

EDIT1: Pelaajalista lisätty
EDIT2: Kirjoitusvirheitä korjattu
Halberdiers kiekkoliigan divarikarsintoihin kaudelle 1/09
Jaager1

02.12.2008 10:32
Halberdiers Kiekkoliigan divarikarsintoihin 1/09.


Perustiedot:

Nimi: Halberdiers
Perustettu: 2006-07-24 20:41:06
Vastuuhenkilöt: Jaager1, Tikkis
Pelattujenpelienmäärä: 614
Pelaajalukumäärä: 8 (ei elä enään)
Kotipeliasu: Punainen,valkoinen,punainen
Vieraspeliasu: Valkoinen,punainen,valkoinen

Joukkueella ei ole käytössä ircnettiä.

Historia:
Päätimme 06 vuonna aloittaa pelaan kiekko.tk:ta kavereiden kanssa jolloin teimme tämän ensimmäiseksi joukkueeksi ja nimeksi laitoimme Nollatoleranssi, jonka muutimme tänä vuonna Halberdiersiksi. Sama pelaajarunko on pysynyt joukkueessa samana muuten paitsi että nimet ovat vaihdelleet taukojen ja aikojen kuluessa. Tämä joukkue on ollut jäädytettynä sillan aikana kun pelasimme kahdella joukkueella jotka nytten ollaan pikkuhiljaa yhdistelty ja tähän luotu yhdeksi joukkueeksi.

Miksi Halberdiers kiekkodivariin?.

Halberdiers on kova joukkue joka pystyy voittamaan hyvänä päivänä kovimmatkin joukkueet, Joukkue onjo pidemmän aikaa kaivannut haasteita ja tässä niitä olisi erinomaisesti. Halberdiers ei ole viel liigoja pelaillut joten heti kovimpaan pääseminen olisi iso juttu.

Pelaajat
Nimi
Pelipaikka
Ikä

Jaager1
Hyökkääjä
17

Hord
Puolustaja
17

Tikkis
Puolustaja
18

Skott
Hyökkääjä
18

Janis
Hyökkääjä
17

Rescue
Puolustaja
16

Aimo-anna
Puolustaja
18

F-mercury
Puolustaja
18

Pelaajalista:

Jaager1
Hord
Tikkis
Rescue
Janis
Skott
Aimo-anna
F-mercury
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
jae

02.12.2008 18:12
Attack taistelemaan paikasta karsinoissa!

Joukkueen nimi: Attack
Lyhenne: ATT
Vastuuhenkilöt: Ancient & jae
Joukkue perustettu: 20.01.2006
Perustaja: sba
Pelatut ottelut: 3000
IRC: #Attack
Kotipaita: keltainen - musta - keltainen (13)
Vieraspaita: oranssi - musta - musta (13)

Historia

Attackin historia alkaa vuoden 2006 alussa. Joukkueen luoja Sba tuolloin Public-huoneessa piti huonetta, jossa piti keksiä joukkueelle nimi. Joukkuueen pitkäaikainen hengissä pitäjä Ancient tuolloin eksyi huoneeseen ja puolihuumorilla ehdotti joukkuetta nimeltä Attack. Sba hetken mietittyään otti haasteen vastaan ja loi Attackin, mutta vastuu oli liian suuri ja lopulta antoi joukkueen omaksi Ancientille. Attack oli Ancientille ensimmäinen oma ja samalla tärkein joukkue hänen urallaan. Vastuu oli suuri ja tulevaisuus avoin. Kannu on yksi parhaimmista paikoista tavoittaa pelaajamme, mutta myös puhelimen, messengerin kautta saamme suurimman osan pelaajista kiinni.

Ancient päätti aluksi hankkia tuttuja kavereita joukkueeseen. Porukan kasattua tuli pelailtua aktiivisesti ja rennosti. Attackin yhteishenki kasvoi ja Ancient ekaa kertaa harkitsi joukkueen paikkaa liigassa. Liiga, josta Attack nousisi kuuluisaksi ja taidokkaaksi joukkueeksi. 2007 alkupuolella Attack jätti hakemuksen FNHL 1/07. Attack otettiin liigaan ja ensimmäinen kausi toi 7. sijan. Toinen kausi meni hieman huonommin ja sijoitus oli 9.

FNHL kaaduttua myös Attackin vauhti hiipui ja piti pientä taukoa. Tauon aikana pelaajia lähti ja tuli. Tauon jälkeen Ancient kokosi joukkuen melkeinpä uusiksi.
Puolen vuoden uurastuksen jälkeen Attack päätti hakea IKS-Liigaan. Hakemus tuotti paikan karsinnoissa ja karsintojen voitto toi paikan Liigaan. Attackin ensimmäinen kausi meni ennakkoluulottomasti ja 3/07 toi 4. sijan. Seuraava kausi meni osaksi uusien pelaajien etsimisessä, koska joukkueesta osa lähti / lopetti. 1/08 kausi saatiin pelattua ja 9. sija kuvasti Attackin pelaaja vaihtelua. 2/08 oli Attackin kolmas ja samalla viimeinen kausi IKS, kaapusimme sijalle 5. Attack päätti siirtyä askeleen lähemmäs tavoitettaan ja pääsi karsimaan SHL 3/08. Karsintojen voitto toi paikan liigassa. Kausi meni vaisusti turhan kiirehtimisen pelien suhteen, ja pelit pelattiin hieman lepsusti. Loppukausi meni kuitenkin sujuvasti.


Attackit

Aktiivinen ja tiivis kahdeksan pelaajan runko, joista kuusi pelannut IKS ensimmäisestä kaudesta (3/07) lähtien. On myös pari vahvistusta saapunut, joilta olemme vaatineet aktiivisuuden ja asiallisuuden lisäksi ehdottomasti lojaalisuutta; On valmis edustamaan Attackia uransa loppuun saakka. Joukkueen keski-ikä on 16,8. Joukkueella on oma kannu ircnetissä (#Attack), jossa päivittäin käy kymmenittäin Attackilaisia tai muita muuten vain keskustelun haluisia ihmisiä. Kannu on yksi tärkeä paikka, jos meinaa saada kiinni jonkun meistä, mutta myös Messengerin tai puhelimen välityksellä saamme toisemme kiinni.



Attack karsimaan koska...

Joukkueessamme on potentiaalisia ja taistelunhimoisia pelaajia, jotka antavat täyden tehon karsintoihin. Runko on pysynyt jo kauan samana paria pelaajavaihtoa lukuunottamatta, osaamme pelata hyvin keskenämme. Tähän asti olemme pelanneet kolme IKS kautta ja viime SHL kauden ajoissa ja asiallisesti. Olemme valmiita pelaamaan tasoa korkeammassa ja tuomme varmasti vastusta divarijoukkueille. Emme suvaitse ja etenkään käyttäydy epäasiallisesti, pelaajat ovat tunteneet toisensa jo pitkään, ja pelit pelataankin rennosti ja tarmokkaasti loppuun saakka.





Kokoonpano:

Puolustajat:

-Joppe-
Ikä: 18
Liiga 1/07 (HC Penetrators)
2. Divari 2/07 (Laitataklaus)
Liiga 3/07 (Unforgiven)
Divari 1/08 (Darra Oy)
Divari 2/08 (Darra Oy)
Divari 3/08 (Kanat)
IRC: JoPPe--


Famous
Ikä: 19
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole
IRC: Famous

ruuffi
Ikä: 17
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole
IRC: ruuffi


Hyökkääjät:

Ancient (1. vastuuhenkilö)
Ikä: 15
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole
IRC: ancii

Coaster
Ikä: 16
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole

J.Rita
Ikä: 15
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole
IRC: JiiRita

jae (2. vastuuhenkilö)
Ikä: 17
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole
IRC: jjae

Muurimäki
Ikä: 18
Kokemusta Kiekkoliigasta: ei ole
IRC: muuri



Pelaajalista:

Ancient (1. vastuuhenkilö)
jae (2. vastuuhenkilö)
-Joppe-
Coaster
Famous
J.Rita
Muurimäki
ruuf

Kiittäen Attack

EDIT: Pari virhet korjattu
EDIT2: nimenvaihdos ruuf --> ruuffi, ruuf nimimerkillä oli jo pelattu Kiekkoliigaa, Kiitos nevis huomautuksesta
EDIT3: Kokoonpano muutos
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
Staf

03.12.2008 20:51
Team Loiske hakee kuumeisesti Divari karsintoihin!


Perustaja: koutsi
Joukkue perustettu: 2008-02-08 21:52:29
Lyhenne: TL
Vastuuhenkilöt: Rät, Rasse
Pelatut ottelut: Played: 494, Wins: 244, Draws: 49, Losses: 201
Kokemustaso: pro
Keski-ikä: n. 17
IRCnet: #Team_Loiske
Kotipaita: Valkoinen – Vaaleansininen - Musta (1)
Vieraspaita: Vaaleansininen - Valkoinen - Valkoinen (1)
Kokoonpanon pelaajamäärä: 6



Historia



Helmikuun pakkaslumien keskellä koutsi ajatteli perustaa kaveri henkisen tiimin, johon kuului silloin koutsi, staf ja kamu.
Joukkueen entinen nimi oli tuolloin Euroopan Omistajat.
Pelasimme n.200 peliä yhdessä ja aloimme ajatella että jos tekisimme Euroopan omistajasta ihan kunnon tiimin ja kutsuisimme sinne muitakin, kuin kavereita.
Kun aloimme siirtymään ykkösnimimerkeillämme joukkueeseen aloimme värväämään pelaajia, otimme silloin Kendo nimimerkin riveihimme ja myös jolien, joka ei nyt valitettavasti enään pelaa täällä,
Staf, koutsi ja kamu olivat yhdessä ulkona ja alkoivat miettiä joukkueelle uutta nimeä. Staf heitti läpäl "Team Loiske" kaikki olivat hetken hiljaa
ja sanoivat, Staf olet nero! Team Loiske on aivan mahtava nimi, tästä tulee vielä jotain. Siitä se sitten lähti ja annoimme joukkueellemme nimeksi Team Loiske.


Aktiivisuus ja asiallisuus:

Koimme joukkueen pystyyn taas vähän aikaa sitten mutta eise meitä estä pelaamasta Divari karsinnoissa!
Olemme todella aktiivisia, noin 5-10peliä/päivä elikkä ainakaan aktiivisuudesta ei voi valittaa.
Pelaamme joka päivä 4vs4 peliformaatilla ja olemme voittaneetkin kovia kiekkoliiga jengejä. Pelaamme silloin tällöin 3vs3 peliformaatilla
ellemme saa 4vs4 peliä.
Olemme myös todella asiallisia, vaikka jotkut ovatkin vähän nuorempia, mutta he ovat todella asiallisia ja käyttäytyvät kuin
täysi-ikäiset.



Miksi Team Loiske Divari karsinnoissa?:


Olemme erittäin rehti tiimi ja olemme erittäin kovia pelaamaan. Emme ole ennen pelanneet liigassa, mutta voin luvata että
tulisimme pärjäämään divari karsinnoissa kokeneiden pelaajiemme vuoksi. Olemme myös pelanneet 500 peliä, joten minusta se on aika sopivamäärä
hakea johkin kovatasoiseen liigaan tälläisillä taidoilla ja rehdillä pelillä. Olemme aina unelmoineet päästä omatekoisella tiimillämme
johonkin kovatasoiseen jengiin.



Kokoonpano:

Hyökkääjät:

Nimi:Rät
IKÄ:17v
Paikka missä pelaat: Hyökkääjä
IRC:on, Staf
Ennestään Divari kokemus?: ei aikaisempaa kokemusta.
Kokemukset: Kliiga 2div 2/08 ja 3/08, Kliigakarsinnat 3/08
SHL ja Hoki-liiga karsinnat ja divaria.


Nimi: jeremie
Ikä: 14v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: wiid
Ennestään Divari kokemus?: ei aikaisempaa kokemusta
Kokemus: CHL @ OriginalHockeu < toi sit joq räkis liiga mut btw


Nimi:Kendo
IKÄ:17v
Paikka missä pelaat: Hyökkääjä
IRC:On, Kendo
Ennestään Divari kokemus?: Ei aikaisempaa kokemusta
Kokemukset: Ahl-karsinnat @ Rättilä


Puolustajat:


Nimi: Rasse
IKÄ:16v
Paikka missä pelaat: puolustaja
IRC:on, kickrasse
Ennestään Divari kokemus?: Ei aikaisempaa kokemusta
Kokemukset: Hokiliiga @Monsters


Nimi:Lou
IKÄ:16v
Paikka missä pelaat: Ylempi puolustaja
IRC:-
Ennestään Divari kokemus?: Ei aikaisempaa kokemusta
Kokemukset: CHL@Originalhockey


Nimi:koutsi
IKÄ:14v
Paikka missä pelaat: Alempi puolustaja
IRC: koutsi
Ennestään Divari kokemus?: ei aikaisempaa kokemusta.
Kokemukset:-

Nimi: Restartti
Ikä 15v
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
IRC:-
Ennestään Divari kokemus? ei
Kokemukset:-


Nimi: Whisp
Ikä 15v
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IRC: Wisp
Ennestään Divari kokemus? ei
Kokemukset:-
Kiitoksia! Ja hyvää joulun odotusta kaikille!


EDIT1 Kirjoitusvirheitä korjattu!
EDIT2 Pelaaja lisäys ja nimien vaihdos.
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
ZParise

04.12.2008 14:38
Kiekkoliiga ei ole kilppareille
HC Revolution divarikarsintoihin?
juz

04.12.2008 20:01
HC Revolution hakee divarikarsintoihin kaudelle 1/09!

Nippelitieto:

- Lyhenne: REVO
- Perustettu: 3.8.2006, perustaja: Ari
- Pelatut pelit: 3153, voittoja kertynyt 1558, tasapelejä 395 ja häviöitä 1200 (4.12.2008)
- Pelaajien lukumäärä: 7
- IRC: #revot @IRCnet
- Vastuuhenkilöt: juz (1.) ja Lazo (2.)
- Kotipaita: punainen-musta-musta ( 8 )
 Vieraspaita: punainen-valkoinen-valkoinen ( 8 )

Historia:

HC Revolution sai alkunsa vuonna 2006, kun Ari päätti ottaa vastuun omille hartioilleen ja perusti joukkueen nimeltä HC Revolution.
  Joukkue lähti liikkeelle "värvätään kaikki" -periaatteella, jolloin haavin tarttui vain satunnaisia pelaajia. Joukkueen nykyiset runkopelaajat löysivät tiensä HC Revolutioniin pukuhuoneeseen vuoden 2007 kesällä ja siitä lähtienkin olemme suunnilleen samalla kokoonpanolla jauhaneet.
  HC Revolutionin ensimmäinen kosketus liigaympyröihin tapahtui IKS:n kautta. IKS 1/07 kuitenkaan ei tuottanut joukkueelle toivottua tulosta ja joukkue koki pienen "hajoamisen". Joukkue kuitenkin jatkoi 4vs4-pelien pelaamista liiga mielessä. Löysimme tiemme EHL-liigaan, joka oli hieno kokemus nuorelle ja liigakokemattomalle joukkueellemme, vaikka ei menestystä tullutkaan.
  EHL-kauden jälkeen joukkue piti välikauden, jonka jälkeen haimme SHL-karsintoihin. SHL-karsinnat toivat toivotun tuloksen, kun sijoitumme kolmansiksi. Ensimmäinen SHL-kausi meni harjoitellessa ja sijotuimme vasta 11. Toisella SHL-kaudellamme onnistuimme paremmin ja sijoituimme runkosarjassa 5.


Miksi Revot pitäisi valita karsimaan?


Joukkueemme on potentiaalinen, taitava ja nälkäinen näyttämään taitomme. Meillä ei ole koskaan ollut vaikeuksia saada pelit pelattua ja aktiivisuuskin on korkeaa tasoa. Olemme valmiita pelaamaan korkeammalla sarjatasolla ja toisimme karsintoihin ja ehkäpä divariinkin hienoja syöttökuvioita ja yhtenäistä puolustamista.

Kokoonpano:

Puolustajat

Mäiske
17 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Maiske^

Feuer
18 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: -

Lazo
17 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Lazo

Styf
16 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Styff

Hyökkääjät

juz
16 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: juz

Ari
16 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Ariix

Wilperi
17 vuotta
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Wilperi

Pelaajalista:

Ari
Feuer
juz (1. vastuuhenkilö)
Lazo (2. vastuuhenkilö)
Mäiske
Wilperi
Styf

HC Revolution kiittää.

EDIT: Typoja korjailin.
EDIT2: Korjasin kokoonpanoa.
EDIT3: Korjasin kokoonpanoa.
Patriotsin hakemus
jambo2

06.12.2008 21:07
Patriots hakee mukaan

Joukkueen nimi: Patriots
Joukkueen nimen lyhenne: PAT
Vastuuhenkilöt: jambo, anvil ja craps
IRC-kanava: #Patriots
Kotipelipaita: yönsini - yönsini - puna (8.)
Vieraspelipaita: valko - musta - valko (2.)


Historia:
Patriots perustettiin syksyllä 2004 jambon toimesta ja pysyi kiekkoyhteisöltä pimennossa vuoden 2005 kevääsen asti, jolloin Patriots osallistui Kytiksen uuteen Hoki-Liigaan divarisarjaan. Kokoonpano oli tuolloin kasattu päin vittua ja kausi päättyi lopulta keskeyttämiseen kun puolet pelaajista lopettivat kiekon kesken kaiken tai vaihtoivat seuraa. Virheistä opittiin ja kokoonpanoa alettiin kasaamaan huolella. Nyrpa, anvil, talakkari sekä jambon veli Daigle olivat esimerkkejä pelaajista jotka kuuluivat tähän uuteen uljaaseen kokoonpanoon. Huolella kootulla kokoonpanolla joukkue osallistui ja voitti uuden EHL-liigan ensimmäisen kauden jättäen taakseen mm. Varpasaaren Vauhdin sekä Last Periodin. Mestaruutta pääsivät juhlimaan jambon lisäksi mm. Nyrpa, anvil thundar sekä DilleDong (Rantsu). EHL-taival kesti lopulta kolmen kauden verran. Liigasta jäi lopulta melko karvas maku suuhun osittain liigan diktaattoripomo Malawin takia, joka teki kabinettipäätöksiä omin päin minkä kerkesi.
Patriots pyrki myös murtautumaan kahdesti Kiekkoliigan 2. divariin, ensimmäisellä yrityksellä Patriots jäi karsintalohkonsa jumboksi yhdessä Lugun kanssa, mutta toisella kerralla nousu oli todella lähellä, viimeiset karsintaottelut ratkaisi sen että tuleva liigamestari Kouvola Sabres nousi ja Patriots jäi rannalle. Kokoonpanossa pelasi tuolloin pitkälti samoja miehiä kuin nykyään eli craps, anvil, thundar, jambo,&  talakkari. Muita pelaajia olivat mm.  Roque, Blizk & Gila.
Toisen epäonnistumisen jälkeen kokoonpano pienentyi lopettamisten ja muiden siirtymisten jälkeen, mutta joukkue ilmoittautui vielä Datsun-Liigaan syksyllä 2006. Liigassa tuli väännettyä vain yksi kausi kohtuu pienellä miehistöllä, joista suurin osa on edelleenkin mukana tiimissä. Kausi päättyi lopulta välierätappioon Beetlehemin Seimiveikoille. Tämän jälkeen joukkueessa alkoi selvästi näkymään uupumisen merkkejä, ja johtajat jambo & anvil päättivät laittaa joukkueen hyllylle määräajaksi. Pelaajat siirtyivät kuka mihinkin, jotkut pitivät taukoa kiekosta. Lähes 1,5 vuotta kului, kunnes joukkue jälleen keväällä 2008 kasattiin uudelleen.

Patriots tänään:
Joukkue on pyrkinyt vanhaan runkoon ja siihen päässytkin (mm. jambo, anvil, craps, thundar). Muita aikaisemmin joukkueessa esiintyneitä pelaajia ovat Analyst ja Rantsu (EHL mestaruus Patriotsissa). Kesän alussa päätettiin elvyttää Patriots asemasta johon olimme sen hylänneet. Ikävä kotiin oli kova. Jokaiselle meistä tavoite on selvä. Päästä asemaan jossa olimme vuosia sitten.
Kesä oli hiljaisempaa aikaa, mutta pelejä pelattiin kuitenkin ja pyrittiin saamaan kasaan vähitellen sitä porukkaa jolla hakea pelaamaan liigoihin. Monia on käynyt trylla, harvoja on hyväksytty. Murmeli47 oli ensimmäisiä hankintoja, ja hänestä onkin ollut suuri etu puolustuksen toiminnassa.  Patriotsin tauon aikana jambo haki liigakokemusta Helsingin Jokereista ja DSAJ:sta. Anvil teki samaa DSAJ:ssa. Molemmat palasivat alkuun ja pyrkivät saamaan Patriotsin jaloilleen. He saivat myös houkuteltua puolustukseen vanhan konkarin crapsin jolle luvattiin menestystä. Crapsinkin kiertolaiselämä sai täten päätöksen.
Viimeisimpinä hankintoina ovat Blindi, Rantsu, Analyst ja Sir Wrss. Puolustuspäätä olemme siis vahvistaneet runsaasti ja toivomme tämän myös näkyvän peleissä. Tavoitteena on päästä sinne mihin olemme pyrkineet kahteen otteeseen. Kiekkoliiga.
Tällä hetkellä pelaamme ensimmäistä kautta IKS-liigaa, jonka luultavasti johtokunnan toimesta joudumme jättämään kesken, koska johtokunta ei hyväksy sitä että voisimme hakea toiseen liigaan ennen kauden päättymistä. Valitettavaa jos asia todellakin on näin. Tavoitteet kuitenkin ovat kaikilla muualla kuin IKS-liigassa. Ja näiden tavoitteiden vuoksi olemme valmiita ottamaan riskin.

Miksi Patriots?:
Ydinryhmä on pysynyt kasassa pitkään. Kokemusta on kertynyt vuosien varrella kaikille jätkille. Keski-iältämme emme kuulu alle 18-vuotiaiden ryhmään ja pyrimme asialliseen toimintaan. Joukkueen taso riittää haastamaan muut kiekkoliigassa pelaavat joukkueet ja tämä on se tavoite johon joukkue haluaa päästä. Mukaan Kiekkoliigan tiukkoihin mittelöihin.

Hyökkääjät:
jambo
Ikä: 20
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
Helsingin Jokerit 2. divaria 2/07, Patriots divarikarsinnat 1/06 ja 2/06

anvil
Ikä: 18
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
Patriots divarikarsinnat 1/06 ja 2/06

thundar
Ikä: 16
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
Patriots divarikarsinnat 1/06 ja 2/06

Blindi
Ikä: ??
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
-

Wrss
Ikä: 21
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
4/04, 5/04, 1/05 liigaa joukkueessa HC PU, 2/05 liigaa joukkueessa Veljekset Mysiini, 3/05 liigaa joukkueessa HC Playboys, 1/06 sekä 2/06 divaria joukkueessa Kuolema, 2/2008 2.divari Mensa Club Finland

Puolustajat:
craps
Ikä: 26
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
Patriots divarikarsinnat 1/06 ja 2/06, 1/07 2.divari HIFK, 2/07 2.divari HIFK, 3/07 liiga Unforgiven, 1/08 2.divari Sinappikone, 2/08 divari Völlig Zugefroren EM

Rantsu (viimeisin nicki Lloydson)
Ikä: 18
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
1/2007 liiga FC MalPo, 1/2007 2.divari Nature Club, 3/2007 divari Nature Club, 1/2008 2.divari paanit

Analyst
Ikä: 27
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
3/06 2. divari Into (Anarcho)

murmeli47
Ikä: 19
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
3/05 2.divari Polkupyörän Dynamo, 1/06 2.divari Last Period, 1/07 2.divari DSAJ

ksd
Ikä: ??
Kokemus Kiekkoliigan alaisista:
-
Injured at the moment (brain tumour).
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
Roope

06.12.2008 22:59
Lihapullat hamuamassa uusiin pöytiin - Kiekkoliigan divariin kaudelle 1/09?

Joukkueen nimi: Lihapullat
Perustettu: 2006-04-14 09:54:08
Perustaja: Roope
Vastuuhenkilöt: Roope, Lisbe, Zampou
Pelit: 1894
Peliasut: 1. oranssi-punainen-oranssi 5 2. punainen-oranssi-punainen 5 .



Mitkä Lihapullat?
Lihapullat, yksi kuluneen vuoden kovimmista puheenaiheista, joka herättää varmasti monissa tunteita, niin huonoja kuin hyviäkin. Joukkue, jota on arvosteltu paljon, mutta tehnyt omaa juttuaan, lähes välittämättä kriitikoista.  
Koemme olevamme valmiina asettumaan ehdolle Kiekko.tk:n kovimpaan liigaan, jossa erotellaan jyvät akanoista. Koetteko Te?

"Elämä on kuin lankakerä, se alkaa ja loppuu"
Itse joukkueen alku juurtuu vuoden 2006 keväälle, jolloin runescapesta tutut kaverukset Roope, Saekki ja Fusi perustivat kiekko.tk-joukkueen, johon silloisen klaanin FOOLS:in kaikki jäsenet olivat vapaita tulemaan. Saekki ja Fusi tippuivat kelkasta kevääseen 2007 mennessä, vaikkakaan suuria muistikuvia ei tästä ole. Myös vuoden 2006 aikana Lisbe näki päivänvalon Lihapulla-paidassa, entisessä Fools-paidassa, sillä joukkueen nimi oli perustaessa Fools, joka sittemmin vaihtui Lihapulliksi.
  Vuoden 2007 keväällä Lisbe ja Roope siirtyivät Jusaa:n avustaman Leningrad Cowboys joukkueeseen, jossa Lihapulla-pari sai ensi kosketuksensa liigaympyröihin Datsun-liigan muodossa, pelaten kauden tasaisesti loppuun. Kauden jälkeen LeCossa vaikuttivat kakkosdivarikarsinnat, jotka olivat kohtalokkaat joukkueen kannalta. LeCo kyllä pelasi itsensä varmasti karsinnoista kakkosdivariin kokoonpanolla rku-Jusaa-Liisa94(Lisbe)-Roope, mutta kauden jälkeen alkoivat joukkueen sisäiset ristitiitaongelmat jotka johtivat joukkueen loppumiseen kauden jälkeen, marraskuussa 2007. Suoraan siitä, Gianelli, Jusaa, Lisbe ja Roope siirtyivät projektiin Lihapullat, joka on kantaa nyt hedelmää. Vaikkakaan uusi projekti ei ottanut heti tuulta siipiensä alle, kun Roope päätti vähentää pelailuaan merkittävästi, ja se merkitsi kuukauden hiljaiseloa, kunnes juuri vuodenvaihteessa samat kaverit kokoontuivat, mielessään päämäärä pelata mukavaa kiekkoa ja pitää hauskaa.
 Kaudelle 2/08 onnistui Lihapullat niin saamaan porukkaansa huippulupauksen Recen, sekä selvittämään tiensä IKS:ään, , jossa pelattiin tasainen kausi ilman pelaamatta jääneitä pelejä, ja jossa voitettiin mestaruus puhtaalla pelillä ilman yhtäkään häviötä. Kauden jälkeen Lihapullat vahvisti rivejään Zampoulla, ja siirtyi Hoki-liigaan. Tällä kaudella on Hoki-liigassa pelattu Lihapullien osalta kaikki pelit ajoissa, voitettu konfrenssin A runkosarja, sekä pelattu playoffit finaalivaiheeseen puhtaalla pelillä. Jatkuuko häviämättömien playoff-pelien putki?

Miksi Lihapullat Kiekkoliigan uudistuvaan ykkösdivariin?

Asiallisuus
Olemme noudattaneet niin sanottuja herrasmiessääntöjä koko uran ajan, emmekä näe tälle tavalle estettä jatkossakaan. Kitinät on tapana jättää pukukoppiin, ja myös vastustajaa muistetaan kiittää pelatusta ottelusta

Aktiivisuus
Joukkueen runko on tiivis, ja pelaajat tuntevat toisensa pitkän ajan takaa. Pyrimme sopimaan peliaikoja oikean elämän aikataulun puitteissa, vaikkakin tavoitteena on pelata silloin kuin pelaaminen kiinnostaa, eli ketään ei pakoteta pelaamaan, ja vastapainoksi, ketään ei kielletä pelaamasta. Vaikka Jusaa siirtyy tammikuun alussa inttiin, on korvaaja jo kovassa etsinnässä, eikä joukkueen aktiivisuus tule romahtamaan missään vaiheessa.

Irc
Joukkueesta kaikki pelaajat irkkaavat, kanavalla #Lihapullat @IRCnet. Bounceri värittää Roopen ja Lisben irkkausta, ja näin he ovat päivin ja öin tavoitettavissa.

Pelillinen taso
Joukkueen pelityyli on ainakin kirjoitushetkeen saakka toiminut erinomaisesti. Joukkue pyrkii tarkkaan puolustuspeliin, jossa vastustajalta otetaan tila pois ja joista pyritään nopeisiin vastahyökkäyksiin. Jos vastahyökkäykset joukkueena tyrehtyvät, löytyy myös pelaajilta henkilökohtaista taitoa tehdä ratkaisut itse tai pitää kiekkoa siihen saakka että kiekkoa saadaan liikkeelle. Joukkue kuitenkin pyrkii syöttelypainotteiseen peliin, joka tulee viihdyttämään katsojia tästä hetkestä pitkälle tulevaisuuteen!

Pelaajat:

Hyökkääjät;

Lisbe (Vastuuhenkilö)
Ikä: 17 (-91)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Irc: Lisbe
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1132&kausi=17

Rece
Ikä: 15 (-93)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Irc: Rece-
Kokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Yllepa
Ikä: 15 (-93)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Irc: yllepa
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1207&kausi=17

Puolustajat;

Jusaa
Ikä: 18 (-89)
Pelipaikka: Puolustaja
Irc: Jusaa
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1137&kausi=17
(Poistuu inttiin erässä 1/09)

Gianelli
Ikä: 16 (-92)
Pelipaikka: Puolustaja
Irc: Gianelli
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigasta

Roope (Vastuuhenkilö)
Ikä: 16 (-92)
Pelipaikka: Puolustaja
Irc: rooep
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1138&kausi=17

Zampou (Vastuuhenkilö)
Ikä: 15 (-93)
Pelipaikka: Puolustaja
Irc: Zampou
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=814&kausi=17

Pelaajalista:
Lisbe
Rece
Yllepa
Roope
Gianelli
Zampou
Jusaa

Onnea myös muille hakijoille,
terveisin Lihapullat

Edit: Maininta siitä, että Jusaa karkaa inttiin tammikuun alussa.
HC Predators
panchoz

06.12.2008 23:42
HC Predators osoittaa kiinnostuksensa kiekkodivarikarsintoja 1/09 kohtaan.

Vastuuhenkilöt: (1) jony & (2) Alx

Perustettu: 2006-10-05
Pelejä alla: 2306
Lyhenne: HCP
Yhteydet: #hc_predators @IRCnet, sekä vastuuhenkilöt kiekossa


Historia

Joukkueen taival alkoi vuonna 2006, silloin joukkueen nimi oli Frozen Hockey. Pelaajamateriaalin vaihtelu kuului asiaan noina aikoina. Harmiksemme  ainakin kirjoittajalle joukkueen alkuperäinen founder on vieläkin kadoksissa, mutta Seanin hallussa joukkue oli siihen tullessani noin 50 pelatun pelin jälkeen. Sean on mainitsemisen arvoinen kaveri joukkueen alullepääsyn ja historian kannalta. Hänen kanssaan pelasimme alkuun 3v3 otteluita, joista alkoi syntyä tulosta vasta kuukausien pelaamisen jälkeen. 3v3 peleihin turuneina päätimme suunnata katseemme kohti liigakenttiä. Kaikki toimivat liigat toimivat 4v4 formaatilla, joten niiden harjoittelun aika oli koittanut. Pelaamattomuus näkyi juuri yksinyrittämisenä ja mättämisenä, idea oli todella hakusessa. Nimi vaihtui jonkun ajan päästä Philadelphiaksi ja myöhemmin Buffaloksi. Joukkueessa tuohon aikoihin pelasi selänne10, Lost, Defend aka jony, kassu, Sean, D-fend ja monia muita. Vain kirjoittaja eli jony ja kassu ovat pelanneet joukkueessa melkein alusta saakka. Noina kauniina aikoina joukkeen johdossa hääri pitkään Sean, mutta hänen siiryessään isompiin piireihin sain joukkueen haltuuni. Pikkuhiljaa uusien kokeiluiden kautta syöttöpeli iskostui peleihimme. Olen aina itse ihannoinut hienoja syöttökuvia ja hieman ylimääräistäkin "turhaa" syöttelyä. Hiljattain värvätyt Salon kaverukset toivat lisää ilta-aktiivisuutta ja pelillistä tasoa joukkueeseen. Lähimenneisyydessä olemme pelaanneet AHL ja IKS liigoja hieman vaihtelevalla menestyksellä. AHL:n kaudella 1/2008 sijoitus oli toinen ja seuraavalla kaudella (2/2008) pystyimme venymään jo voittoon saakka. IKS:n ensimmäinen kierros alkoi hieman nihkeästi, joten parantamiseenkin on varaa. Olemme pelanneet pitkään pääsääntöisesti 4v4 pelejä päivittäin, koeviikkojen ja muiden menojen aikana hieman harvemmin, mutta liigapelit ainakin deadlinen puitteissa. Olemme yltäneet myös hokidivarikarsintoihin, mutta tuloksetta.

Millainen joukkueena?

HC Predators on joukkueena asiallinen, aktiivinen, hauska sekä joukkuehenkemme on mahtava. Pelaajat ovat kaikki melko samanikäisiä, joko -92, tai -91 syntyneitä. Joukkueen sisäisiä ristiriitoja ei löydy. Tavoitteenamme on pelata vielä pitkään yhdessä samalla kokoonpanolla,  mahdollisimman korkealla tasolla. Pystymme tarpeen tullessa pitämään puhelimitse yhteyttä toisiin joukkueen pelaajiin, sekä kaikkien irkin käyttäminen auttaa pelien sopimisessa.

Miksi HC Predators karsintoihin?

Emme ole koskaan tuottaneet liigoille pettymystä aktiivisuuden ja pelillisen tason suhteen. Hauskaa toki pidetään jossakin määrin, ettei turhan pakkoraatamiseks homma mee, mutta voittoa aina lähetään hakemaan joka pelistä. Aktiivisuutta löytyy enemmän iltaisin, joka sopii mainiosti liigapelien pelaamiseen. HC Predators toisi karsintoihin iloista syöttelypeliä ja vahvaa maalintekoa, viimeiseen sekuntiin saakka taistelemista, sekä asiallisuutta. Kokemusta kiekkoliigasta on vain jonylla, sekin vain 3 ottelun mittainen esiintyminen Habsissa. Harkkapelien puolella on pelailtu kovia otteluita kuitenkin jo pitkään, sekä semikovia otteluita pienemmissä liigoissa. Joku saattaa pitää joukkueemme ikää nuorena, mutta se ei tarkoita sitä, ettemmekö osaisi järkevää kanssakäyntiä, sekä asiallisuutta. Olemme kokeneet kiekossa paljon vastoinkäymisiä, mutta pikkuhiljaa myös menestystä ja onnistumisia on alkanut tulla.

Peliasut

kotipaita: musta - vaaleanpunainen - valkonen (6)
vieraspaita: valkonen - vaaleen harmaa - keskimmäine harmaa (10)

Kokoonpano

Pelaajat (9)

Pakka on tiivis, yhdeksän pelaajan rykelmä, joka ei tule jatkossakaan suurentumaan ainakaan kymmentä enempään. Luultavasti ei ollenkaan.

Puolustajat: jony, Alx, Massiivi, Sepii

Hyökkääjät: Kaasutin, Tepii, kassu, selänne10, Select

Alx

IRCnick: Bandon
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -92
Pelipaikka: Puolustaja

Sepii

IRCnick: sepii
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -91
Pelipaikka: Puolustaja


jony

IRCnick: jony
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1.Divari: 1/2008 @ Habs ( http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1240&kausi=17 )
Ikä: -92
Pelipaikka: Puolustaja

Massiivi

IRCnick: Massiivi
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -92
Pelipaikka: Puolustaja

Select

IRCnick: Select
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -92
Pelipaikka: Hyökkääjä

Kaasutin

IRCnick: Kaasutin
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -92
Pelipaikka: Hyökkääjä

selänne10

IRCnick: selanne10
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -92
Pelipaikka: Hyökkääjä

kassu

IRCnick: heng
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Ikä: -92
Pelipaikka: Hyökkääjä

Tepii

IRCnick: Tepii
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -
Pelipaikka: Hyökkääjä

-Predat

edit1: poistin eka väärinkäsityksen takii
edit2: heti takasi
Nemesis mukaan karkeloihin!
Metropoli

07.12.2008 13:20
Nemesis mukaan karsintoihin!

Tilastotietoja:

Joukkueen nimi: Nemesis
Joukkueen lyhenne: NEME
Perustettu: 19.08.2006
Perustaja: Calja
Vastuuhenkilöt: Kuuo, Metropoli ja Calja
Pelatut ottelut: ~2700
Pelaajien lukumäärä: 13, kokoonpano lyöty lukkoon joten ei muutu.
Kotipaita: Violetti - Musta - Keltainen (10)
Vieraspaita: Valkoinen - Violetti - Musta (10)
Kotisivut: http://gringo.jouluserver.com/
mIRC: #Nemesis.tk @ IRCnet

Historia

Kun joukkue elokuisena lauantai päivänä perustettiin, se perustettiin vain lähinnä ajanvietteeksi alunperin nimellä Hc Kämäset. Pelejä tuli ja meni, kun puolen vuoden pelailun jälkeen joukkue sai täysin uuden ilmeen ja ulkomuodon, samalla nimi vaihtui Nemesis-muotoon. Joukkueen kokoonpano eli aika suuresti alkuaikoina, mutta vahva runko oli jo muodostunut.

Joukkue haki muutosten jälkeen uuteen ja lupaavaan PHL-liigaan. Pääsy kuitenkin jäi haaveeksi ja muutamat pelaajat jättivät joukkueen. Joukkue vahvisti rivejään muutamalla pelaajalla ja seuraavaksi oli edessä haku IKS-liigaan. Tällä kertaa myös tärppäsi. Ensimmäisenä kautena palkintokaappiin päätyi pronssi kuten myös toisena kautena.

Kahden onnistuneen kauden jälkeen joukkue haki SHL:ään, jonne karsintojen kautta onnistui vakiinnuttamaan paikkansa. Ensimmäinen kausi oli vuoristorataa ja päättyi lopulta hiemän pettymykseksi 11. tilaan, mutta paikka säilyi. Kaudelle 2/08 lähdettiin odottavin mielin, joukkue oli saanut vahvistuksia ja meno näytti hyvältä. Runkosarja päättyi lopulta kuudenteen sijaan ja lopulta kaudesta käteen jäi hienon taistelun jälkeen hopea. Kauden jälkeen olivat vuorossa Kiekkoliigan 2.divari-karsinnat. Karsinnoissa jäi kumminkin luu käteen ja uutta vauhtia täytyi lähteä hakemaan SHL:n seuraavalta kaudelta. Kausi päättyi hienoiseen pettymykseen puolivälierissä Club Of Härmää vastaan.

Joukkueen tavoitettavuus ja aktiivisuus

Joukkueestamme nykyään jo yli puolet käyttävät IRC:tä, myös vastuuhenkilöt, joten IRC;n kautta pelien sopiminen onnistuu helposti. Lisäksi joukkueen jäsenillä on lähes kaikilla toistensa puhelinnumerot ja messenger osoitteet, joten porukkaa saadaan paikalle tarvittaessa nopeastikin. Aktiivisuus on myös hyvällä tasolla muutaman täsmähankinnan myötä ja pelejä tulee pelattua päivässä useita, aina 4vs4 pelimuodolla kuin mahdollista. Missään liigassa ei ole vielä jäänyt pelejä pelaamatta tai muuta sählinkiä ollut pelien kanssa, vaan aina on saatu pelit ajallaan pelatuksi, joten aktiivisuuden kanssakaan tuskin tulee ongelmia.

Miksi Nemesis karsimaan?

Nemesis on yli kahden vuoden ajan pystyssä ollut joukkue, joka ei ole vieläkään kaatunut kertaakaan historiansa aikana. Runko on pysynyt samana ja joukkueen tukipilareina hääräävätä edelleen veljekset Calja ja Kuuo, joten joukkueen perusta on vahvalla kivijalalla. Tähän runkoon on ollut hyvä rakentaa peliä kaudesta toiseen ja saatu muutama kovan luokan vahvistus matkan varrelta mukaan. Ajan myötä pelin taso on myös noussut huimasti ja nykyään pystymmy rutiini tasollakin haastamaan kaikki kiekon joukkueet tasaväkiseen vääntöön. Uskomme siis että olemme valmiita ottamaan sen seuraavan askeleen kohti Kiekkoliigan alaisia sarjoja, sillä viime karsinnoissa putosimme aivan viime metreillä. Olemme siis kokenut ja aktiivinen joukkue, joka koostuu motivoituneista ja asiallisista pelaajista. Pelimme perustuu tiiviiseen puolustuspeliin ja teräviin hyökkäyksiin, joten vastustajalla ei varmasti ole helppoa pelata meitä vastaan. Käytöksessä ei ole myöskään ikinä ilmennyt mitään ongelmia, joten kaikki kriteerit pitäisi olla kunnossa. Joukkuehenki joukkueessa on myös aina ollut korkea, koska lähes kaikki ovat tunteneet toisensa jo pitkän aikaa kiekossa.  Nemesis tulee siis taistelemaan tosissaan divarikarsintapaikasta ja antamaan kaikkensa, jotta monen kiekko.tk -pelaajan unelma, kiekkoliigan alaisuudessa pelaaminen, toteutuisi.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:

Nimimerkki: Kuuo (2.vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: Kuuo-eha
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Jope
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
mIRC: Jopelius
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa:
1/08 divaria Habsien riveissä Retropoli nickillä

Nimimerkki: Jonte
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: Jonte
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Michaels
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
mIRC: Michaelss
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Zwade
Pelipaikka:Hyökkääjä
Ikä: 21
mIRC: Zwade
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Sebr
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
mIRC: Sebr
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Marvins
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: Marvins
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -


Puolustajat:

Nimimerkki: Metropoli (1. vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
mIRC: jjoni
Aiempi kokemus Kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Valor
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
mIRC: FroobHead
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa:-

Nimimerkki: Gringo
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15
mIRC: Gringo / Gring0
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Calja (3. vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
mIRC: Calja
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Nuubi
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 14
mIRC: Nuubi
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Johnny
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
mIRC: J0hnny
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa:-
1/08 1.divari @Masters of The Universe
2/08 2.divari @Masters of The Universe

Nimilista:
Kuuo
Jope
Jonte
Michaels
Sebr
Marvins
Zwade
Metropoli
Valor
Gringo
Calja
Nuubi
Johnny

Nemesis kiittää ja toivottaa kaikille hyvät joulut!

Edit. typoja korjattu
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
Ricky

07.12.2008 14:20
Last Periodin kokoonpano:

Ricky
-Beyer-
Jukurit
HOUSTON
Juhaldo7
-East-
Karsinnat Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/09
valtatie

07.12.2008 15:02
HIFK

päävatsuu: -kessu-
varavatsuut: sanfor, KRS

pano:
-kessu- (Entiset nickit: Cipruss, Luttinen)
Kne
KRS
Herra
Golli (Entiset nickit: Guevara, Goljat)
sanfor
Weinhandl
Karlsberg

pelipaiat
:
koti: punainen-musta-punainen (5.)
vieras: valkoinen-punainen-punainen (5.)
The Narrilauman kokoonpano
darby

07.12.2008 15:32
Narrit:

Päävastuu: Mabo
Muut vastuuhenkilöt: darby, Renberg

Kokoonpano:
LST
Gorb
CodeFX

Sundström

Renberg
Mabo
januzki
darby
Zap3

paidat:
koti: valkonen - sininen - punanen (13)
vieras: punanen - valkonen - sininen (13)